MINI connected -päivitykset – johdanto

MINI CONNECTED -PÄIVITYKSET

TEE JOKAISESTA MATKASTA ENTISTÄ PAREMPI.

Paranna digitaalista MINI-kokemustasi MINI Connected -paketilla. Edistyksellisten navigointiominaisuuksien ja ajoneuvosovellusten yhdistelmä, jonka voit liittää joustavasti MINI-autoosi.

Tai voit halutessasi laajentaa avustetun ajon ja paikoitustoimintojen ominaisuuksia tai tehdä päivittäisistä matkoistasi entistä mukavampia. MINI Connected -päivitykset auttavat sinua saamaan kaiken irti MINIstäsi.

LISÄEDUT YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ.

Koska tahansa – aktivoi tai ota käyttöösi uusia toimintoja MINIisi juuri silloin kuin haluat.

Joustava – varaa omiin tarpeisiisi sopivia aikoja.

Käytännöllinen – lisää ominaisuuksia helposti ja kätevästi MINI sovelluksella.

Intuitiivinen – aktivointi sujuu helposti MINI ID:llä.

MINI CONNECTED -PAKETTI

HALUATKO LISÄÄ LIITETTÄVYYTTÄ?

MINI connected -päivitykset – henkilökohtainen avustaja

MINI Intelligent Personal Assistant.

MINI Intelligent Personal Assistantin avulla voit olla yhteydessä MINIisi äänikomennoilla. Tyylitelty ”MINI” täydentää vuorovaikutusta pyöreällä OLED-näytöllä. Jos haluat vielä ainutlaatuisemman näkymän, valitse ”Spike”.

MININ NAVIGOINTIJÄRJESTELMÄ.

Vie MINIn navigointijärjestelmä uudelle tasolle hienolla visualisoinnilla, joka näyttää rakennukset ja maamerkit 3D-näkymänä. Pääset määränpäähäsi entistä mukavammin, kun saat tietoa kiinnostavista kohteista ja pysäköintimahdollisuuksista.

MINI connected -päivitykset – navigointi
MINI connected -päivitykset – airconsole

AIRCONSOLE-PELIT.

AirConsole-teknologia on uutta MINIssä, ja se tarjoaa ainutlaatuisia pelikokemuksia autossa. AirConsole-pelit ovat välittömästi saatavilla langattomasti, ja niitä pelataan älypuhelimella MINI Interaction Unitin kanssa. Tämä tarkoittaa, että useampi pelaaja – takapenkillä istujat mukaan lukien – voi pelata mukavia pelejä AirConsole-sovelluksessa, kun ajoneuvo on pysäköitynä. Tarjolla on valikoima kilpa-ajo- ja urheilupelejä, yleis- ja musiikkitietokilpailuja sekä simulaatio-, strategia-, jump and run- ja palapelejä. Pelivalikoima kasvaa koko ajan.

LISÄSOVELLUKSET.

Pääset kätevästi käyttämään suosikkisovelluksiasi, kuten äänen ja musiikin, pelien ja uutisten osalta. Sovellukset on integroitu täydellisesti MINIsi pyöreään OLED-näyttöön, ja sovellusvalikoima kasvaa jatkuvasti.

MINI connected -päivitykset – MINI sovellukset

MINI CONNECTED -PÄIVITYKSET

PÄIVITÄ MINISI KOSKA TAHANSA.

MINI connected -päivitykset – driving assistance plus

DRIVING ASSISTANT PLUS.

Kamera- ja tutkaperusteinen avustin tekee ajamisesta entistä mukavampaa ja turvallisempaa. Tämä paketti tarjoaa Driving Assistantin ominaisuuksien lisäksi erilaisia edistyksellisiä järjestelmiä, kuten aktiivisen vakionopeussäätimen, joka säätää etäisyyttä edellä ajavaan ajoneuvoon automaattisesti ja pitää yllä MINIn valittua nopeutta välillä 0–180 km/h. Kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmä varoittaa sinua välittömästi, jos ajoneuvosi on ajautumassa pois kaistaltaan kaistaviivoin merkityllä tiellä.

KAUKOVALOAVUSTIN.

Anna valojen huolehtia ajosta pimeällä. Kun kaukovaloavustin on aktivoitu, se käynnistyy automaattisesti pimeällä ja laittaa kaukovalot pois päältä, kun tie on riittävästi valaistu. Kaukovaloavustin on MINIn sisäpeiliin asennettu, eteenpäin suunnattu anturi. Se tekee pimeällä ajosta paljon turvallisempaa, koska se vaihtaa kaukovalot lyhyiksi automaattisesti ja estää näin vastaantulijoiden häikäistymisen. Se tekee tämän yli 50 km/h:n nopeudella tai kun integroitu kamera tunnistaa vastaantulevan ajoneuvon ajovalot. Se vaihtaa takaisin kaukovaloille, kun edessä ei ole liikennettä.

MINI connected -päivitykset – kaukovaloavustin

MINI CONNECTED.

MINI CONNECTED -PERUSPAKETTI MINI CONNECTED -PAKETTI
NAVIGOINTI
Rakennukset ja maamerkit 3D-näkymässä
✔️
Reaaliaikaiset liikennetiedot Aktiiviselle reitille Koko kartalle
Entistä paremmat pysäköintitiedot ✔️
Liikennekameratiedot ✔️
VIIHDE
3. osapuolten sovellukset ml. audiostriimaus ✔️
AirConsole-pelit ✔️
YKSILÖLLISTÄMINEN
MINI Intelligent Personal Assistant Avatar ”MINI” Avatar ”MINI” + ”Spike”
Automatisoidut tavat
✔️
LIITETTÄVYYS
Remote Services MINI sovellukseen liittämistä varten ✔️ ✔️
Datan käyttö Liitettävyys peruspaketissa Liitettävyys kaikkia käyttötapauksia varten

Tutustu MINI Connected -kauppaan.

Valmistaudu kokemaan uusi liitettävyyden aikakausi, jolloin MINIsi on paljon enemmän kuin vain auto – siitä tulee digitaalinen kumppanisi.