MINI Countryman – vaihe MINI Countryman – vaihe MINI Countryman – vaihe

MINI COUNTRYMAN.

Alkaen 41.179 €*

interior-side
5 paikkaa tällä korityypillä 5 paikkaa tällä korityypillä
luggage-l
450 - 1450 litran tavaratila 450 - 1450 enint. tavaratilan tilavuus, litraa
power
125 kW - 221 kW 125 kW - 221 kW
interior-side
5 paikkaa tällä korityypillä 5 paikkaa tällä korityypillä
luggage-l
450 - 1450 litran tavaratila 450 - 1450 enint. tavaratilan tilavuus, litraa
power
125 kW - 221 kW 125 kW - 221 kW
MINI Countryman - kuulemisen teaser

TARVITSETKO APUA?

Saat henkilökohtaista neuvontaa MINI Partnerilta.

TUTUSTU YKSITYISKOHTIIN

SYITÄ VALITA UUSI MINI COUNTRYMAN.

MITAT

TILA ON OLENNAISEN TÄRKEÄÄ.

0

litraa

Tila on olennaisen tärkeää. Kun lasket 40/20/40-jaetut takaistuimet, saat enemmän tilaa tavaroille jopa 1 450 litran tavaratilassa – tällöin voit ottaa mukaasi lähes kaiken, mitä haluat.

KATSO VAIHTOEHTOSI

LUO OMA MINI COUNTRYMAN.

Valitse yksi erityisistä varustepaketeistamme. Valitse tehotaso. Ja luo sitten malli, joka sopii sinulle parhaiten.

MINI FINANCIAL SERVICES

MININ OMISTAMINEN ON HELPPOA.

MINI Countryman - financial services - teaser

UUSI MINI COUNTRYMAN VOI OLLA PIAN SINUN. NOPEAMMIN KUIN USKOTKAAN.

JOHN COOPER WORKS

VAIKUTTAVA MINI. Turboahdettu.

Insinöörimme pitävät haasteista ja menevät mielellään mukavuusalueensa ulkopuolelle. MINI John Cooper Works Countryman edustaa monipuolista moottoriurheiluperintöä, jonka historia ulottuu yli viiden vuosikymmenen taakse. Sen 2,0 litran 4-sylinterinen turboahdettu moottori tuottaa vaikuttavan voimakkaan tehon. Koska riittävästi ei koskaan ole tarpeeksi.

MINI Countryman – mallit

LISÄÄ INSPIRAATIOTA?

Uusi MINI Countryman tarjoaa kaksi tehovaihtoehtoa ja neljä varustekonfiguraatiota. Niistä löytyy varmasti juuri sinulle sopiva MINI, jonka ajaminen on sinulle nautinto.

SÄHKÖISTÄ SEIKKAILUSI.

Nyt voit seikkailla entistä pienemmällä hiilijalanjäljellä. Uusi MINI Countryman on saatavilla nyt ensimmäistä kertaa täyssähköisenä mallina. Kurkista ajamisen tulevaisuuteen.

Täyssähköinen MINI Countryman – sähköistä seikkailusi
MINI Countryman - teaser - yritysasiakkaat

ETSITKÖ AUTOA YRITYKSELLESI?

Hae MINIn yritysasiakasohjelmaan ja nosta liiketoimintasi uudelle tasolle täydellisellä kalustolla.

Usein kysytyt kysymykset.

MINI Countryman luokitellaan" pieneksi katumaasturiksi" tai kompaktiksi crossover-autoksi – se kuuluu pienimpään itsekantavalle korille rakennettujen katumaastureiden luokkaan, ja se on suunniteltu maastokäyttöön ALL4-nelivedolla. Voidaan sanoa, että MINI Countryman on suuri pieni katumaasturi. MINIn luovan tilankäytön ansiosta jokainen senttimetri on hyvin hyödynnetty. Korkea katto tarjoaa pitkällekin kuljettajalle reilusti pääntilaa, jalkatilaa on paljon, ja leveissä sisätiloissa istuvat mukavasti myös matkustajat. Se on yksi suurimmista pienistä katumaastureista myös takana: taakse mahtuu mukavasti kaksi pitkää aikuista, samalla kun edessä istuu pari samankokoista ihmistä. Kun takaistuimet kääntää, saat tavaratilaa jopa 1390 litraa. Countryman on käytännöllinen ja upean näköinen perheauto, joka on samalla myös kestävä, monipuolinen ja sopiva maastoon.

ALL4 tarkoittaa nelivetoa. ALL4-järjestelmä on sähköhydraulinen nelivetojärjestelmä, joka käyttää sähköisesti hallinnoitua taka-akselille sijoitettua hydraulista pumppua, joka jakaa vääntömomentin etu- ja taka-akselien välille. Se jakaa moottorin tehon tehokkaasti etu- ja takarenkaiden välille oletusarvoisesti 50/50-periaatteen mukaisesti, mutta tarvittaessa se jakaa tehon sataprosenttisesti takaisin etupyörille. Tämä takaa sinulle tarvitsemasi auton hallinnan kaikilla teillä kaikkina vuodenaikoina.

Auton maavara tai ajokorkeus on ajoneuvon korin (alustan) alatason ja tien välinen pienin etäisyys. Se on siis MINI-autosi matalin kohta maahan verrattuna. MINI Countrymanin kuormittamaton maavara on 165 mm, mikä on optimaalinen, jos ajat paljon kuoppaisilla tai epätasaisilla teillä.

Valikoimassamme on 17–20”:n (lisävarusteena saatavilla 21") tyylikkäitä tai urheilullisia metallivanteita, jotka parantavat ajokokemustasi ja antavat MINI Countrymanille erittäin rohkean ja yksilöllisen ilmeen. Valitse vain moottorin teho ja sen jälkeen vastaavista kesä- tai talvirenkaista oman makusi mukaan. Yleistarkoituksiin sopiva koko 16" on kaikkein monipuolisin. Renkaan koko on kuitenkin subjektiivinen asia, ja se riippuu omista mieltymyksistäsi ja tarpeistasi. Keskustele haluamasi MINI Partnerin kanssa ja pyydä lisätietoa – ja koeaja yksi tai kaksikin autoa, niin voit kokea eron itse.

Kyllä, voit lisätä tavaratilaa huomattavasti kiinnittämällä pyörätelineen. MINI Rear Bike Carrier -pyörätelineellä voit kuljettaa useita polkypyöriä. Se on kevyt ja vankka, ja sen helppo napsautus- ja kallistustoiminto mahdollistaa pääsyn tavaratilaan.

Voit tilata unelmiesi MINIn uudesta MINI-perheestä suoraan verkosta tai jälleenmyyjältä 1.5.2024 alkaen.

Tilauksen hinta pysyy aina samana riippumatta siitä, teetkö tilauksen verkossa vai MINI Partneriemme tuella.

MINI tarjoaa molempien vaihtoehtojen parhaat puolet. Esimerkiksi: Tutki vaihtoehtoja verkossa ja aloita konfigurointi. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat henkilökohtaista apua, pyydä tukea miltä tahansa paikalliselta MINI Partneriltasi. Voit viimeistellä tilauksesi joko verkossa tai jollain MINI Partnereistamme.

Kyllä! Voit tehdä varauksesi jo nyt MINI Partnerillasi. MINI Partnerilla saat asiantuntevaa neuvontaa ja voit tutustua auton muotoiluun, väreihin, materiaaleihin ja ominaisuuksiin.