Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi

Koe ainutlaatuinen ajoelämys!

Varaa koeajo

MINI Cabrio

Stay Open.

Avomallinen MINI Cabrio huokuu impulsiivisuutta ja energiaa. Voit nauttia täysin siemauksin jännittävistä ajoelämyksistä kesäisillä teillä katto alhaalla. Luvassa on jatkuvia ajonautintoja ohjauspyörän takana. Tunnet olevasi elossa aurinkoisilla ajokeleillä. Kun pään yllä on kattona vain taivas, nautinnoilla ei ole rajoja.

Rakenna Hinnastot ja esitteet Varaa koeajo VARUSTETASOT

MINI CABRIO

TÄYDELLISIÄ AJONAUTINTOJA.

*Sivuilla mainitut hinnat ovat suositusvähittäismyyntihintoja (svh.) sisältäen arvonlisäveron. Hintoihin lisätään jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut. Tarkasta lopullinen hinta aina MINI-jälleenmyyjältäsi. Maahantuoja varaa oikeuden hintamuutoksiin.

Kohokohdat

UPEAA AVOIMUUTTA.

MINI CABRIO 3-in-1-katto

KATTO ALAS JA MENOKSI.

MINI Cabrio tarjoaa upeat mahdollisuudet nauttia ulkoilmasta. Ensinnäkin sähköisesti säädettävä kattomekanismi eroaa edukseen muista markkinoilla olevista. Sen hiljainen ja älykäs Z-taittomekanismi toimii kolmessa vaiheessa: täysin avattuna, täysin suljettuna sekä aurinkokattona, joka antaa tuntea tuulen vireen kasvoillasi. Katto avautuu tai sulkeutuu kokonaisuudessaan 18 sekunnissa – jopa ajaessasi 30 km/h nopeudella. Voit myös valita ‘MINI Yours’ -kangaskaton ainutlaatuisella Union Jack -kuviolla.

MINI Connected

SAUMATTOMIA INNOVAATIOITA. SISÄ- JA ULKOPUOLELLA.

MINI Connected tuo MINIin monenlaista tietoa ja viihdettä erilaisten älykkäiden palvelujen ja sovellusten kautta. Voit olla vuorovaikutuksessa autosi kanssa, jakaa tietoa ja hallita aikatauluja sekä autossa ollessasi että sen ulkopuolella. Nopeat ja luotettavat yhteydet parantavat käyttökokemustasi ja voit olla varma, että matkustajat nauttivat matkastaan ja voivat pitää yhteyttä ulkomaailmaan.

MATRIX LED -AJOVALOT

ENEMMÄN KUIN PELKKÄÄ VALAISTUSTA.

Innovatiiviset MINI Matrix LED -ajovalot antavat parasta mahdollista valaistusta, ja siten parempaa näkyvyyttä ja turvallisuutta. Kun pitkät valot laitetaan päälle, valaistus on todella tehokasta. Peruutuspeiliin integroitu etukamerajärjestelmä havaitsee lähestyvät ajoneuvot ja sytyttää (tai sammuttaa) yhden tai useamman ajovalojen neljästä osasta. Tämä vähentää muille tienkäyttäjille aiheutuvia häiriöitä ja valaisee muut alueet optimaalisesti.

MINI-KOJELAUTA

MINI YOURS CUSTOMISED.

MINI on ollut edelläkävijä yksilöityjen sisä- ja ulkopuolen yksityiskohtien osalta ja niihin on käytetty 3D-tulostusteknologiaa. Voit esimerkiksi lisätä yksilöllisyyttä valitsemalla matkustajan puolelle kojelaudan, joka on räätälöity omaan tyyliisi värien ja muotoilun osalta. Ulkopuolelle voit valita 3D-tulostetut valoventtiilit täydentämään autosi urheilullista ulkomuotoa. MINIn kyytiin astuminen on nyt myös jo elämys itsessään – maahan heijastuva yksilöitävä kuva ja valaistut kynnyslistat varmistavat, että matka saa hyvän alun.

Lue lisää MINI Yours Customised

OMINAISUUDET TARKEMMIN.

 • SUORITUSKYKY JA MUOTOILU
 • AVUSTINJÄRJESTELMÄT
 • VIIHDE JA VIESTINTÄ
 • TURVALLISUUS
 • MINI YOURS
MINI CABRIO – EASY LOAD -TOIMINTO

MINI CABRIO – EASY LOAD -TOIMINTO

KÄTEVÄÄ PAKKAAMISTA.

MINIn tilankäyttö on luovaa, joten tavaratilaa on enemmän, kuin luultavasti odotitkaan. Sitä paitsi vain MINI Cabrio -mallissa oleva Easy Load -toiminto tekee pakkaamisesta lähes taidetta. Painamalla katon pohjaa tavaratilan aukko suurenee, jolloin tavarat saa pakattua helpommin. Kun katto on suljettuna, tavaratilassa on peräti 215 litraa tilaa. Katon olessa avattuna tilaa on edelleen kätevästi 160 litraa. Voit myös kuljettaa pidempiä esineitä, kuten vaikkapa surffilautaa, sillä takapenkki on taitettavissa puoliksi tai kokonaan.

UNION JACK -TAKAVALOT

UNION JACK -TAKAVALOT

KUNNIANO­SOITUS JUURILLEMME.

Union Jack -lippu on MINIn tavoin ajaton ja huokuu pitkää ja vivahteikasta historiaa. Nykyaikaiseen ajamiseen suunnitellut vaikuttavat LED-takavalot muodostavat kaksiosaisen Union Jack -lipun, jota ympäröi kromikehys.

MINI-LOGO

MINI-LOGO

ENEMMÄN KUIN LOGO.

Siivekäs MINI-logo heijastaa perinteitämme ja historiaamme, mutta olemme uudistaneet sitä hieman: sen kokoa on pienennetty hieman nykyisen estetiikan mukaan. Sen lisäksi oman MINIsi ulkopinnan viimeistely saa hohtaa logon siipien läpi, mikä luo miellyttävää kontrastia. MINIn kyytiin astuminen on nyt myös jo elämys itsessään – maahan heijastuu tervehdykseksi MINI-logo, joka näyttää valokeilan oven sisäpuolelta.

SISÄPINNAT JA KOJETAULU

SISÄPINNAT JA KOJETAULU

PERINTEIKÄSTÄ TYYLIÄ.

Innokas odotus alkaa jo kauan ennen auton toimitusta. Tunne on vieläkin voimakkaampi, kun olet päättänyt sisustuksesta itse. Vakiona olevan tyylikkään Carbon Black -värin lisäksi väriraidat käsinojissa ja polvirullassa ovat saatavana kolmessa vaikutuksen tekevässä värissä: Malt Brown, Glowing Red ja Satellite Grey. MINIn perinteiden mukaisesti voit antaa etumatkustajan paikalle lisää yksilöityä tyyliä. Piano Black-värinen kojetaulu on taustavalaistu ja sen muotoilu on saanut inspiraatiota tyylitellystä Union Jack -lipusta.

MUKAUTUVAT LED-AJOVALOT

MUKAUTUVAT LED-AJOVALOT

ANNA LED-VALOJEN LOISTAA.

Nämä ajovalot tuovat muotoiluun hienostunutta tyyliä ja viimeisintä matriisivaloteknologiaa – upein tuloksin. Kulmiin sijoitetut LED-valot antavat mahdollisuuden mukauttaa valon jakautumista niin, että valo suuntautuu sivulle kääntyessäsi heikosti valaistussa risteyksessä. Näet tien osat, jotka olisivat ennen jääneet pimeyteen – ja turvallisuus paranee. Ajovalojen ainutlaatuista ulkomuotoa täydentävät tyylikkäät valkoiset suuntavilkut.

LED-AJOVALOT

LED-AJOVALOT

VALOA PÄIVÄÄSI.

Olemme uudistaneet LED-ajovalot ja antaneet niille modernimman puhdaslinjaisen muotoilun. Päiväajovaloja täydentävät LED-suuntavilkut, jotka vilkkuvat hyvin erottuvan ympyrän muodossa ainutlaatuisen valomuotoilumme ansiosta. Sisäpuolen musta reunus korostaa ikonista MINI-tyyliä. Tehokkaat lyhyiden ja pitkien valojen asetukset perustuvat Bi-LED-valoihin, ja ne varmistavat paremman näkyvyyden ja turvallisuuden. Siis valot päälle – lähdetään ajelulle.

VAIHTEISTO JA MOOTTORI

VAIHTEISTO JA MOOTTORI

7-VAIHTEINEN STEPTRONIC-VAIHTEISTO JA KAKSO­ISKYTKIN.

Vaihteen vaihtaminen sujuu erityisen dynaamisesti 7-vaihteisella Steptronic-automaattivaihteistolla. Se käyttää tarkkaan viritettyä sähköistä vaihtojärjestelmää, joka tekee vaihteiden vaihdosta saumatonta. Valintavivulla voit halutessasi käyttää manuaalista vaihtoa ja muulloin automaattista. Start/Stop-toiminto tekee ajamisesta taloudellisempaa, vähentäen polttoaineen kulutusta ja päästöjä. MINI Cooper S -mallissamme on 7-vaihteinen Steptronic-urheiluautomaattivaihteisto. Se koostuu kahdesta yhteen kytkeytyvästä mekaanisesta osasta ja vaihtaa uudelle vaihteelle samalla, kun edellinen vaihde on vielä aktiivisena parantamassa kiihtyvyyttä.

VAIHTEISTO JA MOOTTORI

VAIHTEISTO JA MOOTTORI

8-VAIHTEINEN STEPTRONIC-VAIHTEISTO.

MINI Cooper SD ja John Cooper Works -mallimme nousevat uudelle dynaamisuuden ja tehokkuuden tasolle, sillä niissä on 8-vaihteinen Steptronic-automaattivaihteisto, joka tekee ajamisesta vieläkin sujuvampaa ja urheilullisempaa. Lisävaihteet vähentävät kiihdytyskierroksia suurilla nopeuksilla ja mahdollistavat optimaalisen voiman. Steptronic-toiminnot antavat mahdollisuuden valita automaattivaihteiston helppouden ja manuaalisen ajotuntuman välillä. Start/Stop-toiminto tekee ajamisesta taloudellisempaa, vähentäen polttoaineen kulutusta, moottorin ääntä ja päästöjä. Vaihto kahdeksan vaihteen välillä vähentää moottorin kiihdytyskierroksia vaihtojen yhteydessä, joten kiihtyvyys on tehokkaampaa.

RENKAAT

RENKAAT

RENKAAT.

Ainutlaatuisuus näkyy joka yksityiskohdassa. Oman MINIn voi yksilöidä monella eri tavalla kuvastamaan omaa tyyliäsi. Kaikki yksityiskohdat on suunniteltu tehostamaan MINI-mallisi suorituskykyä. Riippumatta siitä valitsetko Roulette- tai Propeller Spoke -vanteet, tai uudet Rail Spoke -vanteet upeissa Jet Black -väreissä, MINI tarjoaa vanteita joka tyyliin. Kokeile muutamia, niin näet miltä ne näyttävät omassa MINIssäsi? Rakenna oma MINI -konfiguraattori

AJOTILAT

AJOTILAT

VIIHDY TIEN PÄÄLLÄ.

Vihreää ajamista. Ja vauhdin hurmaa. Tai jotain siltä väliltä. Kun haluat kaiken sujuvan vaivatta tien päällä, vaihda polttoainetta säästävään GREEN-tilaan. Tämä tila optimoi polttoaineensyötön ja vaihtaa vapaalle, kun jalkasi ei ole kaasulla. Jos haluat lisävauhtia, vaihda SPORT-tilaan, jolloin ohjaus ja kiihtyvyys muuttuvat herkemmiksi. Jopa auton ääni voimistuu. Jos haluat valita keskitien, valitse MID-tila ja voit nauttia ajamisesta.

AMBIENT-TUNNELMAVALAISTUS

AMBIENT-TUNNELMAVALAISTUS

AMBIENT-TUNNEL­MAVALAISTUS.

MINI Cabrio sisältää MINI Excitement -paketin. Siihen sisältyy Ambient-tunnelmavalaistus, jonka avulla voit säätää sisäpuolen valaistusta. Kun kaupungin valot loistavat kirkkaina ulkopuolella, voit luoda auton sisään täydellisen ilmapiirin oman mielialasi mukaan.

MINI-KESKINÄYTTÖ

MINI-KESKINÄYTTÖ

LED-RENGAS MINI-KESKINÄYTÖN YMPÄRILLÄ.

Katso MINI-keskinäytön ympärillä olevaa LED-rengasta tarkemmin. Se pitää sinulle seuraa. Se on kuin uskollinen matkakumppani. Sillä on omat mielialansa. Se loistaa voimakkaasti ja vaihtaa väriä eri tapahtumiin reagoiden. Esimerkiksi kun vaihdat ajotilaa, kiihdytät, saat puhelun tai säädät musiikin äänenvoimakkuutta. Jos haluat hillitymmän ohjaamon, valitse yksi pysyvä värisävy.

UUDET MINI-VÄRIT

UUDET MINI-VÄRIT

VÄRILLINEN ELÄMYS.

Sisustuksen värivalikoimaan tulleet uudet lisäykset ovat elämäniloisia, ylellisiä ja ilmaisuvoimaisia. Saammeko siis esitellä uudet värimme: Solaris Orange, Starlight Blue ja Emerald Grey. Näillä vaihtoehdoilla voit lisätä yksilöllisyyttä, tyyliä ja asennetta. Katso koko MINI-värivalikoima – perusvärit, valinnaiset sekä erikoisvärit – täältä.

SISÄPUOLI

SISÄPUOLI

VÄRIVIIVAT.

Innokas odotus alkaa jo kauan ennen auton toimitusta. Tunne on vieläkin voimakkaampi, kun olet päättänyt sisustuksesta itse. Vakiona olevan tyylikkään Carbon Black -värin lisäksi väriraidat käsinojissa ja polvirullassa ovat saatavana kolmessa vaikutuksen tekevässä värissä: Malt Brown, Glowing Red ja Satellite Grey.

SISÄPINNAT

SISÄPINNAT

SISÄPINNAT.

Katso pintaa syvemmälle ja lisää yksilöllisyyttä MINIn koristeverhoiluun ja ovien kaariin. Valittavana on kuusi värivaihtoehtoa: Piano Black, MINI Yours Interior Style Piano Black Illuminated, Dark Silver, Black Chequered, vaaleampi Hazy Grey sekä MINI Yours Interior Style Fiber Alloy. Valinta voi olla vaikeaa, mutta kaikki vaihtoehdot näyttävät upeilta.

SISÄPUOLEN YKSITYISKOHDAT

SISÄPUOLEN YKSITYISKOHDAT

RAKENNE-ELEMENTIT.

Jos haluat lisätä sisustukseen vieläkin enemmän tyyliä, voit valita keskikonsolin verhoilun ja ovenkahvat. Piano Black -elementteihin sisältyvät myös valinnaiset sisäpinnat. Elementit ovat saatavina Hazy Grey -värisenä MINI One sekä MINI Cooper -malleihin. Piano Black on perusvärinä Cooper S- ja JCW-malleissa – lisäten upeaa kiiltoa joka puolelle.

SISÄPUOLI

SISÄPUOLI

KORISTEREN­KAAT.

Kaiken kruunaavat ilmakanavien, kaiutinten ja vaihdevivun ympärillä olevat renkaat. Ne ovat kaikissa malleissa vakiona upean Piano Black -värisenä. Näihin yksityiskohtiin voi myös lisätä toisenlaista kimallusta erittäin näyttävällä kromiviimeistelyllä. Nämä koristerenkaat voi valita konfiguraattorin valinnaisista lisävarusteista kohdasta "Chrome Line -sisustus".

MINI HEAD-UP -NÄYTTÖ

MINI HEAD-UP -NÄYTTÖ

TÄYSIN AJAN TASALLA.

MINI Head-Up -näyttö auttaa sinua pysymään ajan tasalla kaikesta sekä nauttimaan turvallisesta ja mukavasta ajokokemuksesta. Se on läpinäkyvä näyttö, joka asennetaan MINIn kojelautaan suoraan näkökenttääsi. Se antaa tiedon ajonopeudesta, reittiohjeita ja muuta tietoa esimerkiksi puhelimeen ja viihteeseen liittyen. Sen ansiosta voit pitää silmäsi tiiviisti tiessä.

NAVIGOINTI

NAVIGOINTI

OIKEALLA REITILLÄ.

MINI Navigation Professional on aina askeleen edellä. Tämä valinnainen varuste sisältää upean 8,8-tuumaisen suuren tarkkuuden värinäytön, jonka voi jakaa haluttaessa kahteen osaan kahta eri tehtävää varten. Se tarjoaa jopa 25 Gt viihdettä, 3D-navigointia, satelliittikuvia ja MINI Touch Controller -ohjaimen. Anna sen näyttää tietä. Lisätietoja MINI Connected Storesta.

MINI-PYSÄKÖINTIAVUSTIN

MINI-PYSÄKÖINTIAVUSTIN

MINI-PYSÄKÖINTIA­VUSTIN.

Kun pääset perille kohteeseesi, MINI-pysäköintiavustin auttaa pysäköimään MINIn tiukimpiinkin pysäköintipaikkoihin ilman ongelmia. Et myöskään joudu enää kurottelemaan kaulaasi, kun peruutat pysäköintiruutuun – valinnainen MINI-peruutuskamera tarjoaa selkeän näkymän auton taakse. Voit siis peruuttaa turvallisemmin ja laajempi näkökenttä lisää varmuutta pysäköintiin.

MINI-KESKINÄYTTÖ

MINI-KESKINÄYTTÖ

BLUETOOTH HANDS-FREE.

MINI voi luoda Bluetooth-yhteyden laitteisiisi. Siten voit vastata puheluihin turvallisesti joko monitoimiratin tai MINI Touch Controllerin avulla. Mikä vielä parempaa, voit kuunnella omia soittolistojasi, tehdä työasioita, tutkia yhteystietoja ja käyttää muita puhelimesi käteviä toimintoja.

MONITOIMIOHJAUSPYÖRÄ

MONITOIMIOHJAUSPYÖRÄ

MONIPUOLISTA KÄYTTÖÄ.

Sen lisäksi, että saat urheilullisesta ohjauspyörästä loistavan otteen, monitoimiohjauspyörämme antaa käyttöösi monia käteviä ja helppokäyttöisiä toimintoja puhelimen ja äänentoiston hallitsemiseksi. Voit hallita MINIn radiota, vastata saapuviin puheluihin ja ottaa vakionopeudensäätimen käyttöön – irrottamatta käsiäsi ohjauspyörästä.

MINI NAVIGATION

MINI NAVIGATION

HUVIA JA HYÖTYÄ.

Jos haluat lisätä äänenvoimakkuutta tien päällä tai lisätä energiaa työmatka-ajoosi, MINIn innovatiiviset viihde- ja viestintäjärjestelmät antavat mahdollisuuden hallita musiikkia, viihdyttää matkustajia, lähettää viestejä ja tehdä paljon muuta turvallisesti ja helposti. Olemme päivittäneet näitä palveluja, jotta autossa olisi vieläkin viihtyisämpää. Pidämme sinut ajan tasalla viimeisimmästä viihde- ja viestintätarjonnastamme, jotka lisäävät MINIisi juuri sopivia toimintoja.

RADIO MINI VISUAL BOOST

RADIO MINI VISUAL BOOST

RADIO MINI VISUAL BOOST 6,5".

Radio MINI Boost tuo varsinaista taikaa sormiesi ulottuville. MINI Connected -järjestelmä tarjoaa yhteyden ulkomaailmaan turvallisen, mukavan ja intuitiivisen käyttöliittymän kautta 6,5-tuumaisella tai valinnaisella 8,8-tuumaisella kosketusnäytöllä. Apple CarPlay® antaa mahdollisuuden näyttää iPhonen käyttöliittymän kuunnellessasi musiikkia, vastatessasi puheluihin, lukiessasi viestejä tai käyttäessäsi navigaattoria. MINI Connected -palvelut antavat mahdollisuuden käyttää monia muitakin älypuhelinsovelluksia. Neljä kaiutinta ja kaksi subwooferia varmistavat hyvältä kuulostavan äänentoiston.

MINI NAVIGATION

MINI NAVIGATION

MINI NAVIGATION SYSTEM 6,5".

MINI Navigation tarjoaa kaiken minkä MINI Visual Boost -mallikin, ja sen lisäksi monia älykkäitä palveluja ja sovelluksia. Saat ääniohjattuja reittiohjeita ja tiedon miten paljon kohteeseen on matkaa jäljellä upealla korkean tarkkuuden 6,5-tuumaisella kosketusnäytöllä. Hakutoiminto auttaa etsimään lähellä olevia kiinnostavia kohteita ja saat lisäksi reaaliaikaisia liikenne- ja säätietoja. Kartat voi päivittää helposti USB:n kautta.

MINI WIRED -PAKETTI

MINI WIRED -PAKETTI

WIRED-PAKETTI 8,8".

Wired-pakettiin sisältyy MINI Navigation System ja Radio MINI Boost, sekä muita innovatiivisia lisäpalveluita. Upea 8,8-tuumainen näyttö voidaan jakaa kahteen osaan ja sen kautta voi käyttää kaikkia toimintoja keskikonsolin MINI Touch Controller -ohjaimella. Voit liittää älypuhelimesi adapterilla keskikäsinojaan, mikä auttaa sinua soittamaan ja vastaanottamaan puheluja. Voit myös käyttää puhelin- ja navigointitoimintoja ääniohjauksella ja ladata Bluetooth-laitteita langattomasti. 3D-satellittikartta auttaa pysymään selvillä siitä, missä olet.

DYNAAMINEN AJOVAKAUDEN HALLINTAJÄRJESTELMÄ

DYNAAMINEN AJOVAKAUDEN HALLINTAJÄRJESTELMÄ

DYNAAMINEN AJOVAKAUDEN HALLINTA­JÄRJESTELMÄ.

Dynamic Traction Control (DTC) antaa parasta ajotehoa kaikilla pinnoilla, myös liukkaalla kelillä tai soratiellä. Dynaaminen ajovakauden hallintajärjestelmä tekee MINIstä ketterämmän. Älykkäät anturit havaitsevat, jos auto joutuu luisuun. Huolella kalibroidut jarrut käyttävät tarvittaessa lisätehoa yksittäisissä renkaissa, joten MINI kulkee kaarteissa todella dynaamisesti.

MINI DRIVING ASSISTANT

MINI DRIVING ASSISTANT

NÄKYMÄTÖN OPAS.

MINI Driving Assistant on kuin lisäsilmäpari, joka tekee ajamisesta turvallisempaa ja mukavampaa. Kamerapohjainen aktiivinen vakionopeuden säätö hidastaa nopeutta, jotta et aja liian lähellä edellä olevia. Ajaessa toimii myös jalankulkijoista varoittavan ja törmäyksiä lieventävän järjestelmän kamera. Se jarruttaa, kun järjestelmä havaitsee vaaran. Traffic Sign Memory -järjestelmä muistaa liikennemerkit ja näyttää nopeusrajoitukset ja ohituskiellot.

ROLLOVER PROTECTION -TURVAKAARI.

ROLLOVER PROTECTION -TURVAKAARI.

AKTIIVINEN ROLLOVER PROTECTION -TURVAKAARI.

Turvallisuutesi on aina ykkössijalla. Siksi jokaisessa MINI Cabrio -avoautossa on piilossa oleva turvakaari, joka tulee esiin sekunnin murto-osassa antaen suojaa kuljettajalle ja matkustajille, jos auto kaatuu ja kierähtää ympäri. Se on sijoitettu istuinten taakse ja piilotettu siististi tyylikkäiden mattamustien koteloiden alle. Yhdessä korin vääntöjäykän rakenteen kanssa tämä suojajärjestelmä tekee matkustamiseta turvallista myös sellaisissa onnettomuuksissa, joissa auto voi kierähtää ympäri.

MINI YOURS

MINI YOURS

MINI YOURS – YKSILÖITYÄ TYYLIÄ.

MINI Yours -ohjelma tarjoaa upeat mahdollisuudet oman autosi yksilöimiseen oman tyylisi mukaan korkealaatuisilla materiaaleilla ja tyylikkäällä muotoilulla. Ulkopuolen maalausvaihtoehdot, metallivanteet ja sisustuksen värivaihtoehdot tarjoavat lähes rajattoman määrän eri yhdistelmiä, joiden avulla oma MINIsi voi olla ainutlaatuinen luomus. Päästä mielikuvituksesi valloilleen.

MINI-MATERIAALIT

MINI-MATERIAALIT

MIELLYTTÄVÄ TUNTUMA.

MINIn materiaalit ovat ehdottoman tärkeitä. Panostus yksilöintiin ja yksityiskohtien huomioiminen ovat pääosassa MINI Yours -vaihtoehdossamme. Istuinten verhoilu on yksi upea tapa tehdä omasta MINIstä yksilöllinen. Olemme valinneet huolella parhaat nahkalaadut ja varmistaneet, että viimeistelyssä on käsintehtyä tuntumaa. Klassikko.

MINI YOURS -OHJAUSPYÖRÄ

MINI YOURS -OHJAUSPYÖRÄ

NÄYTTÄVÄÄ OHJAUSTA.

MINI Yours -ohjelma perustuu korkealaatuisiin materiaaleihin, tyylikkääseen muotoiluun ja tarkkaan kädentaitoon. MINI Yours -ohjelman urheilulliseen nahkaohjauspyörään on valittu huippulaadukasta nahkaa. Käsityön tuntu näkyy upeissa yksityiskohdissa, kuten käsintehdyissä alumiininvärisissä kontrastiompeleissa.

MINI YOURS -SISUSTUS

MINI YOURS -SISUSTUS

HUIPPULAADUKAS SISUSTUS.

Kojetaulun ja oven kehyksiin on tarjolla kolme uudenlaista pintamateriaalia. Dark Cottonwood tuo nykyaikaisuutta klassiseen ulkomuotoon. Fiber Alloy on alumiinipinnoite, jossa näkyy tyylikäs kalanruotokuviointi – joka muistuttaa englantilaista tweed-kangasta. Posliiniastioiden inspiroima Off White lisää uudenlaista eleganssia sisustukseen.

VARUSTETASOT.

UNION JACK -TAKAVALOT

ESSENTIAL.

 • Pepper paketti
 • Velour- matot
 • Istuimen korkeudensäätö matkustajan puolelle
 • Säilytystilapaketti
 • MINI Excitement paketti
 • Sadetunnistin
 • Ilmastointiautomatiikka
 • Ajotietokone
 • Valopaketti
 • Nahkainen urheiluohjauspyörä
 • 16" Kevytmetallivanteet Loop Spoke
 • Peruutustutka (PDC) taakse
 • Etukyynärnoja
 • LED Sumuvalot
 • LED-ajovalot
 • Connected Media
MINI-PYSÄKÖINTIAVUSTIN

EXPERIENCE.

Essential plus:

 • Chili paketti
 • JWC trim
 • Sport seats for driver and front passenger
 • Kangas/nahka yhdistelmä Diamond
 • 17" Kevytmetallivanteet Cosmos Spoke
 • Läpilastausmahdollisuus
 • MINI Yours sisäkoristeet Piano Black valaistut
 • Peruutustutka (PDC) eteen ja taakse
 • Pysäköintiavustin
 • Comfort access system
 • Automaattisesti himmentyvä taustapeili
MINI HEAD-UP -NÄYTTÖ

MAXIMISE.

Experience plus:

 • Chili paketti
 • JWC trim
 • Adaptiiviset LED-ajovalot
 • Ulkopeilipaketti
 • Automaattisesti himmentyvät taustapeili ja ulkopeilit
 • MINI Head-Up Näyttö
 • Driving Assistant-järjestelmä
 • Aktiivinen vakionopeudensäädin
 • Harman Kardon-kaiutinjärjestelmä
 • Peruutuskamera
 • Connected Navigation Plus

NOPEITA FAKTOJA.

 • 4 ISTUINTA

Cooper-rengasleveys: 1,485 mm edessä ja takana. Kaikki mitat millimetreissä. Cooper S -luvut suluissa.

MOOTTORIT.

Rajoitettu erä

?

MINI siirtyy noudattamaan uutta eurooppalaista testimenetelmää WLTP. Teknisillä muutoksilla varmistamme, että kaikki automallimme täyttävät sen vaatimukset. Kesäkuun 2018 alusta keskeytämme ALL4- ja JCW-mallien tuotannon vuodenvaihteeseen saakka.

Tästä voit lukea lisää WLTP:stä.

John Cooper Works

HV 231 (231)
0-100 KM/H 6,6 (6,6)
POLTTOAINEEN KULUTUS L/100 KM 6,7 (5,9)
CO2 G/KM 152 (136)
Rakenna oma MINI Hinnastot
Vieritä ylös