MININ AJONEUVON PALAUTUSOPAS JA MININ VAURIOIDEN VISUALISOINTITYÖKALU.

TEEMME SIITÄ HELPPOA. LUE VINKIT MININ PALAUTTAMISEN SUJUVOITTAMISEKSI.

Jos päätät palauttaa MINIsi, autamme sinua saamaan sen huippukuntoon ja tekemään prosessista mahdollisimman helpon ja suoraviivaisen. Meillä on selkeät ja oikeudenmukaiset ohjeet, ja olemme tiivistäneet tärkeimmät kohdat varmistaaksemme, että kaikki sujuu hyvin. Odottamattomien yllätysten välttämiseksi annamme myös esimerkkejä siitä, mitä pidetään kohtuullisena kulumisena ja millaisista vaurioista sinua voidaan veloittaa.

ONKO AUTOSI HYVÄSSÄ KUNNOSSA, VAI VAATIIKO SE KORJAUSTA?

Kun ajoneuvoa käytetään, se myös luonnollisesti kuluu ja kuluminen näkyy siinä. Auto muuttuu uudesta ja täydessä terässä olevasta käytetyksi autoksi. 

Normaalissa tieliikenteessä tapahtuvasta käytöstä johtuvat kulumisen merkit ovat väistämättömiä, ja ne voidaan yleensä luokitella hyväksyttäviksi.

Mitkä ovat hyväksyttäviä käytön merkkejä?

Ne ovat normaalin käytön aiheuttamia kevyitä jälkiä, jotka eivät vaikuta kielteisesti ajoneuvon yleiseen ulkonäköön.

Mitkä ovat ei-hyväksyttäviä käytön merkkejä?

Vauriot, jotka eivät ole aiheutuneet ajoneuvon normaalista käytöstä ja jotka vaikuttavat kielteisesti ajoneuvon yleiseen ulkonäköön ja/tai sen teknisiin ominaisuuksiin. Kaikista ajoneuvon arvoa alentavista vaurioista veloitetaan.

MINI Financial Services - Vaurioluettelo

SISÄPUOLEN VAURIOIDEN VISUALISOINTITYÖKALU.

Helppokäyttöisen vaurioiden visualisointityökalumme ansiosta saat käsityksen hyväksyttävistä tai ei-hyväksyttävistä sisäpuolen vaurioista, jotka voivat aiheuttaa lisämaksuja. Napsauttamalla alla olevia kohtia näet luokat ja niitä vastaavat kriteerit.

MINI Financial Services - Vaurioluettelo - 3-ovisen viistoperän sisäpuoli MINI Financial Services - Vaurioluettelo - 3-ovisen viistoperän sisäpuoli