Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
Varaa koeajo

UUSI MINI COUNTRYMAN.

HUOKUU ITSEVARMUUTTA.

Seuraavan sukupolven MINIä aletaan valmistaa syksyllä.

MINI Countrymanin ensimmäinen sukupolvi esiteltiin vuonna 2010, ja siitä tuli välittömästi erittäin suosittu MINI. Sitä seurasi vuonna 2017 toisen sukupolven MINI Countryman, joka tarjosi myös MINIn ensimmäisen Plug-in Hybridin. Menestystarina saa nyt jatkoa, kun kolmatta sukupolvea aletaan syksyllä valmistaa. Uusi MINI Countryman tulee saataville bensiinimoottorilla ja ensimmäistä kertaa koskaan myös aitona sähköautona.

Lue lisää uudesta täyssähköisestä MINI Countrymanista.

Uuden MINI Cooperin ja bensiinimoottorilla varustetun MINI Countrymanin varaukset voi tehdä 18. lokakuuta 2023 alkaen.

Kaikki tässä esitetyt kuvat ja yksityiskohdat ovat alustavia.

SISÄPUOLI

Hienostunut kosketus. Hieno käsityötaito ja upeat yksityiskohdat määrittelevät sisustuksen esteettisyyden. Ensiluokkaiset materiaalit, edistynyt teknologia ja tunnelmavalaistus luovat yhdessä erittäin kultivoituneen ajokokemuksen. Kun istut kerran ohjauspyörän taakse, et ehkä halua poistua.

ULKOPUOLI

Isompi annos MINI-malismia Uusi MINI Countryman huokuu itsevarmuutta ja seikkailun tunnelmaa voimakkaalla rakenteellaan, rohkealla SUV-muotoilullaan ja vaikuttavalla läsnäolollaan.

ROHKEUS ASUU YKSITYISKOHDISSA.

Mihin tahansa katsot, löydät aina jotain jännittävää. Kevytmetallivanteet ovat rohkeammat, tyylikkäämmät ja aerodynaamisemmat. Kätevä kattokaide on nyt vakiovaruste korkeakiiltoisena mustana. Ja C-pilari on muotoilultaan tyylikäs. Lisäksi valittavana on neljä verhoiluvaihtoehtoa, joilla MINI design auttaa sinua ilmaisemaan itseäsi – Essential, Classic, Favoured ja JCW. Jokaisessa vaihtoehdossa on räätälöityjä ominaisuuksia ja mukautettuja design-yksityiskohtia.

”PURISTINEN JA EDISTYKSELLINEN LÄHESTYMISTAPAMME YHDISTÄÄ TOIMINNALLISTEN ELEMENTTIEN YKSINKERTAISUUDEN MININ TUNNISTETTAVAAN EMOTIONAALISUUTEEN”.

Oliver Heilmer, Head of MINI Design

TEKNISET TIEDOT

 • Voimansiirto*

    MINI Countryman C MINI Countryman JCW ALL4
  TEHO HP 170 300
  VÄÄNTÖMOMENTTI NM 280 400
  POLTTOAINE BENSIINI BENSIINI

  0 – 100 KM/H

  8,3 5,4

  BENSIININ KULUTUS L/100 KM (WLTP)

  6,1 - 6,9

  7,8 - 8,3

  CO2 G/KM (WLTP)

  138 - 155 177 - 188 

  SUURIN NOPEUS KM/H

  212 250

   

  * Kaikki tässä esitetyt tiedot ovat alustavia.

AJOKOKEMUS

Seikkailut odottavat Sykähdyttävä MINI TwinPower Turbo -teknologia tarjoaa voimaa, tehoa ja erottuvan tunteen uuden MINI Countrymanin ohjauspyörän takana. 

TEHOA JA SUORITUSKYKYÄ TIELLÄ JA MAASTOSSA.

Pysäköintialueista kansallispuistoihin, uudessa MINI Countrymanissa riittää voimaa, spontaaniutta ja herkkää ohjausta vaativaan matkustamiseen. Jokainen käännös on adrenaliinia nostattava kokemus mutkaisista vuoristoteistä kaupungin liikenneympyröihin. Ja jos valitset ALL4-nelivedon, voit valita huoletta kauneimman reitin.

TURBOAHDETUT MINI TWINPOWER -MOOTTORIT.

MINI Countryman tarjoaa sinulle MINI TwinPower Turbo -teknologian voimaa ja tehoa. Ne eivät vain erotu muista – vaan jättävät ne jälkeensä. Aja siis moottorilla, joka vastaa elämäntapaasi, ajotyyliäsi ja sopii matkoille, joita tavallisimmin ajat.

ALL4-NELIVETO.

ALL4-nelivetojärjestelmä jakaa voiman dynaamisesti kaikkien pyörien välillä ja antaa sinulle varmuutta maastossa ja pitoa kaikilla ajoalustoilla. Jos järjestelmä havaitsee pidon menetyksen märällä tai jäisellä alustalla, se vaihtaa tehoa dynaamisesti tarpeen mukaan. Näin pääset hyödyntämään MINI Countrymanin karskia ja seikkailunhaluista luonnetta. Mitä tahansa säätiedotus ennustaakin, pysyt hallinnassa – ja elementissäsi.

AJOAVUSTIN.

Valinnainen Driving Assistant on kuin ylimääräinen silmäpari. Se varoittaa sinua ajoneuvoista ”kuolleessa kulmassa” ja tukee tarvittaessa aktiivisesti MINIn ohjaamista takaisin kaistalle. Lisäksi se auttaa tunnistamaan risteävän liikenteen takanasi, kun peruutat MINIlläsi. Driving Assistant Plus sisältää kamera- ja tutkapohjaiset kuljettajan avustintoiminnot. Se tekee määränpäähäsi pääsemisestä rentouttavampaa säilyttämällä automaattisesti haluamasi nopeuden, kaistan ja etäisyyden edessä olevaan ajoneuvoon. Driving Assistant Professionalin avulla voit ottaa rennosti. Se auttaa sinua kaikissa liikennetilanteissa viemättä sinulta auton hallintaa.

MINI EXPERIENCE -TILAT TIELLE.

Vakiovarusteena valittavana on kolme MINI Experience -tilaa, joiden avulla voit hyödyntää MINI Countrymanisi erilaisia ominaisuuksia liikenteen ja tarpeittesi mukaan. Niistä jokaisella on oma ulkoasunsa.
 
GREEN-TILA. Kestävänä ja yksinkertaistettuna tämä on erittäin tehokas ajotila saa polttoainesäiliösi kestämään ikuisuuksia.
CORE-TILA. Klassinen ja mukava MINI ajokokemus hienostuneella ja modernilla tunnelmalla.
GO-KART-TILA. Tämä legendaarisen John Cooper Worksin inspiroima tila takaa jännittävän ajokokemuksen sykettä nostavalla moottoriurheilun estetiikalla.

MINI IN-CAR PERSONAL ASSISTANT.

Täysin varusteltu ääniavustin on löytänyt tiensä MINI mallien ohjaamoon ensimmäistä kertaa. MINI Intelligent Personal Assistant voidaan aktivoida tervehdyksellä ”Hei MINI” tai painamalla ohjauspyörän push-to-talk-painiketta. Ääniohjattu vuorovaikutus pyöreällä OLED-näytöllä tapahtuu animaationa, josta löytyy graafisia elementtejä, typografiaa ja avatar. Kuljettajat voivat valita näyttöön tyylitellyn ”MINI” kuvan tai uuden digitaalisen MINI avustimen, joka tunnetaan nimellä ”SPIKE”. MINI Intelligent Personal Assistant ohjaa MINIn keskeisiä toimintoja, kuten navigointia, puhelinta, radiota ja jopa lämpötilan säätöä.

TILAA JA MONIPUOLISUUTTA

Olemme järjestäneet lisää tilaa kaikille jännittäville suunnitelmillesi. Uusi MINI Countryman on 13 cm pidempi ja 6 cm korkeampi ja siinä on jopa 25 % enemmän tavaratilaa. Pelkistetyn suunnittelun ja älykkään tilankäytön ansiosta myös säilytystilaa on enemmän, joten voit ottaa mukaasi kaiken mikä tekee matkastasi mukavamman tai hauskemman.

JOHN COOPER WORKS

MINIVÄRISTYKSIÄ. TURBOAHDETTU.

Insinöörimme nauttivat haasteista. Ja he ovat aina valmiita jättämään mukavuusalueensa. MINI John Cooper Works Countryman edustaa rikasta moottoriurheiluperintöä, joka ulottuu yli viiden vuosikymmenen taakse. Sen 2-litrainen ja 4-sylinterinen turbomoottori tarjoaa vaikuttavan tehokkaan suorituskyvyn. Koska tarpeeksi ei ole koskaan tarpeeksi.

SULAVALINJAINEN JA DYNAAMINEN ULKOPUOLI.

MINI John Cooper Works Countrymanin ulkomuoto on kiehtova yhdistelmä kestävyyttä ja seikkailua. Käskevällä olemuksellaan tämä kompakti katumaasturi huokuu voiman ja kestävyyden tunnetta, ja se on ottamaan vastaan minkä tahansa maaston haasteet. Voimakkaat ääriviivat ja sporttinen asenne heijastavat sen kykyä ja monipuolisuutta, ja saavat samalla päät kääntymään tien päällä.

INNOSTAVAT SISÄTILAT.

Rakennettu pistämään veresi kiertämään, ennen kuin edes käynnistät moottorin. Suoraan MINIn ylpeästä kisahistoriasta periytyvän minimalistisen muotoilun ansiosta sisätilat ovat selkeämmät ja sporttisemmat. Kaikki jännittävään ajoon tarvitsemasi mittarit löytyvät nyt OLED-näytöstä ja viidestä vipukytkimestä. Siirry vain Go-Kart-tilaan ja lisää äänenvoimakkuutta – voimalinjan ääni on sykähdyttävä.

SYKÄHDYTTÄVÄÄ TEHOA JA LYÖMÄTÖNTÄ SUORITUSKYKYÄ.

MINI John Cooper Works Countryman tarjoaa innostavaa voimaa ja suorituskykyä, joka erottaa sen muista. Erittäin tehokkaalla moottorilla ja älykkäällä ALL4-nelivedolla varustettu kompakti SUV tarjoaa vakuuttavan yhdistelmän tehoa, nopeutta ja ketteryyttä.

NIIN YHDISTETTÄVÄ. NIIN KÄTEVÄ.

Ajaminen on lasten leikkiä, kun sinulla on digitaalinen kumppani, joka on aina käytettävissä keskitetyssä OLED-näytössä. Ovelta ovelle -navigointi, älykäs pysäköintiavustin ja reaaliaikaiset liikennetiedot ovat vain muutaman napautuksen päässä. Spike, älykäs henkilökohtainen avustajasi, on aina valmiina auttamaan sinua saamaan kaiken irti jokaisesta matkasta.