Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
Varaa koeajo

ENSILUOKKAINEN AJONAUTINTO.

Korin lyhyet ylitykset, matala painopiste, leveä raideleveys, vankka kori sekä huippuunsa hiotut moottorit tarjoavat tiellä upean kartingautomaisen ajamisen tunteen. Toisin sanottuna, ajaminen on kuin MINIllä.
Säätyvä iskunvaimennusjärjestelmä (Dynamic Damper Control) takaa, että auton käsittely pysyy aina optimaalisena. Elektronikka seuraa auton liikkeitä jopa neljäsataa kertaa sekunnissa ja säätää iskunvaimentimet toimimaan sen mukaisesti. Haluatko ajaa pehmeämmin ja taloudellisemmin? Ei ongelmaa. Vai tykkäätkö mielummin urheilullisesta ajamisesta? Säätyvä iskunvaimennusjärjestelmä säätää MINIn liikkumaan haluamasi ajotyylin mukaisesti.

SÄHKÖINEN SERVOTRONIC-OHJAUSTEHOSTIN.

Nauti sopivasta ohjaustehostuksesta kaikissa ajotilanteissa – Servotronic sovittaa ohjausvoimat ajonopeuteen ja pitää huolen täsmällisestä ohjattavuudesta suurissa nopeuksissa.
Se varmistaa myös erittäin hyvän ketteryyden pysäköitäessä ja autoa käänneltäessä sekä ajettaessa kapeilla kujilla tai mutkittelevilla teillä. Ohjausyksikkö laskee nopeuden perusteella kussakin ajotilanteessa tarvittavan ohjaustehostuksen määrän. Ohjausvoima pystytään annostelemaan hyvin tarkasti, ja siten se voidaan sovittaa huomattavasti täsmällisemmin tiettyihin ajotilanteisiin kuin perinteisissä ohjaustehostimissa.