Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
Varaa koeajo

MINI Countryman
Plug-In Hybrid.

MINI Countryman Plug-in Hybrid ei ole tällä hetkellä tilattavissa uuteen tuotantoon. Ota yhteyttä lähimpään MINI-jälleenmyyjään tai vieraile verkkokaupassamme nähdäksesi uudet ja toimitusvalmiit MINI Countryman Plug-in Hybridit, jotka ovat ostettavissa.

SUURIA UNELMIA.

Uudessa MINI Countryman Plug-in-hybridissä on hyödynnetty sähköistä voimaa, joka luo jännittävän, mutta silti kestävän ajokokemuksen. Se haastaa hyvin mietityllä muotoilullaan ja tarkalla teknisellä suunnittelullaan kaiken, mitä olet aiemmin luullut tietäväsi hybridiajamisesta. Saat molempien ajotapojen parhaat edut ja saavutat täydellisen voimakkuuden ja tehokkuuden tasapainon.

ALL4 nelivetojärjestelmä| AUT | Navigation | 220 hv | 0-100 km/h: 6.8 s | 50 km ajomatkan sähköllä (WLTP)

KOHOKOHDAT - DESIGN

 • Sisätilat
 • Ulkopuoli
 • UNTAMED EDITION

ENSILUOKKAINEN NAHKAVERHOILU.

MINI Countryman Plug-in-hybridin sisätiloissa mukavuudella on etusija. Sisätiloissa on käytetty erinomaisia erilaisia materiaaleja ja siellä on pintanahkaiset istuimet, mikä luo hyvinvointitunnelmaa. Nyt vaikeinkaan maasto ei ole esteenä mukavuudelle ja tyylille.

VÄRIVALINNAT.

MINIsi on todellinen tyyli-ikoni, jossa on erottuvia, moderneja sisätilan yksityiskohtia. Värimalliin kuuluvat ovipaneeli ja kädennojat sekä kojelaudan alla olevat polvipehmusteet. Värimallin avulla saat yksilöllistettyä MINIsi upealla tavalla ja luotua visuaalisesti kauniin kontrastin lähes minkä tahansa sisätilaan valitsemasi muun värin kanssa. Värimalleja on saatavilla näissä päitä kääntävissä väreissä: Hazy Grey, Piano Black, Piano Black illuminated, JCW Piano Black ja uusi Shaded Silver.

KATTOVERHOILU.

Antrasiitin värinen kattoverhoilu luo harmonisen tunnelman minkä tahansa MINIn sisätilaan. Aurinkosuojukset, sisävalojen kotelot, takaosan kaksi kattokahvaa sekä A-, B- ja C-pilarit ovat myös antrasiitin väriset.

UUDELLEEN MUOTOILTU JÄÄHDYTTIMEN SÄLEIKKÖ.

MINI Countryman plug-in-hybridin upeaa ulkonäköä korostaa entisestään sen uusi, hiottu jäähdyttimen säleikkö ja puskurin muotoilu. Jäähdyttimen säleikössä on rohkea, uusi kehys, ja sen yksityiskohdat ovat saatavilla kromisina tai uudessa valinnaisessa värissä Piano Black.

TAKAPUSKURIN UUSI MUOTOILU.

Uuden MINI Countryman plug-in-hybridin upeaa ilmettä korostaa entisestään sen uusi, hiottu takapuskuri. Rohkea, erottuva, korin värissä oleva takapuskuri tuo lisää tasapainoa muotoon ja edistää MINIn aerodynaamista muotoilua. Sitä täydentää erinomaisesti takaosan diffuusori, joka korostaa voimakasta, sporttista ilmettä.

UNION JACK -TAKAVALOT.

Kuten MINI, myös Union Jack on ajaton symboli, joka kertoo pitkästä, rikkaasta historiasta. Modernia ajamista varten uudelleen suunniteltuna ja kunnianosoituksena juurillemme LED-takavalot muodostavat kaksiosaisen Union Jack -lipun, jota ympäröi Piano Black -värinen kehys.

SIVUPANEELIT JA LATAUSPORTTI.

Nämä upeat sivupaneelit antavat MINIsi ulkomuotoon yksilöllistä eleganssia. Vasemmassa sivupaneelissa on läpän takana myös latauspistoke, johon syttyy valo, kun se on kytketty päälle. Latausportin LED-valorenkaaseen syttyy valo, joka osoittaa latausprosessin eri vaiheet.

UUDEN PIANO BLACK -MUOTOILUN KOROSTUKSET.

Elegantin, korkeakiiltoisen Piano Black -muotoilun korostukset lisäävät tyyliä ja karismaa MINI Countryman plug-in-hybridisi etu- ja takavalojen ympäristöön, oven kahvoihin ja uuteen jäähdyttimen säleikköön. Tämä klassinen viimeistely kohentaa rohkeasti MINIsi ikonista ilmettä ja asennetta. Tyylikäs Piano Black -värinen MINI Countryman -merkintä tavaratilassa antaa yksilöllisen loppusilauksen autollesi. Vaikutusta voidaan korostaa entisestään, kun se yhdistetään muihin sisätilan mustiin komponentteihin, kuten mustaan kattoon, mustiin peilisuojuksiin tai mustiin konepellin raitoihin.

ADAPTIIVISET LED-ETUVALOT.

LED-ajovalojen innovatiivinen uusi muotoilu (uuden MINI Countrymanin perusvaruste) tuo lisää persoonallisuutta ja turvallisuutta MINI-autoosi. Voit varustella MINIsi myös uusilla, valinnaisesti adaptiivisilla LED-ajovaloilla, joissa on Matrix-teknologiaa. Ne tuovat ihanteellista valoa hämärään ja valoa sivuilla, kun olet kääntymässä. Näin voit nähdä sellaisia osia tiestä, jotka olisivat muutoin saattaneet jäädä näkemättä. Jos MINIsi etukamera havaitsee vastaan tulevia ajoneuvoja, automaattinen toiminto poistaa korkeimmat valosegmentit käytöstä, mikä estää muita tiellä ajavia häikäistymästä.

MINI ALL4 -NELIVEDON ULKOPUOLEN TYYLIPAKETTI.

Nosta MINI Countryman plug-in-hybridisi off-road-kerrointa ja korosta sen karskia, seikkailullista luonnetta. Valinnaisessa ulkopuolen MINI ALL4 Optic -paketissa on etu- ja takapuskurille erottuvat koristeelliset elementit ja suojalevylle matta alumiininen viimeistely.

NIMI ON UNTAMED.

Hienovarainen ja huomaamaton Edition-merkki koristaa tyylikkäästi takaikkunaa molemmin puolin, ja se näkyy valaistuna myös kojelaudan kalvossa.

UUDET UNTAMED 18'' -KEVYTMETALLIVANTEET.

Erottuvat 18"-kevytmetallivanteet antavat MINIllesi jämerän offroad-ilmeen.

KATTO, KATTOKAITEET JA SIVUPEILIKOTELOT PIANO BLACKINA.

Katon, kattokaiteiden ja sivupeilikoteloiden Piano Black -väri luo voimakkaan kontrastin Momentum Grey tai nanuq White -korivärin kanssa.

MUOTOILUYKSITYISKOHDAT PIANO BLACKINA.

Piano Black -väriset tyylikkäät muotoiluyksityiskohdat lisäävät tyyliä ja karismaa etu- ja takavalojen kehyksiin, ovenkahvoihin, etusäleikön kehykseen ja ALL4-merkkiin. Klassinen viimeistely tuo myös ainutlaatuista persoonallisuutta.

3D-SIVUILMANOTTOAUKOT.

Ainutlaatuisissa sivuilmanottoaukoissa on tyylikäs MINI Untamed -kuvio. Luontoon perustuva kontrastiväri Frozen Bluestone huokuu hienovaraista yksilöllisyyttä.

LUONNON INSPIROIMA DESIGN.

Luonnon inspiroima kuljettajaympäristö on varustettu valaistulla somistuksella ja ”Untamed”-tunnusmerkillä, joka kerää katseita. Riippumatta siitä, mitä tie ulkona tarjoaa, sisätilat luovat tunteen rauhallisuudesta ja hyvinvoinnista.

NAHKAOHJAUSPYÖRÄ.

Ergonomisesti muotoillun nahkaohjauspyörän pinta antaa sinulle erinomaisen otteen. Keskellä sitä koristaa Untamed-tunnusmerkki ja sisustus saa itsevarman ja urheilullisen luonteen. Siinä on myös vakionopeussäädin jarrutoiminnolla. 

YLELLISET ISTUIMET HIGHLAND GREENINÄ.

Mikään ei symboloi MINI Countryman Untamed Editionin sisätilojen taustalla olevaa ajastusta paremmin kuin eksklusiiviset Highland Green -väriset MINI Yours Leather Lounge -istuimet.

KOHOKOHDAT - YKSITYISKOHDAT

 • Ajotilat
 • Tekniset yksityiskohdat
 • Lisävarusteet

AUTO EDRIVE -TILA.

Tämä on oletusasetus, kun kytket MINIn virran päälle. Tämä tila määrittää hyötysuhteeltaan parhaan yhdistelmän sähkö- ja bensiinimoottorin käytölle ajonopeuden, kiihdytyksien ja akun varauksen tilan perustella. AUTO eDrive -tila jakautuu kahteen vaiheeseen. Jos akun varaus on vähintään seitsemän prosenttia, voit ajaa ilman CO2-päästöjä tai polttoainetta. Polttomoottori kytkeytyy käyttöön automaattisesti ja vain, jos sitä tarvitaan. Kun akun varaus laskee alle tämän tason, voit ajaa täyssähkötilassa enintään 30 km/h:n nopeudella, kunhan käytät enintään keskivoimakkaita kiihdytyksiä, tai varovaisilla kiihdytyksillä tai tasaisella nopeudella enintään 88 km/h:n nopeudella.

MAX EDRIVE -TILA.

MAX eDrive -tilassa voit käyttää haluamaasi ajotapaa. CO2-päästöjä ei synny eikä pisaraakaan polttoainetta kulu. Bensiinimoottori kytkeytyy käyttöön automaattisesti, kun kaasupoljin painetaan pohjaan.

SAVE BATTERY -TILA.

Kytke Save Battery -tila käyttöön, kun akun varaus alkaa olla lopussa. Tässä tilassa bensiinimoottori lataa akkua tai pitää varauksen 90 prosentissa. Kun ajat Save Battery -tilassa, bensiinimoottori tekee kaiken työn, jotta voisit palata käyttämään sähkömoottoria kaupunkialueella.

MINI Cooper SE Countryman ALL4 – tavaratila

SUURI TAVARATILA.

MINI Countryman on suunniteltu kaikenlaisia kaupunki- ja maaseutumatkoja varten. Sen takaistuimia voidaan kääntää, jolloin saat joko lisää tavaratilaa tai jalkatilaa. Näin voit helposti hyödyntää 1.275 litran tilaa ja ottaa mukaasi tarvikkeet mille tahansa seikkailulle.

MINI F60 hybridi – sisätila – istuimet

MUUNNELTAVAT ISTUIMET.

Suuri tavaratila antaa runsaasti tilaa myös suunnitelmillesi. Kun takaistuimet käännetään 40/20/40-mallisesti, uuteen MINI Countryman plug-in-hybridiin mahtuvat niin pitkät, leveät kuin muuten vaan suuret matkatavarat.

MINI Countryman PHEV – nostettu istuin – muunneltava istuimen korkeus

MUUNNELTAVAT ISTUIMET.

Sähköisesti säädettävissä olevia istuimia voidaan muuntaa yksilöllisesti, ja ne tarjoavat miellyttävät lannetuen. Erinomaisen istumamukavuuden ansiosta saavut perille rentoutuneena. Valinnaisen muistitoiminnon avulla voit tallentaa kaksi erilaista yksilöllistä asetusta. Nauti terveellisestä istuma-asennosta ja vähennä selkälihaksiisi kohdistuvaa kuormitusta – se on erityisen arvokas ominaisuus pitkillä matkoilla.

MINI F60 hybridi – näkymä takaa – helppo avata

HELPPO AVATA.

Ovatko kätesi täynnä, mutta sinun on avattava tavaratila? Käytä yksinkertaisesti jalkojasi. Valinnaisen Comfort Access- ja Easy Opener -toiminnon ansiosta yhdessä automaattisen takaluukkutoiminnon kanssa voit avata MINI Countryman plug-in-hybridin takaluukun nopealla jalan liikkeellä takapuskurin alla.

MINI Countryman PHEV – tavaratilan verkko – tavaratila

TAVARATILAVERKKO.

Näppärä idea, joka usein unohtuu. Tavaratilaverkko suojaa luotettavasti kaikenlaisia matkatavaroita, jotka on tuettava erityisen vakaasti. Musta verkko voidaan kiinnittää tavaratilan kiinnityspisteisiin. Älä anna minkään luiskahtaa verkon ohi.

MINI Cooper SE Countryman ALL4 – piknikpenkki – pöytä

MININ PIKNIKPENKKI.

Nauti elämästä tyylillä mukavalla kahden istuttavalla piknikpenkillä. Pehmeässä penkissä on suojaläppä, joka suojaa sinua lialta, kun istahdat hetkeksi nauttimaan maaseudun kauneudesta. Piknikpenkki kiinnitetään napeilla muunneltavan tavaratilan pohjaan, ja se on helppo varastoida. Kiinnitä penkki kätevästi tavaratilan kynnykseen, ja piknikretkesi voi alkaa. Nauti.

VÄRIVALINNAT.

MINIsi on todellinen tyyli-ikoni, jossa on erottuvia, moderneja sisätilan yksityiskohtia. Värimalliin kuuluvat ovipaneeli ja kädennojat sekä kojelaudan alla olevat polvipehmusteet. Värimallin avulla saat yksilöllistettyä MINIsi upealla tavalla ja luotua visuaalisesti kauniin kontrastin lähes minkä tahansa sisätilaan valitsemasi muun värin kanssa. Värimalleja on saatavilla näissä päitä kääntävissä väreissä: Hazy Grey, Piano Black, Piano Black illuminated, JCW Piano Black ja uusi Shaded Silver.

MONITOIMINNALLINEN MITTARISTONÄYTTÖ.

MINI Connected Media -paketin tai uudemman osana on saatavilla uusi MINI-mittaristo, joka korvaa perinteisen matkamittarin. Esteettisesti kaunis mittaristo on tyylikkään pelkistetyssä Black Panel -muotoilussa, ja se sijaitsee suoraan näkökentässäsi. Modernilla näytöllään se tarjoaa tärkeimmät tiedot. Tarkka 5,0-tuumainen digitaalinen näyttö ja sen vieressä olevat näytöt näyttävät esimerkiksi nopeuden, polttoaineen määrän, ajetut kilometrit, lämpötilan ja navigointiohjeet. Kaunis, korkearesoluutioinen kosketusnäyttö on räätälöity täydellisesti MINIlle.

MINI CONNECTED.

MINI Connected vie liitettävyyden MINIsi kanssa uudelle tasolle tuomalla laajan valikoiman älykkäitä palveluita ja sovelluksia. Se tarjoaa monia vaihtoehtoja navigointiin, kommunikointiin ja musiikin toistamiseen – kaikissa on upea näyttö ja älykäs, hands-free ääniohjaus. Se on saatavilla kahdessa eri paketissa. Katso, kumpi sopisi sinulle paremmin.

MINI Countryman PHEV – alkuperäisosat – lisävarusteet

MINI ALKUPERÄISOSAT & LISÄVARUSTEET.

Tutustu laajaan valikoimaan alkuperäisosia ja lisävarusteita, joiden avulla saat MINIstäsi entistä yksilöllisemmän – laadukkaista kevytmetallivanteista ja ainutlaatuisista ulkopuolen yksityiskohdista aina upeaan valikoimaan tarroja ja raitoja. Alkuperäiset MINI-lisävarusteet avaavat rajattomien mahdollisuuksien MINI-maailman.

TEKNISET TIEDOT

 • Ominaisuudet

  Istumapaikat 5
  Tavaratilan tilavuus 405-1275 L 
  Ovet 5
  Polttoainesäiliön tilavuus 36 L 
 • Mitat ja massa

  Leveys 1822 MM 
  Kokonaismassa 1760 KG 
  Pituus 4299 MM
  Korkeus 1559 MM
  Akseliväli 2670 MM
 • Voimansiirto

  Sylinterit 3
  Iskutilavuus CM³ 1499 
  Teho HP 220 HP 
  Vääntömomentti NM 220 + 165 = 385 NM 
  Polttoaine BENSIINI+ELECTRIC
  0-100 KM/H 6,8 s
  KANTAMA KM (WLTP) 50 - 51
  SÄHKÖN KULUTUS KWH/100 KM (WLTP) 15,5 - 15,7
  bensiinin kulutus L/100 KM (WLTP) 1,8 - 1,9
  CO2-PÄÄSTÖT G/KM (WLTP) 42 - 44
  DC-LATUREITA 50 KW 0-80% ~ 36 MINUUTTIA
  AC-LATUREITA​ 11 KW 0-80% ~​ 2 TUNTIA 30 MINUUTTIA​
     

   

  Annetut arvot koskevat perusmallia vakiovaihteistolla. Kulutukset ja päästöt määritelty WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan vaikuttavat muun muassa kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. 

  Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksyntähetkellä voimassa olevan Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittausmenetelmästä (WLTP) johtuen autoon valitut laitteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja siten autoveron suuruuteen ja auton kokonaishintaan. Kysy lisätietoja MINI-jälleenmyyjältäsi. Oikeus rakenteiden ja laitteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia ​​laitteita ei voida ottaa tässä huomioon. Lisätietoja päästöistä ja WLTP-asetuksista löytyy osoitteesta www.mini.fi/wltp.

  Lisätietoa uusien henkilöautojen virallisista polttoaineenkulutuksesta ja CO2-päästöistä löytyy Liikenneturvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.

Löydä MINI Countryman Plug-In Hybrid

Technology.

 

Technology.

 

MINI Connected.

LATAUS.

Performance.

LISÄTIETOJA SÄHKÖISESTÄ AJAMISESTA

Lue lisää sähköautoista ja ladattavista hybrideistä. Voit myös syventää tietämystäsi latauksestatoimintamatkasta ja MINI CHARGINGista – saumaton latauskokemus MINI-autollesi.

JOPA 50 KM.

Uuden MINI Countryman plug-in-hybridin uusimman sukupolven akussa on 10,0 kWh:n kapasiteetti, jolla voit ajaa jopa 50 km pelkällä sähköajolla. Tämä tarkoittaa, että voit vähentää päivittäisiä autoilusta syntyviä kuluja. Täydellinen, kaupunkiin ja maanseudulle sopiva auto tarjoaa täysin sähköisen vaihtoehdon, jonka avulla voit nauttia paikallisesta, päästöttömästä liikkuvuudesta.

MINI Cooper SE Countryman ALL4 – plug-in-hybridillä ajaminen – bensiini ja sähkö

NELIVETO. KAIKILLA TEILLÄ.

Kun olet tehnyt viikonloppuostoksesi, miksi et lähtisi ajelemaan maaseudulle tai rannikolle – voimaa tuomassa tehokas plug-in-hybridi-moottori. Sähköisellä All4-nelivedolla ajat mukavasti niin kaupungin kaduilla kuin vuoristoteillä. Jopa 500 kilometrin kokonaiskantama ei aseta rajoja sille, minne autosi voi viedä sinut.

KOTILATAUS.

Älykas latausasema pistorasialla.

Älykas latausasema pistorasialla, sisältää asennuksen.
Latausasemalla lataat merkittävästi nopeammin kuin tavallisesta seinäpistorasiasta. Latausasemalla lataaminen on turvallista, varmaa eikä lataamisesta aiheudu pääsulakkeen ylikuormitusriskiä. Laitteen asennus koulutetun sähköasentajan toimesta kuuluu vakiotoimitukseen. Provided by Virta.

JULKINEN LATAUS.

MINI Charging Card.

MINI Charging Card ja latauskaapeli sisältyvät ajoneuvon toimitukseen, ja ne mahdollistavat alati laajenevan julkisen MINI Charging -latausverkoston käytön. Niiden avulla löydät eri operaattorien julkiset latausasemat helposti ja kätevästi navigointijärjestelmän tai älypuhelimen kautta – edullisin ehdoin. Lue lisää MINI Charging.

* MINI Yksityisleasing-vuokran esimerkkilaskelma: MINI Countryman Plug-In Hybrid Maximise tasaerin alkaen 499 €/kk sis.alv (30 tkm/36 kk). Leasingkauden kokonaiskustannus erät 1-36 yhteensä 20.484 € sis.alv. Ylikilometrit 24€/100km. 

Vuokra sisältää auton käyttöoikeuden, täyden huolenpidon, takuun, liikkuvuusturvan ja MINI Talvirengaspaketin. Lopullinen leasingvuokra määräytyy yksilöllisten varustevalintojen perusteella. MINI Financial Services Scandinavia AB - MINI Yksityisleasingpalvelun tuottaa Autoleasingyhtiö NF Fleet.

Sivuilla mainitut hinnat ovat suositusvähittäismyyntihintoja (svh.) sisältäen arvonlisäveron. Hintoihin lisätään jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut. Tarkasta lopullinen hinta aina MINI-jälleenmyyjältäsi. Maahantuoja varaa oikeuden hintamuutoksiin.