Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi

Saumaton latauskokemus MINI-autollesi.

Julkisen MINI Charging-latauspalvelun avulla pääset helposti yhteen maailman suurimmista julkisista latausverkoista. Voit ladata MINI-autosi yli 200.000 latauspisteellä käyttämällä vain yhtä korttia tai sovellusta.

Miten saan MINI Charging-kortin?

Uusi asiakas
Jos olet uusi asiakas, saat MINI Charging-kortin jälleenmyyjältäsi, kun allekirjoitat sopimuksen uudesta autostasi.

Vanha asiakas
Jos sinulla on jo sähkökäyttöinen MINI, voit helposti tilata MINI Charging-kortin samalla kun rekisteröidyt palveluun osoitteessa mini-charging.com. Kortti toimitetaan sinulle kolmen päivän kuluessa.

Voit saada MINI Charging-kortin myös lähimmältä MINI-jälleenmyyjältä.

Miten rekisteröidyn MINI Charging -palveluun?

1. Aloitetaan.

 • Onko sinulla jo tili? Kirjaudu sisään omalla MINI-tunnuksellasi tai- tililläsi osoitteessa mini-charging.com Jos olet jo luonut tilin päästäksesi MINI Connected-palveluihin, samat sisäänkirjautumistiedot/salasana on käytössä MINI Charging-palvelussa.
 • Eikö sinulla ole MINI -tunnusta tai -tiliä? Ei hätää, rekisteröidy ja ota uusi tili käyttöösi ennen kuin siirryt vaiheeseen 2.

2. Rekisteröinti ja käyttöönotto.

 • Rekisteröidy MINI Charging -palveluun osoitteessa mini-charging.com ja täytä VIN-numero, yhteystiedot ja maksutiedot. MINI Charging -korttisi voidaan toimittaa sinulle kolmen päivän kuluessa.
 • Ota kortti käyttöön verkkosivustolla, käytä kortin takapuolella olevaa yksilöllistä numeroa (RFID-numeroa). Kortti on valmis käytettäväksi 24 tunnin kuluessa käyttöönoton jälkeen.

Usein kysytyt kysymykset.

 • Millaisia kuluja MINI Charging-palvelusta syntyy?

  MINI Charging -kortti on ilmainen, eikä siihen liity lähtökohtaisesti mitään kuukausimaksuja. Latausistunnon hinta määrittyy latauspisteen operaattorin mukaan, ja se voidaan veloittaa minuuttien mukaan ja/tai kWh:n mukaan. AC- ja DC-latauksen tämänhetkiset hinnat voit katsoa napsauttamalla latauspistettä sovelluksessa.

  Latauskustannukset veloitetaan pankkitililtä, joka on linkitetty siihen luottokorttinumeroon, jonka olet syöttänyt rekisteröityessäsi. Saat kuukausittaisen laskun sähköpostitse.
  Kirjautumalla tilillesi osoitteessa mini-charging.com tai sovellukseen, voit koska tahansa katsella latausistuntoja sekä latauskustannuksia.

  Valittavana on kaksi erityyppistä tilausta: Active ja Flex. Active on sidottu kuukausimaksuun ja tarjoaa alhaisemmat kiinteät hinnat / kWh kuin Flex. Flex ei ole sidottu kuukausimaksuun, joten sen hinta on korkeampi kuin kWh, joka vaihtelee latausoperaattorin mukaan. Kahden tilauksen lisäksi tarjotaan myös IONITY Plus -paketti, joka Activen tapaan on liitetty on liitetty kuukausimaksuun ja jolla on siksi alhainen kWh -latauskustannus.

 • Keneen voin olla yhteydessä, jos tarvitsen apua?

  MINI Charging-tuki
  Jos sinulla on ongelmia rekisteröinnissä tai MINI Charging-kortin käyttöönotossa, jos sinulla on kysymyksiä koskien laskutusta tai jos haluat peruuttaa MINI Charging -sopimuksesi.

  Ota yhteyttä:
  Puhelin: +358 9 42551233
  Sähköposti: fi@mini-charging.com

  Latauspisteen operaattori
  Jos sinulla on teknisiä ongelmia latauspisteellä, ota yhteys latauspisteen operaattoriin. Yhteystiedot ovat näkyvillä latauspisteessä, verkkosivustolla sekä sovelluksessa.