Lorem Lorem


UUSI TIE MINIIN.
OSTA VERKOSTA TAI MINI-PARTNERILTA.

Suunnittelet uuden MINIn hankkimista. Tunnet jo ilon ajatuksesta, että pääset ajamaan paikalliseen kahvilaan tai hakea ystäväsi sillä. Loistavaa! MINI tuo ilon jo ostokokemuksesta. Oletko utelias? Erinomaista! Jatka lukemista niin saat tietää, miten ostat uuden MINIsi tästä hetkestä alkaen.

UUSI TIE MINIIN.

Katso video ja tutustu MINIn uuteen kokonaisvaltaiseen ostokokemukseen missä ja milloin tahansa.

NELJÄ SYYTÄ RAKASTAA MINI-KOKEMUSTA.

1.

SINUN MATKASI.

Se on sinun matkasi. Ostitpa sitten auton, liisasit tai otit autolainan. MINIn kanssa voit aina nauttia yksinkertaisesta ja saumattomasta asiakaskokemuksesta.

MINI Countryman sähköinen sivunäkymä ajaminen MINI Countryman sähköinen sivunäkymä ajaminen
Mies hymyilee ja pitää puhelinta ylhäällä Mies hymyilee ja pitää puhelinta ylhäällä

2.

SINUN VALINTASI.

Digitaalisesti tai MINI Partnerilta: osta verkossa ja hae MINIsi lähimmältä MINI Partnerilta.
Vai pitäisitkö näiden yhdistelmästä? Aloita verkossa, pyydä apua henkilökunnaltamme ja viimeistele tilauksesi verkossa tai haluamastasi MINI Partnerilta.

3.

SINUN HINTASI.

Hinnalla on tietenkin merkitystä. Sen vuoksi tarjoamme sinulle selkeän ja mutkattoman hintarakenteen, jolla saat parhaan, maanlaajuisesti voimassa olevan tarjouksen uuden MINI-perheen autosta, ostitpa sitten verkosta tai fyysisesti Partneriin avulla.

MINI sisätila näkymä nainen hymyilee kuvan vieressä oikealla MINI sisätila näkymä nainen hymyilee kuvan vieressä oikealla
MINI Cooper sähköinen näkymä takaa ja hymyilevä nainen MINI Cooper sähköinen näkymä takaa ja hymyilevä nainen

4.

MINI ID -TUNNUKSESI.

MINI ID -tunnuksesi toimii digitaalisena passina kaikille MINI-toiminnoille verkossa ja fyysisesti. Voit vahvistaa MINI ID -tunnuksesi MINI Partnerilla. MINI ID -tunnuksen avulla voit helposti konfiguroida autosi, varata koeajon ja tehdä tilauksen verkossa. Ja saat pääsyn MINI-palveluihin MINI-sovelluksen kautta.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET.

Sinun ei tarvitse varata aikaa. Voit tilata uuden MINIsi uudesta MINI-perheestä verkossa ympäri vuorokauden, missä ja milloin tahansa.

Tarjotussa hinnassa ei ole eroa. Hinnoittelu on yhdenmukainen riippumatta siitä, tilaatko verkossa vai asiantuntijoidemme tuella jossakin MINI Partnerissa.

MINIllä saat molempien maailmojen parhaat puolet. Esimerkiksi: Tee tutkimuksesi verkossa ja aloita konfigurointi, jos sinulla on kysymyksiä tai haluat henkilökohtaista apua, voit saada tukea paikalliselta MINI Partnerilta. Voit viimeistellä tilauksesi MINI Partnerilta tai verkossa.