Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
Varaa koeajo

LÖYDÄ MALLIISI SOPIVAT KESÄRENKAAT.

JOKAISEEN SEIKKAILUUN.

Renkaiden luotettavuuden on oltava itsestään selvyys, säästä ja tien pinnasta riippumatta. MINI- kesärenkailla voit matkata seikkailusta toiseen. Ajat niillä yhtä lailla moottooritie kuin maaseudun sorateillä. 

Alkuperäisten MINI-renkaiden on nimittäin täytettävä yli 50 vaatimusta ennen hyväksyntää – jolloin voit turvallisin mielin tehdä matkaa niiden kanssa. 

 

TÄHTIKIRKAS VALINTA.

Turvallisimmat renkaamme on merkitty tähdellä. Merkin saavat ainoastaan renkaat, jotka ovat käyneet läpi tiukat testit ja läpäisseet ne erinomaisesti. Ne valmistetaan yhteistyössä Michelin, Bridgestone ja Pirellin kaltaisten valmistajien kanssa ja löydät ne lähimmästä MINI- toimipisteestä.

Kun hankit alkuperäisen MINI-rengaspaketin tai irtorenkaan, saat niihin lisäksi aina 36 kuukauden rengasturvan. Joten, käännä keula kohti elämän seikkailuja ja anna meidän huolehtia renkaista.

SIVUPEILINSUOJAT.

Yksilöi MINIsi sivupeilinsuojilla. Tarjolla on sivupeilinsuojia esimerkiksi teemalla Union Jack, Checkered Flag tai John Cooper Works. Yhteensä MINI 3- ja 5-ovisiin malleihin on tarjolla yhdeksän eri sivupeilinsuojavaihtoehtoa. Samaa teemaa voit jatkaa lisäksi taustapeilissä, kynnyslistoissa ja lattiamatoissa.

Sopii malleihin:

VÄRITEEMA.

Oman MINIn korin eri kohdissa voi yhdistellä väriteemoja ja kokeilla vaikkapa Black Jack -väritystä. Kaikkia väriteemoja ei saa jokaiseen malliin tai tuotteeseen. Lisätietoa saa paikalliselta MINI-jälleenmyyjältä. Hintaan lisätään asennuskulut.

TAUSTAPEILIN KORISTE

Sopii malleihin:

SIVUPEILIEN KORISTEET

Sopii malleihin:

 

KATON KORISTELU

Sopii malleihin:

VILKKUJEN KORISTEET (PIENET)

Sopii malleihin:

 

VILKKUJEN KORISTEET (SUURET)

Sopii malleihin:

 

OVIEN LUKITUSNUPPIKORISTEET

2 kpl, sopii malleihin:

 

Suositut lisävarusteet.

LISÄAJOVALOT.

Päivällä tai yöllä, valot päällä tai sammutettuina: MINI LED -lisäajovalot kiinnittävät huomion paitsi innovatiivisella valotekniikallaan myös ihastuttavalla muotoilullaan. Niissä yhdistyvät ralliautoilusta tutut MINI-lisäajovalot ja moderni LED-valotekniikka.

Sopii malleihin:

MINI-KATTOBOKSI.

Kattoboksissa on innovatiivinen avausjärjestelmä, jossa on varastamista vaikeuttava mekanismi. Sen voi avata molemmille puolille, ja siinä on kuusi lukituspistettä. Tilavuus noin 320 l, paino noin 13 kg. Mitat (PxLxK) 1913 x 638 x 402 mm. Yläkuori on saatavana titaaninhopean värisenä tai mustana. Lisävarusteena on saatavana kontrastiväriset raidat (sopivat kuvioituihin Sport-raitoihin).

Sopii malleihin:

LED-KYNNYSLISTAT.

Loistava katseenvangitsija: uudet johdottomat LED-kynnyslistat Union Jack. Tehokkaat ledit valaisevat kynnyslistan, joka näkyy hyvin sekä yöllä että päivällä. Tarjolla neljä designvaihtoehtoa Union Jack, Vivid Green ja JCW Pro.

Sopii malleihin:

  

19" Radial Spoke.

Tyylikkäät 19-tuumaiset kesärenkaat Radial Spoke 526 -vanteilla saa vain lisävarusteena MINI Clubmaniin vuosimallista 2015 alkaen. Ne sopivat kaikkiin muihin MINI Clubman -malleihin paitsi sellaisiin, joissa on säätyvä iskunvaimennus (varustekoodi 223).

Travel & Comfort.

Fiksu perusteline on helppo kiinnittää etuistuinten pääntukiin, ja sitä voidaan täydentää tarpeen mukaan tablettipidikkeellä, vaateripustimella, tai yleiskäyttöisellä koukulla.

Suositushinta

Perusteline
Yleiskoukku
Vaateripustin
Apple iPad 2, 3 & 4, Apple iPad Air 1 & 2 ja Samsung Galaxy Tab -pidike
Apple iPad mini -pidike
GoPro -pidike

Sopii malleihin:

Click & Drive.

Click & Drive -telineellä voi ladata akkua, suoratoistaa musiikkia ja käyttää kännykkää navigaattorina näkyvällä paikalla. Lisävarusteena saa kannettavan navigaattorin, jonka voi napsauttaa kiinni telineeseen. Saatavilla uusiin MINI-malleihin vuosimallista 2014 alkaen.

Sopii malleihin:

LED-VALOPROJEKTORI OVESSA.

LED-valo heijastaa maahan joko MINI-logon, Union Jack -lipun tai JCW Pro -tunnukset. Toimitetaan kahden valon pakkauksessa.

Sopii malleihin:

TAVARATILAN SUOJAMATTO

Essential Black -värinen tavaratilan suojamatto sopii sävy sävyyn joka sään Essential Black -mattoihin, ja laadukkaan materiaalin saa kuivattua nopeasti.

Sopii malleihin:

 

JOKA SÄÄN MATTO.

Täysi sarja timanttikuvioisia Essential Black peittää jalkatilat niin edessä kuin takana. Koristeluna kangasompeleet sekä kahva MINI-muotoiltuna.

Sopii malleihin:

RENGASTURVA.

1. maaliskuuta 2020 alkaen kaikille alkuperäisille MINI-renkaille (myös tehdasasenteisille MINI-renkaille) tarjotaan 36 kuukauden turva.*

Turva kattaa esimerkiksi:

  • Teräviin esineisiin puhkeamisen
  • Vauriot reunakiveykseen törmäämisestä
  • Ilkivallan
  • Varkaudet

*RENGASTURVAN EHDOT:

  • Turva kattaa koko renkaan hinnan 12 ensimmäisen kuukauden ajan, sitten 75 prosenttia 12–24 kuukauden ikäisistä renkaista sekä 50 prosenttia 24–36 kuukautta vanhoista renkaista. Yli kolmen vuoden ikäisistä renkaista ei saa enää hyvitystä.
  • Rengasturva astui voimaan 1.03.2020, ja turva kattaa ainoastaan sen jälkeen hankitut renkaat.
  • Rengasturva on tavallisesti voimassa 36 kuukautta renkaan tai renkaan sekä vanteen ostamisesta. Vahinkoa ei korvata, mikäli renkaan urasyvyys alittaa BMW Groupin suosituksen.
  • Rengas täytyy vaihtaa kulumisen takia uuteen, mikäli talvirenkaan urasyvyys on alle kolme millimetriä tai kesärenkaan alle neljä millimetriä.
  • Rengasturvaan ei sisälly asennuskustannukset sekä muut mahdolliset renkaan hajoamisesta aiheutuvat kustannukset.

Alkuperäiset MINI-rengaspaketit.

Alkuperäiset MINI-rengaspaketit takaavat MINI-autollesi parhaan turvallisuuden sekä mikroautotuntuman tiukoissakin mutkissa.

Valitse MINI-autoosi sopiva rengaspaketti näppärän konfiguraattorin avulla ja tee siitä samalla tarjouspyyntö MINI-toimipisteellesi.

LISÄVARUSTEET TALVEEN.

MINI Lisävarustekonfiguraattorista löydät juuri sinun autoosi sopivat alkuperäiset MINI-lisävarusteet talveen.

Tarvetta uusille kattotelineille tai suksiboksille? Lähetä konfiguraattorin kautta varusteista tarjouspyyntö MINI-toimipisteellesi ja sinuun otetaan pian yhteyttä.

Kaikki hinnat ovat suositushintoja jotka saattavat vaihdella yksittäisillä jälleenmyyjillä. Asennuskustannukset eivät kuulu hintaan. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hintojen muutoksiin sekä virheisiin.