Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
Varaa koeajo

JCW:N INNOITTAMA MINI ELECTRIC PACESETTER.

ENSIMMÄINEN SÄHKÖKÄYTTÖINEN MINIKUTEN FIA FORMULA -TURVA-AUTONA.

ABB FIA Formula E-sarjassa turva-autona käytettävä MINI Electric Pacesetter inspired by JCW perustuu MINI Cooper SE -malliin. Sen ovat kehittäneet yhteistyössä MINI Design, BMW Motorsport, FIA ja Formel E. Tämä kaikkien aikojen MINI Cooper SE -malli yhdistää brändin sähköisen tulevaisuuden John Cooper Worksin monipuoliseen kisahistoriaan. Tämä auto on kehitetty Formula E -turva-autoksi, eikä sitä ole tarkoitettu yleisölle, mutta se on osoitus siitä, mitä JCW-brändin sähköistäminen voi saada aikaan.

"OLEMME JO OSOITTANEET, KUINKA YHTEENSOPIVA MINI COOPER SE ON SÄHKÖKÄYTÖN JA AJAMISEN ILON KANSSA. SÄHKÖISTÄMINEN JA JOHN COOPER WORKS OVAT KUIN TEHDYT TOISILLEEN."

Bernd Körber, Head of MINI.


JCW:N innoittamassa tehokkaassa MINI Electric Pacesetter -mallissa keskitytään painon vähentämiseen käyttämällä kevyitä materiaaleja. Auto painaa 130 kg vähemmän kuin MINI Cooper SE, joten se on nopeampi, vaikka voimansiirto on sama. MINI Electric Pacesetter inspired by JCW tarjoaa karting-ajotuntuman uudistetun alustan, päivitettyjen jarrujen ja erikoisrenkaiden ansiosta.

Tämä auto esitellään ensimmäistä kertaa Roomassa huhtikuun 10. päivänä kauden 2021 kolmannessa Formula E -osakilpailussa. Lue lisää täältä.