Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
ETSI JÄLLEENMYYJÄ

LAADUKASTA TURVALLISUUTTA JA PARAS MAHDOLLINEN PITO.

ALKUPERÄISET MINI-RENKAAT.

Alkuperäiset MINI-pyörät renkailla ja vanteilla sopivat kaikenlaisiin seikkailuihin vuodenajasta ja alustasta riippumatta. Renkaat ovat käyneet läpi tiukat mallikohtaiset testit, ja sen lisäksi että ne täyttävät EU:n määräykset, niiden on täytettävä yli 50 vaatimusta ennen hyväksyntää. Teemme aina kaikkemme ja ylimääräistä työtä varmistaaksemme, että sinulla MINIn omistajana on turvallisimmat renkaat ja että voit nauttia ikonisesta MINI-ajokokemuksesta. Lisävarustekonfiguraattoristamme voit katsoa renkaita ja pyytää tarjouksen MINI-jälleenmyyjältäsi. Voit tietenkin myös ottaa suoraan yhteyttä MINI-jälleenmyyjään saadaksesi tietoja ja apua oikeiden renkaiden valitsemiseen juuri sinun MINIisi.

Kun hankit täydelliset alkuperäiset MINI-pyörät, saat niihin lisäksi aina 36 kuukauden rengasvakuutuksen.*

KESÄRENKAAT JOKAISEEN SEIKKAILUUN

LUOTETTAVAT RENKAAT, TIETENKIN. Kesärenkaisaissamme käytetään kovempaa kumiseosta, joka pitää paremmin lämpimällä tienpinnalla, parantaa hallittavuutta ja pitoa sekä lyhentää jarrutusmatkaa. Renkaiden luotettavuuden on oltava itsestään selvyys, säästä ja tien pinnasta riippumatta.

TALVIRENKAAT ERILAISIIN TARPEISIIN

EUROOPPALAISET NASTATTOMAT RENKAAT.

Talvirenkaat, jotka tarjoavat optimaalisen pidon ja vakauden sekä kuivalla että märällä asfaltilla.

Hyvät ajo-ominaisuudet myös lumessa.

Sopivat sinulle, jos:

  • Ajat talvella paljon kuivilla märillä tai voimakkaasti suolatuilla moottoriteillä.
  • Et aja paljoa lumisilla ja jäisillä teillä vaihtuvissa ajo-olosuhteissa.

POHJOISMAISET NASTATTOMAT RENKAAT.

Nastattomat renkaat pohjoismaisiin olosuhteisiin

Optimaalinen pito jäällä ja lumessa sekä alhainen melutaso.

Sopivat sinulle, jos:

  • Ajat talvella paljon lumisilla ja jäisillä teillä ja arvostat alhaista melutasoa.

NASTARENKAAT.

Nämä talvirenkaat on kehitetty erityisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin.

Nasta, renkaan kuviointi ja kumiseos antavat yhdessä maksimaalisen pidon jäällä ja lumessa.

Sopivat sinulle, jos:

  • Ajat talvella paljon lumisilla ja jäisillä teillä, joilla muodostuu yllättäen liukkaita ajo-olosuhteita.

LAADUKKAIMMAT RENKAAT

SUUNNITELTU SINUN MINIISI.

Alkuperäiset MINI-pyörät renkailla ja vanteilla on suunniteltu täydellisiä ajo-ominaisuuksia ja tärinän estoa varten sekä yhteensopiviksi auton alustan ja voimansiirtojärjestelmän kanssa. Rekaiden rakenne optimoi ilmavirran vähentämällä ilmanvastusta, jäähdyttää jarruja ja puhaltaa likaa ja hiukkasia pois jarrulevyistä.

RENKAAN PUHKEAMINEN EI VÄLTTÄMÄTTÄ PYSÄYTÄ SINUA.

RUNFLAT-RENKAAT.

RunFlat-renkaat ovat fiksu valinta MINIin. RunFlat-renkaiden vahvistetut sivupinnat ja jäykkyys antavat kuljettajalle mahdollisuuden jatkaa matkaa renkaan puhjetessa, sillä rengas toimii pitkään ilman ilmaa.

RunFlat-renkaalla voit ajaa 80 kilometriä puhkeamisen jälkeen, joten voit ajaa korjaamolle sen sijaan että jäisit odottamaan apua tienvarteen. RunFlat-renkailla on liikkuvuustakuu, joka on lisätakuu sille, että MINIn omistajana pääset aina jatkamaan matkaasi.

Kysy jälleenmyyjältäsi lisätietoja MINIn RunFlat-renkaista.

TURVALLISIMMAT RENKAAMME.

TÄHTIKIRKAS VALINTA.

Kaikki renkaamme ovat laadukkaita, mutta kaikkein turvallisimmat renkaamme on merkitty tähdellä. Ne ovat käyneet läpi tiukat testit ja läpäisseet ne erinomaisesti. Tähtimerkityt renkaat käyvät läpi kuuden tärkeän luokan testit: turvallisuus, kuluminen, mukavuus, tehokkuus ja – josta MINI tunnetaan – ajonautinnon kaksi luokkaa (ajo-ominaisuudet ja urheilullisuus). Ne valmistetaan yhteistyössä Continentalin, Dunlopin, Goodyearin ja Pirellin kaltaisten valmistajien kanssa ja löydät ne lähimmästä MINI- toimipisteestä. Joten, käännä keula kohti elämän seikkailuja ja anna meidän huolehtia renkaista.

LAADUKKAAT KESÄRENKAAT.

JOHN COOPER WORKS -RENKAAT.

Haluatko korottaa pyörätasoa? Katso eksklusiivisia John Cooper Works -kesäpyöriä Lisävarustekonfiguraattoristamme voit katsoa renkaita ja pyytää tarjouksen MINI-jälleenmyyjältäsi. Jos haluat mieluummin keskustella MINI-jälleenmyyjän kanssa, voit tietenkin ottaa suoraan yhteyttä keskustellaksesi siitä, mikä sopii juuri sinun tyyliisi ja tarpeisiisi.

MININ TIUKASTI TESTATUT PYÖRÄT.

NÜRBURGRING-TESTIT.

MINI Original alumiinipyörien kestävyys testataan kattavasti legendaarisella ja vaativalla Nürburgringin radalla. Niiden on läpäistävä testit jalkakäytävän reunalla ja äärimmäisissä mutkissa sekä nopeissa kiihdytyksissä ja jarrutuksissa.

SUOLAVESITESTIT.

Alumiinipyörät altistetaan voimakkaalle ja pitkäaikaiselle suolavesisuihkutukselle, millä varmistetaan korroosion kestävyys. Se takaa, etteivät eri vuodenaikojen haasteet vaikuta niihin.

RÖNTGENTESTIT.

Renkaat tarkastetaan röntgentestillä kovettumisen aikana mahdollisesti muodostuvien kaasukuplien varalta. Jos näitä kuplia ei havaita, se saattaa vaikuttaa turvallisuuteen. Tarkastuksessa varmistaa myös vakauden ja materiaalin väsymisen vastustuskyvyn. Tämä parantaa turvallisuutta raskaalla kuormituksella.