Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi

SAUMATON INNOVAATIO.

MINI CONNECTED

MINI Connected on yhteisnimi joukolle digitaalisia palveluja ja sovelluksia, jotka yhdistävät sinut MINI-autoosi ja tarjoavat sinulle tietoa ja viihdettä ajomatkoja varten. Niihin kuuluvat muun muassa MINI-sovellus ja MINI-autoosi asennettu 4G Connected -näyttö. Internet- ja mobiilitekniikkaa hyödyntävän MINI Connectedin avulla pysyt verkottuneena autossasi sekä myös sen ulkopuolella. Täältä voit lukea lisää MINI Connectedista ja siitä, miten käytät palvelua parhaalla tavalla niin, että saat kaiken irti MINI-auton omistamisesta.

OTA KAIKKI IRTI MINI CONNECTEDISTA.

YHDISTÄ MINI-AUTOSI MINI-SOVELLUKSEEN.

Ota kaikki mahdollinen irti MINIn digitaalisesta maailmasta yhdistämällä MINI-autosi MINI-sovellukseen. Sovellus tarjoaa lukuisia käteviä toimintoja, joiden tarkoituksena on tehdä auton omistamisesta mahdollisimman sujuvaa ja hauskaa. Lue alta lisää sovelluksesta ja siitä, miten yhdistät sen MINI-autoosi.

MINI SHOP.

JATKA PALVELUJEN VOIMASSAOLOA MINI SHOPISSA.

MINI Connected -pakettisi joidenkin palveluiden voimassaolo päättyy tietyn ajan jälkeen. Saat siitä ilmoituksen jonkin aikaa ennen voimassaolon päättymistä, päättymispäivänä ja jonkun ajan kuluttua sen jälkeen. Voit tietysti halutessasi jatkaa palveluiden voimassaoloa, ja se onnistuu MINI Shopissa. Luo MINI Connected -tili ja yhdistä MINI-autosi tiliisi, niin saat katsauksen käytössäsi olevista palveluista ja siitä, milloin niiden voimassaolo loppuu.

MINI CONNECTED PAKETIT

MINI Connected on saatavana kolmena eri pakettina, ja saat sen aina, kun ostat MINI-auton. Autoosi sisältyvä paketti määräytyy valitsemasi varustetason mukaan. Jotta saat kaiken irti MINI Connected -paketistasi, suosittelemme sinua lataamaan MINI-sovelluksen ja yhdistämään sen autoosi.

Connected Media – touchscreen

CONNECTED MEDIA.

 • 8,8” kosketusnäyttö
 • MINI Controller
 • Äänen Bluetooth-suoratoisto
 • Etäpalvelut
 • Connected Drive-palvelut
 • 2 ylimääräistä keskiäänialueen kaiutinta
 • TeleServices
Connected Navigation – touchscreen

CONNECTED NAVIGATION.

 • 8,8” kosketusnäyttö 
 • MINI Controller
 • Äänen Bluetooth-suoratoisto
 • Etäpalvelut
 • MINI-navigointijärjestelmä
 • Automaattinen ja langaton karttojen päivitys
 • Reaaliaikaiset liikennetiedot
 • Connected Drive-palvelut
 • Apple CarPlay
 • Teleservices

REMOTE SERVICES.

Remote Services -etäpalvelulla pääset käyttämään MINIsi tiettyjä toimintoja etänä. Helposti älypuhelimella.

 • Pääset käyttämään autosi toimintoja, vaikka olisit kaukana siitä.
 • Lukitse tai avaa auton ovet missä tahansa oletkin.
 • Lähetä kohdetietoja auton navigointijärjestelmään.

MINI CONNECTED-TOIMINNOT

 • VIIHDE
 • MATKUSTUS
 • APU
 • KÄTEVYYS
 • EDRIVE
mini connected - dab tuner

DAB-VIRITIN.

DAB-virittimen (Digital Audio Broadcasting) avulla voit siirtyä helposti suosikkikanaviesi välillä ja nauttia loistavasta äänenlaadusta aina, kun digitaalinen lähetys on saatavilla. Lisäksi siinä toimii DAB+, joka antaa entistä enemmän valinnanvaraa ja paremman äänenlaadun. Saat halutessasi käyttöösi myös esimerkiksi liikenne- ja sääpäivityksiä sekä kappaleiden nimet ja artistien tiedot.

mini connected - visual boost radio

MINI VISUAL BOOST RADIO.

MINI Visual Boost Radion mukana toimitetaan MINI Connected -sovellus sekä upea, korkearesoluutioinen ja helppokäyttöinen kosketusnäyttö. Siihen sisältyy kaksoisviritin, neljä keskiäänialueen kaiutinta ja kaksi keskusbassokaiutinta. Bluetooth hands-free -liittymä ja Centre Instrument -mittaristoa ympäröivä LED-rengas sisältyvät myös toimitukseen. Niitä on helppo käyttää keskikonsolissa sijaitsevan MINI Controllerin avulla.

Apple CarPlay

APPLE CARPLAY®.

Jos liität älypuhelimesi Apple CarPlay® -toimintoon MINI Connected -sovelluksen kautta, voit muuttaa pyöreän keskinäytön jättimäiseksi älypuhelimen näytöksi. Tavallinen puhelinvalikkosi näkyy MINIn näytössä. Voit toistaa musiikkia, vastata puheluihin, lukea viestejä ja vastata niihin tai siirtyä kaikkiin haluamiisi paikkoihin. Voit avata tai sulkea sovelluksia helposti näytöstä käsin. Eikä siinä vielä kaikki: Apple CarPlay® -valmistelujen ansiosta voit käyttää tiettyjä iPhone®-toimintoja langattomasti. Lyhyt keskustelu Sirin kanssa riittää. iPhone®-toimintojen yhteensopivuus ja valikoima Apple CarPlay® -ominaisuuden yhteydessä määräytyvät iPhone®-mallin ja asennetun ohjelmistoversion mukaan.

mini connected – drive-sääpalvelut

MINI CONNECTED DRIVE -PALVELUT.

MINI ConnectedDrive -palvelujen avulla voit tehdä mitä haluat ja olla yhteydessä sinulle tärkeisiin asioihin. Hyödynnä monenlaisia älykkäitä palveluja ja ajoneuvosovelluksia, jotka antavat tietoja ja viihdettä koko matkan ajan. Niiden avulla voit myös käyttää uutta MINI-sovellusta.

mini connected - online parking information

MINI ONLINE.

MINI Online sisältää lukuisia palveluita ja sovelluksia, joiden avulla voit lukea tuoreimpia uutisia maailmalta, liike-elämästä tai urheilusta tai tarkistaa sääennusteen milloin tahansa. Samalla voit kuitenkin keskittyä tiehen, kun valitsemasi uutiset luetaan sinulle ääneen. Voit tallentaa yksittäisiä RSS-syötteitä sovelluksen My News (omat uutiset) -kohtaan.

SPOTIFY.

MINIn ja Spotifyn ansiosta pääset käsiksi kaikkeen haluamaasi musiikkiin MINIn äänijärjestelmän kautta. Liitä vain maksuton Spotify iPhone® -sovellus MINI Connected -järjestelmääsi sekä nauti 30 miljoonan kappaleen valikoimasta ja Spotify-radiosta. Voit myös luoda omia soittolistoja niin, että jokaiselle matkalle löytyy oikea musiikki. Hallitset Spotify-musiikkia täysin MINI Connected -sovelluksella ja vältät puhelimesta aiheutuvat häiriöt.

mini connected – keskiäänialueen kaiutin

YLIMÄÄRÄISET KESKIÄÄNIALUEEN KAIUTTIMET.

Autossa jo vakiona olevan vaikuttavan kaiutinjärjestelmän lisäksi MINI Connected Media ja sitä laajemmat paketit sisältävät kaksi ylimääräistä keskiäänialueen kaiutinta. Ne on asennettu etuovipaneeleihin antamaan entistä pehmeämpi ja kirkkaampi ääni, jolloin ajat turvallisesti ja mukavasti, kun äänenvoimakkuuden säätäminen ja äänikomentojen käyttö on helppoa.

mini connected – navigointijärjestelmä

MINI-NAVIGOINTI-
JÄRJESTELMÄ.

MINI-navigointijärjestelmä neuvoo reitin määränpäähän äänikomentojen, karttanäyttöjen ja nuoli-ilmaisinten avulla korkearesoluutioisessa, helppokäyttöisessä kosketusnäytössä. Voit nipistää ja zoomata sovellusta, jolloin saat reitistä selkeän ja yksityiskohtaisen kuvan. Järjestelmässä on myös yötila, reaaliaikaiset liikennetiedot ja kiinnostuksen kohteiden hakutoiminto, joka opastaa sinut määränpäähän nopeasti ja helposti. Järjestelmää ohjataan MINI Controllerilla, ja karttapäivitykset ovat käytettävissä USB-liitännän kautta. Kaiken kaikkiaan järjestelmä muuttaa MINI Visual Boost -radiosi asiantuntevaksi opastajaksi.

mini connected – liikennetiedot

RTTI (REAALIAIKAISET LIIKENNETIEDOT).

Pysyttele askeleen verran edellä liikennettä sekä vältä viivästykset RTTI-järjestelmän ja Mini Connected -navigointijärjestelmän avulla. Se ilmoittaa edessä olevista onnettomuuksista, liikenneruuhkista ja tietöistä. RTTI auttaa löytämään nopeimmat reitit ja kiertämään mahdolliset pullonkaulat. Se pitää sinut ajan tasalla kaikkien tärkeimpien teiden ja moottoriteiden liikennetilanteesta. Järjestelmä laskee odotettavissa olevat viiveet ja ehdottaa kiertoteitä, jolloin ehdit reagoida hyvissä ajoin.

mini connected – etäpalvelut

ETÄPALVELUT.

Etäpalvelujen avulla voit hallita MINIäsi ja aktivoida joitakin sen toimintoja puhelimella etänä käyttämällä MINI-sovellusta. Tällöin voit paikantaa autosi. Voit lukita ja avata ovet etäältä. Lisäksi voit monen muun toiminnon ohella muassa aktivoida ilmastoinnin ja tuuletuksen etätoimintona, jolloin ne ovat täsmälleen halutunlaiset lähtiessäsi ajamaan. Voit tehdä tämän ja paljon muuta MINI-sovelluksen avulla.

mini connected – automaattinen karttapäivitys

AUTOMAATTINEN KARTTAPÄIVITYS LANGATTOMASTI.

Saat MINI-navigointijärjestelmästä kaiken irti päivittämällä kartat säännöllisin väliajoin. Tieverkostot muuttuvat nopeasti – niissä on sulkuja, laajoja kunnostustöitä ja täysin uusia katuja. Tämän vuoksi päivitämme karttatietoja jatkuvasti, jotta MINI-kuljettajat saavat hyvän navigointitehon käyttöönsä. Maasi navigointikarttojen päivitykset lähetetään MINIisi enintään neljä kertaa vuodessa, jolloin ne asentuvat automaattisesti ja langattomasti.
Uudet päivitykset näkyvät järjestelmässä heti, kun ne ovat käytettävissä. Sinun tarvitsee vain vahvistaa ne. Saat täydellisistä karttapäivityksistä lisätietoja jälleenmyyntiliikkeestä.

mini connected – älykkäät hätäpuhelut

ÄLYKKÄÄT HÄTÄPUHELUT.

Jos et pysty soittamaan apua suoraan onnettomuustilanteessa, on hyvä tietää, että MINI pystyy. Valinnaisen, älykkään hätäpuhelujärjestelmän avulla MINIsi lähettää automaattisesti hätäkutsun paikallisesti saatavilla oleviin liikkuviin palveluihin. SIM-kortti ja integroitu telematiikkayksikkö välittävät tarvittavat tiedot, kuten MINIsi täsmälliset GPS-koordinaatit, korinumeron (VIN), törmäyksen tyypin (eli vaurioituneet kohdat), ilmatyynyjen ja turvavöiden tilanteen ja turvavöiden tillanteen, määnsta kuluan. Erikoiskoulutettu henkilöstö ottaa sinuun tämän jälkeen yhteyttä ja ilmoittaa tilanteesta tarvittaviin hätäpalveluihin, jotta apu tulee paikalle mahdollisimman pian. Palveluista annetaan tukea puhelimitse omalla kielelläsi, kun se på mahdollista. Tämä toiminto voidaan myös aktivoida manuaalisesti.

mini connected – automaattiset lakisääteiset hätäpuhelut

AUTOMAATTISET LAKISÄÄTEISET HÄTÄPUHELUT.

Kaikissa uusissa MINI-malleissa EU:ssa nyt myös eCall – pakollinen, automaattinen hätäpuhelujärjestelmä, joka ilmoittaa kolareista hätäpalveluihin. eCall soittaa automaattisesti Euroopan yhteiseen hätänumeroon 112:een vakavien liikenneonnettomuuksien yhteydessä sekä ilmoittaa ajoneuvon sijainnin ja muut pelastustehtävien kannalta tärkeät (tiepalu hätte). Asiakkaita palvellaan heidän omalla kielellään riippumatta siitä, mistä hätäpuhelu tulee. Mainittava, että tämä palvelu ei ole musta laatikko, eikä se tallenna MINIsi sijaintia jatkuvasti. Se on käytössä turvallisuuden parantamiseksi ja tallentaa kolarin yhteydessä vain vähimmäismäärän tietoja, kuten korinumeron (VIN), tarkan sijainnin (GPS:n kautta) ja muita lisätietoja, kuten kolarin tyypin. eCall-järjestelmän avulla ei voida valvoa kuljettajan liikkeitä.

mini connected – teleservices

TELESERVICES.

MINI TeleServices -palvelut mahdollistavat yhteydet MINIn ja auton välillä. Missä tahansa oletkin, olemme aina tukenasi. Toiminto muodostaa tarvittaessa välittömästi yhteyden hätä- tai korjauspalveluihin, joten apu on lähellä. Eikä siinä vielä kaikki. Tämä älykäs tekniikka käynnistää hälytyksen myös silloin, kun esimerkiksi MINIn akku on vähissä. Jos huolto on erääntynyt, toiminto välittää tärkeät ajoneuvotiedot tarvittavalle MINI-huoltoliikkeelle, josta otetaan sinuun yhteyttä huolto- tai korjauskäynnin sopimiseksi MINIllesi. Vaihtoehtoisesti voit pyytää apua manuaalisesti käyttämällä MINI Connected -valikkoa.

mini connected – natural language understanding

NATURAL SPEECH RECOGNITION.

Voit puhua MINIlle luonnollisella puheäänelläsi. Luonnollisen puheääni toiminnon käsittelynopeus on vain muutaman sekunnin, ja se tunnistaa normaalin puheäänesi. Voit siis olla vuorovaikutuksessa MINIn kanssa puhumalla ja keskeyttää puheen halutessasi. Voit sanoa esimerkiksi ”Näytä nopein tie kotiin”. Se on täydellinen tapa ohjata useita puhelimen toimintoja, jotta voit pitää kätesi ohjauspyörällä ja katseesi turvallisesti tiessä. Tämä toiminto voidaan tietenkin myös poistaa käytöstä milloin tahansa.

mini connected – kätevyys

KOSKETUSNÄYTTÖ.

Paranna yhteyksiäsi digitaaliseen maailmaan ja MINI-tekniikan mahdollisuuksiin 6,5 tai 8,8 tuuman korkearesoluutioisella kosketusnäytöllä. Tämän ensiluokkaisen liittymän avulla voit käyttää kaikkia MINIsi sovelluksia vaivattomasti ja luoda reitistä mahdollisimman selkeän kuvan navigointijärjestelmällä. Edistynyt kosketusnäyttöteknikka tuo kaikki innovatiiviset viihde-, viestintä- ja navigointiominaisuudet kirjaimellisesti kätesi ulottuville.

mini connected – etukäsinoja

ETUKÄSINOJA.

Etukäsinoja (jossa on säilytystila) on yhtä käytännöllinen kuin mukava. Ergonomisesti suunniteltu käsinoja mahdollistaa MINI Controllerin helpon käytön. Käsinoja taittuu alaspäin, ja se voidaan kiinnittää useisiin asentoihin. Lisäksi käsinojassa on lujatekoinen, langaton telakointijärjestelmä, joka integroi yhdessä puhelinkohtaisen sovittimen kanssa QI-käyttöiset älypuhelimet ajoneuvoon täydellisesti turvallista säilytystä sekä nopeaa ja optimoitua latausta varten.

mini connected – langaton lataus

LANGATON LATAUS.

Keskikonsolissa sijaitsevan MINIn langattoman lataustelineen avulla voit säilyttää ja ladata QI-käyttöisiä älypuhelimia turvallisesti. Ajoalueella ei siis ole kaapeleita. Kun asetat älypuhelimen latausasemaan, LED-valo osoittaa, että puhelin on liitetty ja latautumassa. Latausasemassa älypuhelimen kuuluvuus på myös paras mahdollinen ulkoisen antennin induktiivisen liitännän ansiosta. Jos haluat kysyä jotakin yhteensopivuudesta, ota yhteys MINI-liikkeeseen. Huomaa, että lataustelineen saavat asentaa vain erikoiskoulutetut teknikot. Paikallinen MINI-liike auttaa sinua tässä.

mini connected – liitännät

USB-LIITÄNNÄT.

Keskikonsolin pohjassa sijaitseva USB-liitäntä on its asiassa lisätulo (ja laturi), jonka avulla voit ohjata ja käyttää suoraan musiikkisoittimia, muistitikuilla olevia tiedostoja ja älypuhelimia. Laitteiden liittäminen USB-liitäntään on helppoa ja sujuvaa laitteiston mukaan. Se voidaan suorittaa alkuperäisten USB-kaapelien tai lisävarusteena saatavan MINI-kaapelisovittimen avulla.
Connected Navigation Plus -paketissa på kaksi USB-porttia/liitäntää, jotka sijaitsevat vierekkäin keskikonsolissa, tyypin A/1,5A portin och tyypin C-portin, mobiililaitteiden huippunopeaa latausta varten. Voit käyttää ja ladata kahta älypuhelinta (tai muuta laitetta) samanaikaisesti.

mini connected – controller

MINI CONTROLLER.

Keskikonsolissa sijaitsevan MINI Controllerin avulla voit siirtyä helposti kaikissa MINI Connected -ominaisuuksissa ja toiminnoissa kääntämällä, painamalla ja kallistamalla säädintä. Controllerin pieni kuva näkyy kosketusnäytössä, joten näet helposti, missä kohtaa MINI Connected -sovellusta olet ja mitä olet tekemässä. Käytettävissä ovat myös suorat valintapainikkeet mediaa, televiestintää, päävalikkoa, radiota ja karttavalikkoa varten. Valintanäppäimellä avataan kontekstin mukaan vaihteleva asetussivu, ja Edellinen-painikkeella siirrytään takaisin viimeksi valitulle sivulle.

mini connected – bluetooth hands free -liitäntä

BLUETOOTH HANDS-FREE -LIITÄNTÄ.

Bluetooth handsfree -liitäntä integroi yhteensopivat, Bluetooth-käyttöiset älypuhelimet langattomasti ja älykkäästi MINIsi järjestelmään sekä tietysti intuitiiviseen näyttöön och ohjausvalintoihin. Tällöin pystyt käyttämään puhelimen tai laitteen tärkeimpiä tietoja ja toimintoja suoraan MINIstäsi. Liitäntä on erittäin turvallinen ja miellyttävä käyttää, koska sitä voidaan ohjata Mini Controllerilla, monitoimisella ohjauspyörällä tai äänikomennoilla.

mini connected – äänen bluetooth-suoratoisto

ÄÄNEN BLUETOOTH-SUORATOISTO.

Äänen Bluetooth-suoratoiston ansiosta Bluetooth handsfree -liitäntä pystyy siirtämään musiikkitietoja langattomasti MINIsi äänijärjestelmään. Tämä på mahdollista Radio MINI Visual Boost -paketet och paketet MINI Connected -pakettivaihtoehtojen yhteydessä. Teksti puheeksi -toiminnon avulla voit kuunnella sisältöä äänijärjestelmän kautta. Asennetun laitteiston mukaan matkapuhelinta voidaan käyttää MINI Controllerilla, monitoimisella ohjauspyörällä tai ääniohjauksella.

mini connected – parannettu bluetooth-matkapuhelimen valmistelu

PARANNETTU BLUETOOTH-MATKAPUHELIMEN VALMISTELU.

Tämä vaihtoehto mahdollistaa handsfree-puhelut ja enintään kahden yhteensopivan puhelimen liittämisen MINIsi järjestelmiin sekä parantaa puhelujen äänenlaatua huomattavasti. Se sisältää telakointialustalla varustetun keskikäsinojan, joka sopii loistavasti matkapuhelimen säilytykseen ja lataukseen. Vaihtoehtoon sisältyy myös monitoiminen, 3-puolainen, urheilullinen ja nahkainen ohjauspyörä, joka syventää ajokokemusta, mutta på myös loistava tapa hallita monia puhelimen toimintoja.

mini connected – edrive-palvelut – plug-in electric hybrid

EDRIVE-PALVELUT PLUG-IN HYBRIDI.

MINI Connected-anslutna till valinnaiset eDrive-palvelut auttavat maximoimaan MINI Countryman Plug-in Electric Hybridin mukavuuden, käytännöllisyyden and thehokkuuden. Se voi näyttää minkä tahansa alueen lähimmät sähköauton latausasemat kartalla, akun toimintasäteen, nykyisen lataustilan ja jäljellä olevan latausajan. Ne näkyvät kaikki selkeästi keskusnäytössä tai MINI-sovelluksessa. Käytettävissä on myös parannettuja akun etukäteisvalmistelujen valintoja ja etäpalveluita, joiden avulla voit käyttää ajoneuvoon liittyviä toimintoja kätevästi älypuhelimesta käsin. Etälukituksen ja -avauksen lisäksi voit myös säätää lataus- ja ilmastointiasetuksia tiettyjä lähtöaikoja varten. Lisäksi ajosi tehostuu, kun järjestelmä arvioi edellisen matkasi tietoja yhdessä muiden tilastotietojen kanssa.

mini connected – edrive-palvelut – electric

EDRIVE-PALVELUT MINI Cooper SE.

MINI Connected-solluksen valinnaiset eDrive-palvelut auttavat maximoimaan MINI Electricin mukavuuden, käytännöllisyyden and thehokkuuden. Kun ajat, sovellis laskee jatkuvasti vihreän reitin eli energiatehokkaimman tällä hetkellä käytettävissä olevan reitin. MINI-sovellus näyttää lähimpien latausasemien sijainnin, liitäntätyypit ja latauskapasiteetit reaaliajassa. Se pyrkii aina varmistamaan, että pääset haluamallesi latausasemalle. Sovellus näyttää myös akun toimintasäteen kaikissa ajotiloissa, nykyisen lataustilan ja jäljellä olevan latausajan.

USEIN ESITETYT KYSYMYKSET

 • Mikä on MINI Connected?

  MINI Connected on joukko toisiinsa liitettyjä tuotteita, jotka ovat saatavilla erilaisina mobiili- ja internet-tekniikoita käyttävinä paketteina liitettävyyden hyödyntämiseksi autossa ja sen ulkopuolella.

 • Millä käyttäjätiedoilla voin kirjautua MINI Connected -portaaliin?

  Välj MINI Connected -portaalia eller MINI-ID:n som MINI Connected-portal för MINI Connected. Jos olet jo luonut MINI ID:n MINI-sovelluksella, voit käyttää sitä myös kirjautuessasi MINI Connected -portaaliin .

 • Miten voin muuttaa käyttäjätietojani?

  Voit muuttaa käyttäjätunnustasi och salasanaasi MINI Connected -portaalin Profil > Tillin tiedot.

 • Mikä on VIN-tunnukseni?

  VIN på autosi yksilöllinen ajoneuvon tunnistenumero (Vehicle Identification Number). Yleensä numeron löytää useista paikoista. VIN-numeron voi katsoa MINIn papereista tai huoltosopimuksesta. Lisäksi se on painettu kuljettajan puolen ovipilariin tai tuulilasiin. Joissakin maissa se voi olla matkustajan puolen pilarissa. Numero mainitaan myös rekisteröintiasiakirjoissa ja vakuutuskirjassa. Siinä on MINIstäsi muun muassa seuraavat tiedot: Teho (kW), vaihteiston tyyppi, väri, tuotanto- tai valmistuspäivämäärä ja muita tietoja.

 • Mikä on MINI CarData?

  MINI CarDatan avulla voit säilyttää yleiskatsauksen perustelematiikkatiedoista, jotka autosi lähettää BMW Groupille osana MINI Connected -palveluja ja jotka tallentuvat sinne. Jos haluat tietää näiden telematiikkatietojen nykyiset arvot, voit pyytää MINI CarData -tietoarkistoa milloin tahansa. Voit myös antaa MINI CarDatan avulla kolmansille osapuolille käyttöoikeudet valittuihin telematiikkatietoihin milloin tahansa. Voit antaa kolmannelle osapuolelle tietojen käyttöoikeudet, hylätä tällaisen pyynnön tai evätä aiemmin annetut käyttöoikeudet pelkällä hiiren napsautuksella. Tällöin sinä yksin valitset, mikä yritys saa mitäkin telematiikkatietoja.

 • Mitä tietoja ajoneuvostani kerätään? Mitä tarkoitusta varten?

  Autosi lukuisat sähköiset komponentit sisältävät muisteja, joihin tallentuu tilapäisesti tietoja ajoneuvon tilasta ja mahdollisista vikatapahtumista.

  Nämä tiedot ovat luonteeltaan teknisiä, ja niitä käytetään tunnistettaessa vikoja, korjattaessa niitä ja optimoitaessa ajoneuvon toimintoja.

  MINI Connected -palvelujen tarjoamista varten osa ajoneuvoon tallennetuista tiedoista välitetään BMW Groupin palvelimeen telematiikkatietoina pysyvästi asennetun SIM-kortin kautta.

 • Miten pitkään BMW Group säilyttää telematiikkatietoja?

  BMW Group kerää, säilyttää ja käyttää vain sellaisia ​​telematiikkatietoja, jotka på siirretty BMW Groupin palvelimiin nykyisen lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

  Telematiikkatietoja käsitellään ja käytetään vain silloin, kun se on tarpeen sisällön suunnittelua tai sopimussuhteen muuttamista (varastotiedot) varten tai eri palvelujen hyödyntämistä tai laskutusta (käyttötiedot) varten.

  BMW Group voi säilyttää ja käyttää palvelujen asianmukaisessa laskutuksessa tarvittavia telematiikkatietoja (laskutustiedot) käyttöajan päätyttyä, kunnes lasku on maksettu.

  Joitakin tietoja voidaan säilyttää myös pitempään anonymisoidussa muodossa.

 • Mitä voin tehdä, jos maksamani MINI Connected -palvelut eivät näy autossani?

  Jos et näe maksamaasi MINI Connected -pakettia, palvelut kannattaa päivittää autossa. Toimi seuraavasti: siirry ensin MINI Connected -valikkoon ja paina oikealla säätimen alapuolella olevaa Options (valinnat) -painiketta. Uppdatera MINI-tjänster (päivitä MINI-palvelut) -vaihtoehto tulee näkyviin MINIn ohjausnäyttöön. Valitse tämä vaihtoehto ja odota, kunnes päivitys on valmis. Tämän jälkeen maksamasi MINI Connected -paketti tulee näkyviin.

 • Mikä SIM-kortin tarkoitus on?

  Integroitu SIM-kortti on asennettu MINIin pysyvästi osana MINIn laitteistovalintaa. Sen avulla voit käyttää monia MINI Connected -ominaisuuksia ja varustevalintoja, kuten reaaliaikaisia ​​liikennetietoja, Concierge-palveluja tai etäpalveluja, ilman mitään lisälaitteita. Ennen muuta MINI pystyy tällöin auttamaan vaikeissa tilanteissa. MINI TeleServices on osa perustason MINI ConnectedDrive -palveluita ja älykästä hätäpuhelutoimintoa, jotka muodostavat pohjan monien muiden MINI Connected -ominaisuuksien käytölle.

 • Mistä tiedän, ovatko uusimmat MINI Connected -USB-karttapäivityksen kartat käytettävissä MINIäni varten?

  Jos olet varannut MINI Connected USB Map Update -toiminnon MINIllesi, siirry MINI Connected -portaaliin and lataa se Download Manager -ohjelman avulla. Kun käynnistät ohjelman ja valitset ajoneuvosi, näet, onko latattavissa uusi versio karttamateriaalista. Et saa muita ilmoituksia uusimmista karttamateriaaleista.

 • Miten Siriä käytetään yhdessä MINI Connected -sovelluksen kanssa?

  iPhonen ja iPadin henkilökohtaista ääniavustajaa Siriä voi nyt käyttää myös MINIn kautta. Siri vastaa kaikkiin kysymyksiisi tavalliseen tapaan, ja voit keskittyä tieliikenteeseen kaikissa olosuhteissa.

  Aktivoi ääniohjaus painamalla äänikomentopainiketta ohjauspyörässä Sirin käyttöä varten. Voit soittaa puheluita Sirin avulla, valita musiikkikappaleita, kuunnella tekstiviestejä ääneen luettuina, noutaa päiväkirjamerkintöjä, lisätä muistutuksia ja käyttää muita hyödyllisiä toimintoja. iOS-laitteen näyttö pysyy sammutettuna ajomatkan ajan, jotta katseesi pysyy varmasti tiessä.