Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
Varaa koeajo

SAUMATTOMIA INNOVAATIOITA. SISÄ- JA ULKOPUOLELLA.

MINI Connected tuo MINIin monenlaista tietoa ja viihdettä erilaisten älykkäiden palvelujen ja sovellusten kautta. Voit olla vuorovaikutuksessa autosi kanssa ja hallita aikatauluja sekä autossa ollessasi että sen ulkopuolella.

MINI CONNECTED PORTAL

MINI CONNECTED -SOVELLUS

LATAA MINI CONNECTED -SOVELLUS.

Nauti elämästä nopealla mobiilikaistalla. Saat viimeisimmät versiot kaikista tarvittavista ohjelmistoista, joiden avulla voit käyttää mobiililaitteitasi MINIssäsi – ja voit ladata paljon muutakin hyödyllistä. Täysin maksutta.

APPLE APP STORE GOOGLE PLAY STORE

Kohokohdat

MAKE THE CONNECTION.

UUSI MÄÄRÄNPÄÄ.

MINI Connected pitää kaikki matkakohteesi hallinnassa – olipa kyse toistuvasta arkisesta ajosta tai uusista seikkailuista. Istu MINIin, liitä älypuhelimesi ja saat opastusta kohteeseesi.

HUIPPUSOVELLUS MATKOJEN SUUNNITTELUUN.

Järjestelmä auttaa pitämään monipuolisesti kirjaa aikatauluistasi ja kertoo reitit matkakohteisiisi. Kaikki pysyy hallinnassa lähdöstä saapumiseen asti.

PERILLE ONGELMITTA.

Saat reaaliaikaisia päivityksiä liikennetilanteesta ja vaihtoehtoisia reittiehdotuksia useimmissa suuremmissa kaupungeissa. Siten pääset kohteeseesi ilman turhaa stressiä.

DON'T YOU FORGET ABOUT ME.

Findmate käyttää Bluetooth®- ja GPS-teknologiaa, ja auttaa löytämään tärkeät tavarasi.

MINI Connected video.

RTTI.

RTTI.

Time To Leave Notification.

OMINAISUUDET TARKEMMIN.

Tutustu tarkemmin, miten MINI Connected luo paremmat yhteydet sinun ja MINIsi välille – ja ympäröivään maailmaan.

ETÄTOIMINNOT.

ETÄTOIMINNOT.

Etätoimintojen ansiosta säästät aikaa ja vaivaa, kun et joudu etsiskelemään MINIäsi turhaan vaan löydät sen helposti puhelimesi avulla. Auton voi saada ilmoittamaan sijainnistaan äänitorvella tai valojen väläytyksellä – tai se voi näkyä älypuhelimen kartalla. Mutta voit tehdä paljon muutakin. Voit hallita monia MINIn toimintoja etäältä, kun kaikki tiedot ovat kätevästi samassa paikassa MINI Connected -sovelluksessa. Voit esimerkiksi tarkistaa ikkunoiden ja ovien tilanteen, lukita ja avata oven – tai käynnistää ilmastoinnin ennen kuin edes ehdit auton sisälle.

MINI CONNECTED -PALVELU.

MINI CONNECTED -PALVELU.

Pysy yhteyksissä kaikkeen tärkeään. Voit nauttia monenlaisita älykkäistä palveluista ja autosovelluksista, jotka tuovat ulottuvillesi tietoa ja viihdettä matkasi ajaksi. Kun haluat täyttää tankin, MINI-sovellukset löytävät matkan varrella olevat huoltoasemat ja auttavat vertailemaan polttoaineen hintoja, jotta voit säästää kuluissa. Saat myös ajantasaisia sääennusteita – ja kun lähestyt matkasi määränpäätä, sovellus kertoo missä on pysäköintipaikkoja. Navigointijärjestelmä opastaa sitten valitsemallesi pysäköintialueelle.

VIIHDETTÄ KESKEYTYKSETTÄ.

VIIHDETTÄ KESKEYTYKSETTÄ.

MINI ja Spotify tuovat ulottuvillesi kaiken haluamasi musiikin MINI Sound Systemin kautta nautittuna. Liitä maksuton Spotify iPhone® -sovellus MINI Connected -järjestelmään, niin voit nauttia 30 miljoonasta kappaleesta ja Spotify-radiosta. Voit tehdä omia soittolistoja, joten musiikki sopii aina täydellisesti kaikille matkoillesi. Voit hallita Spotify-musiikkiasi täysin MINI Connected -käyttöliittymästä, joten puhelin ei häiritse keskittymistäsi ajamiseen.

MATKAOPPAASI.

MATKAOPPAASI.

Älypuhelimesi ja MINIsi yhdistävät voimansa MINI Connected -sovelluksen avulla. Ajatellaan, että olet matkalla jonnekin, mutta haluat tehdä joitakin ostoksia matkan varrella. Kohteet ja paikat, jotka olet löytänyt nettihaun kautta tai sovelluksissa kuten Apple Maps tai Google Maps, voidaan siirtää kätevästi MINIn järjestelmään. Voit siirtää valitsemasi kohteen, kuten tietyn kaupan, helposti yhdellä painalluksella MINI Connected -navigointijärjestelmään.

NATURAL LANGUAGE UNDERSTANDING

NATURAL LANGUAGE UNDERSTANDING

Voit puhua MINIlle luonnollisella puheäänelläsi. Natural Language Understanding -toiminnon käsittelynopeus on vain muutaman sekunnin ja se tunnistaa normaalin puheäänesi. Voit siis olla vuorovaikutuksessa MINIn kanssa puhumalla. Voit esimerkiksi sanoa: "Näytä nopein tie kotiin." Se on täydellinen tapa hallita useita puhelimen toimintoja, jotta voit pitää kätesi ohjauspyörällä ja silmäsi turvallisesti tiessä.

HENKILÖKOHTAINEN AVUSTAJASI.

HENKILÖKOHTAINEN AVUSTAJASI.

Ajaminen on aina nautinnollisempaa, kun oma henkilökohtainen matkansuunnittelusovellus huolehtii aikatauluista ja varmistaa, että olet ajoissa perillä. MINI Connected oppii tuntemaan ajotottumuksesi. Voit synkronoida sen kalenterisi kanssa, jotta kaikki tapaamisesi ovat muistissa ja MINI voi kertoa ajo-ohjeet jo ennen kuin lähdet liikkeelle. Lisäksi MINI Connected voi lähettää älypuhelimeesi tai Apple Watch -älykelloosi muistutuksia siitä, milloin pitää lähteä ehtiäksesi ajoissa perille – huomioiden reaaliaikaisen liikennetilanteen. Kaikki etätoiminnot ovat helposti käytettävissä MINI Connected -sovelluksen kautta. Voisiko asiat hoitaa helpommin?

REAALIAIKAISET LIIKENNETIEDOT.

REAALIAIKAISET LIIKENNETIEDOT.

MINI Connected ja sen navigointijärjestelmä käyttävät reaaliaikaisia liikennetietoja (Real-Time Traffic Information, RTTI), joiden avulla voit välttää viiveitä. Saat tiedon mahdollisista onnettomuuksista, liikenneruuhkista ja tietöistä.