Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi

MINI NEXT VAIHTOAUTOT – PARAS VAIHTOEHTO UUDELLE.

VAIHTOAUTOT.

Jokaisella MINI NEXT -autolla on oma tarinansa – eikä kukaan tunne sitä tarinaa paremmin kuin paikallinen MINI-jälleenmyyjäsi. Saat kaikki ajoneuvosi tärkeät tiedot iästä ajokilometreihin. Lisäksi kaikki tehdyt tarkastukset, huollot ja tekniset muutokset on täydellisesti dokumentoitu. Näin voit olla varma, että MINI NEXT -autosi on aina huollettu valtuutetussa huoltopisteessä.

MINI NEXT ASIAKASEDUT

Käytetyn MINI-vaihtoauton ostaminen MINI Nextin kautta tarjoaa monia etuja, joista tässä muutamia:

 • 24 kuukauden takuu
 • Auto tarkastettu 360 tarkastusohjelman mukaisesti
 • MINI Liikkuvuuspalvelu
 • Vaihto-oikeus 14 vuorokautta

24 KUUKAUDEN VAIHTOAUTOTAKUU.

Myönnämme jokaiseen MINI NEXT-vaihtoautoon 24 kuukauden tai 40 000 kilometrin takuu (sen mukaan, kumpi täyttyy ensin). Takuu on räätälöity MINI NEXT-vaihtoautollesi, ja jos jotakin odottamatonta tapahtuu, saat sujuvasti apua ottamalla yhteyttä autosi myyneeseen jälleenmyyjään.

360° TARKASTUSOHJELMA.

MINI:n asiantuntijat tarkastavat jokaisen sentin MINI Next -autoista. Jokainen osa turvatyynystä sytytystulppiin on tarkastettu 360° tarkastusohjelman mukaisesti. Tämän standardisoidun tarkastuksen ansiosta voimme varmuudella luovuttaa jokaisen MINI Next -auton erinomaisessa kunnossa.

MINI LIIKKUVUUSPALVELU.

Siinä epätodennäköisessä tilanteessa, että MINIisi tulee tekninen vika on MINI Liikkumispalvelu apunasi ja takaa matkasi jatkumisen. MINI Liikkuvuuspalvelusta saat apua vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden. Se tarjoaa kattavat palvelut, jotka ovat Suomen lisäksi käytettävissä lähes kaikkialle Euroopassa. Lue alta lisää MINI Liikkuvuuspalvelusta.

VAIHTO-OIKEUS.

Laatu on lupauksemme ja olemme varmoja MINI NEXT -autojen laadusta. Siinä epätodennäköisessa tilanteessa, ettet olisikaan tyytyväinen MINI NEXT -autoosi, voit vaihtaa sen 14 vuorokauden kuluessa toiseen vähintään saman hintaiseen vaihtoautoon.

MINI OSAMAKSU.

MINI Osamaksu on räätälöity rahoitusratkaisu. Voit valita sinulle sopivan maksuajan ja halutessasi voit valita myös BMW Vakuutuksen joka laskutetaan kätevästi kuukausieriesi yhteydessä. MINI Osamaksun saat valtuutetun MINI Jälleenmyyjäsi kautta. Kysy lisää myyjältäsi. Tuotteen rahoittaa Nordea Rahoitus Suomi Oy.

Palvelut MINI-vaihtoautollesi

RÄÄTÄLÖI ITSELLESI MAKSURATKAISU MINI RAHOITUKSEN AVULLA.

Kun ostat MINI-vaihtoauton, voit halutessasi maksaa sen kuukausierissä. MINI Rahoituksen avulla voit koota kaiken samaan paikkaan: auton, rahoituksen ja halutessasi myös vakuutuksen. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjän löytääksesi sinulle parhaiten sopivan ratkaisun.

MINI HUOLENPITOSOPIMUS.

MINI Huolenpitosopimus varmistaa, että MINIsi saa parasta mahdollista hoivaa ilman mitään yllättäviä lisäkustannuksia. Jos päätät myydä MINIsi eteenpäin siirtyy huolenpitosopimus uudelle omistajalle, joten myös MINIsi jälleenmyyntiarvo säilyy korkeana. Keskity sinä ajamiseen, huolenpitosopimus hoitaa MINIsi hemmottelun.

MINI VAKUUTUS.

Alusta loppuun MINIlle räätälöity MINI Vakuutus on ainutlaatuinen vakuutuskokonaisuus. Saat markkinoiden kattavimman turvan autollesi. Saat lisäksi merkittävästi lisää turvaa itsellesi ja kaikille autossasi mukana oleville matkustajille. MINI Vakuutuksen saat helposti valtuutetulta jällenmyyjältä.

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA MINI NEXTISTÄ JA VAIHTOAUTOISTA

 • Mitkä autot ovat mukana MINI Next -ohjelmassa?

  Jotta käytetty MINI pääsee MINI Next -ohjelmaan, edellytetään, että auto on tarkastettu 360° tarkastusohjelmamme mukaisesti, autossa on aukoton MINI huoltohistoria ja auton omistajuushistoria on tiedossa.

 • Mitä MINI Next sisältää?

  Kun ostat MINI Next -auton, saat aina 24 kuukauden takuun, vaihto-oikeuden sekä liikkuvuuspalvelun. Saatavillasi on myös räätälöityjä auton omistamiseen liittyviä palveluja, kuten MINI Osamaksu, MINI Vakuutus sekä MINI Huolenpitosopimus.

 • Milloin takuun voimassaolo alkaa?

  MINI Next -takuu on voimassa toimituspäivästä lähtien. Takuu on voimassa 24 kuukautta tai 40 000 kilometriä – sen mukaan, kumpi täyttyy ensin.

 • Miten toimin, jos autossa menee jokin rikki?

  Ota aina yhteyttä autosi myyneeseen jälleenmyyjään. Jälleenmyyjä auttaa sinua mahdollisessa takuumenettelyssä.

 • Miten vaihto-oikeus toimii?

  Jos ostamasi auto ei sattuisikaan olemaan sinulle sopiva, ota yhteyttä auton myyneeseen jälleenmyyjään löytääksesi sopivan auton, johon voit vaihtaa sen. Huomaa, että tämän täytyy tapahtua 14 vuorokauden kuluessa auton toimituspäivästä ja autolla saa olla ajettu luovutuksen jälkeen enintään 1000 kilometriä.

 • Mistä löydän MINI Next -autoja?

  MINI Next -ohjelmaan kuuluvat autot löydät valtuutetuilta MINI-jälleenmyyjiltämme. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lähimpään MINI-jälleenmyyjään.

 • Entä jos haluan antaa nykyisen autoni vaihdossa?

  Jälleenmyyjämme tarjoavat aina mahdollisuuden antaa nykyinen autosi vaihdossa, autosi merkistä, ajokilometreistä ja varustelusta riippumatta. Vaihdossa annettavan auton arvo hyvitetään yleensä ostettavan auton myyntihinnasta. Jos vaihdossa annettavan autosi arvo on suurempi kuin ostettavan MINI-vaihtoauton myyntihinta, jälleenmyyjämme auttavat asiassa ja maksavat tarvittaessa erotuksen. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään nykyisen autosi tarkan vaihtoarvon määrittämiseksi.

 • Mitkä ovat MINI-vaihtoauton kuukausikustannukset?

  Vaihtoauton kuukausikustannukset ovat yksilölliset ja riippuvat monesta eri asiasta, kuten ostettavan auton hinnasta, rahoitustavasta, yksilöllisestä vakuutusmaksusta ja vuotuisesta ajoneuvoverosta. Ota yhteyttä jälleenmyyjäämme, jotta se voi auttaa sinua laatimaan ja räätälöimään ratkaisun, joka sopii parhaiten sinulle ja kuukausikustannuksiisi.

 • Mitkä ovat MINI-vaihtoauton vakuutuksen kuukausikustannukset?

  Vaihtoauton vakuutusmaksu vaihtelee ja riippuu monesta eri tekijästä, sillä siihen vaikuttavat sekä auto että oma tilanteesi. Ota yhteyttä lähimpään MINI-jälleenmyyjään laskeaksesi vakuutusmaksun tarkan määrän.

 • Miksi minun kannattaa valita MINI:n huoltosopimus?

  Hankkimalla MINI-vaihtoautoosi huoltosopimuksen, pystyt hallitsemaan kustannuksia täydellisesti. Voit luottaa siihen, että valtuutettu MINI-huoltopiste pitää huolta autostasi, ja tehdä näin auton omistamisesta huoletonta. Huoltosopimustemme kestoksi on valittavissa eri kestoaikoja ja ajokilometrimääriä. Kysy lisätietoja lähimmältä jälleenmyyjältä.