TULOSSA PIAN!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Tämä komponentti on tilapäisesti poissa käytöstä. Voit kuitenkin vilkaista sitä. Palaa pian takaisin, vaikka et löytäisikään haluamaasi tällä kertaa.
abc

VAIHTOAUTOT. MINI NEXT VAIHTOAUTOT – PARAS VAIHTOEHTO UUDELLE.

Jokaisella MINI NEXT -autolla on oma tarinansa – eikä kukaan tunne sitä tarinaa paremmin kuin paikallinen MINI-jälleenmyyjäsi. Saat kaikki ajoneuvosi tärkeät tiedot iästä ajokilometreihin. Lisäksi kaikki tehdyt tarkastukset, huollot ja tekniset muutokset on täydellisesti dokumentoitu. Näin voit olla varma, että MINI NEXT -autosi on aina huollettu valtuutetussa huoltopisteessä.

MINI NEXT ASIAKASEDUT.


Käytetyn MINI-vaihtoauton ostaminen MINI Nextin kautta tarjoaa monia etuja, joista tässä muutamia:

Myönnämme jokaiseen MINI NEXT-vaihtoautoon 24 kuukauden tai 40 000 kilometrin takuu (sen mukaan, kumpi täyttyy ensin). Takuu on räätälöity MINI NEXT-vaihtoautollesi, ja jos jotakin odottamatonta tapahtuu, saat sujuvasti apua ottamalla yhteyttä autosi myyneeseen jälleenmyyjään.

MINI:n asiantuntijat tarkastavat jokaisen sentin MINI Next -autoista. Jokainen osa turvatyynystä sytytystulppiin on tarkastettu 360° tarkastusohjelman mukaisesti. Tämän standardisoidun tarkastuksen ansiosta voimme varmuudella luovuttaa jokaisen MINI Next -auton erinomaisessa kunnossa.

Siinä epätodennäköisessä tilanteessa, että MINIisi tulee tekninen vika on MINI Liikkumispalvelu apunasi ja takaa matkasi jatkumisen. MINI Liikkuvuuspalvelusta saat apua vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden. Se tarjoaa kattavat palvelut, jotka ovat Suomen lisäksi käytettävissä lähes kaikkialle Euroopassa. Lue alta lisää MINI Liikkuvuuspalvelusta.

Laatu on lupauksemme ja olemme varmoja MINI NEXT -autojen laadusta. Siinä epätodennäköisessa tilanteessa, ettet olisikaan tyytyväinen MINI NEXT -autoosi, voit vaihtaa sen 14 vuorokauden kuluessa toiseen vähintään saman hintaiseen vaihtoautoon.

PALVELUT MINI-VAIHTOAUTOLLESI.