Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
Varaa koeajo

TÄYDELLINEN KAIKKIIN TILANTEISIIN.

MINI Clubmanissa yhdistyvät monipuolisuus, tilavuus, ammattitaito ja suorituskyky. Tämä takaa mukaansatempaavan ajonautinnon, joka täyttää kaikki tarpeesi. Ensiluokkaiset materiaalit ja innostavat suunnitteluominaisuudet takaavat, että voit hemmotella itseäsi tyylikkyydellä ja mukavuudella – menitpä minne tahansa.

VAKUUTTAVA JA ESTEETTINEN ULKOASU.

Uuden MINI Clubman -mallin rohkea ulkopuolen muotoilu koostuu selkeistä linjoista ja itsevarmoista muodoista, jotka muodostavat yhdessä tyylikkään ja vaikuttavan kokonaisuuden. Hienostunutta silhuettia täydentävät urheilullisuus ja leveä takaosa.

Uusi LED-ajovalo-design ja Union Jack -takavalot heijastavat itsevarmuutta ja tyyliä kaikissa tilanteissa. Uutta ovat huomiota herättävä etusäleikkö, autojen värit, pyörät, sisätilan verhoilu ja pinnat, joten nyt on oikea aika tutustua tämän auton hallitsevaan yksilöllisyyteen.

KAIKKI MITÄ TARVITSET.

Mitä tulee sisätilaan, uuteen tilavaan MINI Clubmaniin mahtuu mukavasti viisi aikuista. Käytettävissä on myös runsaasti säädettävää tavaratilaa suunnittelitpa minkä tyyppistä matkaa tahansa.

MINI Clubmanin sisätilassa on ensiluokkaiset materiaalit, kuten ylelliset pintanahkaiset istuimet, joita korostavat erilaiset värivaihtoehdot, kuten klassinen Carbon Black, Malt Brown, Indigo Blue tai kirkas Satellite Grey. Siinä on myös valaistut ovipaneelit sekä monia sisäpintavaihtoehtoja.

 

ÄLYKKÄÄT YHTEYDET.

Keskikonsolissa on korkearesoluutioinen 6.5”:n tai (lisävarusteena) 8.8”:n kosketusnäyttö, jonka kautta pääset käsiksi tietoihin ja viihteeseen MINI Connected -toiminnon avulla.

MINI Connected -toiminnon avulla voit hallita online-navigointia, nauttia Apple CarPlay -palvelusta, ottaa yhteyttä MINI Concierge Service -palveluun sekä hyödyntää monia muita yhteysvaihtoehtoja.