Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
Varaa koeajo

Kestävää kahvia.

Balck Coffee haluaa aikaansaada muutosta parempaan.

Me MINIllä inspiroidumme ihmisistä ja yrityksistä, jotka jakavat kanssamme intohimoisen suhtautumisen kestävyyteen ja vastuullisuuteen – meille on tärkeää, että nämä seikat ohjaavat kaikkia toimiamme ja yhteistöitämme sekä paikallisesti että globaalisti.

Balck Coffee syntyi palavasta omistautumisesta ja halusta muuttaa kahvialaa. Yrityksen eteenpäin vievänä voimana on intohimo, mikä on yksi monista yhtäläisyyksistä MINIn kanssa.

Katso elokuva vapaasti:​ "Balck Coffee - Kestävä polku tuottajasta aina kuppiin asti".

MINIn ja Balck Coffeen yhteistyö on ollut luontevaa ensi hetkestä alkaen. Balck Coffeen perustaja Sebastian Balck kertoo:

”Olemme kiinnostuneita tekemään yhteistyötä sellaisten ihmisten ja yritysten kanssa, jotka haluavat laillamme saada aikaan muutosta. MINI on aina tunnettu haastajana, ja myös laatu ja kestävyys ovat meille yhteistä. Voimme samaistua MINIn matkaan pienestä pikkuautosta premium-merkiksi. Lisäksi myös elämäntapa ja persoonallisuus ovat tärkeässä roolissa. Yksilöllisyys on ominaista niin meille kuin MINIlle.”

Balckin kanssa tehtävän yhteistyön ansiosta kaikki MINIn jälleenmyyjät tarjoilevat asiakkailleen nyt kestävästi ja eettisesti tuotettua laatukahvia, joka on peräisin omalta tuottajalta. MINIn tarjoileman kahvin on kehittänyt Sebastian, ja se on paksun täyteläistä ja kermaista arabicaa brasialaiselta kahvintuottajalta Mario Ferrarilta.

Mario ja hänen poikansa Alberto viljelevät kestävän kehityksen mukaista erikoiskahvia ilman torjunta-aineita tilallaan Fazenda da Serrassa ja ovat kahvinviljelijöitä jo toisessa sukupolvessa. Heidän viljelemänsä kahvi kasvaa vulkaanisessa maaperässä korkealla vuorenrinteillä, joten sato täytyy korjata käsin. Näin laatu on valikoidumpaa ja tuotanto on kestävää maassa, jota teollinen kahvintuotanto on koetellut kovalla kädellä.