VIE AJAMISEN UUDELLE TASOLLE.

MININ ALKUPERÄISET SYKSY- JA TALVILISÄVARUSTEET JA -PALVELUT.

MINIn syksy- ja talvilisävarusteiden nykyiset tarjoukset I MINI FI

HAASTA TIEN HAASTEET.

Valmistautuminen tekee jokaisesta matkasta ikimuistoisen seikkailun. Olipa este mikä tahansa, kaikesta tulee helppoa, kun työkalut ovat oikeat. Omaksu seikkailuhenki ja näe tien haasteet mahdollisuuksina kasvaa ja oppia. MINIn täydellisen lisävarustevalikoiman avulla matkasi nousee uudelle tasolle.
MATKUSTUKSEN PERUSTARVIKKEET.

AINUTLAATUISET SEIKKAILUT: AUKI EDESSÄSI.

MININ TAKAPYÖRÄTELINE.

Polkupyörä kätevästi mukana: tukeva, kokoontaitettava takateline on suunniteltu erityisesti MINIä varten. Telineeseen mahtuu jopa kaksi polkupyörää/sähköpyörää, eikä se millään tavalla estä pääsyä tavaratilaan, vaikka se olisi täysin lastattu. Kokoontaitettuna pyöräteline voidaan säilyttää törmäyksenkestävästi tavaratilassa.

MINIn lisävarusteet – takapyöräteline

MININ LISÄVARUSTEET PIANO BLACK JA NIGHT JACK.

Tyylin ansiosta jaksat ajaa pidempään – jopa keskitalvella – Piano Black- ja Night Jack -design-lisävarustevalikoimamme avulla. Tämä klassinen viimeistely kohentaa MINIsi ikonista ilmettä ja asennetta kaikilla seikkailuillasi.
Minin lisävarusteet – minin sivupaneelit – union jack -tyyli Minin lisävarusteet – minin sivupaneelit – union jack -tyyli

MININ SIVUPANEELIT.

Tuplasti tyylikkäät. MINIn sivupaneelit perinteisellä Union Jack -muotoilulla ovat upea yksityiskohta ja tuovat ajoneuvon ilmeeseen lisäannoksen yksilöllisyyttä. Ne sopivat ihanteellisesti MINIn sivupaneeleihin täydentäen sen voimakkaan dynaamisen ilmeen täydellisesti.

MININ ULKOPEILIEN SUOJUKSET.

Anna lipun näkyä. MINIn klassisilla ulkopeilien suojuksilla, joissa on perinteinen Union Jack -design. Suojukset voidaan asentaa yksinkertaisesti vakiosuojusten tilalle, jolloin voit ihastella niitä joka kerta ne nähdessäsi. Niiden tyylikäs, laadukas design antaa yksilöllisen ilmeen autollesi.
Minin lisävarusteet – minin peilien suojukset – union jack -tyyli Minin lisävarusteet – minin peilien suojukset – union jack -tyyli
Minin lisävarusteet – minin sivuraidat – piano black

MININ SIVURAIDAT PIANO BLACK.

Puhdasta dynamiikkaa täysmustana. Huomiota herättävät Piano Black -väriset sivuraidat tuovat MINIlle ominaisen dynaamisen ilmeen katukuvaan. Sanomattakin on selvää, että valettu väritarra on valon-, tuulen- ja säänkestävä ja säilyttää värinsä jopa autopesussa. Dynaaminen, urheilullinen ilme.

MININ URHEILURAIDAT PIANO BLACK.

Dynaaminen kilpa-ajoilme. Konepellin ja takaluukun Piano Black -väriset MINIn urheiluraidat ovat laadukkaat yksiväriset tarrat. Ne ilmentävät puhdasta dynamiikkaa ja ovat luonnollisesti valon-, sään- ja pesunkestäviä.
Minin lisävarusteet – minin urheiluraidat – piano black

MININ ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET.

Minin lisävarusteet – vaateripustin – travel & comfort -järjestelmä Minin lisävarusteet – vaateripustin – travel & comfort -järjestelmä

TRAVEL & COMFORT -JÄRJESTELMÄN MININ VAATERIPUSTIN.

Rypyttömänä perille asti. Travel & Comfort -järjestelmän kauniisti MINIn tyyliin muotoiltu vaateripustin mahdollistaa vaatteiden ripustamisen selkänojan taustapuolelle. Kiinnitys perustelineeseen on yksinkertaista ja kestää törmäyksen plug-in-liitäntää käyttäen. Hotellitoiminnon ansiosta (tavanomainen koukulla varustettu ripustin) vaateripustinta voidaan käyttää myös ajoneuvon ulkopuolella.

MINI ADVANCED CAR EYE 3.0 PRO.

Pidä silmällä kaikkea. MINI Advanced Car Eye 3.0 Pro on erittäin herkästi reagoiva Full HD -kamera, joka tallentaa tapahtumat auton edessä ja takana myös silloin, kun auto on pysäköitynä. Jos auton ulkopuolella ilmenee häiriöitä ja poikkeuksellista liikettä, kamera tallentaa tilanteen automaattisesti mahdollisten onnettomuuksien tai murtautumisyrityksen dokumentoimiseksi.

Minin lisävarusteet – HD-kamera – advanced car eye -kamera Minin lisävarusteet – HD-kamera – advanced car eye -kamera
VANTEET JA RENKAAT.

VALMIS SEURAAVAAN SEIKKAILUUN.

Kaikissa MINIn alkuperäisissä talvipyöräpaketeissa on tähtimerkityt talvirenkaat, jotka takaavat laadun ja turvallisuuden. Ne on kehitetty tiiviissä yhteistyössä johtavien valmistajien, kuten Pirellin, Continentalin, Goodyearin ja Dunlopin, kanssa, ja testattu MINIn pidon optimoimiseksi tiellä, joten ne tekevät matkanteostasi entistä mukavampaa päivittäin.

Talvirenkaita suositellaan ehdottomasti alueille, joilla lämpötila laskee jatkuvasti alle 7 °C:seen. Näin autosi on turvallinen tien päällä, sillä se jarruttaa ja pitää paremmin kaikissa olosuhteissa. Rengaspakettiin sisältyy Allianz-Versicherungs AG:n tarjoama MINI Tyre Insurance -vakuutus, joka suojaa odottamattomilta korjaus- ja vaihtokustannuksilta kaikkiaan 36 kuukauden ajan.

Mini After Sales – vanteet ja renkaat – varustus

RULLAA TYYLIKKÄÄSTI.

MININ ALKUPERÄISET VANTEET JA RENKAAT

MININ LUMIKETJUT.

Huoletonta ajamista talvella. MINIn lumiketjut on erittäin nopea ja helppo asentaa joustavien teräsvanteiden ansiosta. Parhaan mahdollisen pidon takaamiseksi jäällä ja lumella niissä on ristikkäisrakenne, hieno yhtenäinen verkko ja erittäin pitävät ketjuelementit.
MININ HUOLTO.

YHTEISTYÖSSÄ KAIKKI SUJUU PAREMMIN.

Yhteistyö ei ole vain tapamme toimia, vaan se on osa identiteettiämme. Tiimityön mukanaan tuomasta luottamuksesta ja varmuudesta, aina ammattimaisesti ja omistautuneesti, syntyy MINIn huolto – meidän huoltomme. Ilman lisäkustannuksia tai huolehtimista kohtaamme minkä tahansa haasteen ja katsomme sitä mahdollisuutena: yhdessä.
MINIn huoltokeskus – johdanto-teaser MINIn huoltokeskus – johdanto-teaser

AUTON HOITO.

MININ AUTON HOITO.