MINI Cooper 5-ovinen – näkymä sivulta – Icy Sunshine MINI Cooper 5-ovinen – näkymä sivulta – Icy Sunshine MINI Cooper 5-ovinen – näkymä sivulta – Icy Sunshine

MINI COOPER 5-OVINEN.

Alkaen 34.306 €*

interior-side
5 paikkaa tällä korityypillä 5 paikkaa tällä korityypillä
luggage-l
275–925 litran tavaratila 275–925 enint. tavaratilan tilavuus, litraa
power
156 hp (115 kW) − 178 hp (132 kW) 156 hp (115 kW) − 178 hp (132 kW)
interior-side
5 paikkaa tällä korityypillä 5 paikkaa tällä korityypillä
luggage-l
275–925 litran tavaratila 275–925 enint. tavaratilan tilavuus, litraa
power
156 hp (115 kW) − 178 hp (132 kW) 156 hp (115 kW) − 178 hp (132 kW)

KATSO, MISTÄ AITO HAUSKUUS SYNTYY.

Puhdasta Cooperin karismaa yksinkertaisimmillaan.

ULKOPUOLI

MININ UPEAT YKSITYISKOHDAT.

SISÄTILAN KOHOKOHDAT.

KOE MININ VAIKUTTAVAT SISÄTILAT.

MINI Cooper 5-ovinen - sisätilan kohokohdat MINI Cooper 5-ovinen - sisätilan kohokohdat

ALOITA TUTUSTUMINEN

URBAANI MONITAITURI.

MITAT

LUOVAA TILANKÄYTTÖÄ.

0

litraa

Tila on olennaisen tärkeää. Kun lasket 60/40-suhteessa jaetut takaistuimet alas, saat enemmän tilaa tavaroille jopa 925 litran tavaratilassa – tällöin voit ottaa mukaasi lähes kaiken, mitä haluat.

KATSO VAIHTOEHTOSI

MIKÄ ON OIKEA MALLI JUURI SINULLE?

Valitse jokin huolellisesti suunnitelluista varustepaketeistamme. Valitse tehotaso. Ja luo sitten malli, joka sopii sinulle parhaiten.

MINI-RAHOITUSPALVELUT

MININ OMISTAMINEN ON HELPPOA.

‌MINI Cooper 5-ovinen – rahoituspalvelut – leasing- ja lainavaihtoehto

LUE LISÄÄ MININ RAHOITUSTARJOUKSISTA

HIEMAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA?

Uudessa 5-ovisessa MINI Cooperissa on kaksi suorituskykyvaihtoehtoa ja neljä varustetasoa, joten MINI-autosi voi todella ilmentää sinua.

‌MINI Cooper 5-ovinen – teaser – mallit ja hinnat
‌MINI Cooper 5-ovinen – yritysasiakkaat – MINI-ajokalusto

ETSITKÖ TYÖSUHDEAUTOA?

Hae MINIn yritysasiakasohjelmaan ja nosta liiketoimintasi uudelle tasolle täydellisellä kalustolla.

UKK.

1.1.2024 MINIn myyntimalliksi vaihtui suoramyynti Italiassa, Puolassa ja Ruotsissa. 1.5.2024 MINIn myyntimalliksi vaihtui suoramyynti myös Norjassa ja Suomessa. 

1.1.2024 alkaen kaikki uudet ja käytetyt MINI-autot myydään suoraan BMW-konsernin kautta. MINI Partnerisi on edelleen ensisijainen yhteystahosi, kun kyse on kohtaamisista kasvokkain. Suoramyyntimallilla MINI parantaa online- ja offline-palveluitaan olemalla suoraan yhteydessä asiakkaisiin.
Kyllä! Jos haluat tehdä muutoksia tilaukseesi, MINI Partnerisi auttaa sinua.

Kyllä, voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa. Ota yhteyttä MINI Partneriisi, niin peruutuksesi voidaan käsitellä ja sinulle hyvitetään ennakkomaksusi.

Ajanvarausta ei tarvita. Voit tilata uudesta MINI-perheestä valitsemasi uuden MINI-auton verkosta koska tahansa ja missä tahansa. 

Tarjottu hinta pysyy aina samana. Hinnoittelu on yhtenäistetty riippumatta siitä, teetkö tilauksen verkossa vai MINI Partnereidemme asiantuntijoiden (edustajiemme) tuella.
MINIllä saat molempien vaihtoehtojen parhaat puolet. Esimerkiksi: Tutki vaihtoehtoja verkossa ja aloita konfigurointi. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat henkilökohtaista apua, pyydä tukea miltä tahansa paikalliselta MINI Partneriltasi. Voit viimeistellä tilauksesi joko verkossa tai jollain MINI Partnereistamme.
Kyllä, voit räätälöidä 5-ovisen MINI Cooperisi toiveidesi mukaiseksi. Valittavissa on useita korivärejä. Mahdollista on myös tehostaa auton ulkoasua erityisellä monisävyisellä kattovärillä. Voit mukauttaa autoasi elämäntyylisi mukaan lukuisilla lisävarusteilla. Esimerkiksi varustetasot ovat erityisesti koottuja lisävarustepaketteja, joiden avulla voit räätälöidä 5-ovisen MINI Cooperisi entistä paremmin henkilökohtaisten mieltymystesi mukaisesti. Essential-varustepaketti on vakiovaruste. Voit mukauttaa MINIsi mukavuutta, urheilullisuutta tai tyyliä Essential-, Classic-, Favoured- tai JCW-varustepaketilla.

5-ovisessa MINI Cooperissa on ison kaupunkiauton edut legendaarisesta MINIn mikroautomaisesta tuntumasta tinkimättä. Se on käytännössä MINI Cooperin isoveli, ja siinä on sama ikoninen retromoderni siluetti ja kompakti runko – mutta siinä on enemmän tilaa suuremmille suunnitelmille. Autoon mahtuu neljä matkustajaa, minkä vuoksi se on ihanteellinen ystävien ja perheen kanssa tehtäviä matkoja varten.

5-ovinen MINI Cooper on erittäin monipuolinen viiden ovensa ja tilavan sisätilansa ansiosta. Se sopii jokapäiväiseen käyttöön, minkä lisäksi se on myös erinomainen vaihtoehto pienen perheen kanssa tehtäville matkoille. 5-ovisessa mallissa on hämmästyttävän hyvä esteettömyys erityisesti takamatkustajille, ja se tarjoaa myös monipuolisia vaihtoehtoja matkatavaroiden kuormaamiseen. Autossa on silti jännittävä mikroautoilun tuntuma, joka on tuttu pienemmästä MINI Cooper -versiosta.

5-ovinen MINI Cooper tarjoaa dynaamisen ajokokemuksen, hyvin reagoivan käsittelyn ja suorituskykyominaisuudet, jotka vastaavat 3-ovista mallia. Sen TwinPower Turbo -moottori tuottaa myös erinomaisen tehon. 

Kyllä. MINI-autosi Operating System 9 -käyttöjärjestelmällä voit katsella ja käyttää yhdistetyn älypuhelimesi sovelluksia Android Autolla tai Apple CarPlayllä keskellä olevassa mittaristossa (”MINI Interaction Unit”).
MINI-sovellus on kumppanisi, jonka avulla hyödynnät lukuisia ajoneuvosi ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia. Se yhdistää sinut ja MINIsi sekä tarjoaa sinulle välittömän pääsyn MINIsi tilaan. Voit nähdä, milloin seuraava huolto on tulossa, voit tarkistaa sähköisen toimintasäteen ja latauksen tilan sekä voit jopa käyttää MINI-sovellusta digitaalisena avaimena. Etäpalveluiden avulla voit etsiä autosi isossa pysäköintihallissa, lukita ovet ja avata niiden lukituksen sekä säätää ilmastointia etäyhteydellä. Sen avulla sinulla on myös suora pääsy MINIn huoltokeskukseen.