Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
Varaa koeajo

APUA TIEN PÄÄLLÄ.

MINI LIIKKUVUUSPALVELU.

MINI Liikkuvuuspalvelu on voimassa kaikkialla Euroopassa ja käytössäsi vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.* Onko MINI-autosi matka katkennut teknisen vian, pienen onnettomuuden tai jonkun muun vastoinkäymisen, kuten auton avaimiin liittyvän kömmähdyksen, takia? Soita tällöin MINI Liikkuvuuspalveluun numeroon +358 800 154 000. Olemme oikea kätesi tien päällä.

* MINI Liikkuvuuspalvelu on voimassa kolme vuotta auton ensirekisteröintipäivästä. Näiden kolmen vuoden jälkeen MINI Liikkuvuuspalvelua voi jatkaa jopa kymmeneen vuoteen asti suorittamalla auton huolto-ohjelman mukaiset huollot valtuutetussa MINI-huoltopisteessä Suomessa. Näin MINI Liikkuvuuspalvelun voimassaolo jatkuu automaattisesti, eikä huolloista aiheudu sinulle ylimääräisiä kuluja tai paperityötä.

LIIKKUVUUSPALVELUN KATTAVUUS

Jos MINI-autosi matka katkeaa tien päällä, käytössäsi ovat MINI Liikkuvuuspalvelun kaikki palvelut. MINI Liikkuvuuspalvelu tekee yhteistyötä valikoitujen teknikkojen ja pelastuspalvelujen kanssa saadakseen MINI-autosi matkan jatkumaan.

 • APU TEKNISEEN VIKAAN TAPAHTUMAPAIKALLA.

  Häiriötilanteissa MINI Liikkuvuuspalvelu-palvelukeskuksen asiantuntijamme pystyvät auttamaan usein jo puhelimessa. Jos kuitenkin tarvitset apua paikan päällä, lähetämme valtuutetun huoltokumppanimme tiepalveluauton ja hoidamme tästä aiheutuvat kustannukset.

  Huomaa, että juridisista syistä Tiepalvelu rajoittuu ajoneuvon liikkuvuuden palauttamiseen. Ylläpitotehtäviä, kulumisesta aiheutuvia korjauksia, suuria huoltotöitä ja / tai varaosien toimituksia saa tehdä vain valtuutettu MINI Service toimipiste. Tiepalvelu ei kata oheiskustannuksia, esim. polttoainetta, huoltonesteitä tai muita vastaavia kulutusaineita / -osia.

 • APU RENGASRIKON SATTUESSA / PIENISSÄ ONGELMISSA.

  Rengasrikkotapauksissa, joissa tyhjeneminen ei ole aiheutunut renkaan liiallisesta kulumisesta, toimitamme apua paikan päälle tai järjestämme avun lähimmän valtuutetun MINI Liikkuvuuspalvelu yhteistyökumppanin kautta. Jos rengasta ei voida paikata tai uutta rengasta ei voida toimittaa 4 tunnin kuluessa, niin tapauksen käsittelyssä voidaan soveltaa muita MINI Liikkuvuuspalvelun palveluja. Rengasrikkoapu ei sisällä uusien renkaiden tai niiden asennuksen kustannuksia. Rengasrikkoapu on voimassa Suomessa. MINI Liikkuvuuspalvelun muilla toiminta-alueilla palvelussa saattaa esiintyä rajoituksia.

  Autamme miellämme myös pienissä ongelmissa, kuten jos avain on jäänyt auton sisään tai kadonnut, jos autoon on tankattu vääränlaista polttonestettä tai jos polttoneste on päässyt loppumaan tankista. 

 • HINAUSPALVELU LÄHIMPÄÄN MINI-HOULTOPISTEESEEN.

  Jos häiriötä ei voida korjata paikan päällä, katamme hinauskustannukset lähimpään MINI Service-toimipisteeseen tai suosimaasi MINI Service-toimipisteeseen jos lisämatka verrattuna lähimpään toimipisteeseen on alle 100km.

 • APU ONNETTOMUUSTILANTEESSA.

  Jos joudut pieneen onnettomuuteen jossa ei tarvita pelastusviranomaisia, autamme mielellämme. MINI Liikkuvuuspalvelu neuvoo sinua toimimaan oikein onnettomuuspaikalla ja järjestää tarvittaessa auton hinauksen lähimpään MINI Service-toimipisteeseen. Onnettomuustilanteessa MINI Liikkuvuuspalvelu kattaa puhelinavun ja hinauksen kustannukset. 

 • TAKSIKULJETUS.

  Jos tarvitset häiriötilanteessa taksin, korvaamme yhden tai useamman taksimatkan aiheuttamat kustannukset enintään 80 euroon saakka kuittia vastaan.

 • HOTELLIMAJOITUS.

  Jos häiriötilanteen vuoksi joudut yöpymään hotellissa, katamme ajoneuvon kaikkien matkustajien hotellikustannukset, kunnes häiriö on korjattu tai enintään 4 yön ajan (enintään 4 tähden hotellissa) edellyttäen, että häiriö ilmeni yli 50 kilometrin päässä asuinpaikastasi.

 • SIJAISAUTO MATKAN JATKAMISEEN.

  Katamme sijaisauton kustannukset, kunnes korjaukset valmistuvat. Kotimaassa: enintään 3 työpäivän ja viikonlopun ajan, ulkomailla: enintään 5 työpäivän ja viikonlopun ajan. Viikonloppuun sisältyy myös pyhät kuten esimerkiksi pääsiäinen ja joulu. 

  Huomaa, että sijaisauton saatavuudessa voi olla alue- ja tilannekohtaisia eroja. Vuokra-autojen sopimusehtoihin voi liittyä määränpää- ja käyttörajoituksia.

 • SAUMATONTA LIIKKUVUUTTA.

  Voidaksemme taata matkasi katkeamattomuuden tarjoamme edellä kuvattujen palvelujen lisäksi seuraavia palveluja joko erikseen tai yhdessä enintään 650 euroon asti häiriötapausta kohden.

  Matkan jatko tai paluumatka
  Jos olosuhteet niin edellyttävät, korvaamme matkan jatkamisen tai kotimatkan aiheuttamat juna- tai lentokustannukset edellä annettuun enimmäissummaan asti.

  Auton nouto tai palautus
  Jos MINI:n noudosta tai kotiinkuljetuksesta aiheutuu kustannuksia, korvaamme ne yllä mainittuun maksimisummaan asti. Jos häiriötilanne tapahtuu ulkomailla, järjestämme ajoneuvon palautuksen 10 työpäivän kuluessa (autojenkuljetusautolla). MINI:si nouto- tai kotiinkuljetuspalvelua sovelletaan, jos arvioitu korjausaika korjaamoon saapumisesta korjausten valmistumiseen on yli 3 työpäivää ja asuinpaikkasi on yli 100 km:n etäisyydellä häiriön tapahtumapaikalta.

  Saumattoman liikkuvuuden takaavien yhdistettyjen palvelujen aiheuttamia kustannuksia korvataan enintään 650 euroon asti häiriötapausta kohden.