Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
ETSI JÄLLEENMYYJÄ

EKSKLUSIIVISIA MUOTOILUYKSITYISKOHTIA.

JOHN COOPER WORKS -LISÄVARUSTEET.

Anna MINIllesi lisää luonnetta rohkeilla ja urheilullisilla John Cooper Works -muotoiluyksityiskohdilla. John Cooper Works tarjoaa monia varusteita sivuraidoista renkaisiin. Valitse omasi varusteista, jotka sopivat sekä uusiin että käytettyihin MINI-malleihin. Ota yhteyttä MINI-jälleenmyyjään, joka auttaa sinua tekemään MINIstäsi juuri sellaisen kuin haluat.

OTA YHTEYTTÄ MINI-JÄLLEENMYYJÄÄN

SISÄMUOTOILU.

Tyyliä ja laatua MINIn sisäpuolelle. JCW tarjoaa kaikkea tyylikkäistä ja suojaavista lattiamatoista luksusmallisiin ohjauspyöriin ja vaihdevalitsimiin, jotka tuovat eksklusiivista urheilullisuuden tuntua.

ULKOMUOTOILU.

JCW tarjoaa laajan valikoiman ulkopuolen lisävarusteita. Peilinkuorista katto- ja sivukoristeisiin. Ota yhteyttä MINI-jälleenmyyjään, joka auttaa sinua tekemään MINIstäsi juuri sellaisen kuin haluat.

KEVYTMETALLIVANTEET.

JWC:n kevytmetallivanteet tuovat helposti lisäsäväyksen MINIisi Helppo panna paikoilleen, laadukkaat ja luonteikkaat – täydellinen valinta MINIn ”final touchia” varten.

TUULETETUT JARRULEVYT.

Kaikki John Cooper Works -lisävarusteet on testattu ja ne täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset. Myös ylivertaiset jarrulevyt, jotka tehostavat MINIsi suorituskykyä.

HIILIKUITULISÄVARUSTETT.

Laadukkaat ja modernit John Cooper Works -hiilikuitulisävarusteet luovat ainutlaatuisen urheilullisen viimeistelyn. Uusien hiilikuitumateriaalien innovatiiviset valmistusmenetelmät kuvastavat MINIn uraauurtavaa henkeä.

OHJAUSPYÖRÄ, JOHON TEKEE MIELI TARTTUA.

CW-OHJAUSPYÖRÄ.

Eksklusiivinen, urheilullinen ja moderni JCW-ohjauspyörä  CW Steering Wheel on vuoden kohokohtia! Laadukkaista materiaaleista, alcantrasta ja hiilikuidusta valmistettuun ohjauspyörään tekee taatusti mieli tarttua. Luonnollisesti ohjauspyörässä on eksklusiivinen John Cooper Works -merkki.

CW Steering Wheel -ohjauspyörään ei valitettavasti saa ohjauspyörän lämmitystä ja LCI II -mallin monitoimipainikkeet on korvattava pre-LCI-painikkeilla. Lisätietoja CW Steering Wheel -ohjauspyörästä ja muista JCW-lisävarusteista. Ota yhteyttä MINI-jälleenmyyjään.

AINUTLAATINEN, ELEGANTTI JA URHEILULLINEN.

MINI PIANO BLACK WAISTLINE.

Ylpeinä esittelemme sinulle MINIn omistajana MINI Piano Black Waistlinen. Urheilullinen ja elegantti lisävaruste, joka antaa ainutlaatuisen säväyksen. Voidaan täydentää muilla Piano Black -sarjan lisävarusteilla. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä jälleenmyyjään.

JCW-KESÄRENKAAT

YKSINOMAAN MINI CLUBMANIIN.

19" RADIAL SPOKE -KESÄRENKAAT.

Tämä täydellinen JCW-rengaspaketti on saatavana kahtena laadukkaana paino-optimoituna versiona: Brilliant Black kiiltomaali tai hopea. Toimitetaan täydellisenä pakettina Bridgestone Potenza S001 RFT -renkailla.

 


YKSINOMAAN MINI COUNTRYMAN, GEN II -MALLIIN.

19" RALLYE SPOKE -KESÄRENKAAT.

Tämä täydellinen JCW-rengaspaketti on saatavana kahtena laadukkaana paino-optimoituna versiona: Aspen White kiiltomaali tai Orbit Grey matta Erittäin tarkka ja punaisella korostuksella varustettu laserkaiverrettu Checkered Flag -kuvio erottaa nämä renkaat muista kun haluat yksilöllistää MINI Countrymanisi. Toimitetaan täydellisenä pakettina: RunFlat, rengaspainevahti, Bridgestone Potenza S001 RFT (Aspen White)- tai Dunlop SP Sport Maxx RT 2 ROF (Orbit Grey) 225/45R19 -renkaat.