Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
Varaa koeajo

Valmis jokaiseen hetkeen.

MINI Countryman.

ESSENTIAL alkaen 32 994,54 €

On aika ottaa viikonlopusta kaikki irti ja suunnata sinne, missä vain harva kulkee. Pakkaa enemmän tavaraa mukaan. Laajenna kuvaa ja löydä uusi, entistäkin tilavampi MINI Countryman.

Uudelle MINI Countrymanille tunnusomaisia ominaisuuksia ovat huippumoderni tekniikka, dynaaminen ajettavuus ja tinkimätön monikäyttöisyys. Se muuntautuu hetkessä kaupunkikuljettimesta vahvaksi maaseutumatkailijaksi, löytäen täydellisen tasapainon suurien seikkailujen ja jokapäiväisen käytännöllisyyden välillä. Se on suunniteltu kaikille, jotka ottavat elämästä ilon irti ja suuntaavat sinne, minne tuuli kuljettaa.

OTA VASTAAN KAIKKI, MITÄ ELÄMÄ TARJOAA
Uusi MINI Countryman on Sports Activity Vehicle -luokan auto, joka soveltuu täydellisesti aktiiviseen ja spontaaniin elämäntapaan. Se on täynnä innovaatioita ja hyödyllistä tekniikkaa, kuten lisävarusteisiin kuuluva MINI Find Mate, joka antaa hälytyksen, jos olet unohtanut jonkin tärkeän esineen kotiin (aivan oikein – lompakkosi ei enää jatkossa ole hukassa). Uusi Country Timer -toiminto seuraa, kuinka paljon ajat maastossa, sillä se tallentaa ajoajan epätasaisella tienpinnalla. Nämä toiminnot on sulautettu täydellisesti MINI Connected -järjestelmään, joka yhdistää kuljettajan multimedian maailmaan.

Tervetuloa koeajamaan täysin uusi MINI Countryman MINI-jälleenmyyjäsi luona.

KOHOKOHDAT

MINI Countryman

KULJE VAPAANA.

Uusi MINI Countryman on kotonaan niin luonnon helmassa kuin kaupungin keskustassa. Erinomaisien maastoajo-ominaisuuksiensa ansiosta voit aina ajaa sinne, minne tie vie – olipa se tasainen tai täynnä kuoppia. Nyt on sopiva hetki seikkailulle ja oikea aika tutustua uuden MINI Countrymanin kykyihin maastossa.

MINI Countryman

TILAA TAVAROILLE.

Uusi MINI Countryman on suurempi kuin koskaan. Itse asiassa jopa 20 senttiä suurempi, ja tämä tila on käytetty fiksusti: olemme lisänneet jalkatilaa, säilytystilaa ja tavaratilaa. Matkustamon takaosa on myös muunneltavissa, joten pystyt järjestämään lisätilaa sinne, missä sitä tarvitaan. Takaistuinta voidaan liikuttaa siten, että joko takamatkustajilla on lisää jalkatilaa tai tavaratila on suurempi. MINI Countryman kuljettaa vaivatta niin lastenvaunut kuin telttaretken varusteetkin.

MINI Countryman Plug-in Hybrid

Plug-in Hybrid.

Lataa MINI. MINIä voi ajaa ensi kertaa täysin sähköisesti. Nauti MINI Cooper S:n kaltaisesta kiihtyvyydestä, kun e-boost-tehostustoiminto antaa lisäpotkua polttomoottorille. Hyödynnä molempien voimanlähteiden sekä sähköisen ALL4-nelivedon parhaat puolet. Sähkökäytön toimintasäde on 40 km, mikä tarkoittaa, että MINI Countryman -pistokehybridillä voit mennä minne haluat.
Hinta alkaen 40 490,17 €.

MINI Countryman

MINI SUOJAA.

Uusi MINI Countryman on saanut jo täydet viisi tähteä eurooppalaisessa Euro NCAP törmäysturvallisuustestissä. Myös yhdysvaltalainen liikenneturvallisuusjärjestö Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) antoi MINI Countrymanille täydet pisteet turvallisuudesta. Uuteen MINI Countrymaniin saa muun muassa lisävarusteena törmäysvaroittimen, joka osaa myös hätäjarrutuksen. Järjestelmä hidasti IIHS:n testeissä ajonopeutta ja vähensi vammojen riskiä törmäyksen sattuessa.

Videot

MINI COUNTRYMAN

ELOKUVA.

Uusia näköaloja löytyy sieltä, missä harva on käynyt. Maineikas elokuvaohjaaja Lisa Gunning lähti tutkimaan syrjäisiä seutuja ja palasi mukanaan kiehtovia kuvia, joissa yhdistyvät kaupungin ja maaseudun toisistaan poikkeavat maailmat. Pääosassa uusi MINI ALL4 Countryman.

MINI COUNTRYMAN

ELOKUVA.

Uusia näköaloja löytyy sieltä, missä harva on käynyt. Maineikas elokuvaohjaaja Lisa Gunning lähti tutkimaan syrjäisiä seutuja ja palasi mukanaan kiehtovia kuvia, joissa yhdistyvät kaupungin ja maaseudun toisistaan poikkeavat maailmat. Pääosassa uusi MINI ALL4 Countryman.

MINI Countryman

KOE KAIKKI.

Uusia näköaloja löytyy sieltä, missä harva on käynyt. Maineikas elokuvaohjaaja Lisa Gunning lähti tutkimaan syrjäisiä seutuja ja palasi mukanaan kiehtovia kuvia, joissa yhdistyvät kaupungin ja maaseudun toisistaan poikkeavat maailmat. Pääosassa uusi MINI ALL4 Countryman.

MINI Countryman

AUTOMAATTINEN TAKALUUKKU.

MINI Countryman

OMA EVÄSPENKKI.

MINI Countryman

TILAVA.

MINI Countryman

ALL4.

MINI Countryman

SISÄTILA.

Uusi MINI Countryman.

YKSITYISK­OHDAT

 • Suorituskyky
 • Teknologia
 • Turvallisuus
 • Muotoilu
 • Lisävarusteet

ALL4- NELIVETO.

Sääoloista riippumatta sinä olet se, joka määrää suunnan. Nelivetojärjestelmä jakaa vedon dynaamisesti etu- ja takapyörien välillä. ALL4-neliveto laskee kullekin pyörälle ihanteellisen pidon ajotyylin ja tienpinnan pidon mukaisesti. Kun olosuhteet muuttuvat hankalammiksi, moottorin koko vääntö voidaan kytkeä takapyörille. Se auttaa pääsemään pois hankalista paikoista, kuten mutavellistä tai lumipenkasta.

TWINPOWER TURBO -MOOTTORIT.

MINI Countrymanissa hyödynnetään BMW:n palkittua moottoriosaamista. TwinPower Turbo -moottorien voima on aina kanssasi.

8-VAIHTEINEN AUTOMAATTI-
VAIHTEISTO.

Huomaamattomat vaihdot ovat osa ajonautintoa. 8-vaihteisen Steptronic-automaattivaihteiston voi valita myös Sport-versiona, jolloin voit vaihtaa vaihteita myös ohjauspyörän vaihdevalitsimilla.

KOLME AJO-OHJELMAA.

Voit vaikuttaa MINI Countryman ajo-ominaisuuksiin napin painalluksella. Valittavanasi ovat Sport-, Green- ja Mid–ajo-ohjelma.

VIIMEISTELTY AJETTAVUUS.

MINI tarjoaa tiellä upean kartingautomaisen tunteen. Korin lyhyet ylitykset, matala painopiste, leveä raideleveys ja kiertymisjäykkä kori tekevät tästä autosta yhden kiinnostavimmista autoista luokassaan.

EASY OPENER.

Anna meidän avata sinulle ovi. Uuden MINI Countrymanin Easy Opener -toiminto avaa tavaratilan luukun, kun heilautat jalkaasi auton takaosassa olevan tunnistimen alapuolella. Loistava apu silloin, kun käsissä roikkuu kauppakasseja

Tästä nautinto alkaa

SISÄISTÄ VALOA.

Valoa kaivataan erityisesti pimeinä vuodenaikoina. MINI Countrymanin valaistut sisätilat kohottavat mielialaa. Kojelaudassa on lämpimän sävyinen, hienovarainen taustavalaisu, joka mukailee valitsemaasi sisätilojen yleisvalaisun värisävyä.

SÄHKÖTOIMI- SET ISTUIMET.

Nyt löydät täydellisen ajoasennon helpommin kuin koskaan ennen. Lisävarustevalikoimaan kuuluviin sähkötoimisiin istuimiin voidaan tallentaa kaksi asetusta, jolloin kukin kuljettaja saa säädöt yksilöllisiksi käden käänteessä.

MINI Connected.

Kommunikaatio-, viihde- ja navigointitoiminnot löytyvät kaikki yhdestä paikasta. 6,5” näyttö on Countrymanin vakiovaruste.

SPOTIFY®, PANDORA® JA ENEMMÄN.

Selaa ja soita musiikkia sujuvasti MINI Connected -järjestelmän avulla. Palvelussa ovat mukana esimerkiksi Pandora, Spotify ja TuneIn radio.

PYSÄKÖINTI­ASSISTENTTI.

Kun haluat Countrymanin parkkiin, voit antaa sen hoitaa ohjauspyörän kääntelyn puolestasi. Painat vain kaasua ja jarrua ohjeiden mukaisesti ja Countryman on nätisti ruudussa.

KOSKETUS­OHJAIN KÄSIALAN TUNNISTUK­SELLA.

MINI Touch -kosketusjärjestelmä tunnistaa kosketuksesi. Voit käyttää sitä painikkeista tai antaa sen tunnistaa sormella kirjoitettuja sanoja esimerkiksi navigoinnin yhteydessä.

SÄHKÖINEN KÄSI­JARRU.

MINI Countryman vapauttaa käsijarrun automaattisesti, kun lähdet liikkeelle. Päälle jarrun saat napin painalluksella.

LED-AJOVALOT LAAJENNETUIN TOIMINNOIN.

MINI Countrymaniin saat automaattisesti nopeuden ja kuorman mukaan säätyvät ajovalot. Ne reagoivat myös ratin liikkeisiin ja antavat lisävaloa kadunkulmissa.

TURVALLISUUS ENNEN KAIKKEA.

Tärkein osa MINIssä olet sinä. Siksi älykkäät ajoavustintoiminnot toimivat ennakoivasti jo ennen onnettomuutta tai törmäystä.

PYSÄHDY. JATKA MATKAA.

Kun olet pysäköinyt, tekemässä mäkilähtöä tai ajamassa tiiviissä kaupungin ruuhkaliikenteessä, sähkötoiminen seisontajarru varmistaa, ettei MINI pääse rullaamaan eteen- tai taaksepäin tahtomattasi. Voit kytkeä ja vapauttaa toiminnon yhdellä napinpainalluksella.

RUNFLAT-RENKAAT.

Kun allasi ovat MINIn lisävarustevalikoimaan kuuluvat runflat-renkaat, reikä renkaassa ei tarkoita renkaan tyhjenemistä. Runflat-tekniikan ansiosta pystyt jatkamaan ajoa rengasrikon jälkeen enintään 80 kilometrin tuntinopeudella, jotta pääset kotiin turvallisesti. Renkaiden vahvistetut kyljet on valmistettu kuumuutta kestävästä kumiseoksesta, ja vanteiden erikoisprofiili estää tyhjän renkaan irtoamisen vanteelta.

APUA AJOON.

MINIn lisävarustevalikoimaan kuuluva ajoavustinpaketti auttaa ennakoimaan tulevaa. Etutörmäysvaroitinjärjestelmä auttaa ehkäisemään onnettomuuksia ennalta varoittamalla kuljettajaa, jos nopeusero MINIn ja edessäsi olevan liikenteen välillä on liian suuri tai jos edessä oleva ajoneuvo tulee liian lähelle. Järjestelmä valmistelee jarrut nopeaa reagointia ja lyhyempää jarrutusmatkaa varten, mikäli jarrut olisi kytkettävä yhtäkkiä.

KAHDEKSAN TURVATYYNYÄ.

2 turvatyynyä edessä, 2 sivuilla, 2 katossa ja 2 jalkatilassa ovat valmiina reagoimaan törmäyksen vaatimalla tavalla ja suojaamaan kaikkia mukana olevia.

MUKAUTUVA VAKIONO­PEUSSÄÄDIN.

Vakionopeussäädin pitää tasaisen nopeuden niin mutkissa kuin mäissäkin. Kameralla varustettu mukautuva vakionopeussäädin pitää myös etäisyyden edellä ajavaan vakiona.

DYNAAMINEN AJOVAKAUDEN HALLINTA­JÄRJESTELMÄ (DSC).

MINI Countrymanin DSC-järjestelmä säätelee jarruja ja moottorin tehoa, jotta pysyt turvallisesti tiellä liukkaalla ajoradalla tai kovemmassakin vauhdissa.

HEAD-UP-NÄYTTÖ.

Hävittäjälentokoneista inspiraationsa saanut MINI Head-Up -näyttö tuo tärkeimmät tiedot samalla katselukorkeudelle tienpinnan kanssa.

PUOLIKORKEA ISTUMA-ASENTO.

Täydellinen näköala. Uuden MINI Countrymanin korotetuista istuimista on esteetön näkymä ympäröivään liikenteeseen ja edessä olevaan maastoon.

OMA EVÄSPENKKI.

Taita uuden MINI Countrymanin tavaratilassa oleva penkki alas, hengähdä hetki ja nauti näkymistä piknikillä. Tässä miellyttävän pehmeässä kahden istuimen eväspenkissä on suojaläppä, jotta et rentoutuessasi likaa farkkujasi puskuriin.

ALL4-ULKONÄKÖ-PAKETTI.

Seikkaile tyylikkäästi niin kaupungissa kuin haastavammassa maastossa. Ulkopuolen MINI ALL4 -ulkonäköpaketti sisältää kiiltävän mustat puskuriosat sekä hopeanväriset pohjapanssarit, kattokiskot ja kynnyslistat.

VOIMAA UHKUVAA MUOTOILUA.

Uusi MINI Countryman on helposti tunnistettavissa MINIksi. Maskuliiniset mittasuhteet ja seikkailuhenkisyys ovat tunnusomaisia piirteitä tälle Sports Activity Vehicle -autolle. Monikäyttöisyytensä ansiosta se viihtyy niin kaupungin kaduilla kuin tunturin rinteillä.

TILAA VIIDELLE.

Uusi MINI Countryman on tähänastisista MINI-malleistamme monipuolisin. Ylellisen tilavaan matkustamoon mahtuu istumaan viisi aikuista. Jalkatilaa on nyt entistä enemmän, joten matkustajista pisin voi mukavasti oikoa jalkojaan pitkillä automatkoilla.

TILAA TAVAROILLE.

Entistä suuremman tavaratilan ansiosta mukaan mahtuu entistäkin enemmän. Uuden MINI Countrymanin väljät takatilat antavat paljon mahdollisuuksia niin kaupunkiretkille kuin maaseutumatkoille.

MUUNNELTAVAT TAKAISTUIMET.

Lisää tilaa sinne missä sitä tarvitaan – olitpa ottamassa kyytiin kolme matkustajaa takapenkille tai kolme matkalaukkua tavaratilaan. Säädettävä takaistuin siirtyy taaksepäin jopa 13 senttiä, jos jalkatilaa tarvitaan lisää. Voit taittaa takaistuimet alas suhteessa 40/20/40 tai hyödyntää istuimien pitkittäissäätöä suhteessa 60/40.

YLELLINEN SISUSTA.

Ota mukava asento. Rentoudu. Tältä tuntuu luksus. Uppoa lisävarustevalikoimaan kuuluviin, pintanahkaverhoiltuihin MINI Yours Lounge -istuimiin tai anna käsiesi liukua pitkin kojelaudan pehmeitä pintoja. Anna aistiesi huumaantua.

mini-logo heijasteena.

Jokaisella supersankarilla on omansa, ja MINI-logon heijastustoiminto heijastaa kuljettajan sivupeilistä maahan MINI-logon, joka toivottaa omistajan tervetulleeksi. Heijastelogo on auton omistajalle kuin kutsu seikkailuun.

LISÄVARUSTEET

Tarjoamme jokaiselle jotakin sen mukaan, millainen omasta MINI Countrymanista halutaan muokata. Valitse joko pohjoismaisille tai eurooppalaisille teille sovitetut talvirenkaat – RunFlat-tekniikalla tai ilman. Varustele Countryman suksitelineellä, raidoitetulla suksiboksilla, kokoon taitettavalla pyöräpidikkeellä, LED-lisävaloilla tai vaikkapa Aspen White -kontrastivärisellä katolla yhdistettynä samansävyisiin 19 tuuman rallivanteisiin?
Alkuperäiset MINI-lisävarusteet avaavat rajattomien mahdollisuuksien MINI-maailman!

VARUSTETASOT

MINI-PYSÄKÖINTIAVUSTIN

ESSENTIAL.

Sisältö:

 • Monitoiminäppäimet ohjauspyörässä
 • Nahkainen urheiluohjauspyörä
 • Etukyynärnoja
 • Peruutustutka (PDC) eteen ja taakse
 • Pysäköintiavustin
 • Automaattinen ilmastointi
 • Vakionopeudensäädin
 • LED Sumuvalot
 • LED-ajovalot laajennetuin toiminnoin
 • Connected Media
 • Connected Navigation
 • eDrive Servics
 • Velour- matot
 • Istuimen korkeudensäätö matkustajan puolelle
 • Valopaketti
AMBIENT-TUNNELMAVALAISTUS

EXPERIENCE.

Essential plus:

 • MINI Yours sisäkoristeet Piano Black valaistut
 • Takaluukun automatiikka
 • Kyynärnoja takana
 • Tavaratilan väliverkko
 • Säädettävät takaistuimet
 • MINI Excitement paketti
 • Automaattisesti himmentyvä taustapeili
 • 17" Kevytmetallivanteet Imprint Spoke
 • Connected Navigation
MINI HEAD-UP -NÄYTTÖ

MAXIMISE.

Experience plus: 

 • Chili
 • JCW trim
 • Comfort access
 • Urheiluistuimet edessä
 • MINI ajodynamiikan säätökytkin
 • Automaattisesti himmentyvät taustapeili ja ulkopeilit
 • Ulkopeilipaketti
 • Aktiivinen vakionopeudensäädin
 • Harman Kardon -kaiutinjärjestelmä
 • Driving Assistant -järjestelmä
 • MINI Head-Up Näyttö
 • Peruutuskamera
 • Vapaa verhoilu
 • Connected Navigation Plus

KYTKETÄÄN SÄHKÖT.

UUSI MINI COUNTRYMAN
PLUG-IN HYBRID

Uusi MINI Countryman -pistokehybridi on sähköisen sähäkkä kokonaisuus, jossa yhdistyvät jokapäiväinen arkikäyttö ja mahdollisuus lähteä myös pitemmille automatkoille. Aja pienet ajomatkat hiilineutraalisti sähköajotiloja hyödyntäen. Nauti MINI Cooper S:n kaltaisesta kiihtyvyydestä, kun e-boost-tehostustoiminto antaa lisäpotkua polttomoottorille. Nauti tilasta ja monikäyttöisyydestä, jotka ovat liki yhtä erinomaiset kuin perinteisellä voimanlähteellä varustetuissa MINI Countrymaneissa. Hyödynnä molempien voimanlähteiden sekä sähköisen ALL4-nelivedon parhaat puolet. Sähkökäytön toimintasäde on 40 km, mikä tarkoittaa, että MINI Countryman -pistokehybridillä voit mennä minne haluat.

Hinta alkaen 40 490,17 €.

Countryman Plug-In Hybrid ESITTEET artikkeli

UUSI MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID.

ELOKUVA.

TEKNISET TIEDOT

 • Ominaisuudet

    COOPER  COOPER S COOPER SE ALL4 PLUG-IN HYBRID
  Istumapaikat 5 5 5
  Tavaratilan tilavuus 450-1390 L  450-1390 L  405-1275 L 
  Ovet 5 5 5
  Polttoainesäiliön tilavuus 51-61 L 51-61 L  36 L 
 • Mitat ja Massa

    COOPER  COOPER S COOPER SE ALL4 PLUG-IN HYBRID 
  Leveys 1822 MM  1822 MM  1822 MM 
  Kokonaismassa 1460 KG 1525 KG  1760 KG 
  Pituus 4299 MM 4299 MM 4299 MM
  Korkeus 1557 MM 1557 MM 1559 MM
  Akseliväli 2670 MM 2670 MM 2670 MM
 • Voimansiirto

    COOPER  COOPER S COOPER SE ALL4 PLUG-IN HYBRID 
  Sylinterit 3 4 3
  Iskutilavuus 1499 CM³ 1998 CM³ 1499 CM³
  Teho 136 HP 192 HP 81 + 136 = 224 HP 
  Vääntömomentti 220 NM  280 NM  220 + 165 = 385 NM 
  Polttoaine BENSIINI BENSIINI BENSIINI+ELECTRIC
  0-100 KM/H 9,6 7,5 6,9
  L/100 KM WLTP 6,9 7,5 1.8
  CO2 G/KM WLTP 156 169 40

  Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

  Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittaustavasta (WLTP) johtuen autoon valitut varusteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja sitä kautta autoveron määrään sekä auton kokonaishintaan. Pyydä lisätietoja MINI-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.mini.fi/wltp.

  Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.