Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
Varaa koeajo

MINI ELECTRIC.

CHARGED WITH PASSION.

ETSI OMA SÄHKÖINEN ELÄMÄNTAPASI.

Ensimmäinen täyssähköinen MINI aloittaa uuden luvun historiassamme yhdistämällä MINIn innovatiivisen hengen, luovat tilaratkaisut ja ikonisen muotoilun. Nykyaikainen estetiikka yhdistää aerodynaamiset linjat MINIn tunnusomaisiin yksityiskohtiin. Se on rehvakka, mutta viehättävä, joten se sopii täydellisesti epätavallisille autoilijoille. Lisäksi autoon saa kolme eri varustepakettia, joiden avulla voit tehdä täyssähköisestä MINIstä itsesi näköisen sisä- ja ulkopuolelta.

 

ESSENTIAL alkaen 38 400 €.

Auto on jälleenmyyjälläsi keväällä 2020.

LUE LEHDISTÖTIEDOTE

TÄMÄ MODERNI KLASSIKKO MUUTTAA KAIKEN.

MINI on perinteisesti tavoitellut taivaita. Se on haastanut muita ja uskaltanut erottua massasta. Olemme vakuuttuneet, että muotoilulla voi parantaa maailmaa. Siksi lienee selvää, että julkaisemme pian täyssähköisen ja täysin MINIn oloisen ajoelämyksen.

Uusi MINI Cooper SE hyödyntää ajatonta MINI-muotoilua ikonisella 3-ovisella rakenteellaan. Täyssähköisen moottorin ansiosta tuloksena on täysin poikkeuksellinen ajokokemus: nopea, hiirenhiljainen, päästövapaa ja hauska. Se on kaikkea sitä, mitä MINIssä rakastetaan ja vähän päälle.

AJA TÄYSIN SÄHKÖISESTI MISTÄÄN TINKIMÄTTÄ.

Otimme MINIn omalaatuisen tyylin ja mikroautomaisen ajotuntuman ja yhdistimme siihen uuden ulottuvuuden: täyssähköisen ajoelämyksen. Uusi MINI Cooper SE on suunniteltu moderniin kaupunkielämään, ja se sopii täydellisesti ihmisille, jotka eivät tyydy kompromisseihin. Hauskan ajettavuuden ja ajattoman muotoilun lisäksi voit parantaa elämää kaupungissa vähentämällä tiemelua ja parantamalla ilman puhtautta. Käyttömukavuutta lisää myös se, että akkua voi ladata käytännössä missä tahansa: kotona, töissä tai lounasaikana kaupungilla. Tämä tinkimätön ajoelämys on yksinkertaisesti kaikin tavoin nautinnollinen.