Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
Varaa koeajo

Huolenpitosopimus.

Houkutteleva tarjous yli nelivuotiaan MINIn omistajille.

Oma MINI saa valtuutetussa MINI-huollossa ansaitsemansa huolenpidon. Kokemus, oikeat työkalut ja materiaalivalinnat pitävät MINIn teräkunnossa niin, että arvo pysyy ja käyttöikää kertyy rutkasti lisää. MINI-huolenpitosopimukseen kuuluu yksilöllisesti räätälöity palvelu omalle MINI-mallille kertamaksulla, joten voit ajella rennosti tietäen, että maksat vain siitä mitä todella saat.

Öljypalvelu.

Alkuperäinen MINI-moottoriöljy sopii ihanteellisesti MINI-moottoreihin seuraavine hyötyineen.

Edut:
• Parantaa moottorin suorituskykyä ja polttoaineen hyödyntämistä.
• Pidentää moottorin käyttöikää.
• Tehostaa ruostesuojausta ja vähentää tärkeiden osien kulumista.

MINI-öljypalvelussa vaihdetaan myös raitisilmasuodatin, ja se varmistaa ilmastointilaitteiston ihanteellisen ilmanlaadun.

Jarrupalojen ja jarrulevyjen vaihto.

Alkuperäiset MINI-jarrupalat sekä jarrulevyt tekevät MINIstä tasapainoisen kokonaisuuden. Ne varmistavat erinomaiset jarrutusominaisuudet ja lisäävät turvallisuutta, sillä tarkoin valikoidut materiaalit
pysyvät pitkään ehjinä ja suorituskykyisinä.

Tarjous sisältää:
• Jarrujärjestelmän perinpohjaisen tarkistuksen.
• Jarrupalojen ja tarvittaessa jarrulevyjen vaihdon.
• Toimivan jarrujärjestelmän testauksen ja verifioinnin.

MINI-huolenpitosopimus tarjoaa kilpailukykyisen hinnan etu- tai takajarrupalojen vaihtamiseen. Tarvittaessa myös jarrulevyt vaihdetaan edestä ja takaa – toki edulliseen hintaan.

AKUN VAIHTO.

Valtuutettu MINI-huolto vaihtaa vanhan akun tehokkaaseen, kestävään ja aitoon MINI-akkuun. MINI-mekaanikko myös rekisteröi uuden akun autoon niin, että kaikki siihen perustuvat mukavuustoiminnot säilyvät entisellään. Tarjous sisältää kaiken tämän:

  • MINI-mekaanikko vaihtaa akun uuteen.
  • Akku rekisteröidään ja mukavuustoiminnot tarkistetaan.
  • Vanha akku kierrätetään ympäristö huomioiden.

Akun malli sekä hinta saattaa vaihdella sen mukaan, onko autossa start/stop-toiminto tai muita lisätoimintoja.

HUOLTOPAKETTI 1.

MINI-mekaanikko käy auton läpi tarpeen mukaan, ja palvelu sisältää MINI-öljypalvelun sekä muut MINI-standardin mukaiset turvallisuustarkistukset: virhekoodit, koeajon, liikenneturvallisuustoiminnot, pyöräntuennan, kytkimen, varoitusvalot, alustan, renkaat sekä jäähdytysnesteen tarkistuksen ja mahdollisen lisäämisen erilliseen hintaan. Viihdejärjestelmän toiminta tarkistetaan myös.

Valmiina uusiin haasteisiin.

Tarjoamme MINI-huolenpitosopimuksen valinneille kilpailukykyisen hinnan myös muista huoltotoimenpiteistä, joista osa on esitelty alla. Löydät ne myös online-ajanvarauksesta.

Ilmastointihuolto.

Valtuutettu MINI-huolto varmistaa oman MINIn ilmastoinnin toimivuuden. Tarjous sisältää kylmäaineen poiston ja täytön, ilmastointijärjestelmän paineen tarkistuksen sekä yksityiskohtaisen toimintojen tarkistuksen. Huolto tehdään tarvittaessa esimerkiksi viilennyksen heikentyessä.

Tuulilasinpyyhkijöiden vaihto.

Valtuutettu MINI-huolto vaihtaa MINIn pyyhkimet laadukkaisiin alkuperäisiin MINI-tuulilasinpyyhkimiin, jotka on räätälöity oman MINI-mallin tuulilasiin. Ihanteellinen muoto ja kulma vähentävät kitinää ja takaavat ihanteellisen suorituskyvyn myös suurissa nopeuksissa ja kamalalla koiranilmallakin. Näkymä on esteetön ja ajaminen nautinnollista joka säässä – vielä 300 tunnin käytön jälkeenkin.

Jarrunesteen vaihto.

Valtuutettu MINI-huolto vaihtaa MINIn jarrunesteet mahdollisimman laadukkaaseen nesteeseen. Tarjous sisältää jarrunesteen vaihdon sekä käytetyn nesteen kierrätyksen ympäristö huomioiden. Jarruneste on hygroskooppista eli imee itseensä kosteutta, mikä voi vähentää jarrutehoa ja vahingoittaa jarrujärjestelmään osia. Suosittelemme siksi jarrunesteiden vaihtamista säännöllisesti.