Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
Varaa koeajo

KAIKKIEN AIKOJEN NOPEIN MINI.

MINI John Cooper Works GP: tä on tuotettu vain 3000 kappaletta. Saatavana 2020.

HURJAPÄILLE.

EI epäjärjestystä. Ei ylimääräistä painoa. MINI John Cooper Works GP on trimmattu maksimiin maksimaalista kiihdytystä ja ketteryyttä varten. Vaimentimet, vakaajat ja jouset on kehitetty ja viritetty erityisesti ajoneuvon käsittelyominaisuuksia silmällä pitäen. Ja levennetty raideleveys sekä 10 mm tavanomaista matalampi jousitus saavat sen huokumaan puhdasta tehoa ja suorituskykyä. Se on kapinallinen. Mutta siihen on hyvä syy.

Suunnittelijamme ovat vieneet kaiken äärirajoille. MINI John Cooper Works GP antaa itsevarman vaikutelman upealla Racing Grey -värillään, jota täydentävät kontrastina Melting Silver -katto ja -ulkopeilien suojukset. Reunat ja linjat ovat tarkkoja ja teräviä. Voimakkaat muotoiluelementit, kuten suuri etupuskuri, sivuhelmat ja kattospoileri, korostavat ulkopuolta ja saavat aikaan vaikuttavan kokonaisuuden.

MINI SYKÄHDYTTÄÄ. TURBOAHDETTU.

Kaikkien aikojen tehokkain MINI ei ole syntynyt tyhjästä. Suunnittelijamme nauttivat haasteista. He uskaltavat poistua mukavuusalueeltaan. MINI John Cooper Works GP -auton taustalla on yli viiden vuosikymmenen kokemus kilpa-autoilusta. Sen 2.0 litran, 306 hv:n 4-sylinterinen moottori erinomaisella 450 Nm:n väännöllä tuottaa vaikuttavan tehokkaan suorituskyvyn. Eikä tässä vielä kaikki.


Lisää kokonaisuuteen 8-vaihteinen automaattivaihteisto rajoitetun luiston tasauspyörästöllä ja käytössäsi on maksimaalinen kiihdytys, pito ja ketteryys. Urheilulliset, 3D-painatuksella varustetut vaihtokytkimet mahdollistavat vaihteiden tyylikkään hallinnan. Tehokas ilmanottojärjestelmä auttaa moottoria hengittämään helpommin. Toinen ulkoinen jäähdytin on käytettävissä moottorin jäähdytyksen ja tehon tuoton optimoimiseksi. Ja muokkaamalla akustista eristemateriaalia alensimme painoa edelleen suorituskyvyn parantamiseksi. Nauti erinomaisesta käsittelystä ja puhtaasta jännityksestä – sormiesi ulottuvilla.

TESTAA ITSESI JA 306 HEVOSVOIMAA.

Tutustu MINI John Cooper Works

Yksi silmäys, ja olet koukussa. Jo ennen oven avaamista aistit, että MINI John Cooper Works on aivan omaa luokkaansa. Aerodynaaminen etupuskuri ja sporttinen takapuskuri vihjaavat tulossa olevasta jännityksestä. Tutustu MINI John Cooper Works.