Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
Varaa koeajo

JOTTA VOIT KESKITTYÄ AJAMISEEN ILOON.

MINI-AUTOSI HUOLTO.

Kaikki autot tarvitsevat huoltoa säännöllisin väliajoin. Olipa kyse sitten esimerkiksi öljynvaihdosta, jarrupalojen vaihdosta tai rengashuollosta, suosittelemme sinua huollattamaan MINI-autosi aina valtuutetussa MINI-huoltopisteessä. Sen huoltoasiantuntijat tuntevat autosi läpikotaisin ja käyttävät huolloissa ja korjauksissa vain aitoja ja alkuperäisiä MINI-varaosia.

Täältä voit lukea lisää MINI-huollosta ja huoltopaketeistamme tai varata tarvitsemasi huollon suoraan alla olevan painikkeen kautta.

MILLAINEN HUOLTO SOPII SINULLE JA MINI-AUTOLLESI?

TURVALLINEN JA EDULLINEN HUOLTOSOPIMUS.

MINI HUOLENPITOSOPIMUS.

MINI Huolenpitosopimus -pakettiemme ansiosta voit keskittyä täysin auton omistamisen hauskoihin puoliin. Valitse sopimuksen kesto ja maksa kertamaksu. MINI Huolenpitosopimus Plus kattaa huoltopalvelut ja tavallinen MINI Huolenpitosopimus lähes kaikki huollontarpeen ilmoittamat huoltopalvelut*. Saat selkeän hintaedun verrattuna yksittäin ostettuihin huoltoihin, ja voit luottaa siihen, että valtuutettu MINI-huoltopiste huolehtii MINI-autostasi heti, kun se tarvitsee huoltoa.

* Ainoat huoltopalvelut, jotka eivät sisälly MINI Huolenpitosopimukseen ovat jarrupalojen, jarrulevyjen, kytkimen ja tuulilasinpyyhkimien huolto. Nämä huoltopalvelut sisältyvät MINI Huolenpitosopimus Plus -sopimukseen.

EDULLISTA HUOLTOA VANHEMMILLE MINI-AUTOILLE.

MINI VALUE SERVICE.

Sinä ja MINI-autosi olette kokeneet yhdessä monia seikkailuja. Emme halua, että se päättyy, koska MINI-autollasi on jo hieman ikää. Siksi on olemassa MINI Value Service: kertahuolto alennettuun hintaan sinulle, jolla on yli neljä vuotta vanha MINI. Se on luotu varmistamaan, että sinä ja MINI-autosi voitte pysyä yhdessä vielä pitkään. Value Servicen alennetut hinnat näet suoraan varausjärjestelmästämme sen jälkeen, kun olet antanut autosi rekisterinumeron.

HUOLTO KAIKILLE MINI-AUTOILLE MINI-HUOLTOPISTEESSÄ.

KERTAHUOLTO.

Voit tietysti varata kertahuollon myös, vaikka MINI-autosi olisi alle nelivuotias. Suosittelemme huollattamaan MINI-autosi aina valtuutetussa MINI-huoltopisteessä. Sen vankan MINI-asiantuntemuksen ansiosta autosi saa tarvitsemansa huolenpidon, jotta se säilyy mahdollisimman hyvässä kunnossa. Huoltopisteemme käyttävät huolloissa ja korjauksissa luonnollisesti vain alkuperäisiä MINI-varaosia ja -lisävarusteita.

MITÄ TARKALLEEN OTTAEN TARJOAMME

EDULLINEN, TURVALLINEN JA HUIPPUKÄTEVÄ.

MINI HUOLENPITOSOPIMUS.

 1. Erilaisia huoltopaketteja eri tarpeisiin: bensiini-, diesel-, hybridi- ja sähköautoille
 2. Selkeä hintaetu verrattuna yksittäin ostettuihin huoltoihin ja kustannusten täydellinen hallinta
 3. Sopimuksen kesto polttomoottoriautolle 3–6 vuotta tai 40 000–120 000 kilometriä, sähköautoille ei kilometrirajaa*
 4. Huoltoasiantuntijat, joilla MINI-tuntemus ja alkuperäiset MINI-varaosat
 5. Sopimus siirtyy automaattisesti seuraavalle omistajalle, mikä nostaa auton jälleenmyyntiarvoa.

* Kattavuus, voimassaoloaika ja ajosuorite ovat laajennettavissa 10 vuoteen ja 200 000 kilometriin enintään 15 kuukautta sopimuksen päättymisen jälkeen. Voimassaoloaika/ajosuorite alkaa rekisteröintipäivästä.

Ota yhteyttä MINI-jälleenmyyjään selvittääksesi, mikä Huolenpitosopimus-paketti sopii parhaiten sinulle ja MINI-autollesi. 

VANHEMMAN MININ OMISTAJALLE.

MINI VALUE SERVICE.

MINI-autosi ansaitsee aina parasta huoltoa, välittämistä ja huolenpitoa, olipa se minkä ikäinen tahansa. MINI Value Service on kertahuolto alennettuun hintaan yli neljä vuotta vanhoille MINI-autoille. Sen avulla varmistat, että sinä ja MINI-autosi pysytte yhdessä vielä pitkään. Näet alennetun MINI Value Service -hintasi sen jälkeen, kun olet antanut varaussivulla rekisterinumerosi.

MITEN VOIMME PALVELLA?

HUOLTOALUEET MINI-HUOLTOPISTEISSÄMME.

Voimme suorittaa seuraavat huollot eri huoltopaketeissamme:

 Bensiini-, diesel- ja hybridiautot:

 • moottoriöljyhuolto, sis. täyttömäärät
 • auton tarkastushuolto MINI:n standardien mukaisesti
 • ilmansuodattimen huolto
 • polttonestesuodattimen huolto (dieselmoottoreissa)
 • raitisilmasuodattimen huolto
 • sytytystulppien huolto (bensiinimoottoreissa)
 • jarrunestehuolto.

Sähköautot:

 • auton tarkastushuolto
 • raitisilmasuodattimen vaihto
 • jarrunestehuolto

VERKOTETUT PALVELUT

MINI-AUTOSI ILMOITTAA HUOLTOTARPEENSA.

CONDITION BASED SERVICE.

MINI-auton Conditioned Based Servicen (CBS) ansiosta sinun ei tarvitse miettiä, milloin auto on aika viedä huoltoon. Huollontarpeen ilmaisin (CBS) on älykäs huoltojärjestelmä, joka valvoo aktiivisesti muita huoltokomponentteja. Kun MINI-autosi tarvitsee huoltoa, mittaristossa näkyy CBS-kuvake. Älykästä, turvallista ja kätevää.

MINI MATKAPUHELIMESSA.

MINI-SOVELLUS.

Matkojen suunnittelu, latauksen ja sisätilalämmittimen ajastus tai öljytason ja huoltovälien tarkastus ovat vain muutamia asioita, joita voit tehdä MINI-sovelluksella. Lataa sovellus jo heti tänään ja hallitse MINI-autoasi täydellisesti, missä tahansa oletkin!