Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
ETSI JÄLLEENMYYJÄ

MINUN MINI. Oma tyyli.

MINI-LISÄVARUSTEET.

MINIn omistajana voit hankkia autoosi sekä toimivuuteen että tyyliin liittyviä varusteita. Toimivuuteen liittyvät esimerkiksi huippulaadukkaat renkaat ja fiksu pyöräteline, tyyliin liittyvät koriste-elementit MINIsi ulko- ja sisäpuolelle. Riippumatta siitä, haetko toimivuuteen tai tyyliin liittyviä lisävarusteita, MINI-jälleenmyyjäsi auttaa sinua löytämään sopivimmat. Pitäähän MINIsi olla juuri sellainen kuin haluat!

Ota yhteyttä jälleenmyyjään

SUOSITUT LISÄVARUSTEET

PAKKAA TURVALLISESTI.

MINI KATTOBOKSI.

MINI kattoboksi on saatavana titaaninhopean värisenä tai mustana. MINIsi designiin sopiva kattoboksi on ainoa, joka on testattu parhaan mahdollisen muotoilun ja turvallisuuden kannalta. Lisävarusteena on saatavana mustat tai valkoiset Sport-raidat. Pakkaa turvallisesti ja tyylikkäästi!

HYVÄ PITO KAIKILLA ALUSTOILLA.

RENKAAT JA VANTEET.

Vain paras on meille riittävän hyvää. Siksi MINIn täydelliset, renkaat ja vanteet sisältävät pyörät testataan huolellisesti. Tien päällä MINIsi on täydellisesti hallinnassasi, alustasta riippumatta.

AJAMISEN ILOA.

SUKSI- JA LUMILAUTAKIINNIKKEET.

Sukset ja lumilauta on helppo ottaa mukaan suksi- ja lumilautakiinnikkeiden avulla. Onhan parempi käyttää aikaa rinteessä tai ladulla kuin autolla. Yy, kaa ,koo. Lähti!

HELPPO LASTAUS.

KUORMAN SUOJALEVY.

Kuorman suojalevyn alla MINIn lastaaminen sujuu ilman pelkoa puskurin naarmuuntumisen tai likaantumisen pelkoa. Fiksua ja kätevää!

MATKATAVARAT KÄTEVÄSTI.

TAVARATILAN SUOJAMATTO.

Essential Black -värinen tavaratilan suojamatto sopii sävy sävyyn joka sään Essential Black -mattoihin, ja laadukkaan materiaalin saa kuivattua nopeasti.

SUOJAA AUTO LIKAISILTA JALANJÄLJILTÄ.

JOKA SÄÄN MATTO.

Täysi sarja joka sään suojaa mattoja suojaa MINIsi jalkatilat niin edessä kuin takana. Kangasompeleilla koristeltu Essential Black timanttikuvioinnilla sekä kahva MINI-muotoiltuna.

JOHN COOPER WORKS -LISÄVARUSTEET.

VARMISTA AUTOSI TYYLIKKYYS.

John Cooper Works -lisätarvikkeet ovat nyt lähes kaikki MINIn omistajien saatavilla. Miten olisi Sport-jarrut, hiilikuituvahvistettu muovista valmistetut ulkopeilikamerat, urheilulliset sivu- ja kattoraidat tai vaikkapa hienolla alcantralla päällystetty urheilullinen  ohjauspyörä? Mitä sitten valitsetkin, John Cooper Works -lisävarusteilla MINIsi saa rohkean, rataurheiluvaikutteisen ulkonäön.

ALKUPERÄISET MINI-RENKAAT.

HYVÄT RENKAAT VOIVAT OLLA RATKAISEVA TEKIJÄ.

Renkaat ja vanteet sisältävillä alkuperäisillä MINI-pyörillä voit matkata seikkailusta toiseen. Renkaat ja vanteet kuuluvat täydellisiin pyöriimme käyvät läpi monia testejä ja niiden on täytettävä yli 50 vaatimusta ennen hyväksyntää, mikä varmistaa korkean laadun, turvallisuuden ja parhaan mahdollisen pidon niin kuivilla, märillä kuin jäisilläkin teillä. Voit valita kattavasta talvi- ja kesärengasvalikoimastamme tai John Cooper Works  -kevytmetallivanteet todella rohkeaa ulkonäköä varten. Renkaiden luotettavuuden on oltava itsestään selvyys.

NIGHT JACK DESIGN-LISÄVARUSTEET.

SUOJAA JA TYYLIÄ SAMASSA.

Night Jack-valikoimassa on tummemman tyylisiä puhuttelevia ja hienoja lisävarusteita. Valikoiman katon koristeet eivät ainoastaan luo ainutlaatuista tyyliä MINIsi kattoon, vaan räätälöity koriste suojaa auringonvalon ja autonpesujen aiheuttamilta vahingoilta. Täydellistä valikoimaa varten ota yhteyttä MINI-jälleenmyyjiään.