Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
Varaa koeajo

MINI Cabrio ei tällä hetkellä voi tilata uustuotantoon. Ota yhteyttä lähimpään MINI-jälleenmyyjään tai käy ONLINE STORE katsomassa uudet ja toimitusvalmiit MINI Cabrio, jotka ovat otsettavissa.

ELÄMÄ AVAUTUU.

MINI Cabrio.

Vapaille sieluille soveltuva MINI-avoauto on kuin pidäkkeettömän katto alhaalla ajelun ruumiillistuma. Koe riemu, joka syntyy ajettaessa erittäin helposti käsiteltävällä ja huipputekniikkaa sisältävällä avoautolla. Autoon mahtuu mukavasti neljä matkustajaa, ja sähköisine 3-in-1-kangaskattoineen se on aina valmiina uusiin ulkoilmaseikkailuihin. Lisäksi auton TWIN Power Turbo -moottori kiihtyy 100 kilometriin tunnissa alle 7 sekunnissa, joten se todella tarttuu hetkeen.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

Tekniset tiedot

 • Ominaisuudet

    COOPER  COOPER S
  Istumapaikat 4 4
  Tavaratilan tilavuus 215 L 215 L
  Ovet 2 2
  Polttoainesäiliön tilavuus 40-44 L  40-44 L
 • Mitat ja Massa

    Cooper Cooper S**
  Leveys 1727 MM  1727 MM 
  Kokonaismassa 1305 KG 1370 KG 
  Pituus 3821 MM  3850 MM 
  Korkeus 1415 MM  1415 MM 
  Akseliväli 2495 MM  2495 MM 
 • Voimansiirto

    COOPER  COOPER S**
  Sylinterit 3 4
  Iskutilavuus 1499 CM³ 1998 CM³
  Teho 136 HP  178 HP 
  Vääntömomentti 220 NM  280 NM 
  Polttoaine BENSIINI BENSIINI
  0-100 KM/H 8,8 7,1
  CO2 G/KM WLTP* 135 148
  L/100km WLTP* 6,1 6,7

  Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

  *Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittaustavasta (WLTP) johtuen autoon valitut varusteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja sitä kautta autoveron määrään sekä auton kokonaishintaan. Pyydä lisätietoja MINI-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.mini.fi/wltp.

  Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.

  **Depending on the environmental conditions, a temporary peak of the combustion engine power is provided, which can be approx. 10% above the rated power. The duration of the peak performance increases with falling ambient temperature (approx. 5 s at +25 ° C, approx. 40 s at -20 °C).

OLENNAISET ASIAT. LUONNOSTAAN

Dynaamiset linjat ja selkeä tyyli yhdistyvät leveyteen ja lyhyisiin ylityksiin antaen MINI-avoautolle urheilullisen ulkomuodon. Erottuvia ajovaloja täydentävät hienosti uudet, näyttävät sivupaneelit, joissa on LED-ilmaisimet. Valinnaiset ovenkahvat, polttoaineluukku ja muut uudet muotoiluominaisuudet sileässä Piano Black -värissä tekevät MINI-avoautosta vieläkin yksilöllisemmän. Innovatiivinen ainutlaatuisten kevytmetallivanteiden valikoima antaa vielä loppusilauksen.