Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
Varaa koeajo

SUURIA UNELMIA.

Uudessa MINI Countryman plug-in-hybridissä on hyödynnetty sähköistä voimaa, joka luo jännittävän, mutta silti kestävän ajokokemuksen. Se haastaa hyvin mietityllä muotoilullaan ja tarkalla teknisellä suunnittelullaan kaiken, mitä olet aiemmin luullut tietäväsi hybridiajamisesta. Saat molempien ajotapojen parhaat edut ja saavutat täydellisen voimakkuuden ja tehokkuuden tasapainon.

ALL4 nelivetojärjestelmä| AUT | Navigation | 220 hv | 0-100 km/h: 6.8 s | 50 km ajomatkan sähköllä (WLTP)

Rakenna oma MINI Countryman Plug-In Hybrid

Experience

Alkaen 43 835 €

Kaikki mitä tarvitset.

Sisältää:

 • 18" vanteet
 • Ajoavustin, jossa kaistanvaihtovaroitin
 • Peruutustutka (PDC) takana
 • Peruutuskamera
 • Ohjauspyörän lämmitin
 • Vakionopeudensäädin
 • Avaimeton sisäänkäynti
 • 8,8" kosketusnäyttö
 • Navigointi RTTI-tiedoilla (reaaliaikaiset liikennetiedot)
 • Automaattiset karttapäivitykset
 • Apple Car Play valmius
Näytä kaikki sisältö

Moottorit

Maximise

Alkaen 48 235 €

Arjen luksusta.

Sisältää:

 • Experience -tason varustelu
 • 19" vanteet
 • Pysäköintitutka
 • Aktiivinen vakionopeudensäädin
 • MINI Yours nahkaverhoilu
 • Head-Up Display
 • Matkapuhelimen langaton lataus
Näytä kaikki sisältö

Moottorit

KOHOKOHDAT

JOPA 50 KM.

Uuden MINI Countryman plug-in-hybridin uusimman sukupolven akussa on 10,0 kWh:n kapasiteetti, jolla voit ajaa jopa 50 km pelkällä sähköajolla. Tämä tarkoittaa, että voit vähentää päivittäisiä autoilusta syntyviä kuluja. Täydellinen, kaupunkiin ja maanseudulle sopiva auto tarjoaa täysin sähköisen vaihtoehdon, jonka avulla voit nauttia paikallisesta, päästöttömästä liikkuvuudesta.

MINI Cooper SE Countryman ALL4 – plug-in-hybridillä ajaminen – bensiini ja sähkö

NELIVETO. KAIKILLA TEILLÄ.

Kun olet tehnyt viikonloppuostoksesi, miksi et lähtisi ajelemaan maaseudulle tai rannikolle – voimaa tuomassa tehokas plug-in-hybridi-moottori. Sähköisellä All4-nelivedolla ajat mukavasti niin kaupungin kaduilla kuin vuoristoteillä. Jopa 500 kilometrin kokonaiskantama ei aseta rajoja sille, minne autosi voi viedä sinut.

MINI Cooper hybridi – ohjaamo ja ohjauspyörä – ruskea nahka

INSPIROIVA SISÄTILA.

Uusi MINI Countryman plug-in-hybridi on täynnä fiksuja yksityiskohtia, jotka tekevät ajamisesta hauskempaa kuin koskaan ennen. Kun valitset MINIn, teet oikean valinnan. Tule sisään, katsele ympärillesi ja tunne olosi inspiroituneeksi.

MINI Countryman plug-in-hybridi– digitaalinen mittaristo – mittaristonäyttö

MONITOIMINNALLINEN MITTARISTONÄYTTÖ.

MINI Connected Media -paketin tai uudemman osana on saatavilla uusi MINI-mittaristo, joka korvaa perinteisen matkamittarin. Esteettisesti kaunis mittaristo on tyylikkään pelkistetyssä Black Panel -muotoilussa, ja se sijaitsee suoraan näkökentässäsi. Modernilla näytöllään se tarjoaa tärkeimmät tiedot. Tarkka 5,0-tuumainen digitaalinen näyttö ja sen vieressä olevat näytöt näyttävät esimerkiksi nopeuden, polttoaineen määrän, ajetut kilometrit, lämpötilan ja navigointiohjeet. Kaunis, korkearesoluutioinen kosketusnäyttö on räätälöity täydellisesti MINIlle.

MINI Countryman hybridi – jäähdyttimen säleikkö – muotoilu

UUDELLEEN MUOTOILTU JÄÄHDYTTIMEN SÄLEIKKÖ.

MINI Countryman plug-in-hybridin upeaa ulkonäköä korostaa entisestään sen uusi, hiottu jäähdyttimen säleikkö ja puskurin muotoilu. Jäähdyttimen säleikössä on rohkea, uusi kehys, ja sen yksityiskohdat ovat saatavilla kromisina tai uudessa valinnaisessa värissä Piano Black.

MINI Countryman PHEV – takapuskuri – muotoilu

TAKAPUSKURIN UUSI MUOTOILU.

Uuden MINI Countryman plug-in-hybridin upeaa ilmettä korostaa entisestään sen uusi, hiottu takapuskuri. Rohkea, erottuva, korin värissä oleva takapuskuri tuo lisää tasapainoa muotoon ja edistää MINIn aerodynaamista muotoilua. Sitä täydentää erinomaisesti takaosan diffuusori, joka korostaa voimakasta, sporttista ilmettä.

MINI SUOJAA.

Uusi MINI Countryman on saanut jo täydet viisi tähteä eurooppalaisessa Euro NCAP törmäysturvallisuustestissä. Myös yhdysvaltalainen liikenneturvallisuusjärjestö Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) antoi MINI Countrymanille täydet pisteet turvallisuudesta. Uuteen MINI Countrymaniin saa muun muassa lisävarusteena törmäysvaroittimen, joka osaa myös hätäjarrutuksen. Järjestelmä hidasti IIHS:n testeissä ajonopeutta ja vähensi vammojen riskiä törmäyksen sattuessa.

Mini Countryman plug-in-hybridi – liitettävyys – viihdetietojärjestelmä

MINI CONNECTED.

MINI Connected vie liitettävyyden MINIsi kanssa uudelle tasolle tuomalla laajan valikoiman älykkäitä palveluita ja sovelluksia. Se tarjoaa monia vaihtoehtoja navigointiin, kommunikointiin ja musiikin toistamiseen – kaikissa on upea näyttö ja älykäs, hands-free ääniohjaus. Se on saatavilla kahdessa eri paketissa. Katso, kumpi sopisi sinulle paremmin.

Löydä MINI Countryman Plug-In Hybrid

Uusi MINI Countryman Plug-In Hybrid.

 

Uusi MINI Countryman Plug-In Hybrid.

 

Roominess.

LATAUS.

YKSITYISK­OHDAT

 • Ajotilat
 • Tekniset yksityiskohdat
 • Lisävarusteet

AUTO EDRIVE -TILA.

Tämä on oletusasetus, kun kytket MINIn virran päälle. Tämä tila määrittää hyötysuhteeltaan parhaan yhdistelmän sähkö- ja bensiinimoottorin käytölle ajonopeuden, kiihdytyksien ja akun varauksen tilan perustella. AUTO eDrive -tila jakautuu kahteen vaiheeseen. Jos akun varaus on vähintään seitsemän prosenttia, voit ajaa ilman CO2-päästöjä tai polttoainetta. Polttomoottori kytkeytyy käyttöön automaattisesti ja vain, jos sitä tarvitaan. Kun akun varaus laskee alle tämän tason, voit ajaa täyssähkötilassa enintään 30 km/h:n nopeudella, kunhan käytät enintään keskivoimakkaita kiihdytyksiä, tai varovaisilla kiihdytyksillä tai tasaisella nopeudella enintään 88 km/h:n nopeudella.

MAX EDRIVE -TILA.

MAX eDrive -tilassa voit käyttää haluamaasi ajotapaa. CO2-päästöjä ei synny eikä pisaraakaan polttoainetta kulu. Bensiinimoottori kytkeytyy käyttöön automaattisesti, kun kaasupoljin painetaan pohjaan.

SAVE BATTERY -TILA.

Kytke Save Battery -tila käyttöön, kun akun varaus alkaa olla lopussa. Tässä tilassa bensiinimoottori lataa akkua tai pitää varauksen 90 prosentissa. Kun ajat Save Battery -tilassa, bensiinimoottori tekee kaiken työn, jotta voisit palata käyttämään sähkömoottoria kaupunkialueella.

MINI Cooper SE Countryman ALL4 – tavaratila

SUURI TAVARATILA.

MINI Countryman on suunniteltu kaikenlaisia kaupunki- ja maaseutumatkoja varten. Sen takaistuimia voidaan kääntää, jolloin saat joko lisää tavaratilaa tai jalkatilaa. Näin voit helposti hyödyntää 1.275 litran tilaa ja ottaa mukaasi tarvikkeet mille tahansa seikkailulle.

MINI F60 hybridi – sisätila – istuimet

MUUNNELTAVAT ISTUIMET.

Suuri tavaratila antaa runsaasti tilaa myös suunnitelmillesi. Kun takaistuimet käännetään 40/20/40-mallisesti, uuteen MINI Countryman plug-in-hybridiin mahtuvat niin pitkät, leveät kuin muuten vaan suuret matkatavarat.

MINI Countryman PHEV – nostettu istuin – muunneltava istuimen korkeus

MUUNNELTAVAT ISTUIMET.

Sähköisesti säädettävissä olevia istuimia voidaan muuntaa yksilöllisesti, ja ne tarjoavat miellyttävät lannetuen. Erinomaisen istumamukavuuden ansiosta saavut perille rentoutuneena. Valinnaisen muistitoiminnon avulla voit tallentaa kaksi erilaista yksilöllistä asetusta. Nauti terveellisestä istuma-asennosta ja vähennä selkälihaksiisi kohdistuvaa kuormitusta – se on erityisen arvokas ominaisuus pitkillä matkoilla.

MINI F60 hybridi – näkymä takaa – helppo avata

HELPPO AVATA.

Ovatko kätesi täynnä, mutta sinun on avattava tavaratila? Käytä yksinkertaisesti jalkojasi. Valinnaisen Comfort Access- ja Easy Opener -toiminnon ansiosta yhdessä automaattisen takaluukkutoiminnon kanssa voit avata MINI Countryman plug-in-hybridin takaluukun nopealla jalan liikkeellä takapuskurin alla.

MINI Countryman PHEV – tavaratilan verkko – tavaratila

TAVARATILAVERKKO.

Näppärä idea, joka usein unohtuu. Tavaratilaverkko suojaa luotettavasti kaikenlaisia matkatavaroita, jotka on tuettava erityisen vakaasti. Musta verkko voidaan kiinnittää tavaratilan kiinnityspisteisiin. Älä anna minkään luiskahtaa verkon ohi.

MINI Cooper SE Countryman ALL4 – piknikpenkki – pöytä

MININ PIKNIKPENKKI.

Nauti elämästä tyylillä mukavalla kahden istuttavalla piknikpenkillä. Pehmeässä penkissä on suojaläppä, joka suojaa sinua lialta, kun istahdat hetkeksi nauttimaan maaseudun kauneudesta. Piknikpenkki kiinnitetään napeilla muunneltavan tavaratilan pohjaan, ja se on helppo varastoida. Kiinnitä penkki kätevästi tavaratilan kynnykseen, ja piknikretkesi voi alkaa. Nauti.

MINI Countryman PHEV – alkuperäisosat – lisävarusteet

MINI ALKUPERÄISOSAT & LISÄVARUSTEET.

Tutustu laajaan valikoimaan alkuperäisosia ja lisävarusteita, joiden avulla saat MINIstäsi entistä yksilöllisemmän – laadukkaista kevytmetallivanteista ja ainutlaatuisista ulkopuolen yksityiskohdista aina upeaan valikoimaan tarroja ja raitoja. Alkuperäiset MINI-lisävarusteet avaavat rajattomien mahdollisuuksien MINI-maailman.

INSPIROIVA SISÄTILA.

Uusi MINI Countryman plug-in-hybridi on täynnä fiksuja yksityiskohtia, jotka tekevät ajamisesta hauskempaa kuin koskaan ennen. Kun valitset MINIn, teet oikean valinnan. Tule sisään, katsele ympärillesi ja tunne olosi inspiroituneeksi.

MINI F60 hybridi – verhoilu – nahkaistuimet

ENSILUOKKAINEN NAHKAVERHOILU.

MINI Countryman Plug-in-hybridin sisätiloissa mukavuudella on etusija. Sisätiloissa on käytetty erinomaisia erilaisia materiaaleja ja siellä on pintanahkaiset istuimet, mikä luo hyvinvointitunnelmaa. Nyt vaikeinkaan maasto ei ole esteenä mukavuudelle ja tyylille.

MINI Countryman hybridi – värivalinnat – ohjaamon etulevy, ovikehykset, aksenttiraidat

VÄRIVALINNAT.

MINIsi on todellinen tyyli-ikoni, jossa on erottuvia, moderneja sisätilan yksityiskohtia. Värimalliin kuuluvat ovipaneeli ja kädennojat sekä kojelaudan alla olevat polvipehmusteet. Värimallin avulla saat yksilöllistettyä MINIsi upealla tavalla ja luotua visuaalisesti kauniin kontrastin lähes minkä tahansa sisätilaan valitsemasi muun värin kanssa. Värimalleja on saatavilla näissä päitä kääntävissä väreissä: Hazy Grey, Piano Black, Piano Black illuminated, JCW Piano Black ja uusi Shaded Silver.

MINI hybridi – kojelautanäyttö – tuulilasinäyttö

MININ TUULILASINÄYTTÖ.

Täysivärinen näyttö ilmestyy suoraan näkökenttääsi vain yhdellä MINI Centre Instrument -mittariston napin painalluksella. Voit tarkastella nopeuttasi, seurata navigointiohjeita, säädellä viihdettä ja katsoa erilaisia tietoja – myös varoituksia – ilman että sinun tarvitsee siirtää katsettasi tiestä. Läpinäkyvää näyttöä on helppo lukea myös suorassa auringonvalossa. Valikon kautta voidaan säädellä näytettäviä tietoja sekä näytön korkeutta, kiertoa ja kirkkautta.

MINI Cooper SE Countryman ALL4 – kattoverhoilu – sisäkatto

KATTOVERHOILU.

Antrasiitin värinen kattoverhoilu luo harmonisen tunnelman minkä tahansa MINIn sisätilaan. Aurinkosuojukset, sisävalojen kotelot, takaosan kaksi kattokahvaa sekä A-, B- ja C-pilarit ovat myös antrasiitin väriset.

MISSÄ VOIMAKKUUS YHDISTYY TYYLIIN.

Yhdistelemällä persoonallista, karskin upeaa ulkonäköä ja maskuliinisia mittasuhteita seikkailuhenkeen olemme luoneet auton, joka sopii niin moderneille kaupungin kaduille kuin maanseututeille. Se on saatavilla 9 eri värissä, joita korostavat hienovaraiset sähköiset yksityiskohdat.

MINI F60 hybridi – takavalot – Union Jack

UNION JACK -TAKAVALOT.

Kuten MINI, myös Union Jack on ajaton symboli, joka kertoo pitkästä, rikkaasta historiasta. Modernia ajamista varten uudelleen suunniteltuna ja kunnianosoituksena juurillemme LED-takavalot muodostavat kaksiosaisen Union Jack -lipun, jota ympäröi Piano Black -värinen kehys.

MINI PHEV – sivupaneelit – latausportti keltainen

SIVUPANEELIT JA LATAUSPORTTI.

Nämä upeat sivupaneelit antavat MINIsi ulkomuotoon yksilöllistä eleganssia. Vasemmassa sivupaneelissa on läpän takana myös latauspistoke, johon syttyy valo, kun se on kytketty päälle. Latausportin LED-valorenkaaseen syttyy valo, joka osoittaa latausprosessin eri vaiheet.

MINI Cooper SE Countryman ALL4 – mustat muotoilun yksityiskohdat – musta katto, mustat peilisuojukset, mustat vanteet

UUDEN PIANO BLACK -MUOTOILUN KOROSTUKSET.

Elegantin, korkeakiiltoisen Piano Black -muotoilun korostukset lisäävät tyyliä ja karismaa MINI Countryman plug-in-hybridisi etu- ja takavalojen ympäristöön, oven kahvoihin ja uuteen jäähdyttimen säleikköön. Tämä klassinen viimeistely kohentaa rohkeasti MINIsi ikonista ilmettä ja asennetta. Tyylikäs Piano Black -värinen MINI Countryman -merkintä tavaratilassa antaa yksilöllisen loppusilauksen autollesi. Vaikutusta voidaan korostaa entisestään, kun se yhdistetään muihin sisätilan mustiin komponentteihin, kuten mustaan kattoon, mustiin peilisuojuksiin tai mustiin konepellin raitoihin.

MINI Cooper hybridi – LED-ajovalot – adaptiiviset valot

ADAPTIIVISET LED-ETUVALOT.

LED-ajovalojen innovatiivinen uusi muotoilu (uuden MINI Countrymanin perusvaruste) tuo lisää persoonallisuutta ja turvallisuutta MINI-autoosi. Voit varustella MINIsi myös uusilla, valinnaisesti adaptiivisilla LED-ajovaloilla, joissa on Matrix-teknologiaa. Ne tuovat ihanteellista valoa hämärään ja valoa sivuilla, kun olet kääntymässä. Näin voit nähdä sellaisia osia tiestä, jotka olisivat muutoin saattaneet jäädä näkemättä. Jos MINIsi etukamera havaitsee vastaan tulevia ajoneuvoja, automaattinen toiminto poistaa korkeimmat valosegmentit käytöstä, mikä estää muita tiellä ajavia häikäistymästä.

MINI PHEV – ALL4 ulkopuolen Optic – paketti

MINI ALL4 -NELIVEDON ULKOPUOLEN TYYLIPAKETTI.

Nosta MINI Countryman plug-in-hybridisi off-road-kerrointa ja korosta sen karskia, seikkailullista luonnetta. Valinnaisessa ulkopuolen MINI ALL4 Optic -paketissa on etu- ja takapuskurille erottuvat koristeelliset elementit ja suojalevylle matta alumiininen viimeistely.

TEKNISET TIEDOT

 • Ominaisuudet

    COOPER SE ALL4 PLUG-IN HYBRID*
  Istumapaikat 5
  Tavaratilan tilavuus 405-1275 L 
  Ovet 5
  Polttoainesäiliön tilavuus 36 L 

  *Depending on the environmental conditions, a temporary peak of the combustion engine power is provided, which can be approx. 10% above the rated power. The duration of the peak performance increases with falling ambient temperature (approx. 5 s at + 25 °C, approx. 40 s at -20 °C).

 • Mitat ja massa

    COOPER SE ALL4 PLUG-IN HYBRID*
  Leveys 1822 MM 
  Kokonaismassa 1760 KG 
  Pituus 4299 MM
  Korkeus 1559 MM
  Akseliväli 2670 MM

  *Depending on the environmental conditions, a temporary peak of the combustion engine power is provided, which can be approx. 10% above the rated power. The duration of the peak performance increases with falling ambient temperature (approx. 5 s at + 25 °C, approx. 40 s at -20 °C).

 • Voimansiirto

    COOPER SE ALL4 PLUG-IN HYBRID*
  Sylinterit 3
  Iskutilavuus 1499 CM³
  Teho 220 HP 
  Vääntömomentti 220 + 165 = 385 NM 
  Polttoaine BENSIINI+ELECTRIC
  0-100 KM/H 6,8
  L/100 KM WLTP** 1,8
  CO2 G/KM WLTP** 41


  *) Depending on the environmental conditions, a temporary peak of the combustion engine power is provided, which can be approx. 10% above the rated power. The duration of the peak performance increases with falling ambient temperature (approx. 5 s at +25 ° C, approx. 40 s at -20 °C).

  Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

  **Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittaustavasta (WLTP) johtuen autoon valitut varusteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja sitä kautta autoveron määrään sekä auton kokonaishintaan. Pyydä lisätietoja MINI-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.mini.fi/wltp.

  Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.