Mini logo

Seuraa vaistoasi.Uusi Mini Clubman.

Mini Clubman

Tilaa MINI uutiskirje, jotta saat ensimmäisenä kaikki uutta MINI clubmania koskevat uutiset ja tarjoukset

Kiitos tilauksestasi!
Kaikki alkaa täältä

Tutustu rohkeisiin tiennäyttäjiin.

Annammeko johdonmukaisen ja järkevän ajattelun jyrätä vaistomaiset tunteemme?

Tämä lyhytvideosarja kertoo tarinan viidestä uskomattomasta henkilöstä, jotka ovat seuranneet vaistoaan seurauksista murehtimatta. Joidenkin henkilöiden kohdalla kyseessä on ollut yksi käänteentekevä hetki, joka on vaikuttanut koko elämään, toisien kohdalla on puolestaan kyse omien vaistojen kuuntelusta arjessa selviytymiseksi.

Elämän suurimmat päätökset tulisi tehdä vaistomaisesti. Näiden päätösten yhteydessä uhmaat totuttuja normeja ja toimit epäjohdonmukaisesti saavuttaaksesi tavoitteen, jonka tiedät olevan oikea ilman mitään järkevää syytä. Ethän esimerkiksi valitse elämänkumppaniasi tai ystäviäsi heidän koetulostensa perusteella.

Auton ostaminen on myös yksi elämän isoista päätöksistä. Uusi MINI Clubman haastaa sinut unohtamaan teknisten yksityiskohtien tiirailun ja kuuntelemaan vaistoasi. Sehän on ollut aina oikeassa.

Seuraa vaistoasi.

MINI Clubman - Ana Kras
MINI Clubman - Cigue

Uusi Mini ClubmanTiedät, kun näet sen.

MINI Clubman rear

Haluatko tutustua tarkemmin uuteen MINI Clubmaniin? Kun näet auton ainutlaatuisen voimakkaat muodot ja tutustut sen nerokkaasti toteutettuihin lisätiloihin ja uusiin innovatiivisiin ominaisuuksiin, tiedät vaistomaisesti, että tässä autossa on kaikki tarvittava.

Lue lisää MINI Clubman