Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi

Koe ainutlaatuinen ajoelämys!

Varaa koeajo

KYTKETÄÄN SÄHKÖT.

UUSI MINI COUNTRYMAN 
PLUG-IN HYBRID, ALL4.

Sujahda töihin sähköllä ja karkaa kaupungista viikonvaihteeksi – tämän mahdollistaa täysin uusi pistokehybridimoottorimme.  MINI Cooper S E Countryman ALL4 vie sinut minne haluat - toimintasäde sähkökäytöllä on 40 km ja auton taloudellisella bensiinimoottorilla pääset pitkälle (EU-yhdistetty kulutus 2,4 l/100 km, CO2-päästöt 55 g/km). Kestävän kehityksen periaatteiden mukainen ajo voi todella olla hauskaa.

VAKIONA
224 hv – ALL4 nelivetojärjestelmä – automaatti – navigointi – 9 ulkovärivaihtoehtoa – 17” kevytmetallivanteet – nahkainen urheiluohjauspyörä – ajotyylin valinta – ja paljon muuta.

Hinta alkaen 40 407 €.

Varaa koeajo Hinnastot ja esitteet Rakenna oma MINI

ALKAEN 492 €/KK

TÄYDELLINEN RAHOITUSPAKETTI.

MINI FiksuDiili on helppo ja riskitön tapa käyttää yksityisautoa. Ajat MINIllä neljä vuotta ja maksat vain polttoaineesta ja vakuutuksista. Kuukausihintaan kuuluvat talvirenkaat ja määräaikaishuollot sekä sovittu hinta sopimuskauden lopussa. Voit palauttaa auton halutessasi tai lunastaa sen omaksesi.

MINI RAHOITUS

Mini Countryman Plug-in Hybrid

Sähkö ei muuta sielua.

JOKAISELLE JOTAKIN.

HIGHLIGHTS

URBAANIIN AJOON.

Sopii erinomaisesti ajoon taajama-alueella. Lyhyet matkat taittuvat pelkällä sähköllä. Hiilijalanjälkesi pysyy pienenä, kun ajat CO2-päästöttömästi ja huomaamattoman hiljaisesti.

HIGHLIGHTS

PÄIVITTÄISEEN AJOON.

Nauti matkasta MINIn hiljaisissa sisätiloissa. Työmatkastasi tuli juuri tuottavampi. MINI Cooper S E Countryman ALL4:n yhdistetty polttoaineenkulutus on huomattavasti perinteisellä voimanlähteellä varustettuja autoja alhaisempi tavanomaisilla kodin ja työpaikan välisillä etäisyyksillä. Aja työmatkat tyylikkäästi ilman CO2-päästöjä. Kun käynnistät päivittäisen matkasi työpaikalle täyteen ladatulla akulla, pystyt ajamaan pelkällä sähkömoottorilla maksimissaan 125 km/h tuntivauhtia. Lataa MINI työpäivän aikana, ja voit palata myös kotiin samalla nopeudella – CO2-neutraalisti.

HIGHLIGHTS

PITKILLE MATKOILLE.

Täytä 37 litran polttoainesäiliö kuten missä tahansa perinteisellä voimanlähteellä varustetussa autossa ja ajele määränpäähäsi mukavasti, olipa matkan pituus mikä hyvänsä. SAVE Battery -tila pitää akun varauksen täynnä. Kun poistut moottoritieltä kohti urbaania määränpäätäsi, kytkemällä MAX E-drive -tilan käyttöön pystyt hyödyntämään täyteen ladattua akkua viimeisien kilometrien ajan ja ajamaan pelkällä sähköllä, CO2-neutraalisti. 

KOHOKOHDAT

MINI SUOJAA.

Uusi MINI Countryman on saanut jo täydet viisi tähteä eurooppalaisessa Euro NCAP törmäysturvallisuustestissä. Myös yhdysvaltalainen liikenneturvallisuusjärjestö Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) antoi MINI Countrymanille täydet pisteet turvallisuudesta. Uuteen MINI Countrymaniin saa muun muassa lisävarusteena törmäysvaroittimen, joka osaa myös hätäjarrutuksen. Järjestelmä hidasti IIHS:n testeissä ajonopeutta ja vähensi vammojen riskiä törmäyksen sattuessa.

 

LUE LISÄÄ

LATAUS.

LATAA VAIVATTA.
MINI Cooper S E Countryman ALL4:ssä on huippumoderni litiumioniakku. Kehittynyt jäähdytysjärjestelmä pitää sen ihanteellisessa lämpötilassa koko ajan, minkä ansiosta akun kapasiteetti ja käyttöikä ovat erinomaiset. Voit ladata akkua niin kotona kuin tien päällä käyttämällä etuvilkun koristeeseen sijoitetun luukun alla olevaa latausporttia. Kun aloitat latauksen, portin ympärillä palavat LED-valot näyttävät latausprosessin etenemisen.

LATAUS KOTONA.
Anna MINIn latautua sillä aikaa kun nukut. Kytke se vain kotonasi pistorasiaan MINIn mukana toimitetulla, vakiomallisella latauskaapelilla. Latausaika vaihtelee vähintään kahdesta enintään kahdeksaan tuntiin oman sähköverkkosi verkkojännitteestä sekä akun varauksen tasosta riippuen.

LATAUS TIEN PÄÄLLÄ.
Kun matkustat, voit ladata MINIä yleisillä latausasemilla käyttämällä tähän tarkoitukseen tehtyä MINIn latauskaapelia. Tämä kaapeli on saatavana MINIn alkuperäisenä lisävarusteena. Lisätietoja saat MINI-jälleenmyyjältäsi.

AJOTILAT.

eDrive-tilanvalitsimella voit kytkeä haluamasi ajotilan kolmesta vaihtoehdosta: AUTO eDrive, MAX eDrive tai Save Battery. Valitse kulloiseenkin tarpeeseen tai fiilikseen sopivin tila ja lähde liikkeelle.

AJOTILAT.

AUTO EDRIVE -TILA.

Tämä on oletusasetus, kun kytket MINIn virran päälle. Tämä tila määrittää hyötysuhteeltaan parhaan yhdistelmän sähkö- ja bensiinimoottorin käytölle ajonopeuden, kiihdytyksien ja akun varauksen tilan perustella. AUTO eDrive -tila jakautuu kahteen vaiheeseen. Jos akun varaus on vähintään seitsemän prosenttia, voit ajaa ilman CO2-päästöjä tai polttoainetta. Polttomoottori kytkeytyy käyttöön automaattisesti ja vain, jos sitä tarvitaan. Kun akun varaus laskee alle tämän tason, voit ajaa täyssähkötilassa enintään 30 km/h:n nopeudella, kunhan käytät enintään keskivoimakkaita kiihdytyksiä, tai varovaisilla kiihdytyksillä tai tasaisella nopeudella enintään 88 km/h:n nopeudella.

AJOTILAT.

MAX EDRIVE -TILA.

MAX eDrive -tilassa voit käyttää haluamaasi ajotapaa. CO2-päästöjä ei synny eikä pisaraakaan polttoainetta kulu. Bensiinimoottori kytkeytyy käyttöön automaattisesti, kun kaasupoljin painetaan pohjaan.

AJOTILAT.

SAVE BATTERY -TILA.

Kytke Save Battery -tila käyttöön, kun akun varaus alkaa olla lopussa. Tässä tilassa bensiinimoottori lataa akkua tai pitää varauksen 90 prosentissa. Kun ajat Save Battery -tilassa, bensiinimoottori tekee kaiken työn, jotta voisit palata käyttämään sähkömoottoria kaupunkialueella.

MUOTOILUN YKSITYISKOHTIA.

Tutustu tarkemmin MINI Cooper S E A Countryman ALL4 -malliin.

MUOTOILUN.

KELTAINEN S-MERKKI.

Tämä on tunnetun punaisen S-merkin sähköversio. Sama viesti urheilullisuudesta, lisämausteena tietoisuus ympäristöstä.

MUOTOILUN.

sivuvilkkujen koristeet.

Nämä yksityiskohdat kertovat kestävän kehityksen periaatteiden noudattamisesta. Vasemmanpuoleisen suuntavilkun koristeen alla on latausliitäntä, jonka merkkivalot syttyvät latauksen ollessa käynnissä.

MUOTOILUN.

INTERIOR.

Anna MINI Cooper S E Countryman ALL4:n terävän kiihtyvyyden painaa sinut näihin lisävarustevalikoimaan kuuluviin upean miellyttäviin nahkaistuimiin.

 

MUOTOILUN.

18-TUUMAISET BLACK PIN SPOKE-VANTEET.

Häikäisevät kuin niiden kuljettama sähkökäyttöinen MINI. Lisävarustevalikoimaan kuuluvat 18-tuumaiset Black Pin Spoke -kevytmetallivanteet huokuvat eleganssia.

MUOTOILUN.

E-MERKKI.

Selkeä viesti heille, jotka yrittävät pysytellä kannoillasi. Kirkkaankeltainen e-merkki tavaratilan luukussa.

MUOTOILUN.

E-MITTARI.

Sähköön liittyvät asiat selviävät e-mittarista. Se korvaa perinteisen käyntinopeusmittarin kojelaudassa.

UUSI MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID

ELOKUVA.

Design

Driving

ALL4.

Sääoloista riippumatta sinä olet se, joka määrää suunnan. Nelivetojärjestelmä jakaa vedon dynaamisesti etu- ja takapyörien välillä. ALL4-neliveto laskee kullekin pyörälle ihanteellisen pidon ajotyylin ja tienpinnan pidon mukaisesti. Kun olosuhteet muuttuvat hankalammiksi, moottorin koko vääntö voidaan kytkeä takapyörille. Se auttaa pääsemään pois hankalista paikoista, kuten mutavellistä tai lumipenkasta.

LISÄVARUSTEET.

Tarjoamme jokaiselle jotakin sen mukaan, millainen omasta MINI Countrymanista halutaan muokata. Valitse joko pohjoismaisille tai eurooppalaisille teille sovitetut talvirenkaat – RunFlat-tekniikalla tai ilman. Varustele Countryman suksitelineellä, raidoitetulla suksiboksilla, kokoon taitettavalla pyöräpidikkeellä, LED-lisävaloilla tai vaikkapa Aspen White -kontrastivärisellä katolla yhdistettynä samansävyisiin 19 tuuman rallivanteisiin?
Alkuperäiset MINI-lisävarusteet avaavat rajattomien mahdollisuuksien MINI-maailman!

Alkuperäiset MINI Lisävarusteet

COOPER S E ALL4

PLUG-IN HYBRID

TEHO (HV) 224
KIIHTYVYYS 0 – 100 KM/H 6.8
POLTTOAINEEN KULUTUS (EU-YHD) L/100 KM 2.4
CO2 G/KM 55
Rakenna oma MINI Hinnastot
Vieritä ylös