ENEMMÄN MINIÄ. ENEMMÄN SINUA.

KESÄLISÄVARUSTEET, -VANTEET JA -RENKAAT.

MINIn kevät ja kesä – johdanto

Auringon pysyessä ylhäällä pidempään hauskanpitoonkin on enemmän aikaa! Siksi olemme iloisia voidessamme auttaa sinua tekemään tästä vuodenajasta enemmän oman näköisesi MINIn alkuperäisillä lisävarusteilla, vanteilla ja renkailla. Olipa kyse sitten parhaiden ominaisuuksiesi ilmaisemisesta laajaa lisävarustevalikoimaamme hyödyntäen auton sisä- tai ulkopuolella. Tai oikean ilmeen luomisesta seikkailujasi varten olemalla samalla enemmän yhteydessä palveluihimme – tien päällä ja sen ulkopuolella.

MATKUSTUKSEN PERUSTARVIKKEET.

ENEMMÄN SEIKKAILUJA. ENEMMÄN MUISTOJA.

MINIn kevät ja kesä – minin alkuperäiset lisävarusteet

ENEMMÄN TYYLEJÄ. ENEMMÄN ULKOASUJA.

Laaja valikoima tyylikkäitä MINIn alkuperäisiä lisävarusteita auttaa sinua luomaan MINIllesi omanlaisesi kesäilmeen. Yhdistele raikkaita värejä, perinteisiä yksityiskohtia ja huomiota herättäviä graafisia elementtejä mielesi mukaan, ja osoita näin kaikki se hauskuus ja ilo, jonka MINI tuo sinulle.

MINIn kevät ja kesä – minin urheiluraidat piano black

MININ URHEILURAIDAT PIANO BLACK.

Dynaaminen kilpa-ajoilme. Konepellin ja takaluukun Piano Black -väriset MINIn urheiluraidat ovat laadukasta yksiväristä kalvoa. Ne ilmentävät puhdasta dynamiikkaa ja ovat luonnollisesti valon- ja säänkestäviä sekä pestäviä.

MININ SIVURAIDAT PIANO BLACK.

Puhdasta dynamiikkaa täysmustana. Huomiota herättävät Piano Black -väriset sivuraidat tuovat MINIlle ominaisen dynaamisen ilmeen katukuvaan. Sanomattakin on selvää, että valettu väritarra on valon-, tuulen- ja säänkestävä ja säilyttää värinsä jopa autopesussa. Dynaaminen, urheilullinen ilme.

MINI kevät ja kesä – minin sivuraidat piano black
MINI kevät ja kesä – minin sivupaneelit night jack

MININ SIVUPANEELIT.

MINIn sivupaneelit ovat upea muotoiluyksityiskohta ja tuovat ajoneuvon ilmeeseen lisäannoksen yksilöllisyyttä.

MININ KATTOTARRA NIGHT JACK.

Katsopa tarkemmin. Tämä tyylikäs MINIn Night Jack -kattotarra tekee MINIstäsi ainutlaatuisen ja yksilöllisen ylhäältä katsottuna.
MINIn kevät ja kesä – minin night jack kattotarra
MINIn kevät ja kesä – minin ulkopuoli – peilien suojukset night jack hopea ja musta

MININ ULKOPEILIEN SUOJUKSET.

Kunnianosoitus perinteelle. MINIn ulkopeilien suojukset tuovat Ison-Britannian lipun tyylikkäästi esille. Ne voidaan asentaa yksinkertaisesti vakiosuojusten tilalle, jolloin voit ihastella niitä joka kerta ne nähdessäsi. Niiden yksilöllinen, laadukas muotoilu antaa upean ilmeen autollesi.

MININ TUMMAT SIVUPANEELIT.

MINIn tummat sivupaneelit tuovat MINIsi ilmeeseen lisäannoksen yksilöllisyyttä. 

Saatavilla ovat seuraavat mallit:

  • Perinteinen Union Jack -malli
  • Night Jack -malli
  • Musta Jack-malli
MINIn kevät ja kesä – minin tummat sivupaneelit
MINIn kevät ja kesä – LED-oviprojektorit

MININ LED-OVIPROJEKTORIT.

MINIn LED-oviprojektorit aktivoituvat, kun ovet avataan. Ne heijastavat John Cooper Worksin tai MINIn logon maahan auton viereen vaihdettavan dian avulla. 

MINIn kevät ja kesä – MINIn sisätila

LISÄÄ MUKAVUUTTA. LISÄÄ TILAA.

Tee MINIstäsi yksi mukavimmista paikoista nauttia tästä kesäkaudesta. Paljon säilytysmahdollisuuksia vaatteillesi ja matkavarusteillesi. Tarjoamme älykkäitä ratkaisuja myös digitaalisille laitteillesi. 

MINI WALLBOX.

Latausasema kotonasi. Kiinteästi asennetun MINI Wallbox -seinärasian avulla MINIsi latautuu nopeasti, luotettavasti ja kätevästi jopa 22 kW:n teholla. Kompaktissa seinärasiassa on myös johdonsäilytysominaisuus, pistoke ja johtopidike.

MINIn kevät ja kesä – yleiskoukku

MINIn yleiskoukku.

Travel & Comfort -järjestelmän yleiskoukku mahdollistaa vaatteiden tai kevyiden laukkujen ripustamisen selkänojaan, jotta ne eivät likaannu jalkatilassa. Plug-in-liitännän ansiosta yleiskoukku voidaan helposti kiinnittää törmäyksenkestävästi erikseen saatavaan perustelineeseen tai Travel & Comfort -lisävarusteeseen.

MINIn vaateripustin.

Rypyttömänä loppuun asti. Travel & Comfort -järjestelmän kauniisti MINIn tyyliin muotoiltu vaateripustin mahdollistaa vaatteiden ripustamisen selkänojan taustapuolelle. Kiinnitys perustelineeseen on yksinkertaista ja kestää törmäyksen plug-in-liitäntää käyttäen. Hotellitoiminnon ansiosta (tavanomainen koukulla varustettu vaateripustin) vaateripustinta voidaan käyttää myös ajoneuvon ulkopuolella.

MINIn kevät ja kesä – vaateripustin
MINIn kevät ja kesä – perusteline

Travel & Comfort -järjestelmän MINIn perusteline.

Mukavuus on tärkeää. MINIn perusteline kiinnitetään etuistuimen niskatuen pilareiden väliin, ja se tarjoaa turvallisen alustan kaikille modulaarisen Travel & Comfort -järjestelmän komponenteille. Vaateripustin, kokoontaitettava pöytä, yleiskoukku, toimintakameroiden pidike tai Applen ja Samsungin tabletit napsahtavat helposti paikoilleen plug-in-liitäntäjärjestelmän ansiosta.

MINI 3-ovinen viistoperä – harmaa – vanteet ja renkaat

ENEMMÄN PYÖRIÄ. ENEMMÄN NÄKYMIÄ.

Vuodenaikojen vaihtuessa meilläkin tapahtuu muutoksia! Nyt voi olla aika luoda erilainen ilme seuraavaa seikkailuasi varten. Ja mikä voisi olla sopivampaa kuin MINIn valitseminen?  Valittavana on paljon tyylejä ja luotettavien huippurengasvalmistajien, kuten Michelinin, Pirellin ja Continentalin, vanteita ja renkaita, joten saat enemmän irti auringonpaisteisista seikkailuistasi...

MINIn lisävarusteet – minin huoltokeskus

ENEMMÄN PALVELUA. ENEMMÄN MIELENRAUHAA.

MINI-perheessä ei ole kyse vain rakkaudesta, vaan myös yhteydestä ja luottamuksesta. Voit luottaa siihen, että kaikesta huolehditaan eikä sinun tarvitse olla huolissasi mistään. Edes ylimääräisistä kustannuksista. Nämä perhearvot ohjaavat meillä vallitsevaa henkeä. Näin ollen kun viet MINIsi MINIn huoltoliikkeeseen, tapahtuu jotain erityistä – sinusta tulee osa perhettämme.
MINIn lisävarusteet – minin rengaspalvelu

MININ RENGASPALVELU.

Hanki parhaat renkaat kuhunkin vuodenaikaan. Kun vaihdatat talvi-/kesärenkaat, tarkistamme ja optimoimme autosi rengaspaineet. Tarjoamme myös vanteiden ja renkaiden vaihtoa ensiluokkaisella hinta-laatusuhteella sekä ammattimaisen säilytyksen, johon kuuluvat pesu ja tasapainotus. Näin ollen vältyt ylimääräiseltä vaivalta ja säästät arvokasta tilaa.

MINI TELESERVICES.

MINI Teleservices -palvelun avulla MINI pitää silmällä kaikkea – kuten katsastuksen ajankohtaa – ja lähettää vastaavat ajoneuvotiedot suoraan MINIn huoltoliikkeeseen, joka ottaa sinuun yhteyttä huoltoajan sopimiseksi. Näin voit keskittyä nauttimaan siitä, mikä MINIssäsi on niin erityistä – huolettomasta ajamisen ilosta.

MINIn lisävarusteet – minin tiepalvelu

MININ TIEPALVELU.

Oletko jumissa keskellä ei mitään? MINIn tiepalvelun avulla saat kaikki tarvittavat tiedot ja avun, jotta pääset jatkamaan matkaasi. Palvelulinjamme avulla saat yhteyden moniin palveluihimme, kuten MINIn hyväksyttyihin/valtuutettuihin korikorjaamoihin.

MINIn lisävarusteet – minin kesähoitorutiini kuva @skelly_carphotography MINIn lisävarusteet – minin kesähoitorutiini kuva @skelly_carphotography

TÄYDELLINEN KESÄHOITORUTIINI KAIKKIIN OLOSUHTEISIIN.

Olipa kyseessä kesäinen sadekuuro tai spontaani matka maaseudulle: seikkailu jättää jälkensä. MINI Car Care -tuotevalikoiman avulla saat MINIsi jälleen loistamaan.
Teaser-inspiraatio, älä käytä online-kevät/kesä 2022
mini lisävarusteet  MINI 5-ovinen viistoperä MINI pyöräteline mini lisävarusteet  MINI 5-ovinen viistoperä MINI pyöräteline

ENEMMÄN MINIÄ. ENEMMÄN SINUA.

Auringon pysyessä ylhäällä pidempään hauskanpitoonkin on enemmän aikaa! Siksi olemme iloisia voidessamme auttaa sinua tekemään tästä vuodenajasta enemmän oman näköisesi MINIn alkuperäisillä lisävarusteilla, vanteilla ja renkailla. Olipa kyse sitten parhaiden ominaisuuksiesi ilmaisemisesta laajaa lisävarustevalikoimaamme hyödyntäen auton sisä- tai ulkopuolella. ‌T ai oikean ilmeen luomisesta seikkailujasi varten olemalla samalla enemmän yhteydessä palveluihimme – tien päällä ja sen ulkopuolella.