MINIn yritysasiakkaat - yleisnäkymä - intro-vaihe MINIn yritysasiakkaat - yleisnäkymä - intro-vaihe

YRITYSLEASING – MINI TYÖSUHDEAUTONA.

Yritysleasing on riskitön ja huoleton tapa rahoittaa yrityksen autot kiinteään kuukausihintaan.
Yritysleasingin avulla autoilun kulut pysyvät samana koko sopimuskauden ajan, mikä helpottaa sinua budjetoimaan ja ennakoimaan tulevaa. Mikäli ajotottumuksesi tai elämäntilanteesi muuttuvat, voit muokata jo aiemmin sovittuja ajokilometrejä ja kuukausierää sopimuskauden aikana. Sopimuskauden päätyttyä voit halutessasi vaihtaa uuteen autoon.

MINIn yritysasiakkaat - yleisnäkymä - kuvitus - ajamisen tasapaino
 • Palvelukokemuksen täydentää MINI Partner -verkoston henkilökohtainen yhteyshenkilö, joka tarjoaa sinulle räätälöityä ja asiantuntevaa neuvontaa.
 • Tarjoamme sinulle kulutus- ja kustannustehokkaita moottoreita sekä uusimpia plug-in-hybridejä ja täyssähköisiä malleja.
 • Saumaton palvelumme sisältää tiepalvelun sekä valitsemasi huolenpidon, huollon ja takuun.

ETSITKÖ TYÖSUHDEAUTOA?

Yhdistä ikoninen MINI-tyyli, vakuuttava suorituskyky, turvallisuus ja kätevyys – ja vahvista samalla yrityksesi imagoa. Juuri sen MINI-työsuhdeauto voi tarjota yrityksellesi.

MINIn yritysasiakkaat - yleisnäkymä - yrityksen kuljettajat MINIn yritysasiakkaat - yleisnäkymä - yrityksen kuljettajat

MINI-KULJETTAJAT.

Tarjoaako yrityksesi työntekijöilleen mahdollisuuden ajaa MINIä? Mahtavaa. Autamme sinut alkuun matkallasi, jotta pääset pian hyödyntämään lukuisia etuja:

 • asiantunteva, räätälöity neuvonta
 • polttoaine- ja kustannustehokkaat moottorit
 • alhaiset käyttökustannukset
 • luontoisetuverotus
 • huolenpito ja huolto
 • tiepalvelu.

Ilmoita kiinnostuksesi työsuhdeautoa kohtaan sekä edut ja lisät, jotka vastaavat yrityksesi tarjoamaa MINI-ohjelmaa. Kun ne on hyväksytty, voit konfiguroida unelmiesi MINIn. Tiimimme on aina valmiina auttamaan sinua valinnassa ja antamaan tietoa houkuttelevista ehdoistamme. Suorita maksu loppuun verkossa ja pian pääsetkin jo ajamaan uutta MINIäsi.

 1. Luo oma MINI-tilisi.
 2. Tee hakemus MINIn yritysasiakkaiden ohjelmaan.
 3. Ala nauttia eduista.
MINIn yritysasiakkaat - yleisnäkymä - yrityksen omistajat MINIn yritysasiakkaat - yleisnäkymä - yrityksen omistajat

YRITYKSEN OMISTAJAT.

MINI Business Partnership Programme -ohjelmamme on kehitetty erityisesti pienille yrityksille, joilla on korkeintaan 50 työsuhdeautoa, sekä yksityisyrittäjille, jotka etsivät täydellistä yritysautoa. Ohjelma tarjoaa

 • oman yhteyshenkilön
 • viimeisimmät plug-in-hybridi-mallit ja täyssähköiset mallit
 • saumattoman palvelun ja asiantuntevaa neuvontaa
 • houkuttelevat huolenpito-, huolto- ja takuuvaihtoehdot.

Rekisteröi jo tänään yrityksen omistaja tai valtuutettu edustaja joko verkossa tai paikallisen MINI Partnerin luona. Kutsu työntekijäsi rekisteröitymään MINI-ohjelmaan, jotta he voivat konfiguroida ja tilata omat MINInsä. Autamme sinua ja työntekijöitäsi mielellämme kaikissa asioissa verkossa tai paikan päällä täydellisen MINIn konfiguroimisesta aina leasingsopimuksiin ja verotukseen.

 1. Luo oma MINI-tilisi.
 2. Rekisteröi yrityksesi ja ala nauttia yritysasiakkaan eduista.
 3. Kutsu kuljettajasi rekisteröitymään MINIn yritysasiakkaiden ohjelmaan.

AJOKALUSTOPÄÄLLIKÖT.

MINI Corporate Fleet Programme -ohjelmamme sopii yli 50 auton ajokalustoille. Asiantuntijoista koostuvat erityistiimimme työskentelevät tiiviisti yrityksesi kanssa määrittääkseen oikean auton jokaiselle henkilölle. Asiantuntijamme yksinkertaistavat ostoprosessia kertomalla parhaista paketeista ja opastavat sinua koko autosi käyttöiän ajan käyttökustannuksiin sekä kustannustehokkaisiin huolenpito- ja huoltoratkaisuihin liittyvissä kysymyksissä. Tutustu siihen, miten MINI voi mullistaa koko yrityksesi liikkuvuuden ja kuinka voimme vaikuttaa ratkaisevasti yrityksesi menestykseen.

MINIn yritysasiakkaat - yleisnäkymä - ajokalusto vaihtoehto kuvitus

Tutustu tarjouksiimme.

MINI on astetta hauskempi työsuhdeauto. Siihen kuuluvat viihdyttävien ajo-ominaisuuksien lisäksi monipuoliset lisävarusteet, tyylikäs design ja innovatiivinen tekniikka. Se on kirjaimellisesti hauskempi, sillä vältät hallinnolliset koukerot ja voit keskittyä täysin uuteen autoosi sekä sen ominaisuuksiin. MINIn laajan palveluvalikoiman ansiosta voimme tarjota aidosti yksinkertaisen ja älykkään ajokokemuksen.
Sinä ajat, me huolehdimme lopusta.

Tutustu alla uusiin malleihimme:

MINIn yritysasiakkaat - yleisnäkymä - tuki

KESKUSTELE ASIANTUNTIJAN KANSSA.

Oletko valmis nostamaan liiketoimintasi uudelle MINI-tasolle? Paikalliset MINI Partner -asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiin, kertomaan vaihtoehdoista yksityiskohtaisesti ja auttamaan sinua löytämään yrityksellesi sopivan MINIn. Ota yhteyttä jo tänään.

UKK.

Kuukausihintaan sisältyy sovittu ajokilometrimäärä koko sopimuskaudelle, määräaikaishuollot, normaalista kulumisesta aiheutuneet tekniset korjaukset, kesä- ja talvirenkaat vanteineen sekä renkaiden kausivaihdot, ensirekisteröintimaksut, arvonlisävero ja katsastusmaksut.

Voit tietysti lisätä vakuutuksen yksityiseen leasingsopimukseesi. Yksinkertaisin ja edullisin tapa on ottaa MINI Vakuutukselta leasingvakuutus, joka takaa sinulle kiinteän hinnan koko sopimuskauden ajaksi, kun tilaat autosi.
Jos päätät olla ottamatta yllä olevaa vakuutusta, uusi MINI on aina vakuutettu kahdeksi viikoksi maksutta MINI Original Insurancen ns. Roll-out-vakuutuksella.

Kyllä, tällä hetkellä MINI Yksityisleasing tarjoaa sopimuskausia 24–60 kuukaudelle.

Ajomäärä vaikuttaa kuukausikustannuksiisi, joten on tärkeää ottaa yhteyttä suoraan meihin, jos sopimuksesi ajomäärää on päivitettävä. Autamme sinua muokkaamaan sopimusta toiveidesi mukaiseksi.
Kun palautat auton sopimuskauden jälkeen ja olet ajanut enemmän kuin sopimuksessa on määritelty, sinulta veloitetaan ylimenneet kilometrit. Ylikilometriveloitus vaihtelee malleittain. Vältät tämän mukauttamalla sopimusta heti, kun huomaat ajavasi yli sovitun ajomäärän.

Yksityinen leasing on pitkäaikainen vuokrasopimus, jonka sopimuskausi on sovittu. Sopimusta ei kuitenkaan ole mahdollista päättää ennenaikaisesti ensimmäisten 12 kuukauden aikana. Ennenaikaisesta lunastamisesta aiheutuu lisäkuluja.

Kuukausimaksua voidaan mukauttaa sekä pienemmäksi että suuremmaksi sopimuskauden aikana. Sinä asiakkaana saat meiltä aina etukäteen tiedon, jos näin tapahtuu. Löydät lisätietoja sopimuksen yleisistä ehdoista.

Jos vahinko sattuu, se on korjattava mahdollisimman pian vakuutusyhtiön kautta. Vahingot, joita ei korvata yksityisen leasingautosi palautuksen yhteydessä, veloitetaan sinulta. Reilun sovinnon varmistamiseksi vahingonvalvonta suoritetaan aina riippumattoman tahon toimesta.
Olemme laatineet palautusoppaan, josta käy selvästi ilmi, mikä lasketaan normaaliksi kulumiseksi ja mikä korjattavaksi vaurioksi. Tuomalla auton huoltoon auton huolto-ohjelman mukaisesti ja korjaamalla pienet vauriot niiden ollessa vielä vähäisiä vältyt palautuskustannuksilta.