MINI Financial Services - yleisnäkymä - johdanto MINI Financial Services - yleisnäkymä - johdanto

TÄYSILLÄ MUKAAN. YKSINKERTAISESTI ÄLYKÄS.
MINI Financial Services.

Olet löytänyt juuri sinulle sopivan MINIn. Voit hankkia sen hyödyntämällä MINI-rahoituspalveluita. Olitpa kiinnostunut kohtuullisen hintaisesta leasingista tai lainasta, johon voi kuulua vakuutus ja huollot, löydämme oikean ratkaisun juuri sinulle. Miksi luottaa tärkeässä asiassa keneenkään muuhun?

Olemme jokaisen rahoittamamme MINIn asiantuntijoita ja voimme räätälöidä kilpailukykyisiä vaihtoehtoja tarpeidesi mukaan.

Nautit ainutlaatuisesta joustavuudesta, joka sopii elämäntyyliisi ja suunnitelmiisi.

Hyödynnät aitoja MINIn palveluita, laitteita, osia ja lisävarusteita.

Saat luotettavaa, henkilökohtaista ohjausta ja tukea – joka vaiheessa.

Saat MINIn ja houkuttelevan integroidun rahoitusratkaisun ihmisiltä, joihin voit luottaa.

Hyödyt siitä, että asiointipisteitä on vain yksi.

MINI Financial Services - yleisnäkymä - ratkaisun löytäminen kuvitus

LÖYDÄMME RATKAISUN JUURI SINULLE

VALITSE OMA POLKUSI MININ HANKINTAAN.

Tutustu saatavilla oleviin leasing-, rahoitus- ja suojaustuotteisiimme – ja hyödynnä kaikkea, mitä MINI-rahoituspalvelut voivat sinulle tarjota.

SAAT ENTISTÄ ENEMMÄN MINIÄ VASTINEEKSI RAHOILLESI.

Täydennä leasing- tai lainatuotettasi yksilöllisiä tarpeitasi vastaavilla lisävarusteilla, palveluilla ja vakuutuksilla. Saat kaiken tämän kiinteällä tuote- ja palveluyhdistelmällä, joka on koottu sinulle sopivaksi rahoituspalvelupaketiksi.

+ Lisävarusteet

Tarjoamme yksilöllisiä ratkaisuja, joiden avulla voit sisällyttää sopimukseen lisävarusteita. Aerodynaamisesta kattoboksista tai täydellisestä talvirengaspaketista aina wallbox-latauslaitteen asentamiseen kotiisi, MINI-rahoituspalvelut auttavat sinua pääsemään tien päälle – ja paljon pidemmälle.

+ Palvelut

Palvelumme pitää MINIsi suorituskyvyn huipussaan ja takaa sinulle mielenrauhan. Voimme tarjota sopimukseesi lisäpalveluita, kuten rengashuollon tai pikalatausmahdollisuuden. Tai ehkäpä haluat MINI Service Inclusive -palvelun, johon kuuluvat huippulaadukkaat huolto- ja korjaustilat – sekä tarvittaessa sijaisauto.

+ Vakuutukset

Tekemääsi sopimukseen voidaan sisällyttää myös räätälöityjä vakuutustuotteita. Yksityiskohtaisesti suunniteltu laajennettu vakuutusturvamme esimerkiksi sähkökäyttöiselle MINIllesi on kokonaisvaltainen sitoumus, joka sisältää asiantuntevan huoltopalvelun ja maksuttoman startin kaikkiin MINI Partnereilta hankittuihin MINI-henkilöautoihin. Vahingon sattuessa autosi korjataan valtuutetussa MINI-toimipisteessä, osaavissa käsissä ja alkuperäisin varaosin. Näin autosi jälleenmyyntiarvo säilyy parhaiten ja se pysyy turvallisena myös jatkossa. Pääset mukaan If Etuohjelmaan jo yhdellä vakuutuksella ja voit saada jopa 15 %:n alennuksen vakuutuksistasi. Saat nopeaa ja sujuvaa korvauspalvelua, sillä käsittelemme yli 80 % ajoneuvovahingoista alle vuorokaudessa. Parhaimmillaan saat korvauspäätöksen muutamassa sekunnissa.
MINI Yleisnäkymä – Apu ja tiedot

APU JA TIEDOT

JOTTA VOIT TEHDÄ PARHAITA MAHDOLLISIA PÄÄTÖKSIÄ.

Asiantuntemuksemme ansiosta voit nauttia poikkeuksellisesta kokemuksesta, olivatpa kyseessä sitten houkutteleva leasing, joustavat rahoitusvaihtoehdot, MINIn suojaustuotteet tai erinomainen asiakaspalvelu.
MINI Financial Services - yleisnäkymä - palvelu

TUKI

MEIDÄN TEHTÄVÄMME ON AUTTAA SINUA.

Etsitpä sitten neuvoja sopimuksen hallintaan tai päättämiseen tai apua MINIn ylläpitoon tai palauttamiseen, me autamme sinua.

ETSITKÖ TYÖSUHDEAUTOA?

Hae MINIn yritysasiakasohjelmaan ja nosta liiketoimintasi uudelle tasolle täydellisellä kalustolla.
MINI Financial Services - yritysasiakkaat-teaser

UKK

Kuukausihintaan sisältyy sovittu ajokilometrimäärä koko sopimuskaudelle, määräaikaishuollot, normaalista kulumisesta aiheutuneet tekniset korjaukset, kesä- ja talvirenkaat vanteineen sekä renkaiden kausivaihdot, ensirekisteröintimaksut, arvonlisävero ja katsastusmaksut.
Voit tietysti lisätä vakuutuksen yksityiseen leasingsopimukseesi. Yksinkertaisin ja edullisin tapa on ottaa MINI Vakuutukselta leasingvakuutus, joka takaa sinulle kiinteän hinnan koko sopimuskauden ajaksi, kun tilaat autosi.
Jos päätät olla ottamatta yllä olevaa vakuutusta, uusi MINI on aina vakuutettu kahdeksi viikoksi maksutta MINI Original Insurancen ns. Roll-out-vakuutuksella.
Kyllä, tällä hetkellä MINI Yksityisleasing tarjoaa sopimuskausia 24–60 kuukaudelle. 
Ajomäärä vaikuttaa kuukausikustannuksiisi, joten on tärkeää ottaa yhteyttä suoraan meihin, jos sopimuksesi ajomäärää on päivitettävä. Autamme sinua muokkaamaan sopimusta toiveidesi mukaiseksi.
Kun palautat auton sopimuskauden jälkeen ja olet ajanut enemmän kuin sopimuksessa on määritelty, sinulta veloitetaan ylimenneet kilometrit. Ylikilometriveloitus vaihtelee malleittain. Vältät tämän mukauttamalla sopimusta heti, kun huomaat ajavasi yli sovitun ajomäärän.
Yksityinen leasing on pitkäaikainen vuokrasopimus, jonka sopimuskausi on sovittu. Sopimusta ei kuitenkaan ole mahdollista päättää ennenaikaisesti ensimmäisten 12 kuukauden aikana. Ennenaikaisesta lunastamisesta aiheutuu lisäkuluja.
Kuukausimaksua voidaan mukauttaa sekä pienemmäksi että suuremmaksi sopimuskauden aikana. Sinä asiakkaana saat meiltä aina etukäteen tiedon, jos näin tapahtuu. Löydät lisätietoja sopimuksen yleisistä ehdoista.
Jos vahinko sattuu, se on korjattava mahdollisimman pian vakuutusyhtiön kautta. Vahingot, joita ei korvata yksityisen leasingautosi palautuksen yhteydessä, veloitetaan sinulta. Reilun sovinnon varmistamiseksi vahingonvalvonta suoritetaan aina riippumattoman tahon toimesta.
Olemme laatineet palautusoppaan, josta käy selvästi ilmi, mikä lasketaan normaaliksi kulumiseksi ja mikä korjattavaksi vaurioksi. Tuomalla auton huoltoon auton huolto-ohjelman mukaisesti ja korjaamalla pienet vauriot niiden ollessa vielä vähäisiä vältyt palautuskustannuksilta.