Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
Varaa koeajo

UUSI SÄHKÖINEN MINI COUNTRYMAN.

SEIKKAILU ODOTTAA.

Seuraava sukupolvi kasvattaa sähkömalliemme toimintasädettä ja tasoittaa tietä tavoitteellemme olla täysin sähköinen 2030-luvun alkuun mennessä. Edeltäjäänsä suurempi ja nyt myös täyssähköinen, se on valmis uusiin seikkailuihin. 

Kaikki tässä esitetyt kuvat ja yksityiskohdat ovat alustavia.

RAKENNA OMA TÄYSSÄHKÖINEN MINI COUNTRYMAN

Me tarjoamme enemmän vakiovarusteita kuin koskaan, mutta olemme sen lisäksi parantaneet ja selkeyttäneet tyylivalikoimaamme. Tämä kaikki herättää uuden täyssähköinen MINI Countrymanin eloon niin sisä- kuin ulkopuoleltakin todella näyttävällä tavalla. Valitse Trim ja moottori ja luo MINI, joka vie sinut sinne, minne haluat mennä.

ESSENTIAL

Alkaen 49 300 €

Essential Trim tarkoittaa puhdasta, selkeää ja yksinkertaista estetiikkaa.

Kuvaus:

Pääsyväyläsi MINI-maailmaan entistä runsaammin vakiovarustein. Keskeisten sisä- ja ulkopuolen toiminnallisten komponenttien tehostevärinä on aiemman kromin sijaan Vibrant Silver. Ja ulkovärien uusi spektri korostaa uuden MINI-sukupolven modernia ilmettä.

Moottorit

Countryman E
 • Teho

  204 hp

 • CO2 WLTP

  Alkaen 0 g/km

Countryman SE ALL4
 • Teho

  313 hp

 • CO2 WLTP

  Alkaen 0 g/km

CLASSIC

Alkaen 51 810 €

Classic Trim tuo MINIn ensiluokkaisen perusluonteen nykypäivään.

Kuvaus:

Kaikille, jotka arvostavat MINIn ikonista ulkonäköä ja muotoilupiirteitä. MINIn sisätilojen tekstiileissä on käytetty nyt ensimmäistä kertaa modernia 2D-kudosta. Katon ja ovien kaksisävyinen musta-sininen kudos muodostaa leikkisän kontrastin laadukkaalla harmaalla tai mustalla Vescin-nahalla verhoiltujen istuinten kanssa, joissa on rei’itetty kukonaskelkuvio. Kolmipuolainen urheiluohjauspyörä on somistettu tikkauksin ja tehostein, joiden värinä on Vibrant Silver. Jäähdyttimen säleikön kehys on korkeakiiltoisen musta, ja sitä korostaa Vibrant Silver -värinen upea MINI-logo. Voit myös valita autoon kontrastivärisen katon.

Moottorit

Countryman E
 • Teho

  204 hp

 • CO2 WLTP

  Alkaen 0 g/km

Countryman SE ALL4
 • Teho

  313 hp

 • CO2 WLTP

  Alkaen 0 g/km

FAVOURED

Alkaen 55 580 €

Jos sinulla on silmää nykyaikaisille ja hienostuneille yksityiskohdille, Favoured Trim korkealaatuiset materiaalit korostavat sisätilojen monisyisiä kontrasteja ja pintoja.

Kuvaus:

Rei'itettyjä Vescin-urheilutuoleja on saatavana useissa eri väreissä, ja ne on koristeltu perinteisillä koristeompeleilla ja -reunuksilla, jotka antavat vaikutelman korkeasta laadusta. Ulkopuolen Vibrant Silver -yksityiskohdat lisäävät tyylikästä eleganssia. Voit myös valita katon eri värisenä.

Moottorit

Countryman E
 • Teho

  204 hp

 • CO2 WLTP

  Alkaen 0 g/km

Countryman SE ALL4
 • Teho

  313 hp

 • CO2 WLTP

  Alkaen 0 g/km

JOHN COOPER WORKS

Alkaen 57 660 €

Rallimaailmasta inspiraationsa saanut ja ajovalmis JCW Trim tuo arkiseen ajoosi äärimmäistä rata-ajon tunnelmaa. Sen omaleimainen etu- ja peräosan muotoilu korostaa auton urheilullisuutta.

Kuvaus:

Korkeakiiltoisen musta jäähdyttimen säleikkö ja logo sekä Chili Red -sävyinen valinnainen kontrastikatto luovat tehokkaan kokonaisvaikutelman. Yksi silmäys, ja olet koukussa. Astu sisään ja anna kudoksella ja Vescin-nahalla verhoiltujen MINI-urheiluistuinten välittää ralliautomaista tunnelmaa. Musta-punainen JCW-värimaailma ulottuu kattoon ja ovipaneeleihin asti. Voit ajaa kaarteisiin ammattilaisen tavoin rei’itettyä Vescin-nahalla verhoiltua JCW-urheiluohjauspyörää käyttäen. Siinä on Vibrant Silver -väriset tehosteet ja punaiset tikkaukset.

Moottorit

Countryman E
 • Teho

  204 hp

 • CO2 WLTP

  Alkaen 0 g/km

Countryman SE ALL4
 • Teho

  313 hp

 • CO2 WLTP

  Alkaen 0 g/km

SISÄPUOLI

Hienostunut kosketus. Hieno käsityötaito ja upeat yksityiskohdat määrittelevät sisustuksen esteettisyyden. Ensiluokkaiset materiaalit, edistynyt teknologia ja tunnelmavalaistus luovat yhdessä erittäin kultivoituneen ajokokemuksen. Kun istut kerran ohjauspyörän taakse, et ehkä halua poistua. 

ULKOPUOLI

Isompi annos MINI-malismia Uusi täyssähköinen MINI Countryman huokuu itsevarmuutta ja seikkailun tunnelmaa voimakkaalla rakenteellaan, rohkealla SUV-muotoilullaan ja vaikuttavalla läsnäolollaan.

ROHKEUS ASUU YKSITYISKOHDISSA.

Mihin tahansa katsot, löydät aina jotain jännittävää. Kevytmetallivanteet ovat rohkeammat, tyylikkäämmät ja aerodynaamisemmat. Kätevä kattokaide on nyt vakiovaruste korkeakiiltoisena mustana. Ja C-pilari on muotoilultaan tyylikäs. Lisäksi valittavana on neljä verhoiluvaihtoehtoa, joilla MINI design auttaa sinua ilmaisemaan itseäsi – Essential, Classic, Favoured ja JCW. Jokaisessa vaihtoehdossa on räätälöityjä ominaisuuksia ja mukautettuja design-yksityiskohtia.

"PURISTINEN JA EDISTYKSELLINEN LÄHESTYMISTAPAMME YHDISTÄÄ TOIMINNALLISTEN ELEMENTTIEN YKSINKERTAISUUDEN MININ TUNNISTETTAVAAN EMOTIONAALISUUTEEN”.

Oliver Heilmer, Head of MINI Design

TEKNISET TIEDOT

 • Voimansiirto*

   

    MINI COUNTRYMAN E MINI Countryman SE ALL4
  KANTAMA KM (WLTP) 462 433
  SÄHKÖN KULUTUS KWH/100 KM (WLTP)

  15,9 - 17,4

  17 - 18,5

  VÄÄNTÖMOMENTTI NM 250 Nm 494 Nm**
  0-100 km/h 8,6 s 5,6 s
  TEHO HP 204 313
  CO2 G/KM (WLTP) 0 0
  SUURIN NOPEUS KM/H 170  180 

   

  * Kaikki tässä esitetyt tiedot ovat alustavia.

  ** sis. tilapäinen turboteho.

AJOKOKEMUS

Ensimmäinen täyssähköinen MINI Countryman – peloton kumppani ympäristötietoiselle tutkimusmatkailijalle. Seikkailut odottavat.

MINI IN-CAR PERSONAL ASSISTANT.

Täysin varusteltu ääniavustin on löytänyt tiensä MINI mallien ohjaamoon ensimmäistä kertaa. MINI Intelligent Personal Assistant voidaan aktivoida tervehdyksellä ”Hei MINI” tai painamalla ohjauspyörän push-to-talk-painiketta. Ääniohjattu vuorovaikutus pyöreällä OLED-näytöllä tapahtuu animaationa, josta löytyy graafisia elementtejä, typografiaa ja avatar. Kuljettajat voivat valita näyttöön tyylitellyn ”MINI” kuvan tai uuden digitaalisen MINI avustimen, joka tunnetaan nimellä ”SPIKE”. MINI Intelligent Personal Assistant ohjaa MINIn keskeisiä toimintoja, kuten navigointia, puhelinta, radiota ja jopa lämpötilan säätöä.

LUVASSA SÄHKÖISTÄ JÄNNITYSTÄ.

Täydellisen mikroautofiiliksen saavuttamiseksi hyödynsimme keskeisiä suunnittelukriteerejä kehittäessämme täyssähköistä MINI Countrymania. Paransimme ajodynamiikkaa esimerkiksi akun sijainnista johtuvan matalan painopisteen ansiosta. Saavutimme jännittävän MINI käsiteltävyyden optimoimalla painojakauman ja käyttämällä suoraa ohjausvälitystä yhdessä pienen ohjauspyörän kanssa. Paransimme sivuttaisdynamiikkaa ja pitoa optimoimalla renkaiden leveyden. Lisäksi uusimpien laitteistojen ja ohjelmistojen ansiosta pystyimme tekemään käsittelystä entistä leikkisämpää ja jännittävämpää etenkin Go-Kart-tilassa.

KETTERYYTTÄ JA AERODYNAMIIKKAA.

Täyssähköisessä MINI Countrymanissa yhdistyvät muoto ja toimivuus, kompaktimpi rakenne ja parannetut aerodynaamiset ominaisuudet, ja tuloksena on hieno tasapaino voiman ja tehokkuuden välillä. Lisäksi sen edistynyt teknologia symboloi jatkuvaa panostustamme taloudellisuuteen ja kestävään kehitykseen.

ALL4-NELIVETO.

ALL4-nelivetojärjestelmä jakaa voiman dynaamisesti kaikkien pyörien välillä ja antaa sinulle varmuutta maastossa ja pitoa kaikilla ajoalustoilla. Jos järjestelmä havaitsee pidon menetyksen märällä tai jäisellä alustalla, se vaihtaa tehoa dynaamisesti tarpeen mukaan. Näin pääset hyödyntämään täyssähköisen MINI Countrymanin karskia ja seikkailunhaluista luonnetta. Mitä tahansa säätiedotus ennustaakin, pysyt hallinnassa – ja elementissäsi.

AJOAVUSTIN.

Valinnainen Driving Assistant on kuin ylimääräinen silmäpari. Se varoittaa sinua ajoneuvoista ”kuolleessa kulmassa” ja tukee tarvittaessa aktiivisesti MINIn ohjaamista takaisin kaistalle. Lisäksi se auttaa tunnistamaan risteävän liikenteen takanasi, kun peruutat MINIlläsi. Driving Assistant Plus sisältää kamera- ja tutkapohjaiset kuljettajan avustintoiminnot. Se tekee määränpäähäsi pääsemisestä rentouttavampaa säilyttämällä automaattisesti haluamasi nopeuden, kaistan ja etäisyyden edessä olevaan ajoneuvoon.
Driving Assistant Professionalin avulla voit ottaa rennosti. Se auttaa sinua kaikissa liikennetilanteissa viemättä sinulta auton hallintaa.

MINI-TILAT TIELLE.

Vakiovarusteena valittavana on kolme MINI-tilaa, joilla voit hyödyntää täyssähköisen MINI Countrymanin erilaisia ominaisuuksia liikenteen ja tarpeittesi mukaan. Niistä jokaisella on oma ulkoasunsa.

GREEN-TILA. Kestävänä, yksinkertaistettuna ja täysin hiljaisena tämä erittäin tehokas ajotila saa akkusi kestämään ikuisuuksia. 
CORE-TILA. Klassinen ja mukava MINI ajokokemus hienostuneella ja modernilla tunnelmalla.
GO-KART-TILA. Tämä legendaarisen John Cooper Worksin inspiroima tila takaa jännittävän ajokokemuksen Sykettä nostavalla moottoriurheilun estetiikalla, suoremmalla ohjauspyörätuntumalla ja kaasupolkimen vasteella.

LATAUKSESTA & TOIMINTAMATKASTA

Täyteen ladatulla akulla uuden täyssähköisen MINI Countrymanin toimintamatka on jopa 462 km. Toimintamatka vaihtelee ajotavan ja olosuhteiden mukaan. Ajotapasi voi vaikuttaa suuresti käytettävissä olevaan toimintamatkaan ja siihen, kuinka nopeasti lataus on kulutettu. Täyssähköisen MINIn lataaminen on helppoa ja nopeaa, joten olet aina valmis lähtemään matkaan. Olitpa kotona, töissä tai matkalla, tutkimme, miten voit säästää rahaa ja maksimoida toimintamatkasi.

LATAAMINEN KOTONA.

Et tarvitse kotona lataamiseen monimutkaisia asennuksia tai latausyksiköitä, vaan helpoin tapa on käyttää MINI Wallboxia. Täyssähköisen MINI Countrymanin mukana tulee Flexible Fast Charging -pikalatauskaapeli ja adapteri, joka on yhteensopiva sekä kotitalous- että teollisuuspistorasioiden kanssa ja tarjoaa enimmillään 11 kW:n latausnopeuden. Jos olet kiinnostunut asentamaan MINI Wallboxin tai jonkin kumppanimme ratkaisun, autamme mielellämme sinua löytämään ammattilaisen alueeltasi.

LATAAMINEN TIEN PÄÄLLÄ.

Julkiseen lataukseen tarvitset vain uuden MINIsi vakiovarusteet: MINI Charging Card -latauskortin ja Mode 3 -latauskaapelin, ei muuta. Voit hyödyntää jatkuvasti kasvavaa julkisten latausasemien määrää, joissa voit ladata sekä vaihtovirralla (AC) Type 2 -liittimen kautta että tasavirralla (DC) CCS-pistokkeen kautta, joka antaa jopa 130 kW:n lataustehon. Ja hyödyt houkuttelevista hinnoista ja latauspaketeista.
MINIn kätevän kokoinen latauskapasiteetti yhdessä vakaan lataustehon kanssa takaavat, että pääset määränpäähäsi useita reittejä pitkin – ja lähistöllä on aina useita latausmahdollisuuksia.

MAKSIMOI TOIMINTAMATKASI.

Tasaisella nopeudella ajaminen toistuvien ja voimakkaiden kiihdytysten sijaan auttaa sinua optimoimaan toimintamatkasi. Green-tila on kulutusta vähentävä asetus. Se totuttaa sinut käyttämään poljinta niin, että pysyt taloudellisella tehoalueella. Jos tehomittarin nauha hehkuu vihreänä, sinulla menee hyvin. Jos kiihdytät liian voimakkaasti, se muuttuu harmaaksi. Se arvioi ajotehokkuuttasi matkasi alusta lähtien – ja näyttää, kuinka monta bonuskilometriä olet kerännyt.

* Sivuilla mainitut hinnat ovat suositusvähittäismyyntihintoja (svh.) sisältäen arvonlisäveron. Hintoihin lisätään jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut. Tarkasta lopullinen hinta aina MINI-jälleenmyyjältäsi. Maahantuoja varaa oikeuden hintamuutoksiin.

** MINI Countryman E Classic Trim Medium paketti 639 €/kk sis.alv.

Vuokra sisältää auton käyttöoikeuden, täyden huolenpidon, takuun, liikkuvuusturvan ja MINI Talvirengaspaketin.
Lopullinen leasingvuokra määräytyy yksilöllisten varustevalintojen perusteella.
MINI Financial Services Scandinavia AB - MINI Yksityisleasingpalvelun tuottaa Autoleasingyhtiö NF Fleet.