Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
Varaa koeajo

MINI HUOLENPITOSOPIMUS

MINI huolenpitosopimuksella varmistat autosi täydellisen toiminnan ilman lisäkustannuksia.

Voit huollattaa autosi valtuutetussa MINI Service pisteessä missä tahansa Euroopan alueella.

Huolenpitosopimus on autohohtainen ja sen sopimusta voidaan jatkaa tai laajentaa milloin vain. MINI autosi jälleenmyyntiarvo säilyy täydellisen huoltohistorian ansiosta.

MINI huollossa käytetään vain alkuperäisiä varaosia ja koulutetut mekaanikot hoitavat autosi huollon tarpeen.

TAKUU.

Jokainen MINI on valmistettu korkeimpien laatustandardien mukaisesti − niin ne takaavat ajamisen nautinnon koko käyttöikänsä ajan. Jos MINI autosi ensirekisteröinti on tapahtunut 1.1.2004 jälkeen, niin autosi korin puhkiruostumattomuustakuu on 12 ja maalipinnan takuu 3 vuotta.

Takuut ja voimassaolot;

  • 12 vuoden korin puhkiruostumattomuustakuu autoille jotka ensirekisteröinti on tapahtunut 1.1.2004 jälkeen.
  • 3 vuoden takuu maalipinnalle
  • 2 vuoden takuu autolle , varaosille,lisävarusteille ja MINI lifestyle tuotteille.

 

TARPEENMUKAINEN HUOLTOJÄRJESTELMÄ (CBS) − MININ KONSEPTI.

Joustamattomat huoltovälit? Ei käy! MINI autosi huoltoajat vaihtelevat ajotapasi mukaan. Ajatko rauhallisesti kaupungissa vai urheilullisesti pitkiä matkoja ? MINI autosi määrittelee tarkalleen milloin on tarkastuksen aika. Integroitujen tunnistimiensa avulla autosi tunnistaa jarrupalojen ja jarrulevyjen kunnon sekä moottoriöljyn ja jarrunesteen määrän. Erityisten algoritmien avulla MINI laskee kaikki arvot etukäteen ja ilmoittaa, kun huoltotöille on tarvetta.

Tällä tavalla MINI autosi huolletaan vain kun se on todella tarpeen, joten moni turha korjaamokäynti jää tekemättä ja samalla säästyy aikaa ja rahaa. Jos haluat pelata varman päälle hanki MINI Huolenpitosopimus viimeistään ensimmäisen öljynvaihdon yhteydessä. Se kattaa kaikki sovitut palvelut täysin − missä ja milloin tahansa niitä tarvitsetkaan. Työt voit teettää missä tahansa valtuutetussa MINI Service -huoltopisteessä lähes kaikkialla maailmassa.

Sinun ei tarvitse muistaa, milloin on ensimmäisen öljynvaihdon aika, sillä MINI autosi muistuttaa hyvissä ajoin etukäteen kaikista lähestyvistä huoltotarpeista. Jos kuitenkin haluat itse olla tilanteen tasalla, voit tarkastella kaikkia tietoja autosi infonäytöstä .

Korjaamolla asioidessasikaan sinun ei tarvitse vaivata muistiasi: CBS-järjestelmän tiedot ovat tallentuneet MINI autosi avaimeen, josta ne voidaan lukea MINI Service huoltopisteessä. Avaimet vastaanottava henkilö näkee heti kysisen huollontarpeen. Onhan sinulla varmasti tärkeämpääkin muistettavaa − vaikkapa se tiukka mutka, jonka ajoit MINI autollasi viimeksi.

MINI LIIKKUVUUSPALVELU

VARMISTAA MATKAN JATKUMISEN.

Myös siinä epätodennäköisessä tilanteessa, että MINIisi tulisi tekninen vika, matkasi jatkuminen on taattu − MINI Liikkuvuuspalvelun ansiosta. Kyseessä on MINIn ilmainen liikkuvuuspalvelu, joka on voimassa lähes kaikkialla Euroopassa. MINI Liikkuvuuspalvelu tarjoaa laajemmat palvelut, kuin vain tavallisen vika-avustuksen, ja ne ovat käytettävissäsi kaikkina vuorokauden aikoina.

Apua on saatavilla vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Teknisen vian, pienen onnettomuuden tai jonkun muun murheen sattuessa soita numeroon +358 800 154 000. Palvelu on voimassa kolme vuotta auton käyttöönottopäivästä, ja sitä voi sen jälkeen jatkaa jopa kymmeneen vuoteen asti suorittamalla auton määräaikaishuollot valtuutetussa MINI Service-toimipisteessä.

Houkutteleva tarjous yli nelivuotiaan MINIn omistajille.

MINI Value Service.

Oma MINI saa valtuutetussa MINI-huollossa ansaitsemansa huolenpidon. Kokemus, oikeat työkalut ja materiaalivalinnat pitävät MINIn teräkunnossa niin, että arvo pysyy ja käyttöikää kertyy rutkasti lisää. MINI-huolenpitosopimukseen kuuluu yksilöllisesti räätälöity palvelu omalle MINI-mallille kertamaksulla, joten voit ajella rennosti tietäen, että maksat vain siitä mitä todella saat.