MINI REMOTE SOFTWARE UPGRADE

OTA KAIKKI IRTI MINISTÄSI.

Aina ajan tasalla MINI Remote Software Upgrade –etäohjelmistopäivityksien ansiosta. Saat säännöllisiä ja ilmaisia ohjelmistopäivityksiä sekä uusia ominaisuuksia ja toimintoja, joten voit olla varma, että MINIsi palvelut ovat aina ajan tasalla. Päivitys voidaan ladata MINI App -sovelluksen tai MINIn SIM-kortin kautta. Sen jälkeen voit käynnistää asennuksen suoraan autossa tai MINI App -sovelluksessa. Päivitysvaihtoehdot ja sisältö voivat vaihdella maasta, ajoneuvomallista, varusteista ja ajoneuvon kunnosta riippuen.
MINI digitaalinen kokemus - ohjelmiston etäpäivitys - ajan tasalla MINI digitaalinen kokemus - ohjelmiston etäpäivitys - ajan tasalla

OHJELMISTON ETÄPÄIVITYSTEN EDUT

Yksi ominaisuus – useita etuja.

MINI digitaalinen kokemus - ohjelmiston etäpäivitys - linja
MINI digitaalinen kokemus - ohjelmiston etäpäivitys - vaivaton MINI digitaalinen kokemus - ohjelmiston etäpäivitys - vaivaton

Vaivaton.

Kätevä, stressitön ja aikaa säästävä: Voit päättää, milloin ja missä päivität ajoneuvosi ohjelmiston langattomasti.

MINI digitaalinen kokemus - ohjelmiston etäpäivitys - laatu MINI digitaalinen kokemus - ohjelmiston etäpäivitys - laatu

UUSINTA TEKNIIKKAA.

Pidä MINIsi ajan tasalla: Hyödynnä uusin automallillesi saatavilla oleva ohjelmistoversio.

MINI digitaalinen kokemus - ohjelmiston etäpäivitys - innovatiivisuus MINI digitaalinen kokemus - ohjelmiston etäpäivitys - innovatiivisuus

Innovatiivinen.

Saat uusia ominaisuuksia, toimintojen päivityksiä ja laadunparannuksia autoosi ilmaiseksi sitä mukaa, kun ne tulevat saataville.

MINI digitaalinen kokemus - ohjelmiston etäpäivitys - kätevä MINI digitaalinen kokemus - ohjelmiston etäpäivitys - kätevä

KÄTEVÄ.

Voit helposti katsoa yksityiskohtaiset tiedot suoraan autostasi tai MINI App -sovelluksessa.

MINI digitaalinen kokemus - ohjelmiston etäpäivitys - linja

OHJEVIDEO

NÄIN SE TOIMII.

TUTUSTU MININ DIGITAALISEEN KOKEMUKSEEN.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET.

MINI Remote Software Upgrade on ilmainen kauko-ohjattu päivitys auton ohjelmistoon, joka sisältää uusia ominaisuuksia, toimintopäivityksiä ja laatuparannuksia.

Kyllä. MINI Remote Software Upgrade -etäohjelmistopäivitysten ansiosta MINIisi tarjotaan langattomasti laatuparannuksia sekä uusia toimintoja tai toiminnallisia parannuksia riippuen mallista, varustuksesta ja siitä, mistä maasta ostit auton, maksutta. Saat ilmoituksen MINI-sovellukseen ja auton kojelautaan, kun autoosi suunnitellaan päivitystä.

Kyllä. MINI Operating System 9 -käyttöjärjestelmän avulla päivitykset ovat saatavilla myös ilman MINI Connected -pakettia.

Kaikki MINI Operating System 9 –käyttöjärjestelmällä varustetut MINIt ovat yhteensopivia MINI Remote Software Upgrade -etäohjelmistopäivityksen kanssa. Päivitysvaihtoehdot ja sisältö voivat vaihdella maan, mallin, varusteiden ja ajoneuvon kunnon mukaan. Voit ohjata MINIä helposti valitsemalla valikosta "Kaikki sovellukset" > "Järjestelmäasetukset" > "Etäohjelmistopäivitys". Jos "Remote Software Upgrade" on olemassa, voit käyttää toimintoa.

Kun MINIllesi on tulossa uusi ohjelmistopäivitys, saat siitä ilmoituksen MINI-sovelluksessa (jos se on asennettu älypuhelimeesi ja yhdistetty autoon) tai auton näytölle (MINI Interaction Unit). Ilmoituksesta voit lukea lisää päivityksestä ja siitä, mitä ominaisuuksia se sisältää. Varmista, että auto on pysäköity turvallisesti eikä sitä käytetä 20 minuuttiin ja asenna päivitys noudattamalla näytön ohjeita. Huomaa, että et voi ajaa autoa asennuksen aikana.

Kyllä, päivitys voidaan käynnistää myös MINI-sovelluksen kautta.

Ei, MINI Remote Software Upgrade-etäohjelmistopäivityksen asennus on täysin vapaaehtoista. Suosittelemme kuitenkin, että asennat ohjelmistopäivitykset pitääksesi autosi ajan tasalla, jotta et menetä uusia tai parannettuja ominaisuuksia.

Jos unohdat ohjelmistopäivityksen, voit ladata ja asentaa seuraavan. Se sisältää aina aiemmin julkaistujen ohjelmistopäivitysten sisällön.

Kaikki ohjelmistopäivityksen uusi sisältö löytyy niin sanotuista julkaisutiedoista (versiotiedot). Julkaisutiedot sisältävät lyhyen kuvauksen siitä, mitkä uudet ominaisuudet, ominaisuuspäivitykset ja laatuparannukset sisältyvät kyseiseen ohjelmistopäivitykseen. Näet versiotiedot sekä autossa että MINI-sovelluksessa.