Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
Varaa koeajo

MINI COOPER SE RESOLUTE EDITION.

ALKAEN 43 680 €*.

Resolute Edition.

ELEGANTTIA JA SPONTAANIA AJAMISEN ILOA.

Suunnitteluperinteemme ja ylpeän kilpa-autoiluhistoriamme inspiroima MINI Cooper SE Resolute Edition tekee välittömän vaikutuksen. Puhtaan autenttisella tyylillään ja optimistisella asenteellaan se haastaa meidät ajattelemaan uudella tavalla. Tyylikäs, urheilullinen suorituskyky ja pidäkkeetön, leikkisä karting-tunne ovat osa DNA:tamme.

TUTUSTU YKSITYISKOHTIIN.

SYVÄ VIIMEISTELY REBEL GREENINÄ.

MINI Resolute Edition toimitetaan upean syvällä Rebel Green -värillä, joka kunnioittaa alkuperäistä MINI Cannaught Greeniä, jota käytettiin Austin 1100:ssa. Sitä täydentävät Edition-kohtaiset Bonnet Stripes -raidat Resolute Bronze -väreissä ainutlaatuisen ilmeen luomiseksi.

HIENOSTUNEET MUOTOILUYKSITYISKOHDAT.

MINI Resolute Editionin puskuri on muotoilultaan moderni. Etu- ja takavalojen kehysten, ovenkahvojen ja sivuilmanottoaukkojen värinä on Resolute Bronze, mikä korostaa yksilöllistä ja dynaamista luonnetta.

KATTO JA SIVUPEILIKOTELOT PEPPER WHITENA.

Kontrastinen katon ja sivupeilikotelojen Pepper White -väri yhdessä ulkopuolen Rebel Greenin kanssa luovat erinomaisen yhdistelmän, joka tuo mieleen MINIn urheilullisen alkuperän ja perinteet. Lisävarusteena saatava musta vaihtoehto on sekin yhtä ikoninen.

LYÖMÄTÖN PIANO BLACK -STAILAUS.

Ainutlaatuiset yksityiskohdat, kuten pakoputki, säleikön sisäkehys ja MINI-logot konepellissä ja tavaratilassa, on kaikki varustettu erottuvalla Piano Black -värillä. Tämä edistää taianomaista tunnetta ja kiillotettua eleganssia.

TYYLIKÄS SISÄÄNKÄYNTI. JOKA PÄIVÄ.

MINI Resolute Editioniin siirtyminen on kokemus sinänsä. Autossa on Edition-kohtaiset listat kuljettajan ja matkustajan puolella, ja ohjauspyörästä löytyy Edition-tunnusmerkki ”Resolute”.

EKSKLUSIIVISET SIVUILMANOTTOAUKOT.

Tunnistat MINI Resolute Editionin, kun näet sen – osittain eksklusiivisten Rebel Green -sivuilmanottoaukkojen ja niiden Resolute Bronze -elementtien ansiosta.

TYYLIKÄS KOJELAUTA.

Silmiinpistävä ja moderni kojetaulu osoittaa, kuinka MINIsi sisustus voi saada sinut sekä näyttämään että voimaan hyvin.

NAHKAOHJAUSPYÖRÄ.

Ergonomisesti muotoiltu nahkainen ohjauspyörä on esteettisesti puhutteleva ja sen pehmeä pinta antaa sinulle erinomaisen otteen. Sisustus on luonteeltaan itsevarma ja urheilullinen, ja puhelin-, puheääni- ja äänisäätimet ovat vain napin painalluksen päässä.

KANGAS-/KEINONAHKAVERHOILU BLACK PEARL.

Ainutlaatuinen Black Pearl Light Checked -värisen kangas-/keinonahkaverhoilun yhdistelmä ja mustat yksityiskohdat sopivat täydellisesti yhteen.

* Sivuilla mainitut hinnat ovat suositusvähittäismyyntihintoja (svh.) sisältäen arvonlisäveron. Hintoihin lisätään jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut. Tarkasta lopullinen hinta aina MINI-jälleenmyyjältäsi. Maahantuoja varaa oikeuden hintamuutoksiin.