Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
Varaa koeajo

UUSI MINI COUNTRYMAN.

ESSENTIAL alkaen 41 879 €

TEE TILAA UUSILLE SEIKKAILUILLE.

Uudessa erittäin monipuolisessa MINI Countrymanissa on viisi istuinpaikkaa, ja se on mukavampi kuin koskaan aikaisemmin. Se on suunniteltu kestämään kaikki, mitä ikinä matkallasi tapahtuukaan. Se sopii niin kaupunkikruisailuun kuin ajomatkalle vuorille. Sen voimakkaat moottorit ja valinnainen ALL4-nelivetojärjestelmä tekee kaikesta vaivatonta. Täyttä ajoelämystä suurimmassa, tilavimmassa ja kaikkien aikojen seikkailullisimmassa MINIssä.

Uutta MINI Countrymania aletaan valmistaa heinäkuusta 2020 alkaen. Lue lehdistötiedote tästä. Katso, kuinka polut aukeavat – mielessäsi, tiellä ja kaikkialla. Minne inspiraatiosi vie sinut tänään?

Uusi Countryman on saatavana seuraavilla moottorivaihtoehdoilla:

Cooper SE ALL4* 
220 hk (Plug-In Hybrid)

*Depending on the environmental conditions, a temporary peak of the combustion engine power is provided, which can be approx. 10% above the rated power. The duration of the peak performance increases with falling ambient temperature (approx. 5 s at + 25 °C, approx. 40 s at -20 °C).

Uutta MINI Countryman Plug-In Hybrid aletaan valmistaa heinäkuusta 2020 alkaen. Jo olemassa oleva MINI Countryman Plug-In Hybrid on saatavilla monilla rahoitus vaihtoehdoilla.

Täydellinen rahoituspakett

KOHOKOHDAT

MINI Countryman – ALL4 – fyrhjulsdrift

KULJE VAPAANA.

Uusi MINI Countryman on kotonaan niin luonnon helmassa kuin kaupungin keskustassa. Erinomaisien maastoajo-ominaisuuksiensa ansiosta voit aina ajaa sinne, minne tie vie – olipa se tasainen tai täynnä kuoppia. Nyt on sopiva hetki seikkailulle ja oikea aika tutustua uuden MINI Countrymanin kykyihin maastossa.

MINI Countryman – ohjaamo ja ohjauspyörä verhoilu

INSPIROIVA SISÄTILA.

Uusi MINI Countryman on täynnä fiksuja yksityiskohtia, jotka tekevät ajamisesta hauskempaa kuin koskaan ennen. Kun valitset MINIn, teet oikean valinnan. Tule sisään, katsele ympärillesi ja tunne olosi inspiroituneeksi.

MINI Countryman – digitaalinen mittaristo – mittaristonäyttö

MONITOIMINNALLINEN MITTARISTONÄYTTÖ.

MINI Connected Media -paketin tai uudemman osana on saatavilla uusi MINI-mittaristo, joka korvaa perinteisen matkamittarin. Esteettisesti kaunis mittaristo on tyylikkään pelkistetyssä Black Panel -muotoilussa, ja se sijaitsee suoraan näkökentässäsi. Modernilla näytöllään se tarjoaa tärkeimmät tiedot. Tarkka 5,0-tuumainen digitaalinen näyttö ja sen vieressä olevat näytöt näyttävät esimerkiksi nopeuden, polttoaineen määrän, ajetut kilometrit, lämpötilan ja navigointiohjeet. Kaunis, korkearesoluutioinen kosketusnäyttö on räätälöity täydellisesti MINIlle.

Uusi MINI Countryman – tilavuus – kapasiteetti

JOPA 1.390 LITRAA TAVARATILAA.

Mitä pakkaat mukaasi viikonloppulomalle? Vankka ja upean näköinen MINI houkuttelee varmasti suuren joukon paikalle. Hyvä juttu, että autoon mahtuu paljon – siinä on myös tarpeeksi jalka-, pää- ja kyynärpäätilaa takapenkin matkustajille.

Uusi MINI Countryman – jäähdyttimen säleikkö – puskuri

UUDELLEEN MUOTOILTU JÄÄHDYTTIMEN SÄLEIKKÖ.

MINI Countrymanin upeaa ulkonäköä korostaa entisestään sen uusi, hiottu jäähdyttimen säleikkö ja puskurin muotoilu. Jäähdyttimen säleikössä on rohkea, uusi kehys, ja se on saatavilla kromisena tai uudessa valinnaisessa värissä Piano Black.

MINI Countryman F60 – takapuskuri – muotoilu

TAKAPUSKURIN UUSI MUOTOILU.

Uuden MINI Countrymanin upeaa ilmettä korostaa entisestään sen uusi, hiottu takapuskuri. Rohkea, erottuva, korin värissä oleva takapuskuri tuo lisää tasapainoa muotoon ja edistää MINIn aerodynaamista muotoilua. Sitä täydentää erinomaisesti takaosan diffuusori, joka korostaa voimakasta, sporttista ilmettä.

MINI SUOJAA.

Uusi MINI Countryman on saanut jo täydet viisi tähteä eurooppalaisessa Euro NCAP törmäysturvallisuustestissä. Myös yhdysvaltalainen liikenneturvallisuusjärjestö Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) antoi MINI Countrymanille täydet pisteet turvallisuudesta. Uuteen MINI Countrymaniin saa muun muassa lisävarusteena törmäysvaroittimen, joka osaa myös hätäjarrutuksen. Järjestelmä hidasti IIHS:n testeissä ajonopeutta ja vähensi vammojen riskiä törmäyksen sattuessa.

MINI Countryman F60 – ohjaamon näytöt – auton liitettävyys ja tietoviihde

MINI CONNECTED.

MINI Connected vie liitettävyyden MINIsi kanssa uudelle tasolle tuomalla laajan valikoiman älykkäitä palveluita ja sovelluksia. Nauti kätevistä Time to Leave -ilmoituksista ja ympäri vuorokauden saatavilla olevista Concierge Services -palveluista. MINI Connectedin mukana tulee Natural Language Understanding, joten voit olla interaktiivisessa yhteydessä MINIsi kanssa, aivan kuin se olisi hyvä ystävä. MINI Connected tarjoaa monia vaihtoehtoja navigointiin, kommunikointiin ja musiikin toistamiseen – kaikissa on upea näyttö ja älykäs, hands-free ääniohjaus. Se on saatavilla kahdessa eri paketissa. Katso, kumpi sopisi sinulle paremmin.

Löydä MINI Countryman

UUSI MINI COUNTRYMAN.

UUSI MINI COUNTRYMAN.

YKSITYISK­OHDAT

 • Suorituskyky
 • Tekniset yksityiskohdat
 • Turvallisuus
 • Lisävarusteet
UUSI MINI Countryman – ALL4-neliveto – maastopolku

ALL4-NELIVETO.

Isompi, parempi ja luotu seikkailuja varten. Uuden MINI Countrymanin nelivetojärjestelmä jakaa voiman dynaamisesti etu- ja taka-akselin välille. Se tarkoittaa, että voit ajaa millä tahansa tiellä ja autosi pysyy olosuhteista huolimatta aina hallinnassasi. MINI Countryman sopii kaikkiin tilanteisiin. Oletko valmiina ajelulle?

Uusi MINI Countryman – TwinPower – Turbo-moottorit

TWINPOWER TURBOAHDETUT MOOTTORIT.

Ainutlaatuinen yhdistelmä innovatiivista tekniikkaa, ensiluokkaisia materiaaleja ja älykästä kevytpainoista muotoilua varmistaa, että MINIn kolmi- ja nelisylinteriset TwinPower Turbo -moottorit antavat tasaisen mutta voimakkaan tehon ja väännön. Voit nauttia luotettavuudesta ja herkkyydestä myös alhaisilla kierrosluvuilla. Ne ovat niin nopeita, että pääset 100 km/h:iin vain 5,1 sekunnissa uudella MINI John Cooper Works Countrymanilla.

8-VAIHTEINEN AUTOMAATTI-
VAIHTEISTO.

Huomaamattomat vaihdot ovat osa ajonautintoa. 8-vaihteisen Steptronic-automaattivaihteiston voi valita myös Sport-versiona, jolloin voit vaihtaa vaihteita myös ohjauspyörän vaihdevalitsimilla.

MINI F60 – ajotilat – polttoaineen säästö

KOLME AJO-OHJELMAA.

Voit nauttia erilaisesta ajoneuvon käsittelystä ja herkkyydestä oman tunnelmasi mukaisesti ajotilaa vaihtamalla. SPORT tehostaa ohjausta ja kaasun herkkyyttä luoden dynaamisen kokemuksen. GREEN-tila auttaa sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen polttoainetehokkuuden ja verkkaisesta ajelemisesta. MID-tilan avulla saat iloisen ajotunnelman.

VIIMEISTELTY AJETTAVUUS.

MINI tarjoaa tiellä upean kartingautomaisen tunteen. Korin lyhyet ylitykset, matala painopiste, leveä raideleveys ja kiertymisjäykkä kori tekevät tästä autosta yhden kiinnostavimmista autoista luokassaan.

MINI F60 – näkymä takaa – helppo avata

HELPPO AVATA.

Ovatko kätesi täynnä, mutta sinun on avattava tavaratila? Käytä yksinkertaisesti jalkojasi. Valinnaisen Comfort Access- ja Easy Opener -toiminnon ansiosta yhdessä automaattisen takaluukkutoiminnon kanssa voit avata MINI Countrymanin takaluukun nopealla jalan liikkeellä takapuskurin alla.

Uusi MINI Countryman – sähköinen istuimen säätö – muistitoiminto

SÄHKÖINEN ISTUIMEN SÄÄTÖ JA MUISTITOIMINTO.

Sähköisesti säädettävissä olevia istuimia voidaan muuntaa yksilöllisesti, ja ne tarjoavat miellyttävät lannetuen. Erinomaisen istumamukavuuden ansiosta saavut perille rentoutuneena. Valinnaisen muistitoiminnon avulla voit tallentaa kaksi erilaista yksilöllistä asetusta. Nauti terveellisestä istuma-asennosta ja vähennä selkälihaksiisi kohdistuvaa kuormitusta – se on erityisen arvokas ominaisuus pitkillä matkoilla.

PUOLIKORKEA ISTUMA-ASENTO.

Täydellinen näköala. Uuden MINI Countrymanin korotetuista istuimista on esteetön näkymä ympäröivään liikenteeseen ja edessä olevaan maastoon.

MINI COUNTRYMAN F60 – piknikpenkki – avattava penkki

MININ PIKNIKPENKKI.

Nauti elämästä tyylillä mukavalla kahden istuttavalla piknikpenkillä. Pehmeässä penkissä on suojaläppä, joka suojaa sinua lialta, kun istahdat hetkeksi nauttimaan maaseudun kauneudesta. Piknikpenkki kiinnitetään napeilla muunneltavan tavaratilan pohjaan, ja se on helppo varastoida. Kiinnitä penkki kätevästi tavaratilan kynnykseen, ja piknikretkesi voi alkaa. Nauti!

TILAA TAVAROILLE.

Entistä suuremman tavaratilan ansiosta mukaan mahtuu entistäkin enemmän. Uuden MINI Countrymanin väljät takatilat antavat paljon mahdollisuuksia niin kaupunkiretkille kuin maaseutumatkoille.

MUUNNELTAVAT TAKAISTUIMET.

Lisää tilaa sinne missä sitä tarvitaan – olitpa ottamassa kyytiin kolme matkustajaa takapenkille tai kolme matkalaukkua tavaratilaan. Säädettävä takaistuin siirtyy taaksepäin jopa 13 senttiä, jos jalkatilaa tarvitaan lisää. Voit taittaa takaistuimet alas suhteessa 40/20/40 tai hyödyntää istuimien pitkittäissäätöä suhteessa 60/40.

PYSÄKÖINTI­ASSISTENTTI.

Kun haluat Countrymanin parkkiin, voit antaa sen hoitaa ohjauspyörän kääntelyn puolestasi. Painat vain kaasua ja jarrua ohjeiden mukaisesti ja Countryman on nätisti ruudussa.

SÄHKÖINEN KÄSI­JARRU.

MINI Countryman vapauttaa käsijarrun automaattisesti, kun lähdet liikkeelle. Päälle jarrun saat napin painalluksella.

mini-logo heijasteena.

Jokaisella supersankarilla on omansa, ja MINI-logon heijastustoiminto heijastaa kuljettajan sivupeilistä maahan MINI-logon, joka toivottaa omistajan tervetulleeksi. Heijastelogo on auton omistajalle kuin kutsu seikkailuun.

TURVALLISUUS ENNEN KAIKKEA.

Tärkein osa MINIssä olet sinä. Siksi älykkäät ajoavustintoiminnot toimivat ennakoivasti jo ennen onnettomuutta tai törmäystä.

PYSÄHDY. JATKA MATKAA.

Kun olet pysäköinyt, tekemässä mäkilähtöä tai ajamassa tiiviissä kaupungin ruuhkaliikenteessä, sähkötoiminen seisontajarru varmistaa, ettei MINI pääse rullaamaan eteen- tai taaksepäin tahtomattasi. Voit kytkeä ja vapauttaa toiminnon yhdellä napinpainalluksella.

RUNFLAT-RENKAAT.

Kun allasi ovat MINIn lisävarustevalikoimaan kuuluvat runflat-renkaat, reikä renkaassa ei tarkoita renkaan tyhjenemistä. Runflat-tekniikan ansiosta pystyt jatkamaan ajoa rengasrikon jälkeen enintään 80 kilometrin tuntinopeudella, jotta pääset kotiin turvallisesti. Renkaiden vahvistetut kyljet on valmistettu kuumuutta kestävästä kumiseoksesta, ja vanteiden erikoisprofiili estää tyhjän renkaan irtoamisen vanteelta.

APUA AJOON.

MINIn lisävarustevalikoimaan kuuluva ajoavustinpaketti auttaa ennakoimaan tulevaa. Etutörmäysvaroitinjärjestelmä auttaa ehkäisemään onnettomuuksia ennalta varoittamalla kuljettajaa, jos nopeusero MINIn ja edessäsi olevan liikenteen välillä on liian suuri tai jos edessä oleva ajoneuvo tulee liian lähelle. Järjestelmä valmistelee jarrut nopeaa reagointia ja lyhyempää jarrutusmatkaa varten, mikäli jarrut olisi kytkettävä yhtäkkiä.

KAHDEKSAN TURVATYYNYÄ.

2 turvatyynyä edessä, 2 sivuilla, 2 katossa ja 2 jalkatilassa ovat valmiina reagoimaan törmäyksen vaatimalla tavalla ja suojaamaan kaikkia mukana olevia.

MUKAUTUVA VAKIONO­PEUSSÄÄDIN.

Vakionopeussäädin pitää tasaisen nopeuden niin mutkissa kuin mäissäkin. Kameralla varustettu mukautuva vakionopeussäädin pitää myös etäisyyden edellä ajavaan vakiona.

DYNAAMINEN AJOVAKAUDEN HALLINTA­JÄRJESTELMÄ (DSC).

MINI Countrymanin DSC-järjestelmä säätelee jarruja ja moottorin tehoa, jotta pysyt turvallisesti tiellä liukkaalla ajoradalla tai kovemmassakin vauhdissa.

MINI Countryman – alkuperäisosat – lisävarusteet

MINI ALKUPERÄISOSAT & LISÄVARUSTEET.

Tutustu laajaan valikoimaan alkuperäisosia ja lisävarusteita, joiden avulla saat MINIstäsi entistä yksilöllisemmän – laadukkaista kevytmetallivanteista ja ainutlaatuisista ulkopuolen yksityiskohdista aina upeaan valikoimaan tarroja ja raitoja. Alkuperäiset MINI-lisävarusteet avaavat rajattomien mahdollisuuksien MINI-maailman.

INSPIROIVA SISÄTILA.

Uusi MINI Countryman on täynnä fiksuja yksityiskohtia, jotka tekevät ajamisesta hauskempaa kuin koskaan ennen. Kun valitset MINIn, teet oikean valinnan. Tule sisään, katsele ympärillesi ja tunne olosi inspiroituneeksi.

MINI Countryman – verhoilu – nahkaistuimet

ENSILUOKKAINEN NAHKAVERHOILU.

MINI Countrymanin sisätiloissa mukavuudella on etusija. Sisätiloissa on käytetty erinomaisia erilaisia materiaaleja ja siellä on pintanahkaiset istuimet, mikä luo hyvinvointitunnelmaa. Nyt vaikeinkaan maasto ei ole esteenä mukavuudelle ja tyylille.

MINI Countryman – värivalinnat

VÄRIVALINNAT.

MINIsi on todellinen tyyli-ikoni, jossa on erottuvia, moderneja sisätilan yksityiskohtia. Värimalliin kuuluvat ovipaneeli ja kädennojat sekä kojelaudan alla olevat polvipehmusteet. Värimallin avulla saat yksilöllistettyä MINIsi upealla tavalla ja luotua visuaalisesti kauniin kontrastin lähes minkä tahansa sisätilaan valitsemasi muun värin kanssa. Värimalleja on saatavilla näissä päitä kääntävissä väreissä: Hazy Grey, Piano Black, Piano Black illuminated, JCW Piano Black ja uusi Shaded Silver.

TILAA VIIDELLE.

Uusi MINI Countryman on tähänastisista MINI-malleistamme monipuolisin. Ylellisen tilavaan matkustamoon mahtuu istumaan viisi aikuista. Jalkatilaa on nyt entistä enemmän, joten matkustajista pisin voi mukavasti oikoa jalkojaan pitkillä automatkoilla.

MINI Countryman – kojelautanäyttö – tuulilasinäyttö

MININ TUULILASINÄYTTÖ.

Täysivärinen näyttö ilmestyy suoraan näkökenttääsi vain yhdellä MINI Centre Instrument -mittariston napin painalluksella. Voit tarkastella nopeuttasi, seurata navigointiohjeita, säädellä viihdettä ja katsoa erilaisia tietoja – myös varoituksia – ilman että sinun tarvitsee siirtää katsettasi tiestä. Läpinäkyvää näyttöä on helppo lukea myös suorassa auringonvalossa. Valikon kautta voidaan säädellä näytettäviä tietoja sekä näytön korkeutta, kiertoa ja kirkkautta.

MINI Countryman – Harman Kardon audio – HiFi

HARMAN KARDON -ÄÄNIKOKEMUS.

Tunteen ja liikkeen ääni. MINI-autosi Harman Kardon -kaiuttimet antavat tarkan, luonnollisen ja voimakkaan äänentoiston, joka miellyttää kaikkein tarkintakin korvaa.

MINI Countryman – kattoverhoilu – sisäkatto

KATTOVERHOILU.

Antrasiitin värinen kattoverhoilu luo harmonisen tunnelman minkä tahansa MINIn sisätilaan. Aurinkosuojukset, sisävalojen kotelot, takaosan kattokahvat sekä A-, B- ja C-pilarit ovat myös antrasiitin väriset.

MISSÄ VOIMAKKUUS YHDISTYY TYYLIIN.

Yhdistelemällä persoonallista, karskin upeaa ulkonäköä ja maskuliinisia mittasuhteita seikkailuhenkeen olemme luoneet auton, joka sopii niin moderneille kaupungin kaduille kuin maanseututeille. Se on saatavilla 9 eri värissä, joita korostaa 4 houkuttelevaa kontrastiväriä katolla. Miksi et suunnittelisi omaa autoasi nyt?

MINI F60 – takavalot – Union Jack

UNION JACK -TAKAVALOT.

Kuten MINI, myös Union Jack on ajaton symboli, joka kertoo pitkästä, rikkaasta historiasta. Modernia ajamista varten uudelleen suunniteltuna ja kunnianosoituksena juurillemme LED-takavalot muodostavat kaksiosaisen Union Jack -lipun, joka muodostuu upeasti Piano Black -väriseen kehykseen.

MINI Countryman F60 – Pianosvart – Designaccenter

UUDEN PIANO BLACK -MUOTOILUN KOROSTUKSET.

Elegantin, korkeakiiltoisen Piano Black -muotoilun korostukset lisäävät tyyliä ja karismaa MINI Countryman -autosi etu- ja takavalojen ympäristöön, oven kahvoihin ja uuteen jäähdyttimen säleikköön. Tämä klassinen viimeistely kohentaa rohkeasti MINIsi ikonista ilmettä ja asennetta. Tyylikäs Piano Black -värinen MINI Countryman -merkintä tavaratilassa antaa yksilöllisen loppusilauksen autollesi. Vaikutusta voidaan korostaa entisestään, kun se yhdistetään muihin sisätilan mustiin komponentteihin, kuten mustaan kattoon, mustiin peilisuojuksiin tai mustiin konepellin raitoihin.

Uusi MINI Countryman – adaptiiviset etuvalot – Matrix-teknologia

ADAPTIIVISET LED-ETUVALOT.

Nämä innovatiiviset LED-ajovalot tuovat omat persoonallisen lisänsä muotoiluun sekä turvallisuutta MINI-autoosi – erinomaisin tuloksin. Ne tuovat optimaalista valoa hämärään sekä valaistusta sivuille, kun olet kääntymässä – näin näet sellaisia osia tiestä, jotka olisivat muuten saattaneet jäädä näkemättä. Jos MINIsi etukamera havaitsee vastaan tulevia ajoneuvoja, automaattinen toiminto poistaa korkeimmat valosegmentit käytöstä, mikä estää muita tiellä ajavia häikäistymästä.

MINI SUV – ALL4 Optic – ulkopuolen tyylipaketti

MINI ALL4 -NELIVEDON ULKOPUOLEN TYYLIPAKETTI.

Nosta MINI Countrymanisi off-road-kerrointa ja korosta sen karskia, seikkailullista luonnetta. Valinnaisessa ulkopuolen MINI ALL4 Optic -paketissa on etu- ja takapuskurille erottuvat koristeelliset elementit ja suojalevylle matta alumiininen viimeistely.

Uusi MINI Countryman – sivunäkymä – muotoilu ja uudet värit

KARSKI MUOTOILU SALVIAN VIHREÄNÄ.

Uudessa MINI Countrymanissa yhdistyvät persoonallinen MINI-asenne ja katumaasturin karisma. Se on todellinen joka tilanteen auto mittasuhteidensa ja pelottoman, seikkailullisen luonteensa ansiosta. Se on saatavilla 9 eri värissä, mukaan lukien kaksi uutta jännittävää sävyä: salvianvihreä Sage Green, joka on elinvoimaisuuden ja maanläheisen viisauden väri, sekä omaperäinen, hienostuneen hopeainen White Silver.

MINI Countryman F60 – taakkateline – lumilauta ja surffilauta

TAAKKATELINE.

Tämä valinnaisen, monipuolisen taakkatelineen avulla auton katolle voidaan asentaa useita täysin integroituja, monitoiminnallisia telineitä, kuten kattotelineitä, pyörätelineitä, kattoboksin tai lumilaudan pidikkeen. Niiden kolmiulotteinen muotoilu korostaa MINI-autosi off-road-luonnetta ja täydentää MINI-autosi linjoja tyyliä. Ne ovat saatavilla väreissä Silver ja Piano Black, ja niihin kuuluu samanvärisen sivukiinnikkeet.

MINI Countryman F60 – sivupaneelit – night jack

MININ SIVUKORISTEET NIGHT JACK -KUVIOLLA.

MINIn sivukoristeet perinteisellä Union Jack -muotoilulla harmaassa värissä on upea yksityiskohta muotoilussa, mikä antaa ajoneuvolle erityistä yksilöllisyyttä. Ne sopivat ihanteellisesti MINIn sivupaneeleihin täydentäen sen voimakkaan dynaamisen ilmeen täydellisesti.

MINI F60 – ulkopeilien suojukset – Night Jack

MININ ULKOPEILIEN SUOJUKSET – NIGHT JACK.

Kunnianosoitus perinteelle. MINIn ulkopeilien suojusten Night Jack tuo Ison-Britannian lipun tyylikkäästi esille. Ne voidaan asentaa yksinkertaisesti vakiosuojusten tilalle, jolloin voit ihastella niitä joka kerta ne nähdessäsi. Niiden yksilöllinen, laadukas muotoilu antaa upean ilmeen autollesi.

VARUSTETASOT

Parkeringsassistent

ESSENTIAL.

Sisältö:

 • Monitoiminäppäimet ohjauspyörässä
 • Nahkainen urheiluohjauspyörä
 • Etukyynärnoja
 • Peruutustutka (PDC) eteen ja taakse
 • LED Sumuvalot
 • LED-ajovalot laajennetuin toiminnoin
 • Pysäköintiavustin
 • Automaattinen ilmastointi
 • Vakionopeudensäädin
 • Connected Media
 • Connected Navigation
 • eDrive Services
 • Velour- matot
 • Istuimen korkeudensäätö matkustajan puolelle
 • Valopaketti

EXPERIENCE.

Essential plus:

 • MINI Yours Sisäkoristelistat, Piano Black valaistut
 • Excitement -paketti
 • Takaluukun automatiikka
 • Kyynärnoja takana
 • Tavaratilan väliverkko
 • MINI Excitement paketti
 • Automaattisesti himmentyvä taustapeili
 • 17" kevytmetallivanteet Imprint Spoke
 • Connected Navigation
 • Comfort access
 • Urheiluistuimet edessä
 • MINI ajodynamiikan säätökytkin

MAXIMISE.

Experience plus: 

 • Chili
 • JCW trim
 • Automaattisesti himmentyvät taustapeili ja ulkopeilit
 • Ulkopeilipaketti
 • Aktiivinen vakionopeudensäädin
 • Harman Kardon -kaiutinjärjestelmä
 • Driving Assistant -järjestelmä
 • MINI Head-Up Näyttö
 • Peruutuskamera
 • Vapaa verhoilu
 • Connected Navigation Plus

TEKNISET TIEDOT

 • Ominaisuudet

    COOPER SE ALL4 PLUG-IN HYBRID*
  Istumapaikat 5
  Tavaratilan tilavuus 405-1275 L 
  Ovet 5
  Polttoainesäiliön tilavuus 36 L 

  *Depending on the environmental conditions, a temporary peak of the combustion engine power is provided, which can be approx. 10% above the rated power. The duration of the peak performance increases with falling ambient temperature (approx. 5 s at + 25 °C, approx. 40 s at -20 °C).

 • Mitat ja massa

    COOPER SE ALL4 PLUG-IN HYBRID*
  Leveys 1822 MM 
  Kokonaismassa 1760 KG 
  Pituus 4299 MM
  Korkeus 1559 MM
  Akseliväli 2670 MM

  *Depending on the environmental conditions, a temporary peak of the combustion engine power is provided, which can be approx. 10% above the rated power. The duration of the peak performance increases with falling ambient temperature (approx. 5 s at + 25 °C, approx. 40 s at -20 °C).

 • Voimansiirto

    COOPER SE ALL4 PLUG-IN HYBRID*
  Sylinterit 3
  Iskutilavuus 1499 CM³
  Teho 220 HP 
  Vääntömomentti 220 + 165 = 385 NM 
  Polttoaine BENSIINI+ELECTRIC
  0-100 KM/H 6,8
  L/100 KM WLTP 1,7
  CO2 G/KM WLTP 40

  *Depending on the environmental conditions, a temporary peak of the combustion engine power is provided, which can be approx. 10% above the rated power. The duration of the peak performance increases with falling ambient temperature (approx. 5 s at + 25 °C, approx. 40 s at -20 °C).

  Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

  Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittaustavasta (WLTP) johtuen autoon valitut varusteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja sitä kautta autoveron määrään sekä auton kokonaishintaan. Pyydä lisätietoja MINI-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.mini.fi/wltp.

  Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.