MINI Cooper E John Cooper Works Trim

Tyylin kohokohdat.

Tuo kilparatatunnelmaa kaduille houkuttelevilla kevytmetallivanteilla, moottoriurheilusta vaikutteita saaneilla urheiluistuimilla ja hienostuneilla materiaaleilla.

SISÄLTYVÄT KOHOKOHDAT.

Tässä on muutamia upeita ominaisuuksia, jotka voit saada MINI-autoosi.

MINI Cooper E Panoraamalasikatto
MINI Cooper E MINI Head-Up Display
MINI Cooper E LED-ajovalot laajennetuin toiminnoin
MINI Cooper E MINI EXPERIENCE MODES
MINI Cooper E Driving Assistant
MINI Cooper E Comfort access -avaimeton sisäänkäynti
MINI Cooper E Lämmitettävä ohjauspyörä
MINI Cooper E Istuinlämmitys edessä
MINI Cooper E Varashälytin

KAIKKI TÄYDELLISEEN MINI-AUTOOSI SISÄLTYVÄT VARUSTEET JA OMINAISUUDET.

SAATAVILLA OLEVAT PAKETIT

Haluatko testata täyssähköistä MINI Cooperia?

MINI täyssähköinen - koeajo-teaser MINI täyssähköinen - koeajo-teaser

UKK.

Täyssähköisen MINI Cooperin toimintasäde on jopa 400 km (WLTP). Se riittää erinomaisesti suurimmalle osalle matkoista. On vain mietittävä, kuinka paljon ja missä käytät toimintasädettä.

Sähköajoneuvoissa käytetään regeneratiivista jarrutusjärjestelmää. Sähköajoneuvon jarrujärjestelmä kerää jarrutuksen kineettisen energian ja muuntaa sen sähköksi – ja lataa siten tehokkaasti ajoneuvon omaa akkua. Tällainen järjestelmä auttaa optimoimaan sähköauton tehokkuuden, sillä kiihdyttämiseen tarvitaan vähemmän vaivaa. Kun nostat jalkasi kaasupolkimelta, ajoneuvo alkaa automaattisesti jarruttaa. Jarrupoljin on lisäkeino hidastaa vauhtia. Sen vuoksi järjestelmä on kiistatta helppo käyttää ja erittäin tehokas.

Jos ajat 100 km päivässä, voit ladata riittävästi energiaa DC-pikalatausasemalla 35 minuutissa. AC-latausasemalla tai kotisi wallbox-liitännällä lataaminen kestää noin 2 tuntia ja 30 minuuttia, ja tavallisella kodin pistorasialla 6 tuntia.

Kyllä, voit räätälöidä täyssähköisen MINI Cooperisi toiveidesi mukaiseksi. Valittavissa on useita korivärejä. Mahdollista on myös tehostaa auton ulkoasua erityisellä monisävyisellä kattovärillä. Voit mukauttaa autoasi elämäntyylisi mukaan lukuisilla lisävarusteilla. Esimerkiksi varustepaketteihin sisältyy erityisesti koostettuja valinnaisia ​​lisävarusteita, joiden avulla voit räätälöidä täyssähköisen MINI Cooperin oman makusi mukaan. Essential-varustepaketti kuuluu MINI-autoon vakiovarusteena. Voit personoida MINI-autosi mukavuuden, urheilullisuuden tai tyylin Classic-, Favoured- tai JCW-varustepaketilla.