MINI Laina – johdanto

UUDEN MININ RAHOITTAMINEN.
MINI Financial Services.

MINI Osamaksu on juuri sinun MINIllesi räätälöity rahoitusratkaisu. Osamaksun pituuden voit valita itse, kaiken muun olemme paketoineet valmiiksi. MINI Osamaksu on yksinkertainen ja taloudellinen valinta uuden MINIn hankintaan. Halutessasi voit liittää sopimukseen myös ainutlaatuisen MINI Vakuutuksen. MINI Osamaksu -tuotteen rahoittaa Nordea Rahoitus Suomi Oy.

SINUN ETUSI.

MINI Laina – Sinun etusi
MINI Laina – Laina omistamista varten

LAINA OMISTAMISTA VARTEN.

MINI Laina – Nauti ajamisesta ilman kilometrirajoituksia

NAUTI AJAMISESTA ILMAN KILOMETRIRAJOITUKSIA. 

MINI Laina – Kuukausimaksut

LÄPINÄKYVÄT KUUKAUSIMAKSUT
EI PIILOKUSTANNUKSIA. 

MINI Laina – Sinun etusi

UKK.

Kuukausihintaan sisältyy sovittu ajokilometrimäärä koko sopimuskaudelle, määräaikaishuollot, normaalista kulumisesta aiheutuneet tekniset korjaukset, kesä- ja talvirenkaat vanteineen sekä renkaiden kausivaihdot, ensirekisteröintimaksut, arvonlisävero ja katsastusmaksut.

Voit tietysti lisätä vakuutuksen yksityiseen leasingsopimukseesi. Yksinkertaisin ja edullisin tapa on ottaa MINI Vakuutukselta leasingvakuutus, joka takaa sinulle kiinteän hinnan koko sopimuskauden ajaksi, kun tilaat autosi.
Jos päätät olla ottamatta yllä olevaa vakuutusta, uusi MINI on aina vakuutettu kahdeksi viikoksi maksutta MINI Original Insurancen ns. Roll-out-vakuutuksella.

Kyllä, tällä hetkellä MINI Yksityisleasing tarjoaa sopimuskausia 24–60 kuukaudelle.

Ajomäärä vaikuttaa kuukausikustannuksiisi, joten on tärkeää ottaa yhteyttä suoraan meihin, jos sopimuksesi ajomäärää on päivitettävä. Autamme sinua muokkaamaan sopimusta toiveidesi mukaiseksi. 
Kun palautat auton sopimuskauden jälkeen ja olet ajanut enemmän kuin sopimuksessa on määritelty, sinulta veloitetaan ylimenneet kilometrit. Ylikilometriveloitus vaihtelee malleittain. Vältät tämän mukauttamalla sopimusta heti, kun huomaat ajavasi yli sovitun ajomäärän. 

Yksityinen leasing on pitkäaikainen vuokrasopimus, jonka sopimuskausi on sovittu. Sopimusta ei kuitenkaan ole mahdollista päättää ennenaikaisesti ensimmäisten 12 kuukauden aikana. Ennenaikaisesta lunastamisesta aiheutuu lisäkuluja.

Kuukausimaksua voidaan mukauttaa sekä pienemmäksi että suuremmaksi sopimuskauden aikana. Sinä asiakkaana saat meiltä aina etukäteen tiedon, jos näin tapahtuu. Löydät lisätietoja sopimuksen yleisistä ehdoista.

Jos vahinko sattuu, se on korjattava mahdollisimman pian vakuutusyhtiön kautta. Vahingot, joita ei korvata yksityisen leasingautosi palautuksen yhteydessä, veloitetaan sinulta. Reilun sovinnon varmistamiseksi vahingonvalvonta suoritetaan aina riippumattoman tahon toimesta.
Olemme laatineet palautusoppaan, josta käy selvästi ilmi, mikä lasketaan normaaliksi kulumiseksi ja mikä korjattavaksi vaurioksi. Tuomalla auton huoltoon auton huolto-ohjelman mukaisesti ja korjaamalla pienet vauriot niiden ollessa vielä vähäisiä vältyt palautuskustannuksilta.

MINI Laina – Miksi ei kaikki yhdellä kertaa?

SAAT ENTISTÄ ENEMMÄN MINIÄ VASTINEEKSI RAHOILLESI.

Täydellinen uusi MINIsi on saatavilla MINI-rahoituspalveluiden avulla. Kattava valikoima rahoitusvaihtoehtoja auttaa tekemään unelmistasi totta. Miksi asettaisit rajoja unelmillesi?

+ LISÄVARUSTEET

Tarjoamme yksilöllisiä ratkaisuja, joiden avulla voit sisällyttää sopimukseen lisävarusteita. Aerodynaamisesta kattoboksista tai täydellisestä talvirengaspaketista aina wallbox-latauslaitteen asentamiseen kotiisi, MINI-rahoituspalvelut auttavat sinua pääsemään tien päälle – ja paljon pidemmälle.

+ PALVELUT

Palvelumme pitää MINIsi suorituskyvyn huipussaan ja takaa sinulle mielenrauhan. Voimme tarjota sopimukseesi lisäpalveluita, kuten rengashuollon tai pikalatausmahdollisuuden. Tai ehkäpä haluat MINI Service Inclusive -palvelun, johon kuuluvat huippulaadukkaat huolto- ja korjaustilat – sekä tarvittaessa sijaisauto.

+ VAKUUTUKSET

Tekemääsi sopimukseen voidaan sisällyttää myös räätälöityjä vakuutustuotteita. Yksityiskohtaisesti suunniteltu laajennettu vakuutusturvamme esimerkiksi sähkökäyttöiselle MINIllesi on kokonaisvaltainen sitoumus, joka sisältää asiantuntevan huoltopalvelun ja maksuttoman startin kaikkiin MINI Partnereilta hankittuihin MINI-henkilöautoihin. Vahingon sattuessa autosi korjataan valtuutetussa MINI-toimipisteessä, osaavissa käsissä ja alkuperäisin varaosin. Näin autosi jälleenmyyntiarvo säilyy parhaiten ja se pysyy turvallisena myös jatkossa. Pääset mukaan If Etuohjelmaan jo yhdellä vakuutuksella ja voit saada jopa 15 %:n alennuksen vakuutuksistasi. Saat nopeaa ja sujuvaa korvauspalvelua, sillä käsittelemme yli 80 % ajoneuvovahingoista alle vuorokaudessa. Parhaimmillaan saat korvauspäätöksen muutamassa sekunnissa.

MINI Laina – Ostostyökalut

ALOITA OSTAMINEN

TUTUSTU, RAKENNA JA AJA.

Tutustu myymälän tarjontaan tai määritä oma MINIsi – ja hanki täydellinen rahoitustarjous.
MINI Financial Services - laina - palvelu

TUKI

MEIDÄN TEHTÄVÄMME ON AUTTAA SINUA.

Etsitpä sitten neuvoja sopimuksen hallintaan tai päättämiseen tai apua MINIn ylläpitoon tai palauttamiseen, me autamme sinua.