Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
Varaa koeajo

MIKÄ VÄRI MIELLYTTÄÄ?

MINIn hintaan kuuluu nyt koko värivalikoima.*

Yksilöllisyys on MINIn tunnusmerkki, ja me haluamme MINIn näyttävän yhtä värikkäältä kuin kuljettajansa. Värivaihtoehdot kuuluvat auton hintaan, jotta maalipintakin sopisi omaan tyyliin. Mikä 10-12 maksuttomasta värivaihtoehdosta miellyttää juuri sinua?

*MINI Yours -väritykset Enigmatic Black sekä Rebel Green eivät ole valittavissa.

KÄYTÄNNÖLLISYYS.

MINI yhdistää hauskuuden ja käytännöllisyyden samaan pakettiin. MINI on varustettavissa useilla edistyksellisillä ajamista ja kuormaamista helpottavilla varusteilla, jotka lisäävät matkanteon mukavuutta. Kasvaneiden tilojen ansiosta, kuljettaja ja etumatkustaja eivät joudu ahtaalle takamatkustajien tilantarpeen vuoksi. Takana on nyt entistä enemmän jalkatilaa, ja takaselkänojat ovat yhtä mukavat kuin etuistuintenkin. Unelma toteutuu ratin takana. Tavoitteena optimaalinen ajamisen mukavuus. Suurempi tavaratila ja kääntyvät takaselkänojat tarkoittavat, että mukaasi mahtuu polkupyörä, lumilauta, kassit ja laukut sekä bassorumpu. Ja silti autossa matkustaa edessä mukavasti.

MIKÄ VÄRI?

MINI on saatavilla useissa eri ulkoväreissä. Hienostunut tummansininen tai urheilullinen keltainen, voit tehdä MINIstäsi niin elegantin, sporttisen tai huomiota herättävän kuin haluat. Lisäkontrastia omaan MINIisi saat valitsemalla erivärisen katon. Jos pidät enemmän yhtenäisestä värityksestä, voit toki myös valita samanvärisen katon ja runko-osan. Muista kuitenkin, että pirteän punainen Chili Red on ollut – ja todennäköisesti on jatkossakin – yksinomaan John Cooper Works -malleille varattu väri.

LISÄVARUSTEET.

Haluamasi värin löytäminen autoon on toki lähes itsestäänselvyys. Mutta miten on sivupeilinsuojien, vanteiden, ajovalojen, pakoputkien, ovenkahvojen, kynnyslistojen, kattotelineiden, vaihdekepin nupin tai sivuvilkkujen laita. Voimme jatkaa listaa lähes loputtomiin. Alkuperäisellä MINI-lisävarusteilla voit kustomoida lähes kaiken.