MINI digitaalinen kokemus – johdanto

MINI digitaalinen kokemus.
Digitaalinen aikahyppy.

Täällä yhdistyvät innovaatio ja ajaminen. Tutustu edistyksellisen teknologian ja liitettävyyden maailmaan, joka vahvistaa ajokokemustasi. Tutustu siihen, miten MINI määrittelee tien eteenpäin älykkään infotainment-järjestelmän vuoksi ja takaa aivan uuden ajokokemuksen.

MINI digitaalinen kokemus – käyttöjärjestelmä

Uusi MINI Operating System 9 luo täysin uuden ja intuitiivisen käyttökokemuksen samalla taaten että pysyt liittyneenä ja hallitset tilannetta paremmin kuin koskaan aikaisemmin – jokaisella matkallasi. Järjestelmä on optimoitu pyöreälle OLED-näytölle, jonka halkaisija on 240 mm, ja MINI Intelligent Personal Assistantille, jota voi ohjata äänelläsi. Tämä mahdollistaa entistä henkilökohtaisemman kokemuksen kuin koskaan aikaisemmin.

DIGITAALISET KOHOKOHDAT

TUNNETILAT INTENSIIVISIIN MINI HETKIIN.

Luo ainutlaatuinen, moniaistillinen kokemus sinulle ja autosi matkustajille. Tutustu jopa kahdeksaan erilaiseen ja upeaan maailmaan. Jokaisella tilalla on oma luova ilmeensä ja äänimaailmansa. Henkilökohtaisella tilalla voit käyttää MINI sovellusta ja valita omat kuvasi älypuhelimesi kuvagalleriasta ja käyttää niitä taustakuvana MINI:si käyttöliittymässä. Tunnelmavalaistuksen värit mukautuvat automaattisesti valitsemiisi kuviin. Joten nauti ja herätä autosi sisätilat eloon.

MINI-AUTOSI HENKILÖKOHTAINEN AVUSTAJA.

MINI digitaalinen kokemus – spike

MINI VISUAALISESTI MUKANA.

MINI-mallien ohjaamoissa on nyt ensimmäistä kertaa täysipainoinen puheavustin. MINI Intelligent Personal Assistant voidaan ottaa käyttöön sanomalla ”Hei MINI” tai painamalla ohjauspyörän painiketta. Voit sen avulla käyttää tärkeitä toimintoja äänikomennoilla. Se ottaa vastaan matkaan liittyvät pyynnöt ja toiveet ja tunnistaa, onko äänessä kuljettaja vai etumatkustaja. Ääniohjattu vuorovaikutus pyöreällä OLED-näytöllä tapahtuu graafisia elementtejä, typografiaa ja avatarta hyödyntävällä animaatiolla. Näytön esitystapaa valittaessa voit valita joko "MINI", yksinkertaistetun visualisoinnin MINI:stä, tai "Spike".

MINI CONNECTED -PERUSPAKETTI

MININ ÄLYKKÄÄT INNOVAATIOT.

Tee matkastasi parempi MINIn älykkäillä ominaisuuksilla. MINIssä on vakiona useita älykkäitä ominaisuuksia, kuten MINI navigointi, joka tarjoaa sinulle aina uusimmat kartat ja tuoreinta liikennetietoa, tai etäpalvelut, jotka mahdollistavat MINIn valvonnan MINI sovelluksella. Koe saumaton liitettävyys ja uudenlainen ajonautinto  MINIssä– kun innovaatio ja tie ovat yhtä.

Näytä tiedot
MINI digitaalinen kokemus – connected-peruspaketti

MINI CONNECTED -PAKETTI

HAETKO ENTISTÄ PAREMPAA DIGITAALISTA KOKEMUSTA?

Saat valinnaisen MINI Connected -paketin myötä käyttöösi yhä laajemman valikoiman käytännöllisiä ominaisuuksia ja viihdyttäviä sovelluksia, kuten pelejä, musiikkia ja videostriimausta. MINI navigointia parannetaan vielä uusilla ominaisuuksilla, joiden avulla pääset etenemään arjessasi entistä helpommin. MINI Intelligent Personal Assistantiin on tulossa myös digitaalinen avatar ”Spike".

MINI CONNECTED -PÄIVITYKSET

VIE MINI-KOKEMUKSESI UUDELLE TASOLLE.

Löydä uusia ajamisen ulottuvuuksia entistä paremman MINI Connected -kokemuksen ansiosta. MINI Connected -päivityksemme helpottavat arkista ajoasi tarjoamalla muun muassa Driving Assistant Plus -ominaisuuden ja kaukovaloavustimen.

MUITA DIGITAALISIA PALVELUITA

LISÄÄ, LISÄÄ, LISÄÄ.

HYÖDYNNÄ MINI-SOVELLUSTA.

MINI sovelluksen avulla pääset lähemmäksi MINIäsi kuin koskaan aiemmin. Hyödynnä lukuisia yhteyksiä ja käteviä toimintoja mistä ja milloin tahansa älypuhelimellasi. Sovelluksen nykyaikainen design, intuitiivinen käyttö ja laaja toimintovalikoima tekevät siitä helppokäyttöisen, ja sinä voit nauttia huolettomasta liikkuvuudesta – missä ja milloin tahansa.

MINI täyssähköauto – digitaalinen kokemus – mini-sovellus
MINI digitaalinen kokemus – digital key

Digital Key Plus.

Nyt voit avata MINIsi ihan vain lähestymällä sitä. Digital Key Plus -lisävaruste käyttää erittäin turvallista ultralaajakaistateknologiaa (UWB) ja toimii samoin kuin perinteinen auton etäavain. Jos siis olet lähellä autoasi ja avaimeen liitetty puhelimesi on taskussasi tai laukussasi, se avaa MINIn automaattisesti – ja lukitsee sen taas poistuessasi.

Tulet ihastumaan MINI Digital Key Plus -toimintoon muun muassa näistä syistä: 

  • Voit käyttää sitä iOS- ja Android-älypuhelimilla ja lisäksi Apple Watchilla, jotka on liitetty MINI ID:hesi.
  • Moottori käynnistyy, vaikka et ota laitteita taskustasi ja laita niitä mihinkään tiettyyn paikkaan.
  • Voit jakaa avaimen jopa viidelle henkilölle – ja voit rajoittaa ajoneuvon toimintoja, kuten kiihtyvyyttä tai enimmäisnopeutta.
  • Avaintoiminto on käytössä silloinkin kun laitteen akku on tyhjä ja internetyhteyttä ei ole.

OHJELMISTON ETÄPÄIVITYS.

Pidä MINIsi aina ajan tasalla.

Saat ilmaisia ohjelmistopäivityksiä ja uusia ominaisuuksia MINIin langattomasti. Sijainnista, ajoneuvon mallista, lisävarusteista ja ajoneuvon kunnosta riippuen saatat myös saada säännöllisesti lisätoimintoja tai uusia ominaisuuksia ilman lisäkustannuksia.