Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
Varaa koeajo

MINI Cabrio.

MINI Cabrio ei tällä hetkellä voi tilata uustuotantoon. Ota yhteyttä lähimpään MINI-jälleenmyyjään tai käy ONLINE STORE katsomassa uudet ja toimitusvalmiit MINI Cabrio, jotka ovat otsettavissa.

ELÄMÄ AVAUTUU.

Vapaille sieluille soveltuva MINI-avoauto on kuin pidäkkeettömän katto alhaalla ajelun ruumiillistuma. Koe riemu, joka syntyy ajettaessa erittäin helposti käsiteltävällä ja huipputekniikkaa sisältävällä avoautolla. Autoon mahtuu mukavasti neljä matkustajaa, ja sähköisine 3-in-1-kangaskattoineen se on aina valmiina uusiin ulkoilmaseikkailuihin. Lisäksi auton TWIN Power Turbo -moottori kiihtyy 100 kilometriin tunnissa alle 7 sekunnissa, joten se todella tarttuu hetkeen.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

Tekniset tiedot

 • Ominaisuudet

    COOPER  COOPER S
  Istumapaikat 4 4
  Tavaratilan tilavuus 215 L 215 L
  Ovet 2 2
  Polttoainesäiliön tilavuus 40-44 L  40-44 L
 • Mitat ja Massa

    Cooper Cooper S**
  Leveys 1727 MM  1727 MM 
  Kokonaismassa 1305 KG 1370 KG 
  Pituus 3821 MM  3850 MM 
  Korkeus 1415 MM  1415 MM 
  Akseliväli 2495 MM  2495 MM 
 • Voimansiirto

    COOPER  COOPER S**
  Sylinterit 3 4
  Iskutilavuus 1499 CM³ 1998 CM³
  Teho 136 HP  178 HP 
  Vääntömomentti 220 NM  280 NM 
  Polttoaine BENSIINI BENSIINI
  0-100 KM/H 8,8 7,1
  CO2 G/KM WLTP* 135 148
  L/100km WLTP* 6,1 6,7

  Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

  *Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittaustavasta (WLTP) johtuen autoon valitut varusteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja sitä kautta autoveron määrään sekä auton kokonaishintaan. Pyydä lisätietoja MINI-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.mini.fi/wltp.

  Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.

  **Depending on the environmental conditions, a temporary peak of the combustion engine power is provided, which can be approx. 10% above the rated power. The duration of the peak performance increases with falling ambient temperature (approx. 5 s at +25 ° C, approx. 40 s at -20 °C).

OLENNAISET ASIAT. LUONNOSTAAN

Dynaamiset linjat ja selkeä tyyli yhdistyvät leveyteen ja lyhyisiin ylityksiin antaen MINI-avoautolle urheilullisen ulkomuodon. Erottuvia ajovaloja täydentävät hienosti uudet, näyttävät sivupaneelit, joissa on LED-ilmaisimet. Valinnaiset ovenkahvat, polttoaineluukku ja muut uudet muotoiluominaisuudet sileässä Piano Black -värissä tekevät MINI-avoautosta vieläkin yksilöllisemmän. Innovatiivinen ainutlaatuisten kevytmetallivanteiden valikoima antaa vielä loppusilauksen.