Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
Varaa koeajo

Tutustu sähköiseen ajamisen iloon.

BIG LOVE.

MINI ELECTRIC.

MINI Electric tarjoaa sinulle täysin poikkeuksellisen ajokokemuksen. Pakattuna MINIn ikoniseen muotoiluun. Sopii niin kaupunkiajoon kuin viikonlopun seikkailuun. Automalliemme sähköistäminen ei tarkoita vain sitä, että voimme ottaa paremmin huomioon ympäristön ja tulevat sukupolvet, vaan myös sitä, että voimme lisätä MINI-filosofiaamme uuden ajamisen ilon, innovoinnin ja toiminnan ulottuvuuden. Katso sähköautovalikoimamme ja lisätietoja jäljempää.

TÄYSSÄHKÖINEN MINI

Etsitkö alkuperäistä, ikonista MINIä, jossa on kuitenkin huomispäivän teille sopiva voimansiirto? Valikoimamme täyssähköisessä MINI Cooper SE yhdistyvät legendaarinen mikroautomainen ajotuntuma, ainutlaatuinen muotoilu, premium-laatu ja päästöttömyys.

AIDOSTI SÄHKÖLLÄ.

MINI COOPER SE.

Täyssähköisessä MINI Cooper SE:ssä on kaikki mitä MINIssä rakastat – ja vähän enemmänkin. Tehokkaan ja hiljaisen 184 hv:n sähkömoottorin ansiosta ajokokemus vertautuu parhaiten mikroautoon. 

Valittavissa on erilaisia varustepaketteja ja yksittäisiä vaihtoehtoja, joiden avulla saat juuri itsellesi sopivan MINI Cooper SE:n.

Uusi MINI ELECTRIC EDITIONS.

MINI COOPER SE RESOLUTE EDITION.

Uudessa MINI Cooper SE Resolute Editionissa sisätila ja ulkopuoli muodostavat räätälöidyn, premium-tunnelmaa henkivän kokonaisuuden.

Sisätilassa ainutlaatuista ilmettä luovat Black Pearl / Light Chequered -istuinverhoilu ja mustat yksityiskohdat. Ulkopuolen värimaailma on harmoninen: Rebel Green, Nanuq White tai Enigmatic Black -ulkoväriä täydentävät eksklusiiviset Resolute Bronze -väriset yksityiskohdat, kuten ajovalojen kehykset, takavalot, etusivupaneelit sekä ovien ja takaluukun kahvat.

MINI PLUG-IN HYBRID

Sen lisäksi, että MINI Countryman Plug-In Hybridimme ovat tilavia, niille on myös ominaista MINI Electricin ketteryys, teho ja ajamisen ilo. Monille akun kapasiteetti riittää lyhyisiin arkiajoihin, ja pitkillä matkoilla siirrytään sitten bensiinimoottorin käyttöön.

LADATTAVAT HYBRIDIT.

MINI Countryman Plug-In Hybrid.

MINI Countryman Plug-In Hybridin sähköinen toimintamatka on jopa 50 km ja teho 220 hv, ja siinä on vakiona ALL4­neliveto, automaattivaihteisto ja navigointijärjestelmä.

Kun lisäät älykkäitä, kytkettyjä ratkaisuja, sinulla on hauska ja dynaaminen auto, joka soveltuu mihin tilanteeseen tahansa.

Uusi MINI ELECTRIC EDITIONS.

MINI Countryman Plug-In Hybrid Untamed Edition.

Uuden MINI Countryman Plug-In Hybrid Untamed Editionin ainutlaatuinen design ja tuoteominaisuudet korostavat mallin vankkaa ulkonäköä ja maastokyvykkyyttä.

Sisätilaa hallitsevat luonnosta inspiraation ammentavat vihreän ja sinisen sävyt: auton MINI Yours Leather Lounge -istuimissa on eksklusiivinen Highland Green -väri, ja sisätilassa on myös Frozen Bluestone -värisiä yksityiskohtia. Auton ulkopuolella korivärinä on Monumentum Grey tai Nanuq White ja kattokaiteet ja sivupeilikotelot ovat Piano Black -väriset. 

LISÄTIETOJA SÄHKÖISESTÄ AJAMISESTA

Lue lisää sähköautoista ja ladattavista hybrideistä. Voit myös syventää tietämystäsi latauksestatoimintamatkasta ja MINI CHARGINGista – saumaton latauskokemus MINI-autollesi.

SÄHKÖAUTOT & LADATTAVAT HYBRIDIT.

LATAUS.

Sähköauto tai ladattava hybridi ladataan yksinkertaisesti latauslaitteella. Lataustehon maksimoimiseksi on syytä huomioida muutama asia.

Miten pitkälle autolla pääsee?

TOIMINTAMATKA.

Sekä sähköautolla että ladattavalla hybridillä voi nykyisillä tehokkailla akuilla ajaa pitkälle yhdellä ainoalla latauksella. Se, kuinka pitkälle autolla pääsee, riippuu eri tekijöistä. Lue, mitä ne ovat. 

Saumaton lataus.

MINI CHARGING.

MINI Charging tarjoaa sinulle pääsyn maailman suurimpiin kuuluvaan latausverkostoon. Lataa MINIäsi jossakin yli 200 000 latauspisteestä eri puolilla maailmaa.