MITAT

KOMPAKTI JA SÄHKÖINEN.

Täydellinen MINIsi on vain muutaman napsautuksen päässä, mutta haluamme auttaa sinua valitsemaan sinulle parhaiten sopivan mallin. Usein ajoneuvon valinnassa unohdettu tärkeä tekijä on auton mitat. Tarkkojen mittojen tietäminen on kriittisen tärkeää. Tämän oppaan tarkoituksena on antaa sinulle lisätietoja uudesta täyssähköisestä MINI Cooperista ja kertoa, miksi nämä luvut on hyvä tietää.

MINI täyssähköinen - kolme neljäsosaa - mitat MINI täyssähköinen - kolme neljäsosaa - mitat MINI täyssähköinen - kolme neljäsosaa - mitat
MINI täyssähköinen - mitat - pysäköintialueet ja autotallit

PYSÄKÖINTIALUEET JA AUTOTALLIT.

Jos sinulla on autotalli, haluat varmasti varmistaa, että MINIsi mahtuu tilaan hyvin. Eivätkä kaikki autotallit ole samankokoisia. Uusi täyssähköinen MINI Cooper on 3 858 mm pitkä (Cooper S: 4 036 mm), sen leveys on 1 928 mm (sivupeilien kohdalta) ja korkeus 1 460 mm.

10,8 METRIN KÄÄNTÖYMPYRÄ.

Auton kääntöympyrän halkaisija on pienin tila, jonka auto tarvitsee ympyränmuotoisen käännöksen (eli U-käännöksen) tekemiseen. Uuden täyssähköisen MINI Cooperin kääntöympyrä on 10,8 metriä, joten lisätilasta huolimatta se takaa silti ketterän ohjattavuuden kaupungin kaduilla ja vilkkaassa liikenteessä. Lisäksi sen erinomaisen näkyvyyden ansiosta tiedät tarkalleen, missä auton äärirajat ovat.

MINI täyssähköinen - mitat - kääntöympyrä
MINI täyssähköinen - mitat - renkaat ja vanteet

16–18 TUUMAN KEVYTMETALLIVANTEET.

Valikoimassamme on 16–18”:n tyylikkäitä tai urheilullisia metallivanteita, jotka parantavat ajokokemustasi ja antavat uudelle täyssähköiselle MINI Cooperille erittäin yksilöllisen ilmeen. Valitse vain moottorin teho, ja me tarjoamme sinulle valikoiman soveltuvia kesä- tai talvirenkaita.

Renkaan koko on subjektiivinen asia, ja se riippuu omista mieltymyksistäsi ja tarpeistasi. Jos ajat kuoppaisilla teillä, sekä 16":n että 18":n renkaat takaavat tasaisen ajokokemuksen. 18":n renkaat näyttävät upeilta, mutta ne painavat hieman enemmän, mikä saattaa vaikuttaa polttoaineenkulutukseen. Miksi et pyytäisi lisätietoa haluamaltasi MINI-jälleenmyyjältä – ja koeajaisi yhtä tai kahtakin autoa, niin voit kokea eron itse.