Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi

Koe ainutlaatuinen ajoelämys!

Varaa koeajo

KYTKETÄÄN SÄHKÖT.

UUSI MINI COUNTRYMAN 
PLUG-IN HYBRID, ALL4.

Sujahda töihin sähköllä ja karkaa kaupungista viikonvaihteeksi – tämän mahdollistaa täysin uusi pistokehybridimoottorimme.  MINI Cooper S E Countryman ALL4 vie sinut minne haluat - toimintasäde sähkökäytöllä on 40 km ja auton taloudellisella bensiinimoottorilla pääset pitkälle (EU-yhdistetty kulutus 2,4 l/100 km, CO2-päästöt 55 g/km). Kestävän kehityksen periaatteiden mukainen ajo voi todella olla hauskaa.

VAKIONA
224 hv – ALL4 nelivetojärjestelmä – automaatti – navigointi – 9 ulkovärivaihtoehtoa – 17” kevytmetallivanteet – nahkainen urheiluohjauspyörä – ajotyylin valinta – ja paljon muuta.

Hinta alkaen 40 610 €.

Varaa koeajo Hinnastot ja esitteet Rakenna oma MINI VARUSTETASOT

ALKAEN 492 €/KK

TÄYDELLINEN RAHOITUSPAKETTI.

MINI FiksuDiili on helppo ja riskitön tapa käyttää yksityisautoa. Ajat MINIllä neljä vuotta ja maksat vain polttoaineesta ja vakuutuksista. Kuukausihintaan kuuluvat talvirenkaat ja määräaikaishuollot sekä sovittu hinta sopimuskauden lopussa. Voit palauttaa auton halutessasi tai lunastaa sen omaksesi.

MINI RAHOITUS

Mini Countryman Plug-in Hybrid

Sähkö ei muuta sielua.

JOKAISELLE JOTAKIN.

HIGHLIGHTS

URBAANIIN AJOON.

HIGHLIGHTS

PÄIVITTÄISEEN AJOON.

HIGHLIGHTS

PITKILLE MATKOILLE.

LATAUS.

LATAA VAIVATTA.
MINI Cooper S E Countryman ALL4:ssä on huippumoderni litiumioniakku. Kehittynyt jäähdytysjärjestelmä pitää sen ihanteellisessa lämpötilassa koko ajan, minkä ansiosta akun kapasiteetti ja käyttöikä ovat erinomaiset. Voit ladata akkua niin kotona kuin tien päällä käyttämällä etuvilkun koristeeseen sijoitetun luukun alla olevaa latausporttia. Kun aloitat latauksen, portin ympärillä palavat LED-valot näyttävät latausprosessin etenemisen.

LATAUS KOTONA.
Anna MINIn latautua sillä aikaa kun nukut. Kytke se vain kotonasi pistorasiaan MINIn mukana toimitetulla, vakiomallisella latauskaapelilla. Latausaika vaihtelee vähintään kahdesta enintään kahdeksaan tuntiin oman sähköverkkosi verkkojännitteestä sekä akun varauksen tasosta riippuen.

LATAUS TIEN PÄÄLLÄ.
Kun matkustat, voit ladata MINIä yleisillä latausasemilla käyttämällä tähän tarkoitukseen tehtyä MINIn latauskaapelia. Tämä kaapeli on saatavana MINIn alkuperäisenä lisävarusteena. Lisätietoja saat MINI-jälleenmyyjältäsi.

AJOTILAT.

AJOTILAT.

AUTO EDRIVE -TILA.

AJOTILAT.

MAX EDRIVE -TILA.

AJOTILAT.

SAVE BATTERY -TILA.

MUOTOILUN YKSITYISKOHTIA.

MUOTOILUN.

KELTAINEN S-MERKKI.

MUOTOILUN.

sivuvilkkujen koristeet.

MUOTOILUN.

INTERIOR.

MUOTOILUN.

18-TUUMAISET BLACK PIN SPOKE-VANTEET.

MUOTOILUN.

E-MERKKI.

MUOTOILUN.

E-MITTARI.

UUSI MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID

ELOKUVA.

Design

Driving

ALL4.

Sääoloista riippumatta sinä olet se, joka määrää suunnan. Nelivetojärjestelmä jakaa vedon dynaamisesti etu- ja takapyörien välillä. ALL4-neliveto laskee kullekin pyörälle ihanteellisen pidon ajotyylin ja tienpinnan pidon mukaisesti. Kun olosuhteet muuttuvat hankalammiksi, moottorin koko vääntö voidaan kytkeä takapyörille. Se auttaa pääsemään pois hankalista paikoista, kuten mutavellistä tai lumipenkasta.

LISÄVARUSTEET.

Tarjoamme jokaiselle jotakin sen mukaan, millainen omasta MINI Countrymanista halutaan muokata. Valitse joko pohjoismaisille tai eurooppalaisille teille sovitetut talvirenkaat – RunFlat-tekniikalla tai ilman. Varustele Countryman suksitelineellä, raidoitetulla suksiboksilla, kokoon taitettavalla pyöräpidikkeellä, LED-lisävaloilla tai vaikkapa Aspen White -kontrastivärisellä katolla yhdistettynä samansävyisiin 19 tuuman rallivanteisiin?
Alkuperäiset MINI-lisävarusteet avaavat rajattomien mahdollisuuksien MINI-maailman!

Alkuperäiset MINI Lisävarusteet

VARUSTETASOT.

COOPER S E ALL4

PLUG-IN HYBRID

TEHO (HV) 224
KIIHTYVYYS 0 – 100 KM/H 6.9
POLTTOAINEEN KULUTUS (EU-YHD) L/100 KM 2.4
CO2 G/KM 55
Rakenna oma MINI Hinnastot
Vieritä ylös