Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
Varaa koeajo

MINI HUOLENPITOSOPIMUS.

Huoltohenkilökunnaltamme MINIsi saa parasta mahdollista hoivaa. Hemmottele MINIä Huolenpitosopimuksella, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti.

Ei yllättäviä lisäkustannuksia. Ei erillisiä huoltokohtaisia laskuja. Jos haluat myydä MINIsi, Huolenpitosopimus siirtyy uudelle omistajalle. Auton jälleenmyyntiarvo säilyy korkeana täydellisen MINI-huoltohistorian ansiosta. MINI-huollossa käytetään vain alkuperäisosia.

TAKUU.

Jokainen MINI on valmistettu korkeimpien laatustandardien mukaisesti − niin ne takaavat ajamisen nautinnon koko käyttöikänsä ajan. Jos MINIsi ensirekisteröinti on tapahtunut 1.1.2004 jälkeen, niin autosi korin puhkiruostumattomuustakuu on 12 ja maalipinnan takuu 3 vuotta.

Koko auton (kuluvia osia lukuun ottamatta), alkuperäisten MINI-varaosien ja alkuperäisten MINI-lisävarusteiden osalta takuu on voimassa kaksi vuotta ilman kilometrirajoitusta.

Takuun yksityiskohdat:

  • 12 vuoden korin puhkiruostumattomuustakuu, autoille, joiden ensirekisteröinti on tapahtunut 1.1.2004 jälkeen 
  • 3 vuoden takuu maalipinnalle
  • 2 vuoden takuu koko autolle
  • 2 vuoden takuu alkuperäisille MINI-varaosille
  • 2 vuoden takuu alkuperäisille MINI-lisävarusteille

TARPEENMUKAINEN HUOLTOJÄRJESTELMÄ (CBS) − MININ KONSEPTI.

Joustamattomat huoltovälit? Ei käy! MINIsi huoltoajat vaihtelevat sen mukaan, kuinka usein, kuinka seikkailullisesti ja kuinka pitkiä matkoja ajat. Määrittääkseen tarkalleen, milloin on tarkastuksen aika, MINIsi tarkkailee kaikkia tärkeitä komponenttejaan itse: integroitujen tunnistimiensa avulla se tunnistaa jarrupalojen ja jarrulevyjen kunnon sekä moottoriöljyn ja jarrunesteen määrän. Erityisten algoritmien avulla MINI laskee kaikki arvot etukäteen ja ilmoittaa, kun huoltotöille on tarvetta.

Tällä tavalla MINIsi huolletaan vain kun se on todella tarpeen, joten moni turha korjaamokäynti jää tekemättä − samalla säästyy aikaa ja rahaa. Jos haluat pelata varman päälle, hanki MINI Huolenpitosopimus viimeistään ensimmäisen öljynvaihdon yhteydessä. Se kattaa kaikki sovitut palvelut täysin − milloin tahansa niitä tarvitsetkaan. Työt voit teettää missä tahansa valtuutetussa MINI Service -huoltopisteessä lähes kaikkialla maailmassa.

Sinun ei tarvitse muistaa, milloin on ensimmäisen öljynvaihdon aika, sillä MINIsi muistuttaa hyvissä ajoin etukäteen kaikista lähestyvistä huoltotarpeista. Jos kuitenkin haluat itse olla tilanteen tasalla, voit tarkastella kaikkia tietoja joko MINIsi kierroslukumittarin infonäytöstä tai navigointijärjestelmästä.

Korjaamolla asioidessasikaan sinun ei tarvitse vaivata muistiasi: CBS-järjestelmän tiedot ovat tallentuneet MINIsi avaimeen, josta ne voidaan lukea MINI Service -huoltopisteessä, joten henkilökunta näkee heti, mitä huoltotöitä täytyy tehdä. Onhan sinulla varmasti tärkeämpääkin muistettavaa − vaikkapa se tiukka mutka, jonka ajoit MINIlläsi viimeksi.

MINI LIIKKUVUUSPALVELU

VARMISTAA MATKAN JATKUMISEN.

Myös siinä epätodennäköisessä tilanteessa, että MINIisi tulisi tekninen vika, matkasi jatkuminen on taattu − MINI Liikkuvuuspalvelun ansiosta. Kyseessä on MINIn ilmainen liikkuvuuspalvelu, joka on voimassa lähes kaikkialla Euroopassa. MINI Liikkuvuuspalvelu tarjoaa laajemmat palvelut, kuin vain tavallisen vika-avustuksen, ja ne ovat käytettävissäsi kaikkina vuorokauden aikoina.

Apua on saatavilla vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Teknisen vian, pienen onnettomuuden tai jonkun muun murheen sattuessa soita numeroon +358 800 154 000. Palvelu on voimassa kolme vuotta auton käyttöönottopäivästä, ja sitä voi sen jälkeen jatkaa jopa kymmeneen vuoteen asti suorittamalla auton määräaikaishuollot valtuutetussa MINI Service-toimipisteessä.

Houkutteleva tarjous yli nelivuotiaan MINIn omistajille.

MINI Value Service.

Oma MINI saa valtuutetussa MINI-huollossa ansaitsemansa huolenpidon. Kokemus, oikeat työkalut ja materiaalivalinnat pitävät MINIn teräkunnossa niin, että arvo pysyy ja käyttöikää kertyy rutkasti lisää. MINI-huolenpitosopimukseen kuuluu yksilöllisesti räätälöity palvelu omalle MINI-mallille kertamaksulla, joten voit ajella rennosti tietäen, että maksat vain siitä mitä todella saat.