MINI CONNECTED -PERUSPAKETTI

MINI-AUTOSI ÄLYKKÄÄT INNOVAATIOT.

MINI-autossasi on jo vakiona useita älykkäitä ominaisuuksia, kuten MINI-navigointi, joka tarjoaa sinulle aina uusimmat kartat ja tuoreinta liikennetietoa, tai etäpalvelut, jotka mahdollistavat MINIn valvonnan MINI-sovelluksella. Koe saumaton liitettävyys ja uudenlainen ajonautinto MINI-autolla – kun innovaatio ja tie ovat yhtä.

MINI Connected -peruspaketti – johdanto

MITÄ SINÄ SAAT SIITÄ?

MINI Connected on joukko älykkäitä toimintoja, sovelluksia ja palveluita, jotka yhdistävät sinut ja matkustajasi MINI-autoosi ja pitävät teidät turvallisesti ja saumattomasti yhteydessä ympäröivään maailmaan. Se tekee arjestasi entistä mukavampaa. Ja ajamisesta turvallisempaa – ja hauskempaa.

Intelligent Personal Assistant.

MINI Intelligent Personal Assistant ohjaa MINIsi avaintoimintoja, kuten navigointia, puhelinta ja radiota, ja säätää jopa lämpötilaa. Ehkä sinua kiinnostaa jokin muu asia ennen matkaasi? Sää? Tai ehkä sinulla on erityinen toive?

MINI connected ­peruspaketti – personal assistant
MINI connected -peruspaketti – navigointi

MININ NAVIGOINTIJÄRJESTELMÄ.

MINIn uusi pilvipohjainen navigointijärjestelmä laskee reitit todella nopeasti ja tarkasti. Ajantasaisin kartta ja tuoreimmat liikennetiedot striimataan jatkuvasti ajoneuvoon, jotta sinä pääset päämäärääsi turvallisesti ja ajoissa. Latausoptimoitu reitin suunnittelu tarkoittaa, että täyssähköisten MINIen kuljettajat voivat ajaa pidemmätkin matkat rauhallisin mielin. Järjestelmä  näyttää pitkillä matkoilla automaattisesti tiedot reitin kannalta ihanteellisista latauspaikoista ja päivittää niitä matkan kuluessa.

Ohjelmiston etäpäivitykset.

MINIt saavat nyt myös säännöllisesti uusia parannuksia langattomina ohjelmistopäivityksinä. Sijainnista, ajoneuvon mallista, lisävarusteista ja ajoneuvon kunnosta riippuen saatat saada myös lisätoimintoja tai uusia ominaisuuksia ilman lisäkustannuksia.

MINI connected -peruspaketti – palveluiden etäpäivitykset
MINI connected -peruspaketti – älypuhelimen integrointi

ÄLYPUHELIMEN INTEGROINTI.

Voit älypuhelimen integroinnin ansiosta käyttää helposti suosikkisovelluksiasi langattomasti MINI-autossasi Android Auton tai Apple CarPlayn kautta. Tuettujen navigointisovellusten navigointiohjeet näkyvät MINI Interaction Unitissa ja MINI Head-Up-näytössä, joten pääset kaikkiin älypuhelimesi sovelluksiin myös ajon aikana.

MINI CONNECTED -PÄIVITYKSET.

Tutustu uusiin ajamisen ulottuvuuksiin entistä paremman MINI Connected -kokemuksen ansiosta. Integroi digitaalinen elämäsi saumattomasti jokaiseen matkaasi.