Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
Varaa koeajo

KOKONAISVALTAINEN KOKEMUS – KESKITY OLENNAISEEN.

MINI Lifestyle Collection 2016–2018 sisältää yli 50 tuotetta. Tämä uusi tuotemallisto sisältää muun muassa vaatteita, laukkuja, koteloita ja näppäriä tarvikkeita päivittäiseen käyttöön. Malliston täydentävät lapsien oma erikoistuotteiden valikoima sekä vaihtoehtoiset kaksi- ja nelipyöräiset kulkuvälineet niin nuorille kuin vanhoille MINIn ystäville. Malliston tuotteet ovat MINIn viime vuoden kesäkuussa esitellyn, uudistetun brändi-ilmeen mukaisia. Niiden selkeän ajaton muotokieli, helposti tunnistettava design ja huippulaadukkaat materiaalit muistuttavat MINIn suunnitteluosaamisesta ja välittävät viestin brändistä, joka on paljon muutakin kuin sen autot.

Tutustu MINI Collection -mallistoon:

Tekstiilit | Käsi- ja matkalaukut | Lisätarvikkeet | Liikkuminen ja pienoismallit | Lapset

TUOTELUETTELO VERKKOKAUPPA Jälleenmyyjät

MUOTOILUA TÄYNNÄ VASTAKOHTIA.

Vaikka uuden MINI Lifestyle Collection -malliston tuotteissa keskitytäänkin olennaiseen, ne ovat myös täynnä MINIlle ominaisia yllätyksiä. Muodon, värien ja materiaalien vastakohdat ovat näkyvästi esillä. Yksi valikoiman tuotteita yhdistävä ominaisuus on tehostevärien vuorovaikutus – MINIn ”Colour Block” on jo entuudestaan tuttu suunnitteluelementti. Aqua- ja Lemon-tehostevärejä on yhdistetty taustan mustaan, valkoiseen ja harmaaseen, mikä muodostaa houkuttelevan värimaailman. Malliston käsi- ja matkalaukut ovat loistava esimerkki tästä värisuunnittelusta. Tarjolla on tuotteita kaikkiin tilanteisiin, aina lompakoista (MINI Wallet Colour Block) ja kätevistä kauppakasseista (MINI Shopper Colour Block) matkalaukkuihin ja käsimatkatavaralaukkuihin (MINI Cabin Trolley). Paksu, päällystetty puuvillakangas takaa, että malliston laukut ja niihin sopivat lisätarvikkeet ovat tukevia, vettä ja likaa hylkiviä sekä erittäin monikäyttöisiä.

FIKSUJA YKSITYISKOHTIA.

Vahvan muotoilunsa lisäksi uuden MINI Lifestyle Collection -malliston tuotteet ovat erittäin toimivia, ja niissä on runsaasti hyvin mietittyjä yksityiskohtia. Esimerkiksi käsilaukkujen eri osastot sekä käsimatkatavaralaukkujen fiksusti suunnitellut sisätilat ovat ominaisuuksia, jotka helpottavat tavaroiden järjestelyä ja tekevät laukuista entistä monikäyttöisempiä. MINI-laukkuvalikoiman tuotteissa, joita ovat muun muassa MINI Duffle Bag Colour Block, MINI Overnight Bag Material Mix ja MINI Weekender Material Mix, on pieni karabiinihaka, joka varmistaa, että jatkossa avaimesi pysyvät tallessa. Myös malliston lisätarvikkeissa on järkeviä pieniä yksityiskohtia. MINI Watch -kelloon saa vaihtelua sen mukana toimitettavilla vaihtorannekkeilla. MINI Water Bottle Colour Block -vesipullo voidaan avata keskeltä kahteen osaan, mikä helpottaa täyttöä ja pesua.

BRITTILÄISTÄ CHARMIA.

Uuden Lifestyle Collection -malliston tuotteissa MINI juhlistaa brittiläistä alkuperäänsä. Esimerkiksi MINI Teapot -teepannu ja sen pariksi sopiva MINI Cup Colour Block -muki esittelevät britannialaista teekulttuuria omasta näkökulmastaan. Kun mukana on MINI Travel Flask -termospullo ja MINI Travel Mug -muki, ihka oikea MINI-teeseremonia voidaan järjestää missä ikinä matkustatkin. Termospullon kätevä lukitus helpottaa kuuman juoman kaatamista ja pullon sulkemista. Sanomattakin selvää, että sekä pullo että muki sopivat kaikkiin MINIn mukitelineisiin.

VASTUULLISTA LUONNONVAROJEN KÄYTTÖÄ.

Uusi tuotemallisto on osoitus MINIn sitoutumisesta luonnonvarojen vastuulliseen käyttöön. Kaikki paperi- ja puutuotteet ovat FSC-sertifioituja, ja Italiassa käsin valmistetuissa MINI Sunglasses Aviator Colour Block - ja MINI Sunglasses Panto Colour Block -aurinkolaseissa käytetty asetaatti on biologisesti hajoavaa. MINI käyttää nyt myös innovatiivista LEFA-materiaalia, joka on kestävän kehityksen periaatteiden mukainen vaihtoehto nahkalle. Se on valmistettu kierrätysnahkasta. Tätä materiaalia on hyödynnetty Material Mix -valikoiman tuotteissa, joista esimerkkejä ovat  MINI Backpack -reppu ja MINI Laptop Bag -tietokonelaukku.

KEKSELIÄITÄ TUOTTEITA LAPSILLE.

Uusimmasta MINI Lifestyle Collection -mallistosta löytyy kaikkea kivaa myös nuorimmille MINIn ystäville. Esimerkiksi MINI Colouring Car Set -värityssarjasta löytyy FSC-sertifioidulle paperille painettu MINI, jonka pieni matkustaja voi koota ja värittää laadukkailla Stabilo Woody 3 in 1 -puuvärikynillä. Näin pikkuväki voi suunnitella ja valmistaa ikioman MINInsä. MINI Kids Craft Sets -askartelusarjojen avulla lapset voivat koota kaikenlaista kivaa autopesulasta eläimiin käyttämällä omaan kotiin kertyneitä tyhjiä pakkauksia. Askartelusarjat kannustavat hauskasti luovuuteen, mutta muistuttavat myös vastuullisesta materiaalien käytöstä.