Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
Varaa koeajo

UUSI MINI COOPER.

SÄHKÖINEN AJAMISEN ILO.

Tämä seuraava sukupolvi lisää sähköisten malliemme tarjontaa ja viitoittaa näin tietä tavoitteellemme olla täysin sähköisiä 2030-luvun alussa. MINIn uusi sukupolvi on suunniteltu täyssähköiseen ajonautintoon sekä MINImäisellä ketteryydellään että luovalla tilankäytöllä. Uutuus on uskollinen yli 60 vuotta menestyksekkäästi toimineelle konseptille.

Kaikki tässä esitetyt kuvat ja yksityiskohdat ovat alustavia.

 

RAKENNA OMA MINI COOPER

Me tarjoamme enemmän vakiovarusteita kuin koskaan, mutta olemme sen lisäksi parantaneet ja selkeyttäneet tyylivalikoimaamme. Tämä kaikki herättää uuden MINI Cooperin eloon niin sisä- kuin ulkopuoleltakin todella näyttävällä tavalla. Valitse varustelu ja moottori ja luo MINI, joka vie sinut sinne, minne haluat mennä.

ESSENTIAL

Alkaen 37 500 €

Essential Trim tarkoittaa puhdasta, selkeää ja yksinkertaista estetiikkaa.

Kuvaus:

Pääsyväyläsi MINI-maailmaan entistä runsaammin vakiovarustein. Keskeisten sisä- ja ulkopuolen toiminnallisten komponenttien tehostevärinä on aiemman kromin sijaan Vibrant Silver. Ja ulkovärien uusi spektri korostaa uuden MINI-sukupolven modernia ilmettä.

Moottorit

Cooper E
 • Teho

  184 hp

 • CO2 WLTP

  Alkaen 0 g/km

Cooper SE
 • Teho

  218 hp

 • CO2 WLTP

  Alkaen 0 g/km

CLASSIC

Alkaen 42 260 €

Classic Trim tuo MINIn ensiluokkaisen perusluonteen nykypäivään.

Kuvaus:

Kaikille, jotka arvostavat MINIn ikonista ulkonäköä ja muotoilupiirteitä. MINIn sisätilojen tekstiileissä on käytetty nyt ensimmäistä kertaa modernia 2D-kudosta. Katon ja ovien kaksisävyinen musta-sininen kudos muodostaa leikkisän kontrastin laadukkaalla harmaalla tai mustalla Vescin-nahalla verhoiltujen istuinten kanssa, joissa on rei’itetty kukonaskelkuvio. Kolmipuolainen urheiluohjauspyörä on somistettu tikkauksin ja tehostein, joiden värinä on Vibrant Silver. Jäähdyttimen säleikön kehys on korkeakiiltoisen musta, ja sitä korostaa Vibrant Silver -värinen upea MINI-logo. Voit myös valita autoon kontrastivärisen katon.

Moottorit

Cooper E
 • Teho

  184 hp

 • CO2 WLTP

  Alkaen 0 g/km

Cooper SE
 • Teho

  218 hp

 • CO2 WLTP

  Alkaen 0 g/km

FAVOURED

Alkaen 44 810 €

Jos sinulla on silmää nykyaikaisille ja hienostuneille yksityiskohdille, Favoured Trim korkealaatuiset materiaalit korostavat sisätilojen monisyisiä kontrasteja ja pintoja.

Kuvaus:

Rei'itettyjä Vescin-urheilutuoleja on saatavana useissa eri väreissä, ja ne on koristeltu perinteisillä koristeompeleilla ja -reunuksilla, jotka antavat vaikutelman korkeasta laadusta. Ulkopuolen Vibrant Silver -yksityiskohdat lisäävät tyylikästä eleganssia. Voit myös valita katon eri värisenä.

Moottorit

Cooper E
 • Teho

  184 hp

 • CO2 WLTP

  Alkaen 0 g/km

Cooper SE
 • Teho

  218 hp

 • CO2 WLTP

  Alkaen 0 g/km

JCW

Alkaen 46 800 €

Rallimaailmasta inspiraationsa saanut ja ajovalmis JCW Trim tuo arkiseen ajoosi äärimmäistä rata-ajon tunnelmaa. Sen omaleimainen etu- ja peräosan muotoilu korostaa auton urheilullisuutta.

Kuvaus:

Korkeakiiltoisen musta jäähdyttimen säleikkö ja logo sekä Chili Red -sävyinen valinnainen kontrastikatto luovat tehokkaan kokonaisvaikutelman. Yksi silmäys, ja olet koukussa. Astu sisään ja anna kudoksella ja Vescin-nahalla verhoiltujen MINI-urheiluistuinten välittää ralliautomaista tunnelmaa. Musta-punainen JCW-värimaailma ulottuu kattoon ja ovipaneeleihin asti. Voit ajaa kaarteisiin ammattilaisen tavoin rei’itettyä Vescin-nahalla verhoiltua JCW-urheiluohjauspyörää käyttäen. Siinä on Vibrant Silver -väriset tehosteet ja punaiset tikkaukset.

Moottorit

Cooper E
 • Teho

  184 hp

 • CO2 WLTP

  Alkaen 0 g/km

Cooper SE
 • Teho

  218 hp

 • CO2 WLTP

  Alkaen 0 g/km

SISÄPUOLI

Uusi täyssähköinen MINI Cooper on perinnettä modernilla ilmeellä ja tarjoaa minimalismia, mukavuutta ja innovaatioita parhaimmillaan. Less is more MINI. 

ULKOPUOLI

Yksinkertainen mutta hienostunut. Olemme riisuneet uuden täyssähköisen MINI Cooperin puhtaimpaan muotoonsa. 100 % pelkistetty Cooper.

SELVÄSTI MINI.

Se on MINI, kaikista kulmista katsottuna. Mutta uuden aikakauden ilmeellä. Sen ketterää ja kompaktia siluettia täydentävät pitkä akseliväli ja suurempi pyöränhalkaisija. Tasaiset pinnat korostavat korin väriä ja erottuva musta kynnys luo entistä modernimman ulkonäön. Lisäksi silmiinpistävä 3-suuntainen korin, ohjaamon ja kontrastikaton optinen jako korostaa koko visuaalista vaikutelmaa.

"KAIKKI INNOVAATIOT SEURAAVAT YHTEISTÄ MISSIOTA. PUHTAAMPI MINI. VÄHEMMÄN MONIMUTKAISUUTTA, ENEMMÄN YKSILÖLLISYYTTÄ.”

Oliver Heilmer, Head of MINI Design

TEKNISET TIEDOT

 • Voimansiirto*

    MINI Cooper E MINI Cooper SE

  KANTAMA KM (WLTP)

  285 - 305 387 - 402
  SÄHKÖN KULUTUS KWH/100 KM (WLTP) 13,7 - 14,7 14,1 - 14,7 
  VÄÄNTÖMOMENTTI NM 290 330
  0-100 KM/H 7,3 s 6,7 s
  TEHO HP 184 218
  CO2 G/KM (WLTP) 0 0
  Suurin nopeus km/h 160 170

   

  * Kaikki tässä esitetyt tiedot ovat alustavia.

AJOKOKEMUS

Ahdettua vääntömomenttia. Valmistaudu osallistumaan. Keskity. Kun valo vaihtuu vihreäksi, anna mennä. Täyssähköinen MINI Cooper uhmaa kaikkia odotuksia.

DYNAAMISTA AJOA. TUTTUA COOPERIA.

Maksimaalisen mikroautofiiliksen saavuttamiseksi hyödynsimme keskeisiä suunnittelukriteereitä kehittäessämme täyssähköistä MINI Cooperia. Paransimme ajodynamiikkaa esimerkiksi akun sijainnista johtuvan matalan painopisteen ansiosta. Saavutimme jännittävän MINI käsiteltävyyden optimoimalla painojakauman ja käyttämällä suoraa ohjausvälitystä yhdessä pienen ohjauspyörän kanssa. Paransimme sivuttaisdynamiikkaa ja pitoa optimoimalla renkaiden leveyden. Lisäksi uusimpien laitteistojen ja ohjelmistojen ansiosta pystyimme tekemään käsittelystä entistä leikkisämpää ja jännittävämpää etenkin Go-Kart-tilassa.

ERINOMAINEN AERODYNAMIIKKA.

Täyssähköinen MINI Cooper on suunniteltu alusta alkaen aerodynaamisten voimien mahdollisimman tehokkaaseen hallintaan. Sen täysin suljetun alustan ja säleikön sekä tasaisen ja minimalistisen ulkopinnan ansiosta olemme onnistuneet vähentämään ilmanvastusta huomattavasti. Lisäksi MINIn kaikki pyörät on optimoitu parantamaan aerodynamiikkaa. Näin pienellä ilmanvastuksella se on äärimmäisen tehokas, joten voit ajaa entistä pidemmälle ilman latausta.

OLEMME TURVANNEET SELUSTASI – JA ETUPUOLEN.

Olemme tehneet kaupunkiajosta vaivatonta. Vilkkaassa liikenteessä sinun tarvitsee vain asettaa aktiivisen vakionopeudensäätimen vaihtoehdoksi Driving Assistant Plus, ja MINI seuraa automaattisesti edessäsi olevaa ajoneuvoa turvallisella etäisyydellä. Vakiovarusteinen pysäköintiavustin tunnistaa mahdolliset pysäköintipaikat puolestasi, ja ohjautuu sitten virheettömästi valitsemaasi paikkaan napin painalluksella.

LISÄÄ TURVALLISUUTTA. LISÄÄ MUKAVUUTTA. LISÄÄ VAKIOVARUSTEITA.

Maksimaalinen hauskuus vaatii maksimaalista turvallisuutta. Täyssähköinen MINI Cooper on varustettu innovatiivisilla ominaisuuksilla, jotka luovat turvallisemman ajoympäristön sinulle ja muille tienkäyttäjille. Aktiivinen vakionopeudensäädin säätää etäisyyttä edessä olevaan ajoneuvoon ja tarkkailee jatkuvasti tietä tunnistaakseen mahdolliset vaaratilanteet. Kaistanvaihtovaroitin varoittaa sinua, jos olet ajautumassa pois kaistaltasi. Jos MINI tunnistaa mahdollisen peräänajon, se aktivoi hätävilkut tuplanopeudella. Lisäksi dynaaminen vakionopeudensäädin pitää MINI Cooperisi nopeuden vakiona puolestasi.

AJOTILAT TIELLE.

Valittavana on kolme ajotilaa, joiden avulla voit hyödyntää täyssähköisen MINI Cooperisi erilaisia ominaisuuksia liikenteessä ja tarpeittesi mukaan. Niistä jokaisella on oma ulkoasunsa.
 
GREEN-TILA. Kestävänä, yksinkertaistettuna ja täysin hiljaisena tämä erittäin tehokas ajotila saa akkusi kestämään ikuisuuksia.
CORE-TILA. Klassinen ja mukava MINI ajokokemus hienostuneella, modernilla tunnelmalla.
GO-KART-TILA. Tämä legendaarisen John Cooper Worksin inspiroima tila takaa jännittävän ajokokemuksen sykettä nostavalla moottoriurheilun estetiikalla.

MINI IN-CAR PERSONAL ASSISTANT.

Täysin varusteltu ääniavustin on löytänyt tiensä MINI mallien ohjaamoon ensimmäistä kertaa. MINI Intelligent Personal Assistant voidaan aktivoida tervehdyksellä ”Hey MINI” tai painamalla ohjauspyörän push-to-talk-painiketta. Ääniohjattu vuorovaikutus pyöreällä OLED-näytöllä tapahtuu animaationa, josta löytyy graafisia elementtejä, typografiaa ja avatar. Kuljettajat voivat valita näyttöön tyylitellyn ”MINI” kuvan tai uuden digitaalisen MINI avustimen, joka tunnetaan nimellä ”SPIKE”. MINI Intelligent Personal Assistant ohjaa MINIn keskeisiä toimintoja, kuten navigointia, puhelinta, radiota ja jopa lämpötilan säätöä.

LATAUKSESTA JA TOIMINTAMATKASTA

Täyssähköinen MINI Cooperin toimintamatka täydellä latauksella. Toimintamatka vaihtelee ajotavan ja olosuhteiden mukaan. Ajotapasi voi vaikuttaa suuresti käytettävissä olevaan toimintamatkaan ja siihen, kuinka nopeasti lataus on kulutettu. Täyssähköisen MINIn lataaminen on helppoa ja nopeaa, joten olet aina valmis lähtemään matkaan. Olitpa kotona, töissä tai matkalla, tutkimme, miten voit säästää rahaa ja maksimoida toimintamatkasi.

LATAAMINEN KOTONA.

Et itse asiassa tarvitse monimutkaisia asennuksia tai latausyksikköä kotona lataamiseen, vaan kaikki tarvitsemasi laitteet ovat valmiina autossasi. Helpoin tapa on kuitenkin käyttää Wallboxia, josta saat parhaimmillaan jopa 22 kW:n lataustehon. Jos olet kiinnostunut asentamaan MINI Wallboxin tai jonkin kumppanimme latausaseman, autamme mielellämme sinua löytämään ammattilaisen alueeltasi.

LATAAMINEN TIEN PÄÄLLÄ.

Julkiseen lataukseen tarvitset vain uuden MINIsi vakiovarusteet: MINI Charging Card -latauskortin ja Mode 3 -latauskaapelin, ei muuta. Voit hyödyntää jatkuvasti kasvavaa julkisten latausasemien määrää, joissa voit ladata sekä vaihtovirralla (AC) Type 2 -liittimen kautta että tasavirralla (DC) CCS-pistokkeen kautta, joka antaa jopa 130 kW:n lataustehon. Ja hyödyt houkuttelevista hinnoista ja latauspaketeista.
MINIn kätevän kokoinen latauskapasiteetti yhdessä vakaan lataustehon kanssa takaavat, että pääset määränpäähäsi useita reittejä pitkin – ja lähistöllä on aina useita latausmahdollisuuksia.

MAKSIMOI TOIMINTAMATKASI.

Tasaisella nopeudella ajaminen toistuvien ja voimakkaiden kiihdytysten sijaan auttaa sinua optimoimaan toimintamatkasi. Green-tila on kulutusta vähentävä asetus. Se totuttaa sinut käyttämään poljinta niin, että pysyt taloudellisella tehoalueella. Jos tehomittarin nauha hehkuu vihreänä, sinulla menee hyvin. Jos kiihdytät liian voimakkaasti, se muuttuu harmaaksi. Se arvioi ajotehokkuuttasi matkasi alusta lähtien – ja näyttää, kuinka monta bonuskilometriä olet kerännyt.

* Sivuilla mainitut hinnat ovat suositusvähittäismyyntihintoja (svh.) sisältäen arvonlisäveron. Hintoihin lisätään jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut. Tarkasta lopullinen hinta aina MINI-jälleenmyyjältäsi. Maahantuoja varaa oikeuden hintamuutoksiin.

** MINI Cooper E Favoured Trim Medium paketti 499 €/kk sis.alv.

Vuokra sisältää auton käyttöoikeuden, täyden huolenpidon, takuun, liikkuvuusturvan ja MINI Talvirengaspaketin.
Lopullinen leasingvuokra määräytyy yksilöllisten varustevalintojen perusteella.
MINI Financial Services Scandinavia AB - MINI Yksityisleasingpalvelun tuottaa Autoleasingyhtiö NF Fleet.