MINI Financial Services - leasing - vaihe

Uuden MINIn leasing.
MINI Financial Services.

YKSITYISLEASING.

MINI Yksityisleasing on sinulle, joka arvostat helppoutta ja riskittömyyttä. Ajat kolme vuotta ja maksat vain kuukausivuokran, polttoaineen ja vakuutukset ­– täysi huolenpito, liikkuvuusturva ja talvirenkaat sisältyvät hintaan. Keskity ajamiseen, me hoidamme loput.

MINI Yksityisleasing:

  • Ei ensimmäistä isompaa erää.
  • Kiinteä kuukausivuokra.
  • Sisältää huolenpitosopimuksen ja talvirenkaat.
  • Sopimusaika on 3 vuotta ja 30 000 km. Mahdollista myös muilla sopimuskausilla ja kilometreillä.

Voit valita mieleisesi MINIn alla olevista kampanjamallien vaihtoehdoista.

SINUN ETUSI.

MINI Leasing – Sinun etusi
MINI Leasing – Maksat vain siitä, mitä käytät

MAKSAT VAIN SIITÄ, MITÄ KÄYTÄT.

MINI Leasing – Päivitykset

NAUTI HOUKUTTELEVISTA LISÄOSISTA, PÄIVITYKSISTÄ JA JOUSTAVISTA SOPIMUSEHDOISTA.

MINI Leasing – Aja aina uusinta MINI-mallia

AJA AINA UUSINTA MINI-MALLIA.

MINI Leasing – Sinun etusi

Tutustu tarjouksiimme.

MINI Leasing – Miksi ei kaikki yhdellä kertaa?

SAAT ENTISTÄ ENEMMÄN MINIÄ VASTINEEKSI RAHOILLESI.

Täydellinen uusi MINIsi on saatavilla MINI-rahoituspalveluiden avulla. Kattava valikoima rahoitusvaihtoehtoja auttaa tekemään unelmistasi totta. Miksi asettaisit rajoja unelmillesi?

+ LISÄVARUSTEET

Tarjoamme yksilöllisiä ratkaisuja, joiden avulla voit sisällyttää sopimukseen lisävarusteita. Aerodynaamisesta kattoboksista tai täydellisestä talvirengaspaketista aina wallbox-latauslaitteen asentamiseen kotiisi, MINI-rahoituspalvelut auttavat sinua pääsemään tien päälle – ja paljon pidemmälle.

+ PALVELUT

Palvelumme pitää MINIsi suorituskyvyn huipussaan ja takaa sinulle mielenrauhan. Voimme tarjota sopimukseesi lisäpalveluita, kuten rengashuollon tai pikalatausmahdollisuuden. Tai ehkäpä haluat MINI Service Inclusive -palvelun, johon kuuluvat huippulaadukkaat huolto- ja korjaustilat – sekä tarvittaessa sijaisauto.

+ VAKUUTUKSET

Tekemääsi sopimukseen voidaan sisällyttää myös räätälöityjä vakuutustuotteita. Yksityiskohtaisesti suunniteltu laajennettu vakuutusturvamme esimerkiksi sähkökäyttöiselle MINIllesi on kokonaisvaltainen sitoumus, joka sisältää asiantuntevan huoltopalvelun ja maksuttoman startin kaikkiin MINI Partnereilta hankittuihin MINI-henkilöautoihin. Vahingon sattuessa autosi korjataan valtuutetussa MINI-toimipisteessä, osaavissa käsissä ja alkuperäisin varaosin. Näin autosi jälleenmyyntiarvo säilyy parhaiten ja autosi pysyy turvallisena myös jatkossa. Pääset mukaan If Etuohjelmaan jo yhdellä vakuutuksella ja voit saada jopa 15 %:n alennuksen vakuutuksistasi. Saat nopeaa ja sujuvaa korvauspalvelua. Käsittelemme yli 80 % ajoneuvovahingoista alle vuorokaudessa. Parhaimmillaan saat korvauspäätöksen muutamassa sekunnissa.

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ.

Kuukausihintaan sisältyy sovittu ajokilometrimäärä koko sopimuskaudelle, määräaikaishuollot, normaalista kulumisesta aiheutuneet tekniset korjaukset, kesä- ja talvirenkaat vanteineen sekä renkaiden kausivaihdot, ensirekisteröintimaksut, arvonlisävero ja katsastusmaksut.

Voit tietysti lisätä vakuutuksen yksityiseen leasingsopimukseesi. Yksinkertaisin ja edullisin tapa on ottaa MINI Vakuutukselta leasingvakuutus, joka takaa sinulle kiinteän hinnan koko sopimuskauden ajaksi, kun tilaat autosi.
Jos päätät olla ottamatta yllä olevaa vakuutusta, uusi MINI on aina vakuutettu kahdeksi viikoksi maksutta MINI Original Insurancen ns. Roll-out-vakuutuksella.

Kyllä, tällä hetkellä MINI Yksityisleasing tarjoaa sopimuskausia 24–60 kuukaudelle. 

Ajomäärä vaikuttaa kuukausikustannuksiisi, joten on tärkeää ottaa yhteyttä suoraan meihin, jos sopimuksesi ajomäärää on päivitettävä. Autamme sinua muokkaamaan sopimusta toiveidesi mukaiseksi.
Kun palautat auton sopimuskauden jälkeen ja olet ajanut enemmän kuin sopimuksessa on määritelty, sinulta veloitetaan ylimenneet kilometrit. Ylikilometriveloitus vaihtelee malleittain. Vältät tämän mukauttamalla sopimusta heti, kun huomaat ajavasi yli sovitun ajomäärän.

Yksityinen leasing on pitkäaikainen vuokrasopimus, jonka sopimuskausi on sovittu. Sopimusta ei kuitenkaan ole mahdollista päättää ennenaikaisesti ensimmäisten 12 kuukauden aikana. Ennenaikaisesta lunastamisesta aiheutuu lisäkuluja.
Kuukausimaksua voidaan mukauttaa sekä pienemmäksi että suuremmaksi sopimuskauden aikana. Sinä asiakkaana saat meiltä aina etukäteen tiedon, jos näin tapahtuu. Löydät lisätietoja sopimuksen yleisistä ehdoista.

Jos vahinko sattuu, se on korjattava mahdollisimman pian vakuutusyhtiön kautta. Vahingot, joita ei korvata yksityisen leasingautosi palautuksen yhteydessä, veloitetaan sinulta. Reilun sovinnon varmistamiseksi vahingonvalvonta suoritetaan aina riippumattoman tahon toimesta.
Olemme laatineet palautusoppaan, josta käy selvästi ilmi, mikä lasketaan normaaliksi kulumiseksi ja mikä korjattavaksi vaurioksi. Tuomalla auton huoltoon auton huolto-ohjelman mukaisesti ja korjaamalla pienet vauriot niiden ollessa vielä vähäisiä vältyt palautuskustannuksilta.

MINI Yleisnäkymä – Ostostyökalut

ALOITA OSTAMINEN

TUTUSTU, RAKENNA JA AJA.

Tutustu myymälän tarjontaan tai määritä oma MINIsi – ja hanki täydellinen rahoitustarjous.
Financial Services - leasing - ajoneuvon palautusopas

PALAUTA MINISI.

Ehkä sinulla on erilaisia suunnitelmia. Voit palauttaa MINIsi helposti jälleenmyyjällesi, mikä on hyvin yksinkertaista.

Saat palautuksen tarkistuslistan, joka sisältää kaikki tiedot, jotka sinun tulee pitää mielessä, jotta ajoneuvon palautus olisi helppoa ja huoletonta. Varmuuden vuoksi suosittelemme kuitenkin, että tarkastutat ajoneuvon etukäteen kolmannella osapuolella varmistaaksesi, että MINI on "täydellisessä kunnossa", kun palautat sen.

MINI Financial Services - yleisnäkymä - palvelu

TUKI

MEIDÄN TEHTÄVÄMME ON AUTTAA SINUA.

Etsitpä sitten neuvoja sopimuksen hallintaan tai päättämiseen tai apua MINIn ylläpitoon tai palauttamiseen, me autamme sinua.