JOTAIN ODOTTAMATONTA VOI SATTUA.

MINI After Sales – onnettomuudet ja vikatilanteet – kuvake – takuu
MINI After Sales – onnettomuudet ja vikatilanteet – vakuutettu takuu

MINI-TAKUUT.

MINI ottaa valmistuksen ja laadun erittäin vakavasti. Kun ostat uuden MINIn niin ostat aivan erityisen auton, joka on kehitetty ja valmistettu korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti. Kahden vuoden takuu rajattomalla kilometrimäärällä lupaamme, että MINIsi on hauskaa ajaa, minne tahansa tiet vievätkin sinut. Korjaamme ja korvaamme odottamattomat valmistusvirheet takuuaikana maksutta.
Takuu, joka sisältää myös kolmen vuoden tiepalvelun, on kehitetty erityisesti sinua ja MINIäsi varten, jotta tämä korkea taso voidaan varmistaa myös rikkoutumisen, onnettomuuden tai murron yhteydessä - MINIn kattava tiepalvelu, joka ulottuu koko Eurooppaan, on käytettävissänne. Lisätietoja MINI-takuusta saat ottamalla yhteyttä lähimpään MINI Partneriin alla olevan linkin kautta.

TAKUU SISÄLTÄÄ:

  • 2 vuoden takuu ilman kilometrirajaa.
  • Ympärivuorokautinen MINI Liikkuvuuspalvelu.
  • 3 vuoden maalitakuu.
  • Korin 12 vuoden ruostumattomuustakuu.
  • MINI-lataushybrideille: Korkeajänniteakun 6 vuoden tai 100 000 km takuu.
  • MINI-sähköautoille: Korkeajänniteakun 8 vuoden tai 160 000 km takuu.
  • Alkuperäisiin MINI lisävarusteisiin ja varaosiin kuuluu 2 vuoden takuu ostopäivästä.

PIDENNÄ UUDEN AUTON TAKUUTA. MINI REPAIR INCLUSIVE.

Osta 1–3 vuotta lisämukavuutta. MINI FIXin avulla voit MINI-auton omistajana pidentää uuden auton turvaa enintään kolmella vuodella. Jos autoosi syntyy korjaustarpeita sopimuskauden aikana, voit olla rauhallisin mielin, sillä korjaussopimuksesi kattaa kustannukset.* MINI FIX voidaan hankkia uuden auton ostamisesta aina tavallisen uuden auton takuun umpeutumiseen saakka.

Ota yhteyttä MINI-jälleenmyyjääsi saadaksesi lisätietoja MINI FIX -sopimuksesta.

* Sopimus on voimassa enintään kolme vuotta uuden MINI-auton kahden vuoden takuun päättymisen jälkeen ja enintään 200 000 kilometrin ajan.

MINI After Sales – onnettomuudet ja vikatilanteet – pidennetty takuu