Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
Varaa koeajo

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID UNTAMED EDITION.

ALKAEN 50 285 €*.

Untamed Edition.

RAJATTOMAT SEIKKAILUT ODOTTAVAT.

Luonnon inspiroima MINI Countryman Untamed Edition on seikkailunhaluinen ja rohkea. Harkittu rakenne ja vankka muotoilu luovat yhdessä hyvän tasapainon tehon ja kestävyyden välillä. Aitoon ja raakaan keskittyminen antaa sinulle vapauden ja joustavuuden, jota tarvitset mennäksesi sinne, minne seikkailunhalusi sinut vie.

TUTUSTU YKSITYISKOHTIIN.

NIMI ON UNTAMED.

Hienovarainen ja huomaamaton Edition-merkki koristaa tyylikkäästi takaikkunaa molemmin puolin, ja se näkyy valaistuna myös kojelaudan kalvossa.

UUDET UNTAMED 18'' -KEVYTMETALLIVANTEET.

Erottuvat 18"-kevytmetallivanteet antavat MINIllesi jämerän offroad-ilmeen.

KATTO, KATTOKAITEET JA SIVUPEILIKOTELOT PIANO BLACKINA.

Katon, kattokaiteiden ja sivupeilikoteloiden Piano Black -väri luo voimakkaan kontrastin Momentum Grey -korivärin kanssa.

MUOTOILUYKSITYISKOHDAT PIANO BLACKINA.

Piano Black -väriset tyylikkäät muotoiluyksityiskohdat lisäävät tyyliä ja karismaa etu- ja takavalojen kehyksiin, ovenkahvoihin, etusäleikön kehykseen ja ALL4-merkkiin. Klassinen viimeistely tuo myös ainutlaatuista persoonallisuutta.

3D-SIVUILMANOTTOAUKOT.

Ainutlaatuisissa sivuilmanottoaukoissa on tyylikäs MINI Untamed -kuvio. Luontoon perustuva kontrastiväri Frozen Bluestone huokuu hienovaraista yksilöllisyyttä.

LUONNON INSPIROIMA DESIGN.

Luonnon inspiroima kuljettajaympäristö on varustettu valaistulla somistuksella ja ”Untamed”-tunnusmerkillä, joka kerää katseita. Riippumatta siitä, mitä tie ulkona tarjoaa, sisätilat luovat tunteen rauhallisuudesta ja hyvinvoinnista.

NAHKAOHJAUSPYÖRÄ.

Ergonomisesti muotoillun nahkaohjauspyörän pinta antaa sinulle erinomaisen otteen. Keskellä sitä koristaa Untamed-tunnusmerkki ja sisustus saa itsevarman ja urheilullisen luonteen. Siinä on myös vakionopeussäädin jarrutoiminnolla. 

YLELLISET ISTUIMET HIGHLAND GREENINÄ.

Mikään ei symboloi MINI Countryman Untamed Editionin sisätilojen taustalla olevaa ajastusta paremmin kuin eksklusiiviset Highland Green -väriset MINI Yours Leather Lounge -istuimet.

* Sivuilla mainitut hinnat ovat suositusvähittäismyyntihintoja (svh.) sisältäen arvonlisäveron. Hintoihin lisätään jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut. Tarkasta lopullinen hinta aina MINI-jälleenmyyjältäsi. Maahantuoja varaa oikeuden hintamuutoksiin.