MINI Financial Services - vakuutus - Vaihe

AJAMISEN RIEMUN SALAISUUS ON HOUKUTTELEVA VAKUUTUS.
Mini Financial Services.

MINI Försäkring – lösningar

MINI VAKUUTUS.

MINI-kuljettajat arvostavat autojaan ja haluavat nauttia ajamisesta. Siksi tarjoamme kattavia vakuutustuotteita, jotka varmistavat kaikissa tilanteissa turvallisuuden ja auton arvon säilymisen. Vahingon sattuessa autosi korjataan valtuutetussa MINI-toimipisteessä, osaavissa käsissä ja alkuperäisin varaosin. Näin autosi jälleenmyyntiarvo säilyy parhaiten ja se pysyy turvallisena myös jatkossa.

MINI Vakuutus kuuluu Ifin myöntämiin vakuutuksiin, joten pääset mukaan Ifin Etuohjelmaan ja voit saada jopa 15 % alennusta kotitaloutesi vakuutuksista. Saat käyttöösi myös Omat sivut, jossa hoidat vakuutus-, rekisteröinti- ja korvausasiat helposti ja turvallisesti vuorokauden ympäri. Saat nopeaa ja sujuvaa korvauspalvelua, sillä yli 80 % ajoneuvovahingoista käsitellään alle vuorokaudessa.

Saat hankittua MINI Vakuutuksen auton oston yhteydessä kaikilta valtuutetuilta MINI Partnereilta. Yksityisasiakkaille tarjoamme ensimmäisen kuukauden maksutta. Voit valita myös rahoitus- tai leasingsopimukseesi sisältyvän kiinteähintaisen MINI Rahoituskaskon.

* Vakuutuksen myöntää: If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike, Y-tunnus 1602149-8. If Skadeförsäkring AB (publ), 10680 Tukholma, Ruotsi, Org. nr. 516401-8102. Vakuutuksenmyöntäjä vastaa tämän sivun sisällöstä.
MINI Vakuutus – Ratkaisut

MINI VAKUUTUSRATKAISUT.

Tarjoamme kattavan valikoiman räätälöityjä ratkaisuja, jotka antavat sinulle lisää mielenrauhaa tien päällä – ja muuallakin.

TAATTUA LAATUA.

MINI-RENGASTAKUU.

Kun ostat MINIn, jonka rekisteröintipäivämäärä on 1.3.2020 lähtien, tai ostat MINI-hyväksytyt renkaat, saat 36 kuukauden rengastakuun ilmaiseksi. MINI-rengastakuuseen kuuluvat lisäksi alkuperäiset MINI Talvirengaspaketit, jotka on ostettu MINI Partner -verkoston kautta. MINI-rengastakuu on voimassa koko Euroopassa (lukuun ottamatta Saksaa, Baltian maita, Isoa-Britanniaa, Sveitsiä ja Belgiaa).**

Takuu kattaa mm. seuraavat:

  • Terävien esineiden (esim. naulat, lasinsirut) aiheuttamat vahingot
  • Reunakiveyksiin osumisen aiheuttamat vahingot
  • Ilkivallasta johtuvat vahingot
  • Rengasvarkaudet
MINI Vakuutus – Ostostyökalut

ALOITA OSTOSTEN TEKEMINEN

TUTUSTU, RAKENNA JA AJA.

Tutustu myymälän tarjontaan tai määritä oma MINIsi – ja hanki täydellinen rahoitustarjous.
Mini Financial Services - Vakuutus - apu

APU JA TIEDOT

SATTUIKO VAHINKO? TEE NÄIN:

MINI Leasing – Käyttöleasing

Autovahingoissa ole yhteydessä 24 h päivystävään hinaukseen ja tiepalveluun.

MINI Financial Services - Vakuutus - palvelu

TUKI

MEIDÄN TEHTÄVÄMME ON AUTTAA SINUA.

Etsitpä sitten neuvoja sopimuksen hallintaan tai päättämiseen tai apua MINIn ylläpitoon tai palauttamiseen, me autamme sinua.

MINI Leasing – Käyttöleasing

OTA YHTEYTTÄ.

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä jo tänään.