MINI urat.

MINI-urat – työ BMW:llä

LISÄVIRTAA TULEVAISUUTEESI.

Haluaisitko liittyä autoalan suurimpiin toimijoihin? Etsimme mahtavia tyyppejä mitä erilaisimpiin työtehtäviin arvostetussa BMW-konsernissa aina harjoittelijoista ja korkeakoulututkinnon suorittaneista kokeneisiin ammattilaisiin. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kasvavalle globaalille brändille. Mukana tulevat taatusti erinomaiset edut ja jännittävä tulevaisuus.

TYÖURAT PÄÄTOIMIPAIKASSA.

Informaatioteknologia.

Informaatioteknologia on eteenpäin vievä voima lähes kaikissa ajoneuvoinnovaatioissa. Se on erittäin tärkeää myös meidän liiketoimintaprosesseillemme. Tutustu jännittäviin mahdollisuuksiin auto- ja yritystietotekniikan alalla, jossa on mahdollista kehittää ihmisen ja koneen välisiä käyttöliittymiä tai luoda asiakasoptimoituja alustoja.
MINI-urat – avoimet työpaikat päätoimipaikassa

Suunnittelu.

Kehitä autoalan tulevaisuutta. Suunnittelijamme kyseenalaistavat jokaisen ajoneuvokomponentin, jotta jokainen uusi auto olisi älykkäämpi, polttoainetehokkaampi ja hauskempi ajaa kuin edellinen versio. He työskentelevät myös tuotantoprosessiemme parantamiseksi aina puristamosta, korivalmistamosta ja maalaamosta loppukokoonpanoon saakka.

Tuotanto.

Tuotantotiimimme osoittaa joka päivä tiedon älykästä verkottamista jopa eri tuotantolaitosten välillä. Työskentele ajoneuvon tuotannon räätälöinnissä tai järjestelmäkehityksessä tai tule vaikka tule huoltoteknikoksi pitämään koneemme kunnossa.

Muita mahdollisuuksia.

Tarvitaan monia palveluita, ennen kuin asiakas voi istahtaa uuden upean MINInsä ohjauspyörän taakse. Tutkimuksesta ja kehityksestä aina markkinointiin ja rahoituspalveluihin: monet eri työtehtävät odottavat oikeaa henkilöä. Voisitko se olla sinä?
MINI-urat – avoimet työpaikat jälleenmyyjällä

TÖYSKENTELE MINI PARTNERIN KANSA.

 MINIn edustajat. Brändimme lähettiläänä tehtävänäsi on tehdä mahdollisista asiakkaista aitoja MINI-faneja. Täydellisen asiakaskokemuksen takaamiseksi sinun on varmistettava, että sisäinen hallinto toimii tehokkaasti, myyntineuvottelut sujuvat hyvin ja asiakkaat tuntevat saavansa huolenpitoa myös myynnin jälkeen. Tutustu paikallisen MINI Partneriin työpaikkoihin ja tule mukaamme matkalle kohti jännittävää tulevaisuutta.